Αποστολέας Θέμα: Flesh  (Αναγνώστηκε 10163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Flesh
« στις: 11/11/06, 23:33 »
Ενα μικρο πιανο blues..Ενας αισθησιακος χορος για τους ερωτευμενους..Και ενας μισητος χορος για τα μπακουρια..Διαλεχτε και παρτε ;D
rapidhsare:
http://rapidshare.com/files/2966091/flesh.mp3
ή στο δικο μας music.kithara.gr
http://music.kithara.gr/bands/5/music.php
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ..pera apo ton orizonta...
    • Προφίλ
    • Music
Απ: Flesh
« Απάντηση #1 στις: 12/11/06, 05:40 »
τώρα...το ακούω..βγαινει πάθος και ένταση από τα ηχεία μου..αυτό και μόνο φτάνει...θα έλεγα...αυτή την φορά είναι πολλές εικόνες μαζί..η μια καταλήγει στην άλλη, συνδέονται όλες κάτα κάποιον τρόπο περιέργο...και παλι έρχεται το ονομα Keith Jarett στο μυαλό μου...και διαπιστόνω μια θεαματική βελτίωση στον τρόπο που παίζεις...ιδιαίτερα προς το τέλος, είναι σαν να χάνεις τον έλεγχο...και σκάει μύτη η ΧΑΡΗ που πολλές φορές δεν υπάρχει...σαν να άφησες τ εαυτό σου ελεύθερο..επιτέλους.

Β.
Vangelis
― Παλιέ μου φίλε τί γυρεύεις;
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
με εικόνες που έχεις αναθρέψει
κάτω από ξένους ουρανούς
μακριά απ' τον τόπο το δικό σου.
Seferis

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 12/11/06, 10:03 »
Δεν έχω πρόθεση να πρωτοτυπήσω ούτε αυτή τη φορά....
Το έβαλα να παίζει ενώ έκανα κάτι άλλο και για ακόμη μία φορά ξεχάστηκα.Όμορφη γλυκιά ρευστή μελωδία.
Και αφού έχω και την άδειά σου η πρώτη παγκόσμια αναμετάδοση θα γίνει ως έχει προγραμματιστεί....;D
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3 στις: 12/11/06, 11:00 »
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια. Χαιρομαι που μεταφερει την ατμοσφαιρα που ειχα κατα νου και σε εσας.
Βαγγελη, ευχαριστω ιδιαιτερα για το σχολιο που αφορα το παιξιμο μου. Η αληθεια ειναι πως η τεχνικη μου ειναι ιδια εδω και..ε...χμ..4 χρονια, κυριως επειδη δεν μελεταω σχεδον καθολου για το κλασσικο πιανο. Ομως, αν εχεις κατι τοσο εντονο στο μυαλο, η τεχνικη ειναι το λιγοτερο που μετραει. Και δεν θεωρω αυτο το κομματι ιδιαιτερα δεξιοτεχνικο ( αν και τωρα που το ακουω με πιο καθαρο μυαλο, εχει 2-3 σημεια που για μενα ειναι απλα "παρλαπιπες" :P ).
FSL, επιμενω πως δεν ευθυνομαι για οποια ζημια προκαλεσει το κομματι :P Πνευματικη και υλικη.. Ευχαριστω που του δινεις την ευκαιρια να καταστρεψει την εκπομπη σου :P
Περα απο την πλακα, σας ευχαριστω πολυ...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 12/11/06, 11:08 »
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ θαναση...απο τα πιο καλα που εχεις γραψει...ειλικρινα...μαρεσε απο πολλα απο αυτα που εχεις κανει ηδη. Εχει κατι πολύ...αμεσο πολύ ζωντανο, χωρις εφε και τεχνικα κολπα. Αμεσο , πιανακι με εμφαση στην μελωδια. Σε καποια σημεια νομιζω ( μπορει να εγινε ηθελημενα) μου φαινεται χανει λιγο στο αριστερο και στα γρηγορα κατεβασματα και ανεβασματα βγαινει λιγο ( οχι απαραιτητα κακο, απλα στα γρηγορα χανει το νοημα του, αν εχανε χρονικα σε αργα μερη θα εδινε αλλη αισθηση ) εκτος συγχρονισμου. Διορθωσε με αν κανω λαθος, και συγνωμη αν λεω βλακειες.
Είτε εμενα μαρεσει αυτο το στυλ παιξιματος ειτε οντως εχεις γραψει κατι πολύ καλο...
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος Μαργαρίτα Π.

• Δεν είμαι στιχουργός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 12/11/06, 16:50 »
Πολύ γλυκιά μελωδία! Συγχαρητήρια!  :)
Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο
http://rapidshare.com/files/227510288/Ritsos.rar

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
  • My name is Peter Stillman-This is not my real name
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #6 στις: 13/11/06, 21:24 »
A' στο διάολο...
με συγκίνησες πάλι.
Το φινάλε είναι εξαιρετικό. (Η προσθήκη των δυο τελευταίων νοτών είναι αριστουργηματική).
Η μελωδία δείχνει απλότητα ενώ κρατάς τις αλληλουχίες πολύπλοκες και με τρελλαίνουν..
Σκέψου το σα συνεχές στριφογύρισμα σε κρεββάτι ενώ δε μπορείς να κοιμηθείς και τα μάτια μισάνοιχτα να βλέπουν αλλοιωμένα και με διαφορετικό τρόπο το δωμάτιο. Ε, η όψη του δωματίου είναι η απλότητα της μελωδίας.. δεν ειναι η σάλα μεγάρου.. ή η αυλή βασιλιά ή η μοναχική απόλαυση της θέας της νυχτερινής πόλης από ένα ψηλό παράθυρο (Dark Days).
Είναι απλά ό,τι βλέπεις πριν κοιμάσαι στριφογυρίζοντας συνεχώς...

Δεν υπάρχει άλλος αγόρι μου. Κι επειδή δεν είσαι αυτή τη στιγμή σα τους  καταξιωμένους καλλιτέχνες που θαυμάζεις/θαύμαζες - επειδή για να τον θαυμάσεις εσύ, έχει ήδη αποκτήσει μια χ υποδομή, εχει χ λεφτά, χ γνωριμίες, και χ συγκυρίες για να βγάλει χ δίσκους, δε σημαίνει ότι αξίζεις λιγότερο.
Μην τρελλαθούμε εντελώς.
Δε μας γ*μάς κι εσύ και οι χαζοταπεινομετριοφροσύνες σου, λεπόν;Ε;

Πάλι μπράβο ρε Θανάση, αν δε διαφάνηκε από τα παραπάνω...
Είναι εξαιρετικό. Σπέρνει. Μεγαλώνει η playlist με το Wonders και το Dark Days. Προστέθηκε το Flesh. Προχωράς μάλλον το κρυφό μου σχέδιο ε; Χαίρομαι:P
soundcloud.com/conticucci

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #7 στις: 14/11/06, 12:06 »
Μπράβο φίλτατε πληκτροβασανιστή. Κατάφερες πάλι να γράψεις κάτι πολύ καλό. Από παραγωγή δεν ξέρω να σου πω εμένα μου ακούγεται τέλεια, ούτε πολλή μουσική γνωρίζω ώστε να σου πω τι πάει και τι δεν πάει! Εμένα το όλο αποτέλεσμα με άφησε ικανοποιημένο και αυτο είναι που μετράει!  ;)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #8 στις: 16/11/06, 16:18 »
Ευχαριστω πολυ! Προσωπικα το θεωρω ως το πιο "ερωτικο" κομματι που εχω δουλεψει και ευχαριστω τον ανθρωπο που με παρακινει καθε φορα να δουλευω τετοια κομματια.
Συμεον εχεις δικιο. Η τεχνικη μου ειναι αθλια, και φαινεται εντονα στο παιξιμο μου. Χαιρομαι που υπαρχουν και αυτες οι παρατηρησεις.
Ommadawn, σε λιγο θα πιστεψεις πως δημιουργεις συνομωσιες για δικους σου σκοπους :P. Ευχαριστω πολυ γι'αυτα που λες. Ομως ολοι εχουμε πολλες οψεις,ετσι? Η μια ειναι σαν ενα παλατι..και αλλη σαν μια καρδια..ή ενα παραθυρο με θεα... :) Οπως και να εχει, η μουσικη ειναι η εικονα μας..
Parlats, ειμαι οντως πληκτροβασανιστης :) Αλλα επειδη ξερω πως με αγαπας ( στο πολυ βαθος ), θα πω και σε σενα ευχαριστω :P
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος συννεφάκι

• Παλιός
  • * floating around*
    • Προφίλ
    • Tomb Raider GR
« Απάντηση #9 στις: 16/11/06, 17:52 »
Εγώ δεν ξέρω απο μουσική..
Αλλά ξέρω ότι μου αρέσει παρα πολύ..
Και, για κάποιο λόγο, μου βγάζει μια γλυκιά νοσταλγία..
Είναι σαν ένα χαδάκι που θέλει να βρει σώμα και να σεργιανίσει...

"I shut my eyes and all the world drops dead, I lift my lids and all is born again. I think I made you up inside my head.."
                           S.P.

Αποσυνδεδεμένος mymood

• Παλιός
  • Κι ειχε μια απλοχεριά να υπερπηδάς το δεν βαριέσαι
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 22/11/06, 02:27 »
Θα βαρεθηκες  να σου το λεω καθε φορα. Εισαι , φιλε μου, υπεροχος. Εισαι μεγααααααααααλος  μουσικος. Στις μερες που ακολουθουν θα μας το επιβεβαιωσεις. Ειμαι σιγουρος . Νασαι παντα καλα και να δημιουργεις μ αυτο τον τροπο.
"Κύριε, Των Δυνάμεων η Επίκληση, ελλοχεύει στην Εξάντληση." Γιωργος Μέρκας.

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
  • My name is Peter Stillman-This is not my real name
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #11 στις: 22/11/06, 11:09 »
Θα βαρεθηκες  να σου το λεω καθε φορα. Εισαι , φιλε μου, υπεροχος. Εισαι μεγααααααααααλος  μουσικος.

...πες και "παραγωγός".. πες και "παραγωγός". Έστω εν εξελίξει..
soundcloud.com/conticucci

Αποσυνδεδεμένος DHMHTROS

• Παλιός
  • Μεσα μου ειναι ο δρομος...
    • Προφίλ
    • A Kapela on Facebook
« Απάντηση #12 στις: 23/11/06, 16:31 »
αλλο ενα κομματι που μιλαει στη καρδια του ακροατη... σ αυτο εχεις ταλεντο!
μπραβο σου γιατι ξερεις να μη παρασυρεσαι... χωρις πολλα οργανα και εφε καταφερες να κανεις το κομματι πιο αμεσο και γλυκο. κατφερες δηλ για αλλη μια φορα να περασεις αυτο που ηθελες. σ αυτη τη περιπτωση τον ερωτα!

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Music
« Απάντηση #13 στις: 23/11/06, 17:58 »
Θα βαρεθηκες  να σου το λεω καθε φορα. Εισαι , φιλε μου, υπεροχος. Εισαι μεγααααααααααλος  μουσικος.

...πες και "παραγωγός".. πες και "παραγωγός". Έστω εν εξελίξει..

ναι ναι...πες πες ΚΑΙ παραγωγός...
Vangelis
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
κάτω από ξένους ουρανούς
Seferis

Αποσυνδεδεμένος KJP

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 24/11/06, 08:37 »
Φίλε freemind, ίσως να μη σε "σχολιάζω" συχνά, αλλά παρακολουθώ επιμελώς τις δημιουργίες σου. Βάζω τη μουσική σου να παίζει ως υπόβαθρο άλλων εργασιών, αλλά αυτή έχει τη δύναμη να με απορροφά μέσα της και να με κερδίζει εξ' ολοκλήρου. Και αυτό είναι κάτι σπουδαίο, φίλε μου. Θαύματα, Έρωτας, Σάρκα, μία αυθεντικά θερμή δημιουργική φωνή ο κοινός παρονομαστής τους, δέκα δάκτυλα που θαρρείς και χτίζουν το πολυφωνικό τους κουκλοθέατρο μόνο για 'σένα που τα ακούς... Δε θα σου πω μπράβο, αλλά ευχαριστώ.

Κώστας.
Όλα είναι δρόμος.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 24/11/06, 10:06 »
Πολλές φορές το να επαναλαμβάνεις λόγια που έχουν πει και άλλοι είναι αρκετά κουραστικό και μονότονο.Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δύσκολο κριτή (ίσως περισσότερο απο όσο πρέπει μερικές φορές ),δεν ενθουσιάζομαι απο την πρώτη ακρόαση.Εσύ όμως με αυτό το κομμάτι με ενθουσίασες.Ο ήχος του πιάνου είναι πολύ καλός και ταιριάζει απόλυτα στο ύφος που θέλεις να δώσεις.Ενας ακόμα λόγος που μου άρεσε ,είναι ο συνδιασμός τών εντάσεων και η ποικιλία των συναισθημάτων που βγαίνουν,καθώς και οι εναλλαγές ύφους απο τζάζ μέχρι και κλασσικού μερικές φορές .Ισως στο φόρτε να παραμόρφωσε λίγο το πιάνο ,αλλά είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα .Ενα μεγάλο μπράβο .

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #16 στις: 24/11/06, 12:19 »
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! Δεν ηξερα πως το κομματι ηταν τοσο "δυνατο" τελικα. Ενα απλο μπλουζ ειναι, με πολλα λαθη, ασχημη τεχνικη, και λιγο συναισθημα :)
Vangelis και Ommadawn, σιγα μην ειμαι και ο Alan Parson :) Οταν εχεις κατι καλο στα χερια σου, δεν γινεται να μην βγει και κατι καλο μετα.. You know...
Δημητρη, σ'ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Καποια κομματια δεν θελουν τιποτα παραπανω απο ενα οργανο ( οπως το "Ταξιδι" ), γιατι ακομα και ενα οργανο προκαλει βαβουρα. Ιδιαιτερα στα ερωτικα κομματια, ακομα και η σιωπη του εκτελεστη ειναι αρκετη.
KJP, εχεις απολυτο δικιο σε ο,τι λες. Τα δαχτυλα φταινε, οχι εγω :) Το μυαλο σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν θελει να δουλευει.. :D Περα απο την πλακα, σ'ευχαριστω και για το χρονο που εκανες να κατεβασεις το κομματι, και για το χρονο που σπαταλησες για να το ακουσεις, και βεβαια για τον χρονο που δαπανησες για να γραφεις τις σκεψεις σου.
Θοδωρη, ευχαριστη εκπληξη ομολογω! Το πιανο ειναι ενα sample απο το Pianos Refill ( ενα θηριωδες refill ), επεξεργασμενο λιγο, ωστε να θυμιζει ενα παλιο ορθιο πιανο που συνανταμε σε κατι υπογεια μπαρ της Αμερικης, οπου συνηθως ενας μαυρος ( προς Θεου, δεν εχω ουτε την τεχνικη, ουτε την ευαισθησια ενος μαυρου πιανιστα ), παιζει και κρυβει τα λογια των θαμωνων..Το σημειο οπου φορτωνει, δεν ειναι peak απο τα "μικροφωνα", απλα ο Compressor σκεφτηκε να δουλεψει "υπερ του δεοντως" για να βγαλει ασπροπροσωπο το Reason :D Σ'ευχαριστω για τις σκεψεις σου!

DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος argentina

• Παλιός
    • Προφίλ
    • argentina
« Απάντηση #17 στις: 20/01/07, 12:56 »
Θελω να δηλωσω ταπεινα κι εγω το θαυμασμο μου για τις μουσικες σου... :-[
δε θελω να πω πολλα για να μη σε πιασει παλι εκεινη η εκνευριστικη μετριοφροσυνη σου >:( :P ;D
ειναι απλα υπεροχα! ολα!! ( Ο ερωτας, Στην αυλη του αυτοκρατορα  και το flesh ειναι λατρεμενα μου :-[)
Να εισαι καλα!!!
Καλη συνεχεια απο καρδιας  :)
Τι τεράστιο ψέμα πρέπει να επινοήσει το μυαλό του... για να μπορέσει να κυριαρχήσει στις αισθήσεις του... να τις γαληνέψει...;
                                                                                                             R. M. Rilke

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • When i found her,i lost my mind...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 22/01/07, 03:41 »
  Τι να πω παλικαρι μου?Οτι εισαι απο τους λιγους μουσικους που καταφερνεις να συγκινεις τον κοσμο?Ε ναι,εισαι!Η εικονα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτη της ψυχης σου οταν καθησες στο πιανο σου κι εγραψες αυτο το κομματι!Δεν ηταν τα δαχτυλα σου,ουτε το μυαλο σου αλλα το ειναι σου αυτο που αφεθηκε πανω στα απρομαυρα πληκτρα!Συγχαρητηρια να πω?Δεν ξερω αν φθανει γι'αυτο που ακουσα...
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Music
« Απάντηση #19 στις: 22/01/07, 10:02 »
Vangelis και Ommadawn, σιγα μην ειμαι και ο Alan Parson :) Οταν εχεις κατι καλο στα χερια σου, δεν γινεται να μην βγει και κατι καλο μετα.. You know...

i know, kai pisteuo pws se ligo tha know arketos kosmos..:)
Vangelis
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
κάτω από ξένους ουρανούς
Seferis

Αποσυνδεδεμένος Sandman1_1

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 28/01/07, 17:55 »
Πολύ ωραίο φίλε freemind...
και πολύ συναίσθημα...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #21 στις: 28/01/07, 23:05 »
Ευχαριστω πολυ για τα ( επιπλεον ) σχολια :)
Για να ειμαι ειλικρινης, δεν θυμομουν καν πως αυτο το θεμα υπηρχε "ζωντανο" ακομα! :)

Ικαρε και Sandman, ευχαριστω πολυ. Το συγκεκριμενο κομματι, ειναι ενα κομματι "ψυχης" και χαιρομαι που γινεται κατανοητο και στους υπολοιπους.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Αλκιβιάδης

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 08/02/07, 18:35 »
Το κομμάτι σας το άκουσα από το δεύτερο link που δίνετε για τις σελίδες νέων καλλιτεχνών. Μου άρεσε πάρα πολύ και στη συνέχεια άκουσα το αμέσως επόμενο που έχει τον τίτλο Έρωτας. Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό, αυτή τη στιγμή το ακούω για δεύτερη φορά. Χάρηκα που σας άκουσα.

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 13/02/07, 05:04 »
Το έχω πεί πολλές φορές ότι η τεχνική πρέπει να είναι το μέσο και όχι ο σκοπός, οπότε σε αυτό το τραγουδί δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τέτοιο θέμα γιατί πραγματικά το τραγούδι αυτό είναι κατάθεση ψυχής. Είχαμε μια διαμάχη στο παρελθόν αλλά μπροστά στο μεγαλείο της τέχνης, είπα να κάνω τους εγωισμούς μου στην άκρη.... Συγχαρητήρια!!! Εμένα προσωπικά με άγγιξε χωρίς να έχω σχέση με το είδος! Μπράβο και πάλι!
Shatter the myth, don't cut yourself, on your words against dreams made of steel, stronger than any faith that inflicts with pain and fear...
Chuck Schuldiner RIP (13/5/1967 - 13/12/2001)

Αποσυνδεδεμένος Γιώτα Μή

• Θαμώνας
  • - -
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 22/03/07, 22:55 »
καλησπέρα freemind...λοιπόν..εμένα συνήθως δεν μου αρέσει να ακούω ορχηστρική μουσική ,ίσως επειδή μου αρέσει να τραγουδάω  ::)..δεν με αγγίζει εύκολα μουσική χωρίς στίχους..δηλαδή την απολαμβάνω άνετα σε ταινία π.χ. αλλά δε θα τη βάλω σπίτι μου να ακούσω ...παρόλαυτά το "flesh" σου έχει προστέθει στη λίστα μου με τα μελωδικά κομμάτια...να'σαι καλά και ευχαριστώ που μου δείχνεις την ομορφιά και αυτού του είδους μουσικής..το flesh με οδήγησε και στην προσωπική σου σελίδα και άκουσα και άλλα όμορφα κομμάτια!
πραγματικά,έχω πολύ καιρό να κάνω ποστ στο σάιτ,αλλά νομίζω ότι στο όφειλα !! :)
...La vita e una continua lotta...