Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 834930 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος monstermind

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ταδε έφη το έρισμα
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2250 στις: 17/12/08, 19:17 »

Το ξαναλεω επισης για να μη παρεξηγηθω.Δεν θεωρω αθωο τον ανθρωπο αυτο.Θεωρω οτι ενεργησε 100% λαθος.Και πραγματικα με φοβιζει η σκεψη οτι ενας ανθρωπος σηκωνει οπλο απεναντι σε ενα παιδι και συνειδητα το σκοτωνει..ιδιως οταν ειναι αστυνομικος.Συγχρονως ομως προβληματιζομαι κιολας απο την στιγμη που υπαρχουν εστω και καποια στοιχεια που αμφισβητουν εστω και σε μικρο βαθμο την προθεση στο περιστατικο που εγινε.

Μα όχι κύριε πρόεδρε σας μιλάω ειλικρινά είμαι αθώως!!!
Εγώ το μόνο που ήθελα, ήταν να δω τι γίνεται, όταν μια λεπίδα διαπερνάει με ταχύτητα ένα τεντωμένο λαιμό.
Δεν είχα καμία πρόθεση να του κόψω το κεφάλι...

« Τελευταία τροποποίηση: 17/12/08, 19:21 από monstermind »
όταν νομίζεις, το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ξέρεις.
όταν ξέρεις το μόνο σίγουρο είναι οτι είσαι υπερόπτης.

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #2251 στις: 17/12/08, 20:03 »
Επειδή συνέχεια συζητάμε για την βαλλιστική έκθεση, έχει ανακοινωθεί; Υπάρχει κάπου να τη διαβάσουμε ή συζητάμε φήμες;
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2252 στις: 17/12/08, 20:20 »
Επειδή συνέχεια συζητάμε για την βαλλιστική έκθεση, έχει ανακοινωθεί; Υπάρχει κάπου να τη διαβάσουμε ή συζητάμε φήμες;
Όχι δεν έχει βγει η επίσημη έκθεση και το μεγαλο ερώτημα είναι γιατί...

Οι δυο ειδικοί φρουροί πλακώθηκαν στο ξύλο σήμερα στο προαύλιο των φυλακών όπου κρατούνται  ;D >:D ;D
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2253 στις: 17/12/08, 20:53 »

Θα δωθεί στην δημοσιότητα αύριο.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι και οι δύο πλευρές χάνετε το δάσος εστιαζόμενοι στο δέντρο. Βρε παιδιά σκεφτήτε.... και στις δύο προσεγγίσεις ένα είναι το συμπέρασμα: Η ΕΛΑΣ έχει πρόβλημα. Τα σκόπευτρα των όπλων χάνουν. Ποιός θα μας προστατέψει και τι μύνημα δίνουμε στο διεθνές σύστημα κακοποιών όταν ακόμα και οι ειδικές δυνάμεις δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν μια απλή διόρθωση σκοπεύτρου? ???
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2254 στις: 18/12/08, 10:05 »
Περα απο τους γνωστους πολιτικους αλητες, παραθετω εναν που πριν τις εκλογες εξυμνουσα για την αποσταση του απο το πολιτικο γιγνεσθαι!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=968887&lngDtrID=244

Δυστυχως, ο Τσιπρας κατι εχασε στο δρομο..Κι αυτο ηταν η ορεξη του να δουλεψει πραγματικα για κατι διαφορετικο. Οταν βγαινει αντιπροσωπος κομματος και μαλιστα νεαρης ηλικιας και λεει τετοιες μπουρδες που προκαλουν απορια για το κατα ποσο ξερει τι λεει, μαλλον τα πραγματα δεν πανε καλα...

Δε φανταζομαι πλεον ο ΣΥΝ με αυτα που λεει και πραττει να καταφερει να βγει δυνατο κομμα στη Βουλη. Οταν ο Αλαβανος καταδικαζει τη βια και τους νεους που την κανουν και ο Τσιπρας δεν καταδικαζει τιποτα και παιζει με ξυλινο λογο ( και μη βγει κανα καλοπαιδο του ΣΥΝ να μου λεει το αντιθετο ) για να σωσει τα προσχηματα, τοτε η παλια γενια και η νεα του ΣΥΝ εχουν βρεθει σε αδιεξοδο...ιδεολογιας!

Κριμα για τον Τσιπρα παντως...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Καθόδιος (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • άιντε άιντε....!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Σάτυροι
« Απάντηση #2255 στις: 18/12/08, 10:38 »
Πυροβολισμό στο χέρι δέχτηκε από άγνωστο άτομο ένας μαθητής Λυκείου στο Περιστέρι. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Τετάρτης στη διασταύρωση του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Δωδεκανήσου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Περιστερίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μαθητής βρισκόταν στο σημείο με ακόμα 8 συμμαθητές του, κάποιοι μέλη του δεκαπενταμελούς του 1ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου και δέχτηκε 2 πυροβολισμούς από άγνωστο όταν εκείνος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους στην περιοχή. Ο μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan του Πειραιά. Σε λίγη ώρα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

APO TVXS.GR

To πόδι μου το αγαπώ
γι αυτό και το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω...

KEEP WALKING

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2256 στις: 18/12/08, 10:45 »
Δυστυχως εχουμε πλεον περιπτωσεις αυτοδικιας πολιτων...Η Πατρα θα ηθελα να ηταν το τελος σε αυτο το παιχνιδι, ομως απ'ο,τι φαινεται ουτε η Αθηνα θα γλυτωσει...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2257 στις: 18/12/08, 11:41 »
Δυστυχως εχουμε πλεον περιπτωσεις αυτοδικιας πολιτων...Η Πατρα θα ηθελα να ηταν το τελος σε αυτο το παιχνιδι, ομως απ'ο,τι φαινεται ουτε η Αθηνα θα γλυτωσει...

freemind είδαμε πολύ καλά ότι στην πατρα δεν ήταν μονο πολίτες αυτοί που επιτίθονταν στουν κουκουλοφόρους  ;)

Όσο γι αυτό που είπες παραπάνω για τον τσίπρα αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δυστηχως όσο σωστός και να είναι κάποιος, όταν μπει στο χώρο της πολιτικής αλλάζει αυτόματα συμπεριφορά... και μακάρι να διαψευστώ αλλά πιστεύω πως αυτό θα το δούμε και με τον ομπάμα...
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2258 στις: 18/12/08, 11:53 »
Οταν λεω πολιτες εννοω ανθρωπους του γενικοτερου κοινωνικου συνολου, ανεξαρτητους απο την ( απαθη ) αστυνομια ;) Οποτε ακομα και οι νεοι που τους κυνηγουσαν, ακομα και οι γιαγιαδες που τους φωναζαν απο τα μπαλκονια, ειναι πολιτες!

Αλλαζει ή τον..αλλαζουν ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
« Απάντηση #2259 στις: 18/12/08, 16:05 »
Τελικά ο μαθητής που δέχτηκε τον πυροβολισμό είναι εντάξει. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν του άφησε κάποιο μόνιμο πρόβλημα.

Κατά τ' άλλα, απ' ότι πρόλαβα να δω, τα επεισόδια ξεκίνησαν πάλι στο Σύνταγμα και τώρα κυκλοφορεί και ανυποψίαστος ανυποψίαστος κόσμος με παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2260 στις: 18/12/08, 19:18 »
H πορεια πηγαινε πολυ καλα μεχρι που τα μπατσονια πεταξαν 2 δακρυγονα εκει στη βουλη..Χωρις να εχει γινει ουτε ενα επισοδειο ακομα..gratz.

Oσν αφορα τα λεγομενα του Τσιπρα δεν βρηκα κατι τοσο μεμπτο..Δεν ειμαι Συνασπιτης και πολλες φορες βλεπω και εγω οτι ο Τσιπρας λαικιζει κλπ αλλα τωρα δεν βλεπω κατι..Οσον αφορα τη διαφορετικη γωνια μεταξυ Αλαβανου Τσιπρα δεν μου λεει κατι.Δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να εχουν την ιδια αποψη.Δεν ειναι ΚΚΕ νομιζω...
Και κατι τελευταιο.Βεβαια τα παλια με τα νεοτερα στελεχη μπορει να εχουν διαφορετικες αποψεις αφου τα νεοτερα στελεχη μπορει και να προερχονται απο πιο ακραιους χωρους(Το ΣΥΡΙΖΑ συγχωνευσε πολλες παραταξεις..)
« Τελευταία τροποποίηση: 18/12/08, 19:22 από Kiratzoharris »
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2261 στις: 18/12/08, 19:36 »
Κιρατζοι εχεις δικιο..ζωντανο παραδειγμα τσιπρας-κουβελη..ο ενας στον χωρο του θεωρητε αο ους αριστερους και ο αλλος λενε οτι τινει προς το κεντρο (δεξια)...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2262 στις: 18/12/08, 21:40 »
Πάντως, στην πορεία του Σ.Α.Σ.Α. που προηγήθηκε, ευτυχώς, κανείς δεν προκάλεσε κανέναν και όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2263 στις: 18/12/08, 22:09 »
Κιρατζοι εχεις δικιο..ζωντανο παραδειγμα τσιπρας-κουβελη..ο ενας στον χωρο του θεωρητε αο ους αριστερους και ο αλλος λενε οτι τινει προς το κεντρο (δεξια)...
Off topic αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα ένα πραγματικά κεντρώο κόμμα στην Ελλάδα. Μπορεί να βρίσκεται δεξιότερα της αριστεράς αλλά όχι και...Δεξιά....

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2264 στις: 18/12/08, 22:15 »
δειτε εδω.. http://www.tefteri.tk/

τ προβλημα τν ΜΜΕ σημερα ηταν ο κακοφημισμος του τουρισμου της χωρας μας και τα αρνητικα σχολια των υπολοιπων χωρων... πωπω ζορι....

τελικα απ οτι καταλαβα ειναι πλεον επισημο (??) οτι η σφαιρα εξοστρακιστηκε...
« Τελευταία τροποποίηση: 18/12/08, 22:28 από eleos* (Βάλια πια....) »
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2265 στις: 18/12/08, 22:51 »
Ναι, ΟΚ. Ξέρουμε πια ότι τα ΜΜΕ περνάνε όσα θέλουν και όπως τα θέλουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια εμπειρία ενός συμμαθητή μου. Μετά από πορεία, την προηγούμενη εβδομάδα η οποία ξεκινούσε και κατέληγε στην Ομόνοια, κατέβηκε με άλλους 5-6 συμμαθητές μας στο Σύνταγμα και άντε να ήταν και καμιά 20αριά από άσχετους που πήγαιναν επίσης στο Σύνταγμα (δε θυμάμαι τώρα πόσοι είχε πει ακριβώς αλλά ήταν λίγοι). Φτάνοντας λοιπόν ήταν ένας ανταποκριτής από κάποιο κανάλι (δεν ξέρω ποιο) και φώναζε στο κινητό του ότι "και τώρα έρχονται οπό την Ομόνοια 200 κουκουλοφόροι και σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους". Η φάση είναι ότι ο συμμαθητής μου του μίλησε και αυτός απάντησε ότι εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα κι αυτός και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #2266 στις: 19/12/08, 01:41 »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2267 στις: 19/12/08, 02:05 »
τι να πεις τωρα μετα το πορισμα... :-\
πραγματικα ντροπη μας... :(
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2268 στις: 19/12/08, 02:11 »
Παντως, καλο θα ηταν να αποφευγαμε τοσο καιρο να συμπεριφερομαστε εδω σαν το CSI MIAMI BEACH. Δεν πιστευω πως οι επιστημονες που πραγματοποιησαν τις μελετες "εξυπηρετουν" συμφεροντα, εφοσον μεσα στην ομαδα ηταν και επιστημονες επιλεγμενοι απο την οικογενεια!

Το γεγονος ειναι πως ενας αστυνομικος δεν καταφερε να διατηρησει την κυριαρχια που αρμοζει σε ενα οργανο της ταξης, τραβηξε οπλο κι ακομα και σαν εξοστρακισμος, δολοφονησε ενα παιδι! Αυτα ειανι τα γεγονοτα! Ολα τα υπολοιπα ειναι παραλληλες ιστοριες. Πριν 2 εβδομαδες σχεδον πεθανε ενα παιδι. Κι ομως λιγοι μετα απο 2 εβδομαδες το θυμουνται αυτο!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Καθόδιος (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • άιντε άιντε....!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Σάτυροι
« Απάντηση #2269 στις: 19/12/08, 10:23 »
Κάπου ακούστηκε οτι για τη βαλλιστική έρευνα ο Δημόκριτος μόνο έδωσε τα μηχανήματα και η έρευνα έγινε απο την αστυνομία. Γνωρίζουμε άν ισχύει;;
To πόδι μου το αγαπώ
γι αυτό και το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω...

KEEP WALKING

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2270 στις: 19/12/08, 10:31 »
Μην αρχισουμε να αμφισβητουμε τις μελετες, διοτι μεσα στους επιστημονες ηταν και τεχνικοι συμβουλοι που ειχαν διοριστει απο την οικογενεια! Επομενως η βαλιστικη μελετη, καθως και η ιατροδικαστικη εγινε και με μαρτυρες της οικογενειας! Αρα, οποιαδηποτε αμφισβητηση του αποτελεσματος αμφισβητει και την αναγκη της οικογενειας να βρει μια ακρη στο συμβαν ;)

Αυτες οι ραδιο αρβυλες και τα "καποιος ειπε πως..." ειναι περισσοτερο αποπροσανατολισμος και λαδι στη φωτια, παρα βοηθεια προς λυση του θεματος!
« Τελευταία τροποποίηση: 19/12/08, 10:33 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Harrucci

• Θαμώνας
  • compresora prin i... meta?
    • Προφίλ
« Απάντηση #2271 στις: 19/12/08, 16:34 »
Προτεινόμενο Πρόβλημα φυσικής πανελληνίων (20/20 μονάδες αξιοπρέπειας)

"Για δεδομένο οικοδομικό συγκρότημα και δεδομένες τις θέσεις και τους προσανατολισμούς μπάτσου-θύματος στο επίπεδο XY ως προς σταθερό σημείο αναφοράς Ο να υπολογιστούν:

Α) Η γωνία που πρέπει να στοχεύσει ο μπάτσος στον τοίχο για να σας πετύχει στην καρδιά με έναν εξοστρακισμό
Β) Επαναλάβετε το Α για 2 εξοστρακισμούς
Γ) Επαναλάβετε το Α για 3 εξοστρακισμούς
Δ) Πόσο επί τοις εκατό κερδίσατε χρόνο ζωής στην περίπτωση Γ σε σχέση με την Α;
Ε) Αν ο πόνος είναι ανάλογος της γωνίας σφήνωσης θ ( θmax=90 deg) σε τι γωνία πρέπει να πυροβολήσει ο μπάτσος τον τοίχο ώστε με 3 εξοστρακισμούς ο πόνος σας να είναι μέγιστος;
Z) Χρησιμοποιώντας την εξίσωση bernoulli βρείτε την ταχύτητα εκροής του αίματος από το σώμα σας
Η) Να βρεθεί πτώση πίεσης στο κυκλοφορικό σύστημα μετά το χτύπημα
Θ) θεωρώντας ότι απαιτείται η απώλεια του 75% του αίματος για να πεθάνετε βρείτε τον χρόνο θανάτου σας"

Δίνονται:

U_σφαιρας = 50 m/s
m_σφαιρας = 0,05 Κg
m_16χρονου = 60 Kg
P_env = 760 mmHg
P_αιματος = 860 mmHg
U_αιματος = 0,1 m/s
d_αιματος = 1060 Kg/m3
V_αιματος = 7 lt

Μία συνεργασία του Υπ. Παιδείας και της ΕΛ.ΑΣ.
πιστευω οτι ειναι αναγκη να το λυσουν κυριως οι "καλοι" μαθητες, γιατι (οπως αφηνεται να εννοηθει σε αρκετα ΜΜΕ) οι "κακοι" ειναι στις πορειες

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2272 στις: 19/12/08, 16:45 »
Συγχωνευσα τα θεματα διοτι εαν αρχισουμε να ανοιγουμε νεα θεματα για το περιστατικο αυτο, θα εχουμε forum μονο γι'αυτο!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Giorgos K.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Προσωπικό κείμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2273 στις: 19/12/08, 21:59 »
Κάπου ακούστηκε οτι για τη βαλλιστική έρευνα ο Δημόκριτος μόνο έδωσε τα μηχανήματα και η έρευνα έγινε απο την αστυνομία. Γνωρίζουμε άν ισχύει;;
εγώ δεν ήξερα οτι μία βαλιστική χρειάζεται 3 βδομάδες για να γίνει..
στο csi την κάνουν επι τόπου που ανοίγουν το πτώμα ;D
κάτι παίζει..
Υπογραφή

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2274 στις: 20/12/08, 01:48 »
Κατ'αρχάς χρειάστηκαν λιγότερο από δύο βδομάδες... Όπως και να'χει το πράγμα, εγώ δέχομαι τη βαλλιστική που λέει ότι ήταν εξοστρακισμός αλλά αυτό δεν μειώνει στα μάτια μου το έγκλημα γιατί αν αυτός ο "κύριος" πυροβολούσε στον αέρα για εκφοβισμό, το πολύ πολύ να σκότωνε κανένα περιστέρι ή κανέναν άλλον αθώο σε κανένα μπαλκόνι. Πυροβόλησε ή στα παιδιά ή δίπλα από τα παιδιά και αυτό είναι αδιανόητο.Πήγαμε κάποτε απλά φαντάροι και μας λέγανε το εξής ρητό "τα άδεια όπλα σκοτώνουν" μόνο και μόνο για να μας τονίσουν την επικινδυνότητα του να "παίζεις" με ένα όπλο ακόμα και όταν θεωρείς σίγουρο ότι είναι άδειο. Αυτός που ήταν "εκπαιδευμένος" δεν ήξερε ότι όταν πυροβολείς σε αυτό το ύψος η σφαίρα μπορεί να πάει οπουδήποτε, ειδικά μέσα σε κατοικημένη περιοχή; Εγκληματική αμέλεια. Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να μετριάσει τη ποινή του, δεν αντιλέγω, αλλά και έξω να βγει σε 5 χρόνια ποιά θα είναι η ζωή του νομίζετε; Μιά κόλαση θα είναι. Το χειρότερο δεν είναι για αυτόν (που έτσι κι αλλοιώς όπως έστρωσε θα κοιμηθεί), είναι για τα παιδιά του. Φαντάζεστε τι σημαίνει να είσαι το παιδί του φονιά του Αλέξη; Στη ζωή σου, στις κοινωνικές σου σχέσεις, στο σχολείο, παντού; Πραγματικά τα λυπάμαι αυτά τα παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα και που κάποια στιγμή νομίζω ότι κάποιοι κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι θα πρέπει να τα αναλάβουν σύντομα, γιατί κινδυνεύει πραγματικά να καταστραφεί η ζωή τους από αυτό που έκανε ο πατέρας τους... :(