Nα συνεισφέρω και γώ με ότι είδαν τα δικά μου μάτια. Το αν θα με πιστέψετε, αδιάφορο, ενω ο αγαπητός MACMICIAS συνοψίζει με πολύ πιο όμορφο τρόπο τις απόψεις μου.
Γύρω στις 17:20, που επέστρεφα απο τη δουλειά, είδα φωτιές. Είχαν μαζευτεί άτομα, και μπλοκάρανε τη κεντρική διασταύρωση του Ν.Κόσμου, έξω απο το ΙΚΑ. Είχαν ανάψει κάποιους κάδους, μεταξύ των οποίων και πλαστικούς. Τους τίμησε το γεγονός οτι μείναν στο κλείσιμο και το κάψιμο των κάδων. Σίγουρα θα τους ήρθε μια αναλαμπή αργότερα όταν μύρισε το πλαστικό, αλλα δόξα τω Κθούλου, το θέμα έμεινε εκεί. Με εξαίρεση μια επιδρομή που κάνανε στο Τμήμα Ασφαλείας του Ν.Κόσμου. Η οποία ήταν το λιγότερο κωμικοτραγική, καθώς όταν πέρασα μια ώρα μετά απο κει, οι αστυνομικοί ήταν ακόμα κλειδαμπαρωμένοι.
Και φτάνουμε στο τραγικό του ζητήματος. Μ.Ο. ηλικιών, τα 15. Εβλεπα παιδάκια, τα οποία στην έσχατη ήταν 12 χρονών, να κυκλοφορούν με αξίνες και κουκούλες. Αδυνατώ να πω κάτι, ακόμα και τώρα, πόσες ώρες μετά, χάνω τα λόγια μου. Η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να κάνω ένα update στην όλη κατάσταση...
Όπως σωστά ανέφερε η FSL, τα επεισόδια έφτασαν στη Λ.Συγγρού, και απο όσο έμαθα, έφτασαν Στο σταθμο του Φιξ. Αυτό που αμφιβάλλω αν είδε κανείς είναι 2 διμοιρίες να προστατεύουν τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Γιατί? Γιατί αυτά αξίζουν περισσότερη προστασία? Και δεν έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις του συγκεκριμένου κόμματος. Εχει να κάνει με τις προτεραιότητες που δίνονται. Αναθεμα το άδειο κωλοκτίριο που πήγαν να προστατεύουν...Ακουσα για Σύνταγμα, άκουσα για τη Βιβλιοθήκη, και τελικά 300 άτομα, προτίμησαν να βάλουν τα γραφεία τους πάνω απο όλα...ΑΙΣΧΟΣ!!!