Επιστρέφοντας άλλη μια μέρα παο τη δουλειά... Ευτυχώς σήμερα ήταν σχετικώς πιο ήσυχα τα πράγματα... Για να δούμε τώρα..
καλα, συνεχιζεστε να τσακώνεστε για το ποσο τις εκατο ζουμ πρεπει να κανετε στο φωτοσοπ για να αποδείξετε αν μια φωτο ειναι αληθινη η όχι. Αυτό εχει σημασια???
Οχι.Πραγματικά ελλάσονως σημασίας. Αυτό που όμως έχει σημασία για μένα τουλάγχιστον, είναι οτι αν υπάρχει και η παραμικρή υποψία για παραπληροφόρηση, αυτή να λέγεται. Παραμικρή υποψία, απο οποιαδήποτε πλευρά.
Μπορώ να σου πω κάποια επιχειρήματα για το αν η εικόνα και το βίντεο του π. φαλήρου είναι αληθινά αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει... δεν νομίζω να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει μεγάλος βαθμός αστυνομικής αλητείας? οπότε και φτιαχτα να είναι υπαρχουν χιλιάδες άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καταγραφει... γι αυτό ας μην ψάχνουμε φαντάσματα και ας δουμε την ουσία της κατάστασης...
Μπορώ να σου πώ ένα και βασικό επιχείρημα για τη λάθος σκέψη σου. Εχω ήδη γράψει οτι δεν αναφέρομαι στο Φάληρο, αλλα στα γεγονότα της Κυριακής.Δεν αμφισβήτησα τα γεγονότα στο Φάληρο.
http://plagal.wordpress.com/
Επειδη σε αλλο θεμα εβαλα την φωτογραφια και αρχιζουν ιστοριες για φωτοσοπ, για το ενα μανικι που ειναι ποιο γκρι απο το αλλο και για την κολωνα που βρεθηκε τυχαια. Στο αλλο θεμα δεν μπορω να απαντησω, ειναι στον καδο. Απλα παιδια καντε κλικ στην εικονα και θα δειτε οτι θα σας ανοιξει το σαιτ του Assosiated Press. Η φωτογραφια ειναι απο ξενα δικτυα. Ελεος πια, οτι αρνουμαστε να πιστεψουμε αυτοματως το βαφτιζουμε φωτοσοπ. Εδω εγινε δολοφονια αλλα εμεις δεν μπορουμε να πιστεψουμε οτι μπορουν να γινουν τετοια πραγματα.. Ελεος πραγματικα.
Το θεμα λυνεται απλα. Η φωτογραφια ειναι απο το Assosiated Press. Αρα:
α) Ειναι Photoshop του Assosiated Press που υπακουει στην CIA και θελει να καταστρεψει την Ελλαδα, οπως περισυ οι Τουρκοι εκαψαν τα δαση κτλ κτλ κτλ. Αντε γιατι ακουγονται και κατι τετοιες αηδιες.
β) Ειναι αληθηνη. Αλλα ξεχασα, αυτο δεν γινεται, η αστυνομια δεν κανει τετοια πραγματα. Οπως δεν δερνει, δεν δολοφονει κτλ κτλ.
Ελεος ρε παιδια ωρες ωρες.
Έλεος, και έλεος...Το έλεος απο το πάτερ τέκνο μου...
Προφανώς εδώ πρέπει να ζητήσω μια συγνώμη για το λάθος που έκανα. Η ευγενική σου ομιλία με έπεισε. Θα μπορούσες κάλλιστα να με ειρωνευτείς, ενώ επέλεξες να μου τα εξηγήσεις απλά, και διακριτικά.ΕΥΓΕ!
Παρεπιπτώντος, πρέπει να μπεί ένας περιορισμός για τη λέξη "έλεος"...
ΒΑΛΙΑ ΠΙΑ!!!
Kαι πραγματικά, ούτε περίμενα, ούτε ήθελα να δημιουργήσω αναστάτωση. Απλά θα ήθελα και γώ μια διευκρίνηση για τη πηγή της φωτό. Α, και
Αν και δεν καταλαβαινω γιατι να θελω να πω τετοια ψεματα?
Δεν σε κατηγόρησα προσωπικά.
α και επειδη οι εξυπνακηδες αρχισαν τις ηλιοθιοτητες περι της φωτογραφιας για να υποστηριξουν δεν ξερω κ γω τι..
http://www.tvxs.gr/v1407
Επειδή κάποιοι άλλοι άρχισαν τις προσβολές, να ζητήσω λίγη σοβαρότητα. Και να ξαναρωτήσω για το απο πού τελικά ήρθε η φωτό...