Αποστολέας Θέμα: Schoolwave 2006  (Αναγνώστηκε 104375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos4657

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απ: Schoolwave 2006
« Απάντηση #150 στις: 21/08/06, 02:11 »
Να ρωτησω κατι; Εγω που ειμαι 20 και θελω να παιξω καπου live ετσι για την πλακα αλλα δε μπορω στο Schoolwave υπαρχει καποιο αλλο festival, για εμας τους γερους;

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #151 στις: 21/08/06, 20:01 »
Να ρωτησω κατι; Εγω που ειμαι 20 και θελω να παιξω καπου live ετσι για την πλακα αλλα δε μπορω στο Schoolwave υπαρχει καποιο αλλο festival, για εμας τους γερους;

υπαρχει ο διαγωνισμός του φίλιππου νάκα στον οποίο στέλνεις ένα demo και άμα είσαι καλός συναγωνίζεσαι με άλλα συγκροτήματα και ο πρώτος θα βγάλει cd. περισσότερες πληροφορίες λογικά θα βρεις στο www.nakas.gr

Αποσυνδεδεμένος Tuomas

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: 22/08/06, 17:48 »
1.Παιδια υπαρχει καποιο site με φωτο απο το Live των Danger by design?Aν οχι τουλαχιστον ας μου πει καποιος σε ποιο τευχος του Αφισοραμα fans ειχε το βιβλιαρακι με τις φωτο των συγκροτηματων.Τα παιδια δεν τα εχω ακουσει ποτε ομως ξερω τον μπασιστα και τον τραγουδιστη.
2.Eπισης μπορει καποιος να μου πει τα τραγουδια που επαιξαν?
3.Το cd ποτε ακριβως βγαινει τον Οκτωβρη?

Eυχαριστω. :)
« Τελευταία τροποποίηση: 22/08/06, 18:27 από Tuomas »
Life sucks and then you die.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: 24/08/06, 17:40 »
Εσυ θα φροντισεις στ επομενα λαιβ σου να μην κανεις τετοια λαθη!
Βσκ το μονο που δεν συμφωνω.Δεν χρειαζεται αυτος(γκαρβιν) να κανει οτι θελει το κοινο.Μπορει να βρει ενα κοινο που να του αρεσουν οι κινησεις του.Δεν θα κανει οτι γουσταρουν απο κατω.Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται να προσπαθει να δικαιολογει αυτα που εκανε.
Το εκανα επειδη γουσταρα.Για ποζερια.Αν δεν γουσταρετε δεν πειραζει..Τελειωσε.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #154 στις: 24/08/06, 17:58 »
H κριτική είναι δεκτή,θετική ή αρνητική,αρκεί να μην είναι κακοπροαίρετη. Και ο pierot έκανε αρνητική κριτική,αλλά δες λίγο τα μηνύματα του.Είναι πολύ καλοπροαίρετος και δε μας βρίζει,παρόλο που κάνει αρνητική κριτική. Άλλο να λες ''κόψε τα πολλά χορευτικά γιατί προξενείς γέλιο στο κοινό'' και άλλο να λες ''σου εύχομαι στο μέλλον να γίνεις καλύτερος και να σκέφτεσαι κάποια πράγματα πιο ώριμα''. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. Ούτε χορευτικά κάναμε,ούτε φωτιές κατάπιαμε,ούτε τίποτα. Είμασταν οι ευατοί μας,είμασταν αυτοί που είμασταν και σε όποιον αρέσαμε.                                             

mydyingbride

• Επισκέπτης
« Απάντηση #155 στις: 24/08/06, 23:20 »
Είμασταν οι ευατοί μας,είμασταν αυτοί που είμασταν και σε όποιον αρέσαμε.                                             

Ειναι το μοναδικο πραγμα που εχεις πει και για το οποιο σε παραδεχομαι... ;)

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: 05/09/06, 22:05 »
To cd τελικά δεν θα βγει τον Οκτώβριο αλλά το Μάρτιο. Και αυτό γιατί δεν έχουν καλέσει τα συγκροτήματα για τη διόρθωση του ήχου στα τραγούδια που θα είναι στο cd.

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: 06/09/06, 17:17 »
ξενέρωμα με το schooligans  θα αργήσει πολύ... αν μπορει ομως να επικοινωνήσει κάποιος με τους schooligans τουλάχιστον να βάλουν υλικό στην σελίδα τους με foto videos forum exe.πιστεύω θα είναι καλή φάση!!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos4657

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 09/09/06, 02:14 »
Το δευτερο ειχε μεγαλη επιτυχια σαν φεστιβαλ και δε θα γινει τριτο; περιεργο μου φαινεται!
« Τελευταία τροποποίηση: 09/09/06, 02:17 από panos4657 »

Αποσυνδεδεμένος Bachante

• Θαμώνας
  • Don't look too far..
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: 09/09/06, 08:13 »
To cd τελικά δεν θα βγει τον Οκτώβριο αλλά το Μάρτιο. Και αυτό γιατί δεν έχουν καλέσει τα συγκροτήματα για τη διόρθωση του ήχου στα τραγούδια που θα είναι στο cd.

An eixan prosexei ton hxo kata th diarkeia ths synaulias kati tetoio de tha synebaine... Kai de milaw gia ta sygkrothmata alla gia thn paragwgh. Thapsimo kanoniko

Αποσυνδεδεμένος rocknrolldemon

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: 09/09/06, 14:06 »
ναι όντως bachante έχεις απόλυτο δίκιο... ήταν απαράδεκτοι οι ηχολήπτες!!
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 10/09/06, 02:03 »
ρε συ Alexander μάντεψε με ποιον μιλούσα πριν από λίγο! Με τον Χάρη! ναι ναι καλά βλέπεις μιλούσα με το Χάρη,τον drummer των tracing dawn! Και γ**ώ τα παιδιά!! ασε που τον ήξερε κι ο σπύρος (ο κιθαρίστας μας) και κάνανε παρέα και δεν το ήξερα! Επιτέλους ένα άτομο που ήξερε τα πάντα απο him! μου έβαλε και ένα κομμάτι σας,rubito νομίζω λεγόταν κάπως έτσι και πραγματικά ήταν gothic. Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε και συγκρότημα!

TRACING DAWN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη που απαντάω εγώ αντί του Αλέξανδρου αλλά το τραγούδι λέγεται rubicon... Τώρα, αν ο ντράμμερ είναι γ**ώ τα παιδιά επειδή ξέρει τα πάντα από him.... :-\ εκτός αν πράγματι έτσι είναι...

Αποσυνδεδεμένος rocknrolldemon

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 10/09/06, 12:38 »
ήμουν και εγώ εχτές μαζί με τον garvin, βέβαια εώ τον Χάρη τον ήξερα επειδή πηγαίναμε μαζί αγγλικά, επίσης άκουσα και το rubicon και γ**ώ τις brutal φωνές έχεις alexander!!!!
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Mana Sama

• Επισκέπτης
« Απάντηση #163 στις: 12/09/06, 11:48 »
Φχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, παιδιά. ;D
Πραγματικά είμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε τον Χάρη, μιας και είναι πολύ ταλαντούχος μουσικός και γ**ώ τα παιδιά.
Όσο για τα brutal φωνητικά νομίζω πως απλά φταίει το γεγονός ότι 1. Δεν άκουγα τον εαυτό μου και 2. είχα πορωθεί και λίγο. Αλλά θα κάνουμε επαναηχογραφήσεις για τα τρία μας τραγούδια το συντομότερο δυνατό.

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 20/09/06, 22:39 »
αλήθεια αν καποιο μελος απο συγκροτημα του schoolwave πήγε και εκαναν με την μπαντα ηχογράφηση ας μας πει τι παίζει εκει........

Αποσυνδεδεμένος alikaki

• Περαστικός
  • *
  • @L!K@K!
    • Προφίλ
    • ELENI TSALIGOPOULOU #1 FAN CLUB
« Απάντηση #165 στις: 22/09/06, 13:37 »
να'μαι κ εγω...αργησα λιιιιιιιγο  θα μου το συγχωρεσετε ελπιζω..χιχι...!λοιποοοοοοοοοον.....εεεεεεεμμμμμμμμμμμμ,ναιιιιιιιιιιιιιιιι......τι να πω?τωρα ξερετε,καθε μαμα βλεπει το παιδακι της το πιο ωραιο απ'ολα!!!οποτε δεν εχω παρα να πω οτι οι blackout ηταν καταπληκτικοι...κ πολυ καλα παιδια ολοι!!!οσο για τον drummer που λες,ειναι κ γ**ω τα παιδια...κ πολυ καλος παιχτης ε,ενταξει,για τον garvin δεν εχω να πω και πολλα...οποιος ειδε...καταλαβε!!!
...he's got a smile that it seems to me,reminds me of childhood memories where everything was as fresh as the bright,blue,sky..;-)

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: 01/10/06, 23:51 »
SCHOOLWAVE NEA:

Tα συγκροτήματα από αύριο και δυο βδομάδες ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για τις διορθώσεις στα κομμάτια τα οποία επιλέχθηκαν να μπουν στο cd. Λίγες πιθανότητες υπάρχουν το cd να βγει στις 10 Οκτωβρίου μαζί με την Ελευθεροτυπία, αλλά ωστόσο δεν αποκλείεται. Όσον αφορά το schoolwave 3,κατά 99,9% θα γίνει και ας ελπίσουμε όλοι να έχει την ανάλογη και παραπάνω επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος rolander

• Επισκέπτης
  • **
  • E N T R O D U C E R
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
« Απάντηση #167 στις: 03/10/06, 17:50 »
SCHOOLWAVE NEA:

Tα συγκροτήματα από αύριο και δυο βδομάδες ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για τις διορθώσεις στα κομμάτια τα οποία επιλέχθηκαν να μπουν στο cd. Λίγες πιθανότητες υπάρχουν το cd να βγει στις 10 Οκτωβρίου μαζί με την Ελευθεροτυπία, αλλά ωστόσο δεν αποκλείεται. Όσον αφορά το schoolwave 3,κατά 99,9% θα γίνει και ας ελπίσουμε όλοι να έχει την ανάλογη και παραπάνω επιτυχία.

Να συμπληρωσω πως δεν θα κυκλοφορησει τον οκτωβρη και πως προκειται για dvd..

Αποσυνδεδεμένος sinjah

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 03/10/06, 19:49 »
Εμένα ένας γνωστός μου που είναι σtους Schooligans μου είπε οτι προσπαθούν να τελειώσουν το CD ώστε να κυκλοφορήσει με το τέυχος του Οκτώβρη. Τι ακριβώς παίζει δεν ξέρω.

Μακάρι να κυκλοφορήσει DVD, αλλά να σας πω την αλήθεια προτιμώ να βγει τώρα CD, παρά DVD σε τέσσερις μήνες. Τι θα ακούμε εμείς όλο το χειμώνα?!?!? :P
Σέρνε στην αγορά τη γύμνια του κορμιού σου, ξένος και για τους ξένους και για τους δικούς σου.
                                                    Κ.Παλαμάς

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 03/10/06, 22:54 »
υπαρχει κάποιος μέλος που συμμετείχε και ηχογράφησε..........

Αποσυνδεδεμένος rolander

• Επισκέπτης
  • **
  • E N T R O D U C E R
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
« Απάντηση #170 στις: 06/10/06, 13:06 »
εγω..

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: 06/10/06, 15:07 »
παιζει να μας πει τι παίζει εκεί....σε πιο στούντιο τι λένε για το σιντί!και πόση ώρα είναι απο αυτούς πλήρωμένη

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 08/10/06, 01:29 »
μας πληρωνουν εκείνοι την πρώτη ώρα και αν θέλουμε extra πληρώνουμε 30 ευρώ απ' την τσέπη μας! ;D
Το στουντιο ειναι στην Αγία Παρασκευή.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #173 στις: 08/10/06, 01:33 »
μας πληρωνουν εκείνοι την πρώτη ώρα και αν θέλουμε extra πληρώνουμε 30 ευρώ απ' την τσέπη μας! ;D
Το στουντιο ειναι στην Αγία Παρασκευή.
Πληρωνουν την μια ωρα ηχογραφηση προβα και οτι κατσει? Χωρις διπλοπερασματα ή καποια στολισματα?!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
  • Έχω ένα άλογο ( χιχιχι )
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 08/10/06, 12:20 »
   ε! απο αυτους που πηγαν, κατι μου ειπε η αλλη κοπελα που μιλισε μαζι τους οτι καπου κατεβαινουμε εθνικη αμυνα κλπ ..αλλα ουτε και αυτη καταλαβε  ακριβος που ειναι το στουντιο ...ξερει κανεις επακριβως???
ΠΙΑΝΟΜΠΑΣΣΙΣΤΡΙΑ ( και με τα συνθια καλα τα παμε ομως ) η γυναικα του μπασσιστα........mpite www.myspace.com/carbonatedlemonade