Γιατί να μην φτιάξουνε δίπλα στα Πανεπιστήμια, έναν χώρο που θα τον ονομάσουνε Πανεπιστημιακό Άσυλο και θα έχει και την Ιδέα του Πανεπιστημιακού Ασύλου ?
Ώστε να είναι διαχωρισμένος από τον χώρο που γίνονται μαθήματα ? Είναι άκυρο ιδεολογικά κάτι τέτοιο ?
Αιντιμάλε...εγω λέω να φτιάξουμε και κούνιες και τσουληθρες σε χώρο διαχωρισμένο από εκεί που γίνονται τα μαθήματα....Νομικά επικυρώνεται κάτι τέτοιο? 
Μίκα, μιας και δεν πέρασα ποτέ από το στάδιο φοίτησης σε Πανεπιστήμιο, δεν ξέρω καν τι γίνετε μέσα εκεί. Ότι ξέρω, το ξέρω από τριγύρω.
Βασικά δεν υπάρχει λόγος να φτιάξετε τσουλήθρες και κούνιες, σε χώρο διαχωρισμένο από εκεί που κάνετε μαθήματα, μιας και δεν έχετε τσουλήθρες και κούνιες εκεί που κάνετε μαθήματα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα ήτανε και λογικό μιας και αν φτιαχνότανε μία τέτοια παιδική χαρά, θα κυνδινεύανε τα παιδάκια, με τα παλαβά που γίνονται.Δεν εξετάζω, αν ούτοσιάλλος κυνδιενεύουνε. Εξετάζω αν στην συγκεκριμένη περίπτωση κυνδινεύουνε ή οχι. Ο λόγος που προτείνω και αναρωτιέμαι για κάτι τέτοιο, είναι έτσι ώστε να μην γίνονται βανδαλισμοί μέσα στον χώρο που γίνονται μαθήματα. Είναι ο ίδιος λόγος με αυτόν που μέσα στην τάξη δεν έχουν βάλει κούνιες και τσουλήθρες. άλλο ο χώρος εκπαίδευσης , άλλος ο χώρος παιδικής χαράς και άλλος ο χώρος βανδαλισμών. Δεν θεωρώ βέβαια ότι το άσυλο είναι "χώρος βανδαλισμών, αλλά εφόσον συμβαίνει αυτό, κάπως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Βρίσκω ανούσιο ας πούμε, επειδή είμαι στο σπίτι μου και έχω πρόβλημα με τη γκόμενά μου, να κάνουμε λαμπόγυαλο όλο το σπίτι. Αναρωτιέμαι κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? Απλά δηλαδή ένας χώρος σαν κλειστό γήπεδο δίπλα στο πανεπιστήμιο,που να ανήκει στο πανεπιστήμιο, έτσι ώστε όταν γίνονται φασαρίες να μπορούνε να σπάσουνε μόνο καρέκλες και τζάμια και τίποτα παραπάνω, εφόσον έτσι πιστεύουνε ότι λύνονται τα ιδεολογικά προβλήματα. Διότι μου φαίνεται περίεργο, το να προκαλούνται κάθε φορά ζημιές στον εκπαιδευτικό χώρο, για λόγους ιδεολογικούς. Όπως περίεργο μου φάνηκε και όλο αυτό που έγινε πέρισι στην Αθήνα, μετά τον θάνατο του μικρού από τον Αστυνομικό. Το να γκρεμίσουνε την Αθήνα οι αντιδρώντες, δεν νομίζω ότι προσέφερε κάτι.Ότι δώθηκε κάποια λύση. Ότι υπήρχε ουσιαστική αντίδραση. Σε μένα δεν περάσανε κάποιο μήνυμα. Πέραν από το ότι ήτανε θυμωμένοι. Όμως δεν χρειαζότανε να κάνουνε όλες αυτές τις ζημιές για να καταλάβω ότι ήτανε θυμωμένοι. Μπορούσα να το καταλάβω ακόμη και αν καθόντουσαν στα σπίτια τους. Πιστεύω ότι ο κόσμος και οι φοιτητές άλλο πράγμα θέλουν να δείξουν και να περάσουν και να προτείνουν και στο τέλος, το μόνο που απομένει είναι ο θυμός και οι ζημιές. Δεν μπορώ να το κατανοήσω όλο αυτό. Λες και το σπασμένο αυτοκίνητο ή οι σπασμένοι υπολογιστές ή οι σπασμένες βιτρίνες ή δεν ξέρω γω τι άλλο θα προσφέρουνε κάποια λύση.Πιστεύω ότι εσκεμένα ο Θυμός, χάνει τον στόχο του και ξεσπάει πάνω σε υλικά αντικείμενα και γι αυτό δεν έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είναι ο εύκολος και ανούσιος τρόπος. Μετά την αντίδραση ξαναεπιστρέφουν όλοι στο βόλεμα, μέχρι να συμβεί το επόμενο περιστατικό.