Νομιζω πως ημουν αρκετα ξεκαθαρος πως μιλαω εκ μερους του Freemind κι οχι εκ μερους των υπολοιπων mods

Μην μπερδευουμε τα αυγα με τα καλαθια

Μην δημιουργειτε εντυπωσεις απο το πουθενα, διοτι τοσο καιρο συντηρειτε τις ιδεες και τις ανακοινωσεις σας μεσα απο το kithara.
Βρες μου αλλο μουσικο site ( ελληνικο προφανως ) που να επιτρεπει τετοιες συζητησεις χωρις να υπαρχει αμεση παρεμβαση απο τους admin/mods! Πιθανον να μπερδεψατε την υπερμετρη ελευθερια λογου ( που ναι, υπαρχει εδω μεσα ) με το "δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι".
Ε, επαναλαμβανω πως δεν εκπροσωπειτε το πληθος των μελων του kithara. Και το πληθος των μελων του kithara δεν ασχολειται καν με αυτη τη συζητηση. Οι ιδιοι ανακυκλωνεστε μεσα στο θεμα, οι ιδιοι τσακωνεστε, συμμετεχετε κι αντιδρατε.
Μαλλον εσεις πρεπει να καταλαβετε πως καποια πραγματα φτανουν στο οριο τους. Και το συγκεκριμενο θεμα ειχε φτασει προ πολλου σε ενα οριο που θεσατε οι ιδιοι. Κι οχι, δεν ειμαι εγω η αιτια που πηγε το θεμα οπου πηγε. Flames υπηρξαν και παλαιοτερα ( α ρε inthewoods...τουλαχιστον μαζι σου ειχα ορεξη να αντιπαρατεθω γιατι ειχες ιδεολογια κι αποψεις ).
Ομως το παρακανατε...Μπορει να λαβω την κλασσικη απαντηση "ωπα μεγαλε, πανω μας το ριχνεις;", αλλα δε θα δωσω σημασια. Γιατι ξερω πως πανω απο 2,5 χρονια αυτο το θεμα ηταν το τσιφλικι σας. Ομως φτανει πια!
Ο κλασσικος Ελληνας ( το εζησα και στο στρατο ). Του δινουν τοοοση ελευθερια και αμεσως θελει να την κανει τοοοοοοοση! Ε, λοιπον...Ειστε φιλοξενουμενοι εδω. Οπως κι εγω, οπως κι ολα τα υπολοιπα μελη!
Κι ο σεβασμος που αναζητησατε απο το προσωπο μου ως μελος ( πρωτα ) κι ως mod, το λαβατε αρχικα. Ομως μετα απο καποιο διαστημα θελατε να φιμωσετε με γελοιες επιχειρηματολογιες και υπεκφυγες οσες φωνες δεν συμφωνουσαν μαζι σας!
Αν με ρωτατε εαν θα μετεφερα το θεμα στο Καδο, ΣΑΝ FREEMIND κι αγνοωντας το λογο που μεταφερθηκε απο τη διαχειριση, θα ελεγα οχι. Θα προτιμουσα την πληρη απομακρυνση του απο το kithara. Κι οποιου δε του αρεσε, θα μπορουσε απλως να φυγει! Να λετε δηλαδη ευτυχως που δεν ειμαι ο Βασιλης!
Δοξα τον Θεο, το indymedia θελει μελη ( εαν δεν ειστε ) και τοσα forum κανουν παρομοιες συζητησεις! Δεν ειναι αναγκη να μαζευεστε ολοι εδω! Κοινως...αντε στο καλο ( απο το ΜΕΛΟΣ freemind αυτες οι αποψεις! Δεν εκφραζουν τις αποψεις της διαχειρισης ).
Αυτα τα ολιγα για να ξεκαθαρισει ο χουντικος freemind τις αποψεις του! Κι οσα κι αν μου σουρνετε, ξερω πως ποτε μα ποτε δε φιμωσα λογο συνομιλητη μου.
Ακομα κι οταν ο Αρης με εβρισε δημοσια

Ετσι, για να θυμαστε ποσο καλα παιδια ησασταν!