Συγγνωμη αλλα με τετοια τιμη ποιος παει και αγοραζει PS3???Σχεδον παιρνεις PC.Αφου το PC καλυπτει τα παντα.Σε ενα χρονο η κονσολα θα εχει παλιωσει ενω ο υπολογιστης αναβαθμιζεται και κανενα προβλημα
Αναρωτιεμαι, θα φτασουν ποτε αυτα τα μηχανακια το απαιτουμενο επιπεδο πολυπλοκοτητας ωστε να καταφερουν να εκθρονισουν το PC???(μεχρι και στα παιχνιδια πια ειναι πολυ μπροστα)Ασε που χωρις το mouse δεν την παλευουν τα shooter καθολου(και δεν εχουν και strategies and RPGs-ε τι αλλο πια!!)
PC rulez!!!!!!!!!!!

Προσεξε λιγο.

Συμφωνω εν μερει αλλα:
Ποιος νοιαστικε για το ps3?

Το xbox 360, στα γραφικα αυτη την στιγμη το παταει. Και αυτο γιατι εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων και περισσοτερη μνημη, μην πεφτετε στην παγιδα της sony που διαφημιζει μονο τον core που εχει 7πυρηνες κανει καφε και κουρδιζει 24 ηλεκτρικο μαντολινο. Τα αλλα γιατι δεν τα αναφερει? εεεε??
Anyway..
Κοιτα για καποιον που δεν εχει δυνατο πισι, αυτα τα μηχανακια ειναι μονοδρομος. Δηλαδη γιατι να παω εγω να σκασω 700 ευρω για επεξεργαστη, καρτα γραφικων, μνημες και δεν συμμαζευεται, οταν μπορω με 200 γιουρια να παρω ενα xbox360 μεταχειρο και να κανω την δουλεια μου?
Και γιατι να περιοριζομαι σε μια το πολυ 20αρα οθονη, οταν μπορω με τα ιδια λεφτα οπως λεγαμε, να εχω high definiton γραφικα κρυσταλλο στην 40αρα πλασμα τηλεοραση μου?
Αυτα τα μηχανακια ειναι σωτηρες. Αγορα ενα xbox (το πρωτο) και βρηκα την υγεια μου. Εδωσα 160 ευρω, και μπορω και παιζω ενα σωρο παιχνιδια, με απιστευτα γραφικα, και φοβερο framerate. 160 ευρω αμα εδινα στο πισι δεν θα επερνα τιποτα απο αυτα.
Οπως βλεπεις ειναι αναλογα... εσυ μπορει να εισαι tech freak και να εχεις ενα βαρβατο πισι και λεφτα να το αναβαθμιζεις καθε μηνα... εγω ομως δεν εχω χρηματα, και αυτες οι παιχνιδομηχανες με σωζουν. Ειναι πολλα τα λεφτα για την αναβαθμιση ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ αμα θα παιζει με FULL details το παιχνιδι. Ενω στην κονσολα... χαλαρα. Ξερεις οτι οι προγραμματιστες εχουν εκμεταλλευτει στο επακρο το hardware και οτι τα γραφικα του παιχνιδιου θα ειναι σε καθε περιπτωση τελεια.
Μετα ειναι το χειριστηριο.... εμενα δεν με βολευει το ποντικι και το πληκτρολογιο

Με βολευει περισσοτερο το dual shock 2 του ps2 ας πουμε ή το controller του xbox. Γιατι ειναι σχεδιασμενα για gaming, και οχι σχεδιασμενα ΚΑΙ για gaming...
Οπως ξαναειπα, ειναι αναλογα την περιπτωση...

Οι κονσόλες όμως ΔΕΝ Laggaρουν ποτέ!τα γραφικά είναι πάντα κρύσταλλο!
ΔΕΝ χρειάζονται αναβάθμιση και όσο περνάει ο καιρός οι προγραμματιστές εκμεταλλεύονται καλύτερα τις δυνατότητες της κονσόλας!
θα το ήθελα κι εγώ το PS3. φαντάζομαι σε 1-1,5 χρόνο θα πέσει η τιμή και θα έχει βγεί και ένα ικανό τσιπάκι.
είμαι λάτρης του PC και του Playstation όμως πάντα με θυμάμαι να έχω νεύρα με τον υπολογιστή!
άσε που παλιώνει ο υπολογιστής αμέσως ενώ η κονσόλα είναι σταθερή αξία! εγώ ακόμα ευχαριστιέμαι το Super Nintendo.
Συμφωνω.
Ρε ξεκολλατε με το πσ3. Tο 360 ειναι το μελλον λογω της ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗΣ πλατφορμας που κανεις ΟΤΙ ΘΕΣ. Στο πρωτο xbox εχωνες μεχρι και 120-250gb σκληρο, εβαζες EMULATORS (οχι απο ps2 ομως...) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ LINUX ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ WINDOWS CE.NET.
Για να μην μιλησω για mp3, xvid, και ενα σωρο αλλα πραγματα που εκανες με το homebrew software που κυκλοφορει... παπαδες κανεις με ενα τετοιο μηχανημα παιδια.... σκεφτειτε το.