Αποστολέας Θέμα: Η αποψη σας για τους ανυποτακτους  (Αναγνώστηκε 134534 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
Απ: Η αποψη σας για τους ανυποτακτους
« Απάντηση #375 στις: 12/05/07, 16:58 »
Εχω ξαναεπέμβει όσον αφορά τον τρόπο συζήτησης και αν πρόκειται να καταλήξει πουθενά (άποψη δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς).Οι φραστικές αντιπαλότητες και οι ειρωνίες δεν βοηθούν σε τίποτα ,παρά μόνο οξύνουν τα πνεύματα .Μήπως πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ ??

Αποσυνδεδεμένος Adoni

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: 12/05/07, 17:06 »
Σου ανελυσα ολες τις παραμετρους με τις οποιες εφτασα σε αυτο το συμπερασμα, καθως και ποια ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη τακτικη για να προσπαθησεις να αλλαξεις το κατεστημενο.
Εφοσον δεν εχεις να κανεις κριτικη στον τροπο σκεψης μου (επειδη δεν εχεις σχολιασει τιποτα σε αυτον, τουλαχιστον ακομα), εγω εμμενω στην παραπανω αποψη μου. Συνεπως αυτο που προσκομιζω απο το τελευταιο σου ποστ, ειναι οτι εθελοτυφλεις...

Εάν υπέκυπτα και εγώ και πήγαινα...για προσωπικό όφελος θα το έκανα...όπως ο καθένας. Η πλειοψηφία πάει στρατό για να μην έχει εργασιακά και νομικά προβλήματα, όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Συμφωνω, οι περισσοτεροι παμε ΚΑΙ για προσωπικο οφελος οπως το λες... ομως οσο δεν βοηθαει στο να αλλαξει η κατασταση αυτος που παει και κανει απλα τη συμβατικη θητεια του (οποτε κανει μουγκα στη στρουγκα), τοσο δεν βοηθαει επισης και αυτος που δεν παει καθολου. Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι νομιμος και εχει ενα χαρτι που γραφει "εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις" ενω ο αλλος οχι. Κατα τη γνωμη μου ο σωστος ο αγωνιστης ειναι αυτος που εχει τα κοτσια να παει, να παρουσιαστει, και να δηλωσει την αντιθεση του... οπως εχουν τα πραγματα σημερα αυτο σημαινει να εισαι αντιρρησιας.

monalizagreen

• Επισκέπτης
« Απάντηση #377 στις: 13/05/07, 19:34 »

Δε θέλω να φανώ προπέτης, αλλά υπάρχουν μέσα στο φόρουμ νήματα που αφορούν αποκλειστικά στη μουσική.
Θα μπορούσες, απλώς, να αγνοήσεις αυτό το νήμα, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει ή σε κουράζει.
Η παραπάνω θέση που εκφράζεις θα είχε νόημα, εφόσον κάποιος έμπαινε σ' ένα μουσικό νήμα κι έγραφε άσχετα πράγματα, όπως αυτό της ανυποταξίας. Αλλά, αφού ετούτο το νήμα έχει συγκεκριμένο θέμα, δεν καταλαβαίνω τι είναι εκείνο που σε ενοχλεί.
Όποιος θέλει να μιλήσει αποκλειστικά για μουσική έχει, νομίζω, τη δυνατότητα να το κάνει στις κατηγορίες θεμάτων που αφορούν στη μουσική. Αλλά με ποιό σκεπτικό θα έπρεπε να είναι επιβεβλημένη μια αποκλειστικώς μουσική συζήτηση, έστω και μέσα σ' ένα "μουσικό" ιστότοπο, αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Άλλωστε, όπως θα παρατηρείς, υπάρχει, από κάποιους, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για γενικότερα, πέραν της μουσικής, θέματα. Αν αυτά σε κουράζουν, νομίζω πως μπορείς, απλά, να μη συμμετέχεις.

Ιανέ διαβάζοντας τις 5 τελευταίες σελίδες των μηνυμάτων σου (δεν υπήρχε λόγος να πάω παρακάτω) είδα πως δεν υπήρξε ούτε μία απάντησή σου σε θέμα το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να σχετίζεται με τη μουσική. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως έχεις μια ιδιαίτερη κοινωνιολογική ευαισθησία την οποία σέβομαι απόλυτα αλλά σου υπενθυμίζω πως δεν κατέχεις τη μοναδικότητα του ενδιαφέροντος για το κοινωνικό γίγνεσθαι. (είμαστε λοιπόν τουλάχιστον 2!)
  Αναφορικά με το μήνυμά μου, διαβάζοντάς το καλύτερα θα διέκρινες (θέλω να πιστεύω) πως ουδέποτε μίλησα για ‘’αποκλειστικότητα’’ αλλά για ‘’σχεδόν αποκλειστικότητα’’ αφήνοντας περιθώρια και για άλλου τύπου συζητήσεις, ποικίλου περιεχομένου, οι οποίες δε σου κρύβω πως κι εμένα με ενδιαφέρουν πολύ. Αλλά όταν αυτές οι συζητήσεις μονοπωλούν τη θεματολογία  στο ‘’σαλόνι’’ του Κιθάρα τότε πραγματικά αισθάνομαι πως κλέβουν πολύτιμο χώρο και χρόνο από τα αμιγώς μουσικά θέματα τα οποία οφείλουν και πρέπει να έχουν την προτεραιότητα σε έναν κατά βάση μουσικό ιστότοπο.
  Αν αυτό το βλέπεις υπερβολικό ή άτοπο, τότε…απλά διαφωνούμε και δεν χρειάζεται να φτάσουμε τις αισίως 16 σελίδες διάλογο για να το αντιληφθούμε.Αρκεί απλά να σεβαστώ τη γνώμη σου κι εσύ τη δική μου.Τι λες;  :)

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: 13/05/07, 21:47 »
Αυτό συμβαίνει, Monaliza, γιατί στη μουσική δεν είμαι παρά ένας ερασιτέχνης....κιθαρογρατζουνιστής.  ;D
Δεν έχω πολλά - μάλλον ελάχιστα - να συνεισφέρω σε εξειδικευμένα μουσικά θέματα, αλλά διαβάζω με προσοχή όσα νήματα σχετίζονται με τη μουσική και μ' ενδιαφέρουν.
Επίσης, δεν διεκδίκησα την "πρωτοκαθεδρία", ούτε την αποκλειστικότητα, του προβληματισμού γύρω από τα πολιτικοκοινωνικά θέματα, απλώς συμμέτέχω σ' αυτά, εφόσον ετούτο το φόρουμ συμπεριλαμβάνει παρόμοιες ενότητες.
Αν η πληθώρα των απαντήσεων στα θέματα αυτά, ή το πλήθος των ανάλογων θεμάτων, σ' ενοχλεί κατά κάποιον τρόπο ("Αλλά όταν αυτές οι συζητήσεις μονοπωλούν τη θεματολογία  στο ‘’σαλόνι’’ του Κιθάρα τότε πραγματικά αισθάνομαι πως κλέβουν πολύτιμο χώρο και χρόνο από τα αμιγώς μουσικά θέματα τα οποία οφείλουν και πρέπει να έχουν την προτεραιότητα σε έναν κατά βάση μουσικό ιστότοπο"), νομίζω πως αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση - τουλάχιστον όχι από τα συμμετέχοντα μέλη, αφού οι χρήστες είναι εκείνοι, που επιλέγουν αποκλειστικά ποιά είναι τα θέματα που τους ενδιαφέρουν για να συμμετάσχουν σ' αυτά.
Ωστόσο, αν σε ενοχλεί, ειδικά, η φλυαρία μου, έχεις απόλυτο δίκιο!
Διαπιστώνω, με τη σειρά μου, πως έχω γίνει εξαιρετικά φλύαρος, με αποτέλεσμα, ίσως, να καταντάω κουραστικός.
Αυτό είναι κάτι το οποίο προτίθεμαι να διορθώσω άμεσα και να σημειώσεις, αν αυτό λέει κάτι, πως ξαναμπήκα για να γράψω σ' αυτό το νήμα μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα να μείνεις με λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από την τοποθέτησή μου που σε αφορούσε.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: 14/05/07, 13:26 »
Συντάσομαι με τον Ιανό, ο τόπος διψάει για ερασι-τέχνες και είναι αυτοί που τελικά στηρίζουν την τέχνη και τους επαγγελματο-τεχνίτες.

Παρόλο που έχουμε σε πολλά θέματα διαφορετικές απόψεις, χαίρομαι την συζήτηση μαζί του διότι τεκμηριώνει τα λεγόμενά του και με βοηθά στην εσωτερική μου αναζήτηση.

Ελπίζω ότι θα με θεωρήσετε κι εμένα έναν ερασιτέχνη, που βρήκε κάπου να απαγγιάσει σε τούτον τον χαμό, σ' ένα χώρο στον οποίο η μουσική λαμβάνει την διάσταση που της αξίζει. Γίνεται κινητήριος δύναμη της ποίησης και της δημιουργίας, ψυχαγωγική και όχι απλά διασκεδαστική.

Ευχαριστώ.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος PoPey

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: 15/05/07, 07:22 »
Και βέβαια έχω παράνομο λογισμικό, απλά μας το παίζουν όλοι νομιμοι κτλ ενώ εγώ ο ανυπότακτος είμαι το 'μαύρο πρόβατο' της κοινωνίας. Ενώ όλοι έχουν παραβιάσει χιλιάδες φορές και κατ'εξακολούθηση τον νόμο καθε φορά που κατεβάζουν ένα παράνομο mp3.

Ναι αλλα δεν απαντας για το θεμα του στρατου στην ερωτηση μου. Προσωπικα δεν θελω να το παιξω "νομιμος", ουτε να σου κανω μαθημα... μπορεις να εχεις οποια γνωμη θελεις (δημοκρατια εχουμε), απλα θελω να δω εαν πιστευεις πως με αυτη σου τη σταση αλλαζεις ουσιαστικα κατι, δηλαδη μαχεσαι για τα ιδανικα σου, ή απλα κοιτας το βολεμα σου . Τα πως και τα  γιατι τα ανελυσα πιο πανω

Ρε παιδια ειναι Πλημελλημα σιγουρα? Ολοι ετσι λενε αλλα φοβαμε να κυριχτω και ανυποτακτος....
Κατι αλλο τωρα ...για κοινωνικη θητεια πρεπει να εισαι μαρτυρας του Ιαχωβα η οχι?
Οποιος ξερει πιοι κανουνε κοινωνικη θητεια  και τι χαρτια πρεπει να εχεις ας πει....
« Τελευταία τροποποίηση: 15/05/07, 10:22 από PoPey »

Αποσυνδεδεμένος Chris2004

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: 15/05/07, 14:35 »
Ναι είναι πλημέλλημα απο το 2003 όπου η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε κατάσταση Ειρήνης.
Για κοινωνική θητεία...αν ήσουν μάρτυρας του Ιεχωβά θα είχες έτοιμη δικαιολογία όταν θα παρουσιαζόσουν ενώποιων της επιτροπής.
Τώρα πρέπει να τους αναλύσεις για ποιούς ιδεολογικούς κτλ σκοπούς θεωρείς ότι δεν μπορείς να υπηρετήσεις...και φυσικά να τους πείσεις.

Αυτοί θα αποφασίσουν αν θα κάνεις ΑΟΠΛΗ θητεία στον στρατό....ή θα πάς για κοινωνική υπηρεσία.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να το πάρεις τέλος πάντων.
Χαρτιά δεν χρειάζεσαι περίεργα.

Επίσης αν έχεις άδεια χρήσης όπλου, ή αν υπήρξες ανυπότακτος δεν έχεις δικαίωμα για εναλλακτική θητεία.

Καταλαβαίνω την διστακτικότητά σου. Προσωπικά εγώ πρίν αποφασίσω να γίνω ανυπότακτος είχα ξεκοκαλλήσει τους ομήρους κτλ...αλλά δεν είχα πεισθεί 100%.
Τελικά ένας γνωστός στρατολόγος μου πρότεινε ο ίδιος την ανυποταξία...και τότε πλέον πείσθηκα 100%.
Ζήσε τον μύθο σου στην ελλάδα ως ανυπότακτος...
http://www.omhroi.gr

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: 16/05/07, 16:43 »
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=87495612

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο.

150.000 κληρωτοί πήραν δρόμο μόλις άρχισαν οι εκθροπραξίες ΜΟΝΟ στη Σερβία....τελικά μάλλον η θητεία εκεί δεν προσέφερε και πολλά έτσι;

Αλλά εκεί βλέπεις ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.

Αποσυνδεδεμένος JaYmZ

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: 16/05/07, 17:28 »
Εγω θα συμφωνησω απολυτα με τον Βασιλη και θα ηταν πραγματικα πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε τοτε (αν γινοταν εθελοντικη η θητεια) ποιοι απο τους "πατριωτες" μας θα πηγαιναν να κανουν θητεια.

Τελικα θα ειχε πολυ γελιο να γινοταν εθελοντικη η θητεια... Μα πολυ γελιο...

Μέτά από 16 σελίδες μπορώ να πω ότι αυτές οι 2 προτάσεις είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης...και όντως θα είχε τρελό γέλιο! 8)

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: 17/05/07, 20:17 »
Αλλά εκεί βλέπεις ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.

Αυτό ακριβώς είναι ο λόγος που το θέμα τράβηξε 16 σελίδες.

Η άποψη οτι οι ανυπότακτοι είναι οι ξύπνιοι και οι υπόλοιποι "κοιμισμένοι".
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #385 στις: 19/05/07, 23:10 »
Παρακαλώ να μείνετε εντός θέματος, όλα τα άσχετα posts θα σβήνονται, ήδη το θέμα έχει κουράσει!

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: 31/05/07, 16:04 »
http://www.youtube.com/watch?v=vvGGV8quJE8

Η καλοπέραση των φαντάρων στο στρατό....παρακολουθήστε τα καραγκιοζηλίκια του κάθε κομπλεξικού.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να βιντεοσκοπήσεις τέτοιες σκηνές....αν τον πήραν χαμπάρι αυτόν που τραβούσε μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Αποσυνδεδεμένος panos4657

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: 04/06/07, 03:18 »
Πω ρε φιλε ημουνα που ημουνα ξενερωμενος με το στρατο, τωρα με εκανες μαγκα... Αυτα ειναι... να σου λεει ο καθε αγ**ητος οτι θα σε σαπισει θα σου κανει θα σου δειξει...

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #388 στις: 04/06/07, 08:21 »
Πω ρε φιλε ημουνα που ημουνα ξενερωμενος με το στρατο, τωρα με εκανες μαγκα... Αυτα ειναι... να σου λεει ο καθε αγ**ητος οτι θα σε σαπισει θα σου κανει θα σου δειξει...
Δηλαδή αν δεν είναι αγάμητος και σου πεί ακριβώς το ίδιο πράγμα θα έχει καμιά διαφορά?  ::)
MasterNet - ανάπτυξη web εφαρμογών - δημιουργία διαδικτυακής εταιρικής ταυτότητας

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
« Απάντηση #389 στις: 04/06/07, 08:39 »
Εγώ γιατί τη βλέπω στημένη την όλη φάση;
Ολόκληρος αξιωματικός του τις "έβρεξε" επειδή "έτσι του ήρθε";
Ο φαντάρος τι έλεγε; Ξέρουμε;

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: 04/06/07, 09:04 »
Εγω θα το παιξω παλι "εθνοφρων" και "θυμα" του κρατους που μας κυβερναει...
Τι αποδεικνυει αυτο το βιντεο επ'ακριβως?
Ναι,δειχνει 4-5 τυπους με στολη παραλλαγης...ποιος μου αποδεικνυει οτι ειναι στρατιωτες που υπηρετουν?
Επισης ποιος μου αποδεικνυει οτι ο υποτιθεται αξιωματικος ειναι οντως αξιωματικος ειναι οντως αξιωματικος και δεν ειναι απλα ενα ευφανταστο σκετσακι λογω της βαρεμαρας μερικων...?

Και στη τελικη,εγω προσωπικα δεν ειδα καμια επιθεση...Περαν της λεκτικης...Γιατι αν θεωρουνταν επιθεση οι φωνες και οι προσβολες,ειδικα στην Ελλαδα,οι φυλακες θα ηταν περισσοτερες απο τις πολυκατικιες...

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: 04/06/07, 12:56 »
Καλά πες στην τύπο που τραβάει άλλη φορά να πάει δίπλα...να τις ακούσει και αυτός.
Λεκτική προσβολή /Ψυχολογικός πόλεμος = επίθεση.

Σε νορμάλ περιβάλλοντα - εκτός στρατού μπορείς να πάς κάποιον στο δικαστήριο για τέτοια συμπεριφορά.

Όσο για τις ερωτήσεις σου...δεν πειράζει δικαίωμά σου είναι να εθελοτυφλείς.

Αποσυνδεδεμένος CADMUS

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: 04/06/07, 13:03 »
Έχω την εντύπωση ότι ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το θέμα,οπότε δεν έχει νόημα να το κουράζετε και πολύ...εκτός αν προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλο για το ορθόν της άποψης του, που προσωπικά το θεωρώ άχρηστο.
Αυτό που θα περίμενα εγώ πάντως είναι να παραθέτουν τις απόψεις τους άνθρωποι που έχουν περάσει την εμπειρία του στρατού...κάτι που δεν το είδα σε μεγάλο βαθμό στο συγκεκριμένο θέμα.Απο βίντεο και απο μακριά δύσκολα μπορείς να σχηματίσεις άποψη, πόσο μάλλον για ένα θέμα όπου οι απόψεις διύστανται ανάλογα με τις εμπειρίες, τα πόστα και τα στρατόπεδα που έχει υπηρετήσει ο καθένας.Κοινώς, άλλα θα πώ εγώ που υπηρέτησα ως οδηγός στάγιερ στον Έβρο(που ήταν και τάγμα ανεπιθυμήτων), και άλλα θα πεί κάποιος που υπηρέτησε σε νησί ή σε άλλο νομό...
Ο καθένας ας αποφασίσει για την πάρτη του.

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: 04/06/07, 13:13 »
Καλά πες στην τύπο που τραβάει άλλη φορά να πάει δίπλα...να τις ακούσει και αυτός.
Λεκτική προσβολή /Ψυχολογικός πόλεμος = επίθεση.

Σε νορμάλ περιβάλλοντα - εκτός στρατού μπορείς να πάς κάποιον στο δικαστήριο για τέτοια συμπεριφορά.

Όσο για τις ερωτήσεις σου...δεν πειράζει δικαίωμά σου είναι να εθελοτυφλείς.

Συγγνώμη κύριε (τέλος πάντων) Χρήστο, μας ειρωνεύεστε;
Μπορείτε να αποδείξετε για μια φορά αυτά που λέτε χωρίς να αλλάζετε τα λόγια σας ή να μας ειρωνεύεστε κάθε φορά που κάποιος σας στριμώχνει;
Μπορείς να απαντήσεις  κανονικά μια φορά άνθρωπέ μου;
Μπορείς να στηρίξεις αυτά που λες;
Αμάν πια!

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: 04/06/07, 19:21 »
Μπορείτε να αποδείξετε για μια φορά αυτά που λέτε χωρίς να αλλάζετε τα λόγια σας ή να μας ειρωνεύεστε κάθε φορά που κάποιος σας στριμώχνει;
Αμάν πια!

Ποιά λόγια μου άλλαξα ρε μεγάλε....αν εσύ δεν βλέπεις αυτό που σου δείχνουν τα ίδια σου τα μάτια εγώ φταίω; Πήγαινε να δείς κανεναν οφθαλμίατρο.

Άκου έστησαν όλο το σκηνικό....έλεος πιά.
Μήπως ήταν τίποτα ηθοποιοι επισκέπτες του site των ομήρων και σκηνοθέτησαν την όλη φάση; Έλεος πια...μήπως έφεραν και τον Σπήλμπεργκ να το σκηνοθετήσει;

Και πιό στρίμωγμα...για πές μου που ακριβώς με στρίμωξες για να καταλάβω...εσείς είστε που βρίσκετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας...όχι εγώ.

Προφανώς και δεν τους τις έβρεξε επειδή έτσι του ήρθε...αδιαφορώ ΤΕΛΕΙΩΣ όμως για την ΑΙΤΙΑ που του τις έβρεξε...όποια και αν ήταν η αιτία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμπεριφέρεται έτσι...

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: 04/06/07, 19:42 »
Αμάν πια!

Ποιά λόγια μου άλλαξα ρε μεγάλε....αν εσύ δεν βλέπεις αυτό που σου δείχνουν τα ίδια σου τα μάτια εγώ φταίω; Πήγαινε να δείς κανεναν οφθαλμίατρο.

Άκου έστησαν όλο το σκηνικό....έλεος πιά.
Μήπως ήταν τίποτα ηθοποιοι επισκέπτες του site των ομήρων και σκηνοθέτησαν την όλη φάση; Έλεος πια...μήπως έφεραν και τον Σπήλμπεργκ να το σκηνοθετήσει;

Και πιό στρίμωγμα...για πές μου που ακριβώς με στρίμωξες για να καταλάβω...εσείς είστε που βρίσκετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας...όχι εγώ.

Προφανώς και δεν τους τις έβρεξε επειδή έτσι του ήρθε...αδιαφορώ ΤΕΛΕΙΩΣ όμως για την ΑΙΤΙΑ που του τις έβρεξε...όποια και αν ήταν η αιτία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμπεριφέρεται έτσι...

Σοβαρέψου λίγο φίλε. Συζητάμε εδώ, δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος θα προσβάλει τον άλλο καλύτερα.

Όταν έλεγα για στημένο εννοούσα ότι μερικοί φαντάροι πάνε να το παίξουν μάγκες και τη "μπαίνουν" στους ανωτέρους.
Άλλες φορές πάλι, κάνουν κάτι τέτοια με σκοπό να τα βιντεοσκοπήσουν και να γελάσουν ή για άλλους λόγους.
Επίσης, όπως προείπε το παιδί, μπορεί όλο αυτό να είναι φτιαχτό. Ένας φίλος μου μου έχει δείξει αρκετά βίντεο όπου σκηνοθετούν και κάνουν διάφορες σαχλαμαρίτσες.

Επιμένω ότι δεν ξέρουμε τι είπε ο φαντάρος. Όσο λάσκα και να είμαστε στον Ελληνικά Στρατό δεν μπορείς να πηγαίνεις στον χ αξιωματικό και να του λες ότι θες.

Προσωπικά, πιστεύω ότι έγινε για να το βιντεοσκοπήσουν. Άκουσα τον αξιωματικό να φωνάζει: "Γιατί γελάς;!".
Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο λόγο για τον οποίο θα μπορούσε ο φαντάρος να βγει μπροστά του και να γελάει κιόλας.     

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: 04/06/07, 20:51 »
Προσωπικά, πιστεύω ότι έγινε για να το βιντεοσκοπήσουν. Άκουσα τον αξιωματικό να φωνάζει: "Γιατί γελάς;!".
Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο λόγο για τον οποίο θα μπορούσε ο φαντάρος να βγει μπροστά του και να γελάει κιόλας.     

Απο αμηχανία, προσωπικά το παθαίνω συνέχεια όταν βρίσκομαι σε ανάλογη θέση.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: 04/06/07, 20:55 »
Πλακα πλακα ολα τα ξερεις για το βιντεο...
Ουτε εκει να ησουν... :o :o :o :o

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: 04/06/07, 20:55 »
Ναι, θα μπορούσε να είναι και αυτό.

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: 04/06/07, 21:09 »
Πλακα πλακα ολα τα ξερεις για το βιντεο...
Ουτε εκει να ησουν... :o :o :o :o

Μπά δεν παίζει να κόψω τα μαλλιά ούτε γι'αυτό....ή λέτε να είμαι ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών με τα μαλλιά κρυμμένα στο καπέλο  ::)