στην πορεια στην θεσσαλονικη σημερα επειδη τα ειδα με τα ματια μου
και οχι απο τον καναπε οπως κανουν πολλοι εδω μεσα
εχω να πω οτι οι ζημιες εγιναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε τραπεζες,κρατικα κτιρια και καταστηματα πολυεθνικων
ουτε ενα μαγαζι μικροιδιοκτητη δεν καηκε,ενω κατα την διαρκεια της πορειας φαγαδικα και μερικα περιπτερα ηταν ανοιχτα και δεν τα πειραζε κανεις...
το παραμυθι με την αναρχια και την ωμη βια ανεξελεγκτα ας σταματησει επιτελους!
οσο για τον φιλο απο πανω εχω να του πω οτι την οργη μας την δειχνουμε αυθορμητα και δεν καταλυουμε κανενα δημοκρατικο πολιτευμα,αλλες ενεργειες το καταλυουν και αλλοι βλεποντας ειδησεις σημερα απο τον καναπε τους εδειξαν το φασιστικο τους υποβαθρο.επισης δεν οριζει κανεις πως πρεπει να γινει η επανασταση φιλε μου...μηπως να ρωτησουμε και την εξουσια πως θα κανουμε επανασταση?
Και μια εκκληση σε οσους διαβαζουν αυτο το θεμα.Παιδια οσοι σχεδιαζετε να πατε στην κηδεια του παιδιου αυριο σκεφτειτε το καλα.Υπαρχουν πληροφοριες οτι θα γινουν ταραχες και επεισοδια.Οι ιδιες πληροφοριες μιλανε για παρουσια μεγαλης αστυνομικης δυναμης.Ομως..αμα πραξουν οπως σημερα..δλδ απολυτως τπτ..τοτε τι μας προστατευει?Οποτε..οσοι θελετε να πατε ...η ξανασκεφτειτε το..η τουλαχιστον πραξτε οτι ειναι να πραξετε με πολυ μεγαλη προσοχη.
Δεν ειναι ντροπη να μην πατε φοβουμενοι..αλλα ανθρωπινο.Αλλωστε νοερα ολοι μαζι του ειμαστε.Ενα λουλουδι στο μνημα του μπορει να το αφησει καποιος καλλιστα και την αλλη μερα.Η σκεψη και η προθεση ειναι που μετραει.Αυτα..ο Θεος να βαλει το χερι του..
να πανε ολοι οσοι μπορουνε και κοψε την προπαγανδα.
αυτο ελειπε οι δυναμεις καταστολης να καθοριζουν και το τι θα κανουμε!!!!!ελεος!
φυσικο ειναι αν εχεις κλεισει 5ωρο παρακολουθωντας ειδησεις να πηρες την δοση τρομοκρατιας σου.
δλδ αν δεν κανεις επεισοδια για ποιο λογο να σε πιασουν ή να σου πεταξουν δακρυγονο???