Α ρε Αλεξανδρε...Να ηξερες με ποση ευκολια ολοι θα χρησιμοποιουσαν το ονομα σου για να εκδηλωσουν τα πρωτογονα ενστικτα τους..γραπτως και πρακτικως μαλιστα!
Μενω Π.Φαληρο, περιπου 4 λεπτα με τα ποδια απο το Νεκροταφειο. Ηδη στο δρομο μου επικρατει αναβρασμος. Ανθρωποι κρυβουν τα αυτοκινητα τους, ενω τα 2-3 ψιλικατζιδικα μας ειναι κλειστα κι αυτα απο το πρωι..φοβουμενοι την "επανασταση" της Αθηνας χθες!
Ελπιζω να μη συμβει τιποτα! Γιατι θα ηταν κριμα κυριως για τη μνημη του Αλεξανδρου!
Bairn of mosul, απαξιω πληρως για την προσωπικοτητα και την υπαρξη σου. Διαβασα τι εχει συζητηθει απο χτες και ο μονος που υποστηριξε με τοση θερμη τις καταστροφες ησουν εσυ.
Προτεινω απο τωρα σε ολα τα μελη που συμμετεχουν στο θεμα να μην απαντανε στο bairn εαν θελουν να δειξουν την αντιθεση τους με τα λεγομενα του. Ειναι προταση ηθικης κι οχι προταση διατηρησης της ταξης ενος forum. Οσο περισσοτερο δινουμε λογο και διαλογο σε τετοια ατομα, τοσο περισσοτερο πεφτουμε στο επιπεδο τους! Ελπιζω να το τηρησουμε ολοι! Ευχαριστω
το ηξερα οτι η δυναμη της τηλεορασης ειναι μεγαλη,αλλα τοσο πια?
το ξερα οτι υπαρχει βλακεια στον κοσμο,αλλα τοσο πια?
οσο δινουμε λογο σε τετοια ατομα αλλο τοσο το μυαλο ολων γινεται μαρμελαδα.τραβα πανε ρε αστειε σε καμια πορεια και μετα ελα γραψε τι γινεται.εχεις τα κοτσια να πας,παιδι του καναπε και της αμπελοφιλοσοφιας?ολος ο κοσμος γελαει με αυτα που κανεις.
αντι8ετα με σενα εγω δεν απαξιω καθολου για σενα.πες μου οτι 8ες να το συζητησουμε.ο φασιστας εδω εισαι εσυ.
υγ.βαλε αλτερ να παρεις ιδεες για τα ψεματα και την προπαγανδα.εχουν στρεψει τον κοσμο εκει που θελουν αυτοι.ο κοσμος βγαινει στους δρομους για κατι πολυ σημαντικοτερο απο το θανατο του αλεξη.σε λιγο θα το κανουν σεργιαννοπουλο το ολο θεμα.
επισης σημερα ακουσα και το αλλο ψεμα οτι ο αλεξης δεν ηταν αναρχικος και τυχαια εφαγε την σφαιρα.ολο ψεματα!!!!!!!!
τα μπουκαλια στο αμαξι των μπατσων τυχαια τα πεταγε?το βρισιδι που επακολουθησε?
Α ρε Αλεξανδρε...Να ηξερες με ποση ευκολια ολοι θα χρησιμοποιουσαν το ονομα σου για να εκδηλωσουν τα πρωτογονα ενστικτα τους..γραπτως και πρακτικως μαλιστα!
Μενω Π.Φαληρο, περιπου 4 λεπτα με τα ποδια απο το Νεκροταφειο. Ηδη στο δρομο μου επικρατει αναβρασμος. Ανθρωποι κρυβουν τα αυτοκινητα τους, ενω τα 2-3 ψιλικατζιδικα μας ειναι κλειστα κι αυτα απο το πρωι..φοβουμενοι την "επανασταση" της Αθηνας χθες!
Ελπιζω να μη συμβει τιποτα! Γιατι θα ηταν κριμα κυριως για τη μνημη του Αλεξανδρου!
σου λεω και αλλα αφου το θελεις
κρυψου σημερα στο σπιτι σου,βαλε και 5 κουβερτες στην κεφαλα σου να σωθεις.
ε ρε ηλιθιοτητα που υπαρχει στον κοσμο.
πες στους ψιλικατζηδες που βλεπουν ολη μερα τηλεοραση να αφησουν ανοιχτα τα μαγαζια τους,δεν προκειται να τους πειραξει κανεις.