Λοιπόν παιδιά,
Παρ' όλ' ο που δεν είμαι τόσο θρήσκος έχω μια απάντηση που μου την είπε ένας φίλος μου Χιώτης φέτος το καλοκαίρι και θα σας τη πω:
Λέει ότι μετά το θάνατο δεν υπάρχει τίποτα. Ο άνθρωπος φτιάχτηκε από χώμα και χώμα θα γίνει. Ο άνθρωπος ζει τη ζωή του κανονικά και μόλις πεθαίνει περιμένει μέχρι την δευτέρα παρουσία όπου και θα κριθεί

Είναι όπως ο ύπνος... Κάθε άνθρωπος κοιμάται το βράδυ και μόλις ξυπνάει το πρωί του φαίνεται σαν να πέρασαν 5 λεπτά από τότε που κοιμήθηκε. Έτσι είναι και με το νεκρό.
Ο νεκρός κοιμάται "αιώνιο ύπνο" και μόλις έρθει η δευτέρα παρουσία και ξυπνήσει θα του φανεί σαν να ήταν 5 λεπτά από τότε που κοιμήθηκε...
Τότε ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ
ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥYπάρχει και μια άλλη θεωρία που σκέφτηκα:
Μόλις πάς στο παράδεισο θα βρεί ένα αχανές φυσικό λιβάδι με όλα τα ζωα-πρόβατα, καθαρό αέρα κτλ.
Μετά από 50 μέτρα θα βρεις ένα τεράστιο κτίριο που θα λέει με μεγάλα γράμματα: ΗALL OF FAME: GUITAR
Μόλις μπαίνεις μέσα θα βλέπεις:
10 σειρές των 150 μέτρων η καθεμια με Gibson Les Paul όλων των ειδών, Fender Stratocaster όλων των εποχών, ότι κιθάρα μπορείτε να φανταστείτε!!
Μετά θα υπάρχουν 5 σειρές με πεταλάκια και πανάκριβα rack συστήματα με καλώδια, αντάπτορες, πρίζες κτλ.
Έπειτα θα βλέπεις στο βάθος όλες τις κεφαλές marshall, mesa boogie, peavy και ότι άλλο υπάρχει με τεράστεια ηχεία που φτάνουν ύψος τα 10 μέτρα!!
Να ένας καλός λόγος να είσαι ενάρετος στη ζωή, θα βρείς ότι κιθάρα επιθυμούσες μετά θάνατον..
Πολύ φαντασία ε?