Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 839179 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1725 στις: 08/12/08, 14:18 »
Εσυ που εχεις ιδεα και δνε λες π**αρες πες μου μια μικρη επιχειρηση που καψαν...
Και μετα λες για μενα ::) :P ;D
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1726 στις: 08/12/08, 14:19 »
Τωρα εαν κλειδωθει αυτο το θεμα, θα ειμαι κακος; Οχι δηλαδη, πειτε μου!

Ηρεμηστε σας παρακαλω! Μπορειτε να κανετε και πιο πολιτισμενη συζητηση πιστευω.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1727 στις: 08/12/08, 14:20 »
Εσυ που εχεις ιδεα και δνε λες π**αρες πες μου μια μικρη επιχειρηση που καψαν...

Οχι θα σου πω το αλλο και θελω να μου απαντησεις..η τραπεζα με τον μπατσο που σκοτωσε και το νεκρο παλικαρι πως συνδεονται???Η τραπεζα φταει???
ρε διαβαζεται καλυτεραποστ μου..ειπα εγω οτι καλα εκαναν και τα σπασανε;...
Δεν θα το ξανα πω..ο επομενος που δεν θα διαβασει και δεν θα κατανοησει το ποστ μου,απλα δνε θα του απαντησω..
Διαφανε αφου δεν ξερεις τοτε...οπως ειπες και εσυ..γτ μιλας;...
και εγω σε ολη την προταση σου απανταω και σε ολο το ποστ... ;) ::)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1728 στις: 08/12/08, 14:22 »
Τωρα εαν κλειδωθει αυτο το θεμα, θα ειμαι κακος; Οχι δηλαδη, πειτε μου!

Ηρεμηστε σας παρακαλω! Μπορειτε να κανετε και πιο πολιτισμενη συζητηση πιστευω.
Μονος σου αποφασιζεις για το αν θα κλειδωθει το θεμα?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1729 στις: 08/12/08, 14:23 »
Η συμπεριφορα σας το καθοριζει Αρη. Μην αναλυσουμε αυτο το ζητημα. Μπορειτε να κανετε και πιο πολιτισμενη συζητηση. Αυτο ειπα μονο!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1730 στις: 08/12/08, 14:26 »
Μαλλον τα μπερδεψες λιγακι ΑΜΥΛΟ...εγω δεν σου ειπα κατι τετοιο..μαλλον αλλη δεν διαβαζει πολυ καλα τα ποστ..
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1731 στις: 08/12/08, 14:27 »
Η συμπεριφορα σας το καθοριζει Αρη. Μην αναλυσουμε αυτο το ζητημα. Μπορειτε να κανετε και πιο πολιτισμενη συζητηση. Αυτο ειπα μονο!
Και γω ρωτησα κατι πολυ απλο. Εσυ παιρνεις την αποφαση για το αν θα κλειδωθει η οχι ενα θεμα? Η ρωτας καποιον admin? Χωρια που απο τη στιγμη που συμμετεχεις και εσυ σε αυτην την συζητηση δνε νομιζω οτι εισαι και στην καλυτερη δυνατη θεση για να κρινεις αν πρεπει η οχι να σταματησει η συζητηση.

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #1732 στις: 08/12/08, 14:27 »
Α και κατι αλλο οι κυριοι οι οποιοι τα σπανε χαρη στους μαγαζατορες κανουν...τσα μπα ανακαινησεις τι αλλο ηθελαν... :P

στο χαβαλέ σου αντέδρασα για ένα πράγμα που ούτε καν γνωρίζεις τι έχει γίνει και το συνεχίζεις κιόλας,αν και είχα σκοπό να μην το συνεχίσω τελικά σε κάθε απάντηση σου λοιπόν θα παραθέτω αυτή τη πρόταση που προείπες για να δω μεχρι πότε θα το καταλάβεις
Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1733 στις: 08/12/08, 14:30 »
Και γω ρωτησα κατι πολυ απλο. Εσυ παιρνεις την αποφαση για το αν θα κλειδωθει η οχι ενα θεμα? Η ρωτας καποιον admin? Χωρια που απο τη στιγμη που συμμετεχεις και εσυ σε αυτην την συζητηση δνε νομιζω οτι εισαι και στην καλυτερη δυνατη θεση για να κρινεις αν πρεπει η οχι να σταματησει η συζητηση.

Εφοσον η συζητηση δεν ειναι πολιτισμενη πλεον, νομιζω πως μπορω να παρω αυτη την αποφαση. Εστω κι αν ειναι προσωρινη.

Αρη, εχεις προβλημα μαζι μου; ΜΕ pm σε παρακαλω! Κουραζεις και τους υπολοιπους!

Μπορειτε να συζητησετε πιο ανθρωπινα παντως. ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1734 στις: 08/12/08, 14:31 »

Εφοσον η συζητηση δεν ειναι πολιτισμενη πλεον, νομιζω πως μπορω να παρω αυτη την αποφαση. Εστω κι αν ειναι προσωρινη.

Αρη, εχεις προβλημα μαζι μου; ΜΕ pm σε παρακαλω! Κουραζεις και τους υπολοιπους!

Μπορειτε να συζητησετε πιο ανθρωπινα παντως. ;)
Δεν εχω προβλημα μαζι σου αυτη τη στιγμη, εχω προβλημα διαδικαστικο που δεν αφορα μονο εμενα νομιζω (για το αν θα κλειδωθει το θεμα και απο ποιον).

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1735 στις: 08/12/08, 14:32 »
Αφορα τους παντες προφανως, διοτι ολοι συμβαλουμε σε μια συζητηση.

Συνεχιστε στο θεμα.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #1736 στις: 08/12/08, 14:32 »
Θα μ'άρεσε να βλέπω συνειδητοποιημένους αναρχικούς να προσπαθούν να κάνουν τους πολίτες να ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή, ενημερώνοντας για τα κακώς κείμενα και προτείνοντας εναλλακτικές πρακτικές, παρά να τους κάνουν να νιώθουν εχθροί τους και έτσι οι πολίτες να αναζητούν ακόμα περισσότερη αστυνόμευση για την προστασία τους.

και εμενα θα μου αρεσε να βλεπω μια πραγματική απεικονιση των ειδήσεων και οχι εικόνες απο τούρκικο παζάρεμα .καλυτερα να τα σπανε παρα να ειναι πρόβατα .και χαίρομαι που βλεπω τετοια κινητοποίηση απο μαθητές .

Προσωπικά ουτε καταδικάζω τς οποιες τυφλές επιθέσεις αλλα ουτε τις επικροτώ.Ηδη χάνω και εγώ λεφτά λόγω των κινητοποιήσεων αλλά επιτελους κατι πρεπει να γινει στο μπουρδελο
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1737 στις: 08/12/08, 14:34 »
Μαλλον τα μπερδεψες λιγακι ΑΜΥΛΟ...εγω δεν σου ειπα κατι τετοιο..μαλλον αλλη δεν διαβαζει πολυ καλα τα ποστ..
Τοτε σου ζητω συγνωμη..αλλα μαλλον δεν κτλβ..μπορεις ομως επειδη προφανως το παρεξηγησα να μου το εξηγησεις;... :-\
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #1738 στις: 08/12/08, 14:38 »
αλλά επιτελους κατι πρεπει να γινει στο μπουρδελο

τί και πότε και από ποιόν και σε ποιους τομείς και και και και εγώ θα το 'θελα πάρα πολύ και όλος ο πλανήτης και μπορεί ν' ακούγομαι απαισιόδοξος αλλά προκοπή δεν βλέπω

αλλά επειδή δεν γίνονται όλα σε μια στιγμη μικρά μικρά βήματα μπορούν να γίνουν,όμως μόλις ξεχαστεί κι αυτό πάλι θα γυρίσουμε στους ρυθμούς μας,φιμωμένοι και ανίκανοι και θε λέμε κι ευχαριστώ,όσοι νομίζουν πως είναι έξω απ'το σύστημα είναι πιο μέσα από τους υπόλοιπους.
Σέ όλα τα πράγματα λίγοι είναι οι γνήσιοι,και στην αστυνομία και στη θρησκεία και στα μμε και στις πολιτικές παρατάξεις...
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/08, 14:43 από Διάφανοςςς highway 2.000.000 »
Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1739 στις: 08/12/08, 14:40 »
στο ειπα απλα επειδη αδυνατω να συγκρατω καθε ποστ απο ολα τα θεματα δεν ειχα την αποψη σου για το να σπαωε τις ταπεζες και πιαστηκα απο τα τελευταια σου ποστ...τωρα που μου εγραψες την αποψη σου οκ...
παντως ειλικρινα καποιος ας απαντησει..πως συνδεονται ολα τα γεγονοτα..δλδ ο θανατος με το να σπασουμε ενα σουπερ μαρκετ.απλα εκφραζουμε γενικη δυσαρεκεια?δεν το λεω ειρωνικα αν μου εξηγισει καποιος και ειναι σωστο να τα σπασω και εγω...αν ειναι η λυση αυτη βεβαια..
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
« Απάντηση #1740 στις: 08/12/08, 14:47 »
μια ιδεα μου περασε χτες απο το μυαλο...

η αφορμή δόθηκε  και εγινε το μπαμ.μηπως ομως αυτο το μπαμ ενισχυθηκε είτε απο μμε είτε με πραγματικό τρόπο (γιαλατζι εμπριστές και ακραιες εκδηλώσεις ) απο το κράτος . ειναι αλλωστε σε τετοια φαση που πρεπει να ΄ξεχαστούν΄ 

βατοπεδιο,ασφαλιστικό,φοροεπιδρομές και προμήθειες (μίζες του υπουργειου υγείας )...

πλεον δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν παρα μονο τον Νεύτωνα
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1741 στις: 08/12/08, 14:49 »
Το εχω πει πολλες φορες πως αυτο το "μπαμ" γλυτωσε πολλους Ρουσοπουλους απο το μπλεξιμο τους με τα ΜΜΕ!

Κι επειδη το κρατος δεν γνωριζει ελεος, ακομα κι ενας 15χρονος μπορει να ειναι το θυμα μιας ολοκληρης πλεκτανης αποπροσανατολισμου!

ΥΠΟΨΙΝ! Δεν λεω να ξεχασουμε το παιδι και να κοιταξουμε τα υπολοιπα! Η δολοφονια ενος παιδιου ειναι πιο σημαντικη απ'οτιδηποτε αλλο!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
« Απάντηση #1742 στις: 08/12/08, 14:52 »
Για να μάθει ο επόμενος αστυνομικός ότι πρέπει να συμπεριφέρεται σαν μπάτσος. Με τη λογική της ζαρντινιέρας αρκεί να μην το πάρει η κάμερα και όχι με την υπευθυνότητα, την οργάνωση και τον προσήκοντα σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή, στην έννοια της οποίας συμπεριλαμβάνεται και η δική του φυσικά…

Οι μπράβοι αστυνομικοί που «τσάκισαν» τον Κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη έπεσαν στα μαλακά και οι προϊστάμενοί τους που βγήκαν σήμερα να κλαφτούν, εκφράζοντας την οδύνη τους για τον χαμό του ανήλικου αντιεξουσιαστή, είναι οι ηθικοί αυτουργοί μίας ακόμα δολοφονίας.

Τώρα αφήνουν κάποιους ανεγκέφαλους να ξεσπούν πάνω στις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών και μεροκαματιάρηδων. Είναι κι αυτό μέσα στο κόλπο, γιατί η κοινή γνώμη πρέπει να πειστεί ότι από τον κακοποιό μπάτσο είναι πιο επικίνδυνος ο αναρχικός που σπάει  βιτρίνες.

Έλα όμως που δεν είναι έτσι…

απο zougla.gr,

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1743 στις: 08/12/08, 14:52 »
μια ιδεα μου περασε χτες απο το μυαλο...

η αφορμή δόθηκε  και εγινε το μπαμ.μηπως ομως αυτο το μπαμ ενισχυθηκε είτε απο μμε είτε με πραγματικό τρόπο (γιαλατζι εμπριστές και ακραιες εκδηλώσεις ) απο το κράτος . ειναι αλλωστε σε τετοια φαση που πρεπει να ΄ξεχαστούν΄ 

βατοπεδιο,ασφαλιστικό,φοροεπιδρομές και προμήθειες (μίζες του υπουργειου υγείας )...

πλεον δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν παρα μονο τον Νεύτωνα

Χαζά χαζά, το σκεφτόμουν πολύ αυτό που λες.... Ο θεός να βάλει να μη γίνει ο Αβραμόπουλος αρχηγός της ΝΔ, οπως πάει, γιατί πραγματικά χειρότερα δε θα γίνεται.

Όχι, βέβαια, ότι τώρα είναι καλά...
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1744 στις: 08/12/08, 15:02 »
Βγαζοντας εκτος τη βια ( δηλαδη τις ομαδες που προβοκαταρουν τις πορειες και την οργη που υπαρχει παντου ), νομιζω πως η σημερινη μερα ειναι φαινομενο για τα ελληνικα δεδομενα!

Κι ενω καποτε θα με ειχατε συνηθισει να ειμαι κατα των καταληψεων ή οποιασδηποτε αντιδρασης των παιδιων, σημερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο!

Κι εδω να εκφρασω την αντιθεση μου στη χρηση χημικων απο τους αστυνομικους εναντιον των μαθητων! Απαραδεκτο!

Κι ευχομαι η σημερινη πορεια να μη συνοδευτει απο εκτροπα κι απο "παραξενες" ομαδες που προκαλουν "επιτηδες" καταστροφες!

Οριστε η αποψη μου, για οσους με κυνηγουν σαν φασιστα και χουντικο!

Μπορουμε να κανουμε μια πολιτισμενη συζητηση πιστευω!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1745 στις: 08/12/08, 15:09 »
Εχω την εντύπωση οτι ήδη γίναν φασαρίες...
Δεν ξέρω αν είναι πράγματι σημερινα΄βίντεο..

http://www.youtube.com/watch?v=TiXKi2WvR14&feature=related
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος mariocaster

• Επισκέπτης
  • **
  • Mario SoLaSiLazaros Homo Musicalis
    • Προφίλ
« Απάντηση #1746 στις: 08/12/08, 15:19 »
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
akouste sas parakalw ta aisxi reeeeeeeee
akouste reeeeeeee!!!!!!!!!!
ntropi reee ntropi!!!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1747 στις: 08/12/08, 15:27 »

Κι ευχομαι η σημερινη πορεια να μη συνοδευτει απο εκτροπα κι απο "παραξενες" ομαδες που προκαλουν "επιτηδες" καταστροφες!

Ποτε θα καταλαβεις και εσυ και ολοι οτι δεν υπαρχουν "παραξενες" ομαδες που προκαλουν "επιτηδες" καταστροφες. Αυτες οι ομαδες που λες ειναι ενα πολυ μεγαλο μερος της πορειας και μπορει να ειναι ο αδερφος ο γιος ο ξαδελφος ο φιλος του καθενος μας.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1748 στις: 08/12/08, 15:28 »
Μαλιστα.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος mariocaster

• Επισκέπτης
  • **
  • Mario SoLaSiLazaros Homo Musicalis
    • Προφίλ
« Απάντηση #1749 στις: 08/12/08, 15:33 »
      http://papachatzis. tumblr. com/post/63589410/policeviolence

Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση, την ώρα που δίπλα του τα ΜΑΤ, χτυπούν δυο 15χρονα και ο κόσμος τους αποδοκιμάζει. Ένα απο τα πολλά περιστατικά που απέφυγαν να αναδείξουν τα δελτία ειδήσεων των καναλιών.