Αυτό συμβαίνει, Monaliza, γιατί στη μουσική δεν είμαι παρά ένας ερασιτέχνης....κιθαρογρατζουνιστής.

Δεν έχω πολλά - μάλλον ελάχιστα - να συνεισφέρω σε εξειδικευμένα μουσικά θέματα, αλλά διαβάζω με προσοχή όσα νήματα σχετίζονται με τη μουσική και μ' ενδιαφέρουν.
Επίσης, δεν διεκδίκησα την "πρωτοκαθεδρία", ούτε την αποκλειστικότητα, του προβληματισμού γύρω από τα πολιτικοκοινωνικά θέματα, απλώς συμμέτέχω σ' αυτά, εφόσον ετούτο το φόρουμ συμπεριλαμβάνει παρόμοιες ενότητες.
Αν η πληθώρα των απαντήσεων στα θέματα αυτά, ή το πλήθος των ανάλογων θεμάτων, σ' ενοχλεί κατά κάποιον τρόπο ("Αλλά όταν αυτές οι συζητήσεις μονοπωλούν τη θεματολογία στο ‘’σαλόνι’’ του Κιθάρα τότε πραγματικά αισθάνομαι πως κλέβουν πολύτιμο χώρο και χρόνο από τα αμιγώς μουσικά θέματα τα οποία οφείλουν και πρέπει να έχουν την προτεραιότητα σε έναν κατά βάση μουσικό ιστότοπο"), νομίζω πως αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση - τουλάχιστον όχι από τα συμμετέχοντα μέλη, αφού οι χρήστες είναι εκείνοι, που επιλέγουν αποκλειστικά ποιά είναι τα θέματα που τους ενδιαφέρουν για να συμμετάσχουν σ' αυτά.
Ωστόσο, αν σε ενοχλεί, ειδικά, η φλυαρία μου, έχεις απόλυτο δίκιο!
Διαπιστώνω, με τη σειρά μου, πως έχω γίνει εξαιρετικά φλύαρος, με αποτέλεσμα, ίσως, να καταντάω κουραστικός.
Αυτό είναι κάτι το οποίο προτίθεμαι να διορθώσω άμεσα και να σημειώσεις, αν αυτό λέει κάτι, πως ξαναμπήκα για να γράψω σ' αυτό το νήμα μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα να μείνεις με λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από την τοποθέτησή μου που σε αφορούσε.