Απαντησέ μου δεν δείχνει υπεροπτική στάση ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου να μην παρακολουθήσει τον τελικό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης??? Και μάλιστα να κάνει τον ανήξερο για την κεφαλία του ζινταν... Δεν είναι παράξενο στα πόσα εκατομμύρια που παρακολούθησαν τον τελικό να μην ήταν μέσα σε αυτά ο ρόνι? έλεος
Υπεροπτική στάση; Από πού κι ως πού; Αν θες να ξέρεις ούτε εγώ παρακολούθησα ολόκληρο τον τελικό, κυρίως γιατί υποψιάστηκα ότι δεν θα είχε ούτε θέαμα ούτε γκόλ. Πιθανολογώ ότι ένας παίκτης ομάδας η οποία αποκλείστηκε στον ημιτελικό ίσως να είχε και έναν επιπλέον λόγο να μην παρακολουθήσει το παιχνίδι, όντας ακόμα υπό τη συναισθηματική φόρτιση της πρόσφατης ήττας. Εν πάσει περιπτώσει παράξενο μπορεί να είναι, δείγμα υπεροψίας σίγουρα όχι.
Όσο για την απάντησή του στην ερώτηση σχετικά με την κεφαλιά του Zidane, έχω την αίσθηση ότι άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Στη δήλωση που εσύ παρέθεσες φέρεται να λέει
όχι ότι δεν ξέρει για την κεφαλιά, αλλά ότι δεν είδε τη φάση, οπότε και (λογικότατα) δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη. Και αυτό υπεροπτικό κατά τη γνώμη σου; Ή μήπως είχε κανένα λόγο να "κάνει τον ανήξερο" για κάτι που εκείνη τη στιγμή συζητούσε όλος ο πλανήτης; Φαίνεται ότι βλέπουμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά...