Αποστολέας Θέμα: Nintendo Wii  (Αναγνώστηκε 4137 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
Nintendo Wii
« στις: 08/12/06, 08:34 »
Με αφορμή την κυκλοφορία (Europe official launch day σήμερα) του Nintendo Wii είπα να ανοίξω ένα θέμα μιας και το search που έκανα δεν απέφερε αποτελέσματα!
Είδα μερικά βιντεάκια στο YouTube και έμεινα... http://www.youtube.com/v/8qfhikLalek
Το πλαίσιο το δίνει 250€... το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω!!  ;D
Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει HD, θα ήθελα πολύ να παίζω HD games στην TV..
« Τελευταία τροποποίηση: 08/12/06, 08:35 από -=Γιάννης=- [nOiz] »

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
Απ: Nintendo Wii
« Απάντηση #1 στις: 08/12/06, 09:16 »
Για τα γραφικα δε μπορω να σχολιασω απο ενα video στο YouTube...

Αλλα ο τροπος χειρισμου οντως ειναι παρα πολυ ενδιαφερον. Πιστευω ομως για εμας τους λιγο μεγαλυτερους που μεγαλωσαμε με Sega Mega Drive και Super NES, θα ειναι δυσκολο να το συνηθισουμε...
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #2 στις: 08/12/06, 09:20 »
Για τα γραφικα δε μπορω να σχολιασω απο ενα video στο YouTube...

Αλλα ο τροπος χειρισμου οντως ειναι παρα πολυ ενδιαφερον. Πιστευω ομως για εμας τους λιγο μεγαλυτερους που μεγαλωσαμε με Sega Mega Drive και Super NES, θα ειναι δυσκολο να το συνηθισουμε...

Αμ εγώ... Mega Drive και η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το Sega Saturn (πάνε κάπου 9-10 χρόνια)
Αλλά και μόνο το drum simulation που έχει... :D  ;D

Αποσυνδεδεμένος blueb

• Θαμώνας
  • the yuppies networking... OKC
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 08/12/06, 09:22 »
Mετά το λάθος να αγοράσω το Xbox360 (ευτυχώς το ξεφορτώθηκα αμέσως) και μετά την ανακοίνωση της απαράδεκτης τιμής του PS3,η Nintendo είναι μονόδρομος.
Ελπίζω να καταφέρει να το υποστηρίξει με πολλούς και καλούς τίτλους για να μην έχει την τύχη και των υπολοιπων ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ παιχνιδομηχανών που είχε βγάλει μετά το SNES.

Tα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικα: Αρκετοί καλοί τίτλοι,λογικότατη τιμή και βέβαια το πολλά υποσχόμενο νέο χειριστήριο.Θα πάω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω και αν βρω οτι αξίζει θα το πάρω στεγνά ;D

Για το HD μην ασχολείσαι,δεν υπάρχουν ακόμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ next-gen games,οπότε μέχρι να βγουν μια χαρά θα μας βολέψει το (κατά τα φαινόμενα) εθιστικό gameplay των παιχνιδιών του Wii. ;)

Mποϋκοτάζ στη M$ και τη $ONY  >:(

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #4 στις: 08/12/06, 09:33 »
Δε νομίζω ότι η Nintendo σκοπεύει να ανταγωνιστεί άμεσα το PS3 με το Wii... Άλλωστε τα γραφικά και το όλο hardware είναι εξέλιξη του GameCube. Καμία σχέση με το Super Computer (PS3) της Sony. Παρόλα αυτά απ'ότι διάβασα έχει πουλήσει τρελά στην Αμερική, πιο πολύ και απο το PS3.

Αποσυνδεδεμένος kostas_23!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 09/12/06, 14:31 »
Εκπληκτικο φαινεται το μηχανημα.....
Το zelda με ανατριχιασε!!! ;D ;D ;D
αλλα ρε παιδια,με αυτον τον τροπο χειρισμου δεν θα πιανετε το χερι σου αν παιζεις για ωρες??? ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 09/12/06, 15:52 »
http://www.youtube.com/watch?v=U10O0iRp5V4 εγω λεω αυτο και μονο....

Εγω που δοκιμασα το Wii πιστευω οτι δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες. Το wiimote δεν ειναι τοσο καλο και κουραζεσαι γρηγορα. Εγω ειμαι φαν του ps και εκει θα παραμεινω. Οταν πεσει λιγο η τιμη :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

paran0id

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: 09/12/06, 16:05 »
το δοκιμασα και εγω. καλος χαβαλες, και ιδανικο για οσους θελουν να ξεκολλησουν απο πληκτρολογια κτλ και να αυξησουν την κινητηκοτητα τους ενω παιζουν ;D
το χειρηστηριο θελει συνηθεια

Αποσυνδεδεμένος DHMHTROS

• Παλιός
  • Μεσα μου ειναι ο δρομος...
    • Προφίλ
    • A Kapela on Facebook
« Απάντηση #8 στις: 09/12/06, 18:15 »
ρε παιδια σκεφτομαι και γω να παρω καμια κονσολα... ποια προτεινετε; να περιμενω PS3 κτλ η να παρω το 2 και να τελειωνουμε; αναφερομαι σε αυτο γιατι υπαρχει μεγαλη ποικιλια και βρισκεις παιχνιδια μεχρι και σε βιντεο κλαμπ. αξιζει καποια απ τις αλλες; σε τι τιμες κυμαινονται; επισης θα ηθελα να μαθω αν αντιγραφονται η αν μπορεις απλα να κατεβασεις παιχνιδια απ το ιντερνετ και να τα παιξεις οπως στο πισι. γιατι να σκαω συνεχως λεφτα για παιχνιδια δε λεει... δεν εχω εμπειρια απο κονσολες και δε ξερω. :) ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 11/12/06, 14:10 »
Screw Wii http://www.youtube.com/watch?v=hFkH8bdKi4g

Φιλε Δημητρε εγω θα σου προτεινα αν θες μονο για χαβαλε να παρεις ps2 που ειναι λιγοτερα λεφτα. Το PS3 θα κοστιζει αρκετα (500?) και σιγουρα θα εχει πιο ακριβους τιτλους αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι κλασς ανωτερα απο γραφικα και τετοια. Εγω παντως ειμαι φαν του PS και το προτεινω οσο καμια αλλη κονσολα
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 11/12/06, 14:22 »
Αν θυμάμαι καλά η μία εκδοση με το μικρότερο σε μέγεθος δίσκο θα κάνει 500 ευρώ και με το μεγαλύτερο 600.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #11 στις: 15/12/06, 12:34 »
Άλλο PS3 άλλο Wii, όποιος δε θέλει να δώσει μια περιουσία για μια κονσόλα (με όσα αυτό συνεπάγεται) μια καλή αγορά είναι το Wii. Το PS3 το έχει φέρει το multirama στη Βουλιαγμένης με το demo του ridge racer το οποίο δε με ενθουσίασε.
Δε το πουλάει απλά για να δει ο κόσμος τι παίζει το έχουν βάλει.