Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 823798 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2800 στις: 04/03/09, 23:49 »
Παππου..στις αποβαθρες υπαρχουν καμερες..στα βαγονια ομως;..
ασχετο μεν, εγω μιλησα γενικοτερα, αλλα δεν με πειθει κανεις οτι θελει να καψει τον ηλεκτρικο για να επαναστατησει...
Αντιθετα με πειθει οτι καιει καποιος τον ηλεκτρικο για να φοβισει κοσμο... :)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2801 στις: 11/03/09, 23:31 »
Επισης εχω ακουσει για ασφαλιτες που γυρνουν σε μαγαζια που πουλανε μασκες κτλ κτλ και ρωτανε ποιοι αγορασαν και αλλα τετοια ωραια. ....................
.................... Περιεργα πραγματα ομως.

όπως αποδείχθηκε καθόλου περίεργα.... Κάτι ήξεραν ή το πρόβλεψαν?
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2802 στις: 11/03/09, 23:52 »
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι την περασμενη βδομαδα πεθανε ενα παλικαρι πανω στο καθηκον του(προσπαθωντας να πιασει 2 ληστες στην Νικαια) και κανεις δεν βγηκε να πει ενα γ**ωτο.Μονο να κατηγορουμε ξερουμε...

http://news.pathfinder.gr/greece/news/536315.html

Υ.Γ.:Ηταν εκτος υπηρεσιας και αποφασισε να επεμβει
« Τελευταία τροποποίηση: 11/03/09, 23:55 από bassman 5χορδος επιτελους! »
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2803 στις: 12/03/09, 00:02 »
Κριμα το παληκαρι αλλα ως απλος πολιτης και οχι ως αστυνομικος(εκτος υπηρεσιας ηταν)..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2804 στις: 12/03/09, 00:07 »
Δεν υπαρχει αστυνομικος εκτος υπηρεσιας.Συμφωνα με τον νομο ολοι οι αστυνομικοι εχουν την υποχρεωση να επεμβαινουν οταν χρειαζεται κ εχουν κ την αρμοδιοτητα επισης να πραττουν αναλογως οταν κρινουν κατι υποπτο.Το εκτος υπηρεσιας ειναι καθαρα τυπικο.Ενας αστυνομικος παραμενει αστυνομικος 24ωρες το 24ωρο..δεν ειναι ποτε απλος πολιτης.

Και λιγο σεβασμος στο παλικαρι δεν βλαπτει..γιατι για μενα τιμησε την στολη του.
« Τελευταία τροποποίηση: 12/03/09, 00:09 από bassman 5χορδος επιτελους! »

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2805 στις: 12/03/09, 00:20 »
Αφου ετσι λεει ο νομος οκ..

Και λιγο σεβασμος στο παλικαρι δεν βλαπτει..γιατι για μενα τιμησε την στολη του.
Δεν χανεις ευκαιρια να δημιουργησεις παρεξηγηση ομως..Λες και ειπα τιποτα προσβλητικο...Χαλαρωνουμε και λιγο.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2806 στις: 12/03/09, 00:23 »
Θεωρω πιο συνετο απλα οταν δεν γνωριζουμε κατι να μην παταμε τοσο στα σιγουρα.Αν θεωρεις οτι ημουν επιθετικος ανακαλω.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2807 στις: 12/03/09, 00:26 »
Δεν πατησα στα σιγουρα.Ειπα κατι,ηταν λαθος και οπως ειδες ανακαλεσα.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2808 στις: 12/03/09, 00:32 »
Συμφωνώ με bassman 5χορδος επιτελους!. Να προσέχουμε πως μιλάμε για ανθρώπους που αποδεικνύουν πως επιδεικνύουν υπερβάλοντα ζήλο.

Είναι επίσης αισχρός ο τρόπος που συμπεριφερθήκαμε στον φρουρό του Αμερικανού πρέσβη, τον οποίο χωρίς να τον γνωρίζουμε, χωρίς να έχουμε ίδια άποψη του περιστατικού, και χωρίς να του δώσουμε ευκαιρία να ακουστεί, βιαστήκαμε να τον χρίσουμε ψυχοπαθή, τεμπέλη, κοπανατζή, μέθυσο και άλλα πολλά, μόνο και μόνο επειδή είπε ότι κάποιος τον σημάδευε και αντέδρασε!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2809 στις: 12/03/09, 00:36 »
Νομιζω οτι φερνεις λαθος παραδειγματα.Επισης..ειναι πολυ ακυρο το να ειρωνευεσαι καποιον ετσι.Δεν αποτελει τροπο συζητησης.Και μιλαμε και για διαφορετικα πραγματα.Το παλικαρι...δεν εκανε κατι που να υποδεικνυει οτι ειναι ενας κακος αστυνομικος.Τετοιου ειδους αστυνομικοι ειναι που κανουν δουλεια.Και πολλοι απο αυτους το πληρωνουν γιατι ειναι τετοια η φυση του επαγγελματος αυτου.Επικινδυνη.Αν θεωρεις οτι ειναι πρεπον να εκφραζεσαι ειρωνικα για εναν μακαριτη..καντο..αυτο μαλλον δειχνει απο τι εισαι φτιαγμενος.

Μπραβο παντως ..εχεις ιδιαιτερο ταλεντο να ακυρωνεις τελειως ενα θεμα..
« Τελευταία τροποποίηση: 12/03/09, 00:38 από bassman 5χορδος επιτελους! »

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2810 στις: 12/03/09, 00:43 »
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν, ιδίως έναν νεκρό. Αναφέρω την άποψη μου επί του θέματος. Εάν έχεις ίδια άποψη επί του peristatikou μπορείς να εκφέρεις και γνώμη. Εγώ δεν έχω και δεν συνηθίζω να κρίνω ανθρώπους από λόγια τρίτων.
« Τελευταία τροποποίηση: 12/03/09, 00:47 από papous »

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2811 στις: 13/03/09, 00:17 »
Σήμερα το ''εκτός υπηρεσίας'' δεν βγήκε σε καλό σε μια 33χρονη γυναίκα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=994701&lngDtrID=244.
Πάντως πρέπει να είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος για να ανοίγεις πυρ σε τόσο μικρό χώρο και για λεφτά που είναι ασφαλισμένα κιόλας.

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #2812 στις: 13/03/09, 14:04 »
Για μενα δεν εχει σχεση το αν ο αστυνομικος ειναι εντος η εκτος υπηρεσιας.Σημασια εχει το να επεμβει καπου με προτεραιοτητα ομως την ανθρωπινη ζωη.Κατι που περιτρανα περιφρονησε ο ανεγκεφαλος χτεσινος "πρωταγωνιστης"..βγαζοντας οπλο και πυροβολωντας εκει μεσα.Που αν το καλοσκεφτουμε..αν δεν εκανε απολυτως τπτ..οι ληστες θα φευγαν..τα λεφτα οπως ειπες ειναι ασφαλισμενα..και κανεις δεν θα παθαινε απολυτως τπτ.

Ας ειδοποιουσε αμεσα τους συναδελφους του..να τους πει προς τα που φυγαν οι ληστες..η αμα ειχαν καποιο αμαξι η μηχανη..να επαιρνε την πινακιδα για να ξερουν με τι οχημα κινουνται.Η κινηση του ηταν για μενα εγκληματικη.

Και το χειροτερο...ολα αυτα για 300ευρω που πηραν οι ληστες..ελεος..που καταντησαμε..
« Τελευταία τροποποίηση: 13/03/09, 14:16 από bassman 5χορδος επιτελους! »

Αποσυνδεδεμένος Guitarero 240bpm

• Παλιός
  • Μοιάζει η ταστιέρα με δρόμο ταχείας κυκλοφορίας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2813 στις: 13/03/09, 14:23 »
Δεν ξέρω αν τα λεφτά ήταν ασφαλισμένα, νιώθω όμως ανυπεράσπιστος σε μια κοινωνία που καταρρέει στο έλεος του κάθε "Ράμπο"...

Ανεκπαίδευτοι στην πλειοψηφία τους και φορτωμένοι με κόμπλεξ θεού, τραβάνε το κουμπούρι και όποιον πάρει ο χάρος. Χίλιες φορές να ήταν άοπλη η αστυνομία, όπως στην Αγγλία.

Και το τραγικότερο όλων, ότι με την επανεμφανιζόμενη "τρομοκρατία" και το εγκληματικό χάος πολύ φοβάμαι ότι η φοβερή μας κυβέρνηση θα δώσει στην αστυνομία κι άλλη εξουσία και κάλυψη-συγκάλυψη. Αν αντιδρούν σπασμωδικά τα όργανα, γιατί να μην αντιδρά σπασμωδικά το κεφάλι?

Βοήθειά μας. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της κοπέλας...

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2814 στις: 13/03/09, 15:14 »
Αν και ειναι λιγο ασχετο με το θεμα της αστυνομιας: με νευριαζει ιδιαιτερα το γεγονος του "σοκ" και της "θλιψης" της εταιριας για τον θανατο της υπαλληλου τους.... Φανταζομαι βεβαια οτι δεν θα σοκαριζονταν και ιδιαιτερα οταν της εδιναν τα 600 ευρω τον μηνα, ουτε οτι θα θλιβουν τοσο πολυ ωστε να κλεισουν το καταστημα την μερα της κηδειας...
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2815 στις: 13/03/09, 19:23 »
Επεισοδια στο Κολωνακι   Επομενος στοχος η Γλυφαδα ή η Κηφισια?  ::)

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2816 στις: 13/03/09, 20:40 »
"Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ.Μαρκογιαννάκης από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση ενός οργανισμού που θα διαχειρίζεται το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας."

??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2817 στις: 13/03/09, 23:47 »
Δεν υπαρχει αστυνομικος εκτος υπηρεσιας.Συμφωνα με τον νομο ολοι οι αστυνομικοι εχουν την υποχρεωση να επεμβαινουν οταν χρειαζεται κ εχουν κ την αρμοδιοτητα επισης να πραττουν αναλογως οταν κρινουν κατι υποπτο.Το εκτος υπηρεσιας ειναι καθαρα τυπικο.Ενας αστυνομικος παραμενει αστυνομικος 24ωρες το 24ωρο..δεν ειναι ποτε απλος πολιτης.

Για μενα δεν εχει σχεση το αν ο αστυνομικος ειναι εντος η εκτος υπηρεσιας.Σημασια εχει το να επεμβει καπου με προτεραιοτητα ομως την ανθρωπινη ζωη.Κατι που περιτρανα περιφρονησε ο ανεγκεφαλος χτεσινος "πρωταγωνιστης"..

Ας ειδοποιουσε αμεσα τους συναδελφους του..να τους πει προς τα που φυγαν οι ληστες..η αμα ειχαν καποιο αμαξι η μηχανη..να επαιρνε την πινακιδα για να ξερουν με τι οχημα κινουνται.Η κινηση του ηταν για μενα εγκληματικη.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι δύο δηλώσεις μόνο κάποιος που έχει πληροφορίες από "μέσα" και ιδία άποψη περί των δύο γεγονότων μπορεί να μας το πει!

Γενικώς οι αστυνομικοί εκτός των άλλων θα πρέπει να έχουν και προφητικές ικανότητες. Εάν θα υπάρξει θύμα από την πιθανή επέμβασή τους να μην επέμβουν. Εάν θα είναι οι ίδιοι τα θύματα τότε μπορούν να επέμβουν.

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #2818 στις: 14/03/09, 00:01 »
Επεισοδια στο Κολωνακι   Επομενος στοχος η Γλυφαδα ή η Κηφισια?  ::)
Προφητεία macmisia... :P Διόλου απίθανο να είναι μιά ακόμα ευκαιρία να γίνουνε και άλλα  τύπου mall καταστήματα στα οποία ο κόσμος θα εισέρχεται με σωματική έρευνα (μπι μπιπ παρακαλείστε να αφήσετε κάθε μεταλλικό αντικείμενο στην είσοδο) και θα προσφέρουν ασφαλή διασκέδαση....
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2819 στις: 14/03/09, 13:16 »

Γενικώς οι αστυνομικοί εκτός των άλλων θα πρέπει να έχουν και προφητικές ικανότητες. Εάν θα υπάρξει θύμα από την πιθανή επέμβασή τους να μην επέμβουν. Εάν θα είναι οι ίδιοι τα θύματα τότε μπορούν να επέμβουν.
Ναι μωρέ και να πεθάνουν δυο-τρείς δεν γ....ται.Ο αστυνομικός να κάνει τη δουλειά του (έστω και για 300 ευρώ) και τα άλλα είναι αλοιφές

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2820 στις: 14/03/09, 15:18 »
"Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ.Μαρκογιαννάκης από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση ενός οργανισμού που θα διαχειρίζεται το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας."

??? ??? ???

??? ??? ??? δε λες τίποτα... Μου φαίνεται ότι έχει περάσει απαρατήρητη η πιο περίεργη δήλωση των τελευταίων ημερών.

Και όλα αυτά ενώ ο Καρατζαφέρης βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο προσκήνιο και χτες όπως περπατούσα στην Εγνατία πέρασε δίπλα μου ένα αμάξι μέσα από το οποίο τύπος με τηλεβόα φώναζε "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών". Θα περάσουμε καλά...
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2821 στις: 14/03/09, 15:38 »
Και μην ξεχναμε και το ΦΟΣ στα πανεπιστημια ε..Τις προαλλες η στοα διπλα στο Παντειο ειχε γεμισει με χαρτακια τους αοπου απο την πισω μερια ελεγαν το αφοπλιστικο ''Οχι αλλες καταληψεις''..Πολωση..

Οσο για το σωμα του Μαρκογιαννακη..Παραπονιομασταν για τα ΜΑΤ..Τωρα να δειτε.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2822 στις: 14/03/09, 20:51 »
τι θα είναι?
τίποτα licensed to fuck and kill τύποι?

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2823 στις: 14/03/09, 22:46 »
??? ??? ??? δε λες τίποτα... Μου φαίνεται ότι έχει περάσει απαρατήρητη η πιο περίεργη δήλωση των τελευταίων ημερών.

Και όλα αυτά ενώ ο Καρατζαφέρης βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο προσκήνιο και χτες όπως περπατούσα στην Εγνατία πέρασε δίπλα μου ένα αμάξι μέσα από το οποίο τύπος με τηλεβόα φώναζε "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών". Θα περάσουμε καλά...
αυτο ηταν, θα γινω αυτοχειρας... :-\
« Τελευταία τροποποίηση: 14/03/09, 22:49 από Amylo »
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2824 στις: 16/03/09, 12:15 »
Υπάρχει κάτι που έγινε και όχι μόνον πέρασε απαρατήρητο αλλά και επικροτήθηκε από πολλούς. Πως καταφέρνουν και παιρνούν σιγά σιγά ότι θέλουν.... τι τέχνη είναι αυτή!!!! Τους βγάζω το καπέλλο!

Θα φέρουν τώρα την Σκότλαντ Γιαρντ να μας διοικήσει, λόγω του ότι αποδειχθήκαμε άχρηστοι και αδαείς και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση!
Μήπως πρέπει να φέρουμε και το Γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών να αναλάβει τα οικονομικά μας?

edit: Σε λίγο θα σας αναφέρω και την λύση που προτείνω για το θέμα ώστε να πιστοποιήσει και ο Ρακένδυτος ποιοί είναι αυτοί με τις μολότωφ.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/03/09, 12:17 από papous »