Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! Δεν ηξερα πως το κομματι ηταν τοσο "δυνατο" τελικα. Ενα απλο μπλουζ ειναι, με πολλα λαθη, ασχημη τεχνικη, και λιγο συναισθημα

Vangelis και Ommadawn, σιγα μην ειμαι και ο Alan Parson

Οταν εχεις κατι καλο στα χερια σου, δεν γινεται να μην βγει και κατι καλο μετα.. You know...
Δημητρη, σ'ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Καποια κομματια δεν θελουν τιποτα παραπανω απο ενα οργανο ( οπως το "Ταξιδι" ), γιατι ακομα και ενα οργανο προκαλει βαβουρα. Ιδιαιτερα στα ερωτικα κομματια, ακομα και η σιωπη του εκτελεστη ειναι αρκετη.
KJP, εχεις απολυτο δικιο σε ο,τι λες. Τα δαχτυλα φταινε, οχι εγω

Το μυαλο σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν θελει να δουλευει..

Περα απο την πλακα, σ'ευχαριστω και για το χρονο που εκανες να κατεβασεις το κομματι, και για το χρονο που σπαταλησες για να το ακουσεις, και βεβαια για τον χρονο που δαπανησες για να γραφεις τις σκεψεις σου.
Θοδωρη, ευχαριστη εκπληξη ομολογω! Το πιανο ειναι ενα sample απο το Pianos Refill ( ενα θηριωδες refill ), επεξεργασμενο λιγο, ωστε να θυμιζει ενα παλιο ορθιο πιανο που συνανταμε σε κατι υπογεια μπαρ της Αμερικης, οπου συνηθως ενας μαυρος ( προς Θεου, δεν εχω ουτε την τεχνικη, ουτε την ευαισθησια ενος μαυρου πιανιστα ), παιζει και κρυβει τα λογια των θαμωνων..Το σημειο οπου φορτωνει, δεν ειναι peak απο τα "μικροφωνα", απλα ο Compressor σκεφτηκε να δουλεψει "υπερ του δεοντως" για να βγαλει ασπροπροσωπο το Reason

Σ'ευχαριστω για τις σκεψεις σου!