Αποστολέας Θέμα: Η αποψη σας για τους ανυποτακτους  (Αναγνώστηκε 129146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
Απ: Η αποψη σας για τους ανυποτακτους
« Απάντηση #400 στις: 04/06/07, 21:15 »
Δεν ειχα δει το βιντεο και μαλιστα πριν το δω υποψιαζομουν οτι ειναι οντως στημενο και μαλιστα με πρωταγωνιστη εναν υπολοχαγο που ειχα στη μοναδα μου ο οποιος ηταν ακριβως το ατομο που θα περιμενα να γυρισει ενα τετοιο βιντεο...

Εχοντας δει το βιντεο δεν ειμαι βεβαιως οτι ειναι στημενο, αν και πολλα πραγματα οπως το γεγονος οτι ολοι οι φανταροι σταματανε να μιλανε με το που παρουσιαζεται το "θυμα" στον αξιωματικο και αρχιζουν να χασκογελανε, με βαζουν σε υποψιες...

Παντως στο κατω κατω της γραφης δεν καταλαβαινω τι το τοσο αποτροπαιο συνεβει... Του εβαλε τις φωνες... και? Δλδ αν πας και κοψεις καποιον στον δρομο και σε βρισει με το δικιο του θα του κανεις μηνυση?

If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: 04/06/07, 21:33 »
Όταν λέμε "τις έβρεξα σε κάποιον" σημαίνει τον έδειρα....δεν είδα κανέναν να δέρνει στο βίντεο αυτό.
Όλων μας οι γονείς μας έχουν μιλήσει άσχημα, έχουμε τσακωθεί και μας έχουν μιλήσει άσχημα κλπ.
Εκτός αυτού γίνεται τέτοιο σκηνικό και όλοι χαζογελάνε και συνεχίζουν να τραβάνε?Και με τι τραβάνε που δε φαίνεται?
Ας κρίνουμε λίγο αυτά που βλέπουμε...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #402 στις: 04/06/07, 21:43 »
Τι το ψάχνετε παραπάνω ρε παιδιά. Αφού έχουμε διαπιστώσει ότι ενώ για τους περισσότερους η θητεία τουλάχιστον στη σημερινή της μορφή είναι ζάχαρη και ειδικά μετά τους πρώτους μήνες καλοπέραση, για μερικούς άλλους είναι "δυσβάσταχτη σκλαβιά που μας κάνει πρόβατα κλπ κλπ" και που αν βρίσκει ο ένας τον άλλον είναι
Λεκτική προσβολή /Ψυχολογικός πόλεμος = επίθεση θεέ και κύριε.
Σε νορμάλ περιβάλλοντα - εκτός στρατού μπορείς να πάς κάποιον στο δικαστήριο για τέτοια συμπεριφορά (αν ήταν έτσι τα δικαστήρια θα ήταν συνεχώς γεμάτα με οδηγούς αυτοκινήτων...).

"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #403 στις: 04/06/07, 22:10 »
Προφανώς και δεν τους τις έβρεξε επειδή έτσι του ήρθε...αδιαφορώ ΤΕΛΕΙΩΣ όμως για την ΑΙΤΙΑ που του τις έβρεξε...όποια και αν ήταν η αιτία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμπεριφέρεται έτσι...
Μαλλον ζείς στη κοσμάρα σου ρε φίλε. Μάλλον δεν έχει καταλάβει οτι μιλάμε για στρατό και όχι για τον καφενέ της γειτονιάς σου.
Την πειθαρχία δεν την επιβάλλεις με το σεις και με το σας. Σοβαρέψου λιγάκι.

Ασε που διαβάζοντας τα σχόλια σου πρίν δω το βιντεάκι λέω κάνα ξύλο θα δώ. Έλεος όμως με τις υπερβολές! ;D
MasterNet - ανάπτυξη web εφαρμογών - δημιουργία διαδικτυακής εταιρικής ταυτότητας

Αποσυνδεδεμένος Chris2004

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: 04/06/07, 22:20 »
Έλεος...αν ήταν σκηνοθετημένο για να δείξει "την κατάσταση του στρατού". Δεν θα την έκαναν πιό πιστευτή χωρίς να χασκογελάνε; Δεν θα τραβάγανε απο πιό κοντά για να ακούγεται όλος ο διάλογος; Δεν θα βάζανε και καμιά σφαλιάρα και καμιά κλωτσιά έτσι για να γίνει ακόμα πιό πιστευτό;

FSL και τί ήθελες να κάνουν; Να του πούν να σταματήσει και να φάνε φυλακή (η γνωστή αλληλεγγύη-ρουφιανιά του έλληνα στρατιώτη), πώς ακριβώς να τον σταματούσαν;
Όσο για τους γονείς έλεος...τί θα πεί αυτό, επειδή μας μάλωσαν στο δημοτικό γιατί τραβήξαμε τη φούστα της ελενίτσας μπορεί ο κάθε φερόμενος ώς ανώτερος να σε προσβάλλει;

Actr η πειθαρχεία δεν επιβάλλεται ούτε δια της βίας(δηλαδή του φόβου), είτε ψυχολογική όπως αυτή τη περίπτωση είτε σωματική. Η πειθαρχεία επιβάλλεται μέσω της νοοτροπίας. Ότι επιβάλλεται δια της βίας έχει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
Ζήσε τον μύθο σου στην ελλάδα ως ανυπότακτος...
http://www.omhroi.gr

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #405 στις: 04/06/07, 22:26 »
Actr η πειθαρχεία δεν επιβάλλεται ούτε δια της βίας(δηλαδή του φόβου), είτε ψυχολογική όπως αυτή τη περίπτωση είτε σωματική. Η πειθαρχεία επιβάλλεται μέσω της νοοτροπίας. Ότι επιβάλλεται δια της βίας έχει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σένα ροζ αγγελικά πλασμένο κόσμο ίσως. Στην πραγματικότητα όμως όχι. ;D
Και αυτό γιατί όταν θα έρθει η στιγμή (εν ώρα πολέμου) να σου πεί να σκοτώσεις κάποιον και εσύ κάθεσαι και τον κοιτάς λέγοντας μα και μου, το παιχνίδι είναι χαμένο απο χέρι. Σκοπός είναι να εκτελείς διαταγές και όχι να κάνεις διάλογο επι των ανθρωπιστικών σου δικαιωμάτων. Αυτό εστί στρατός!
Αλλιώς δεν έχει νόημα. Καλύτερα να καταργηθεί!
« Τελευταία τροποποίηση: 04/06/07, 23:11 από actr »
MasterNet - ανάπτυξη web εφαρμογών - δημιουργία διαδικτυακής εταιρικής ταυτότητας

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: 05/06/07, 00:50 »
Μέσω των κατάλληλων κινήτρων, μέσω της ενθάρρυνσης κτλ....σίγουρα ΟΧΙ μέσω του εκφοβισμού.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: 05/06/07, 02:16 »
Μέσω των κατάλληλων κινήτρων, μέσω της ενθάρρυνσης κτλ....σίγουρα ΟΧΙ μέσω του εκφοβισμού.

"Έλα τώρα βρε παλικάρι, μή γελάς... Α, και συγνώμη για το βρε.... 2 ασκήσεις θα κάνετε, και μετά θα πάτε στο ΚΨΜ... Αμαν δηλαδη κει σεις τώρα, κάντε 2 γύρους ,να νομίζουμε οτι κάναμε κατι, και σας κερνάω καφέδάκι της παριγοριάς μετά... Αντε, πηδήξτε και 2 εμπόδια να ακηθείτε λίγο..Όχι τίποτα άλλο, να πέσει και λίγο η κοιλίτσα... Οχι παλικάρι μου, προς Θεού, δεν είσαι χοντρός, απλά να μη λένε οτι ο στρατός είναι και παράδεισος...."

Εδώ μιλάμε για στρατό, όχι το Hilton.
Για πές ένα παράδειγμα για την επιβολή της πειθαρχίας σε ένα 18χρονο...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: 05/06/07, 13:56 »
Για πές ένα παράδειγμα για την επιβολή της πειθαρχίας σε ένα 18χρονο...

Το λάθος σου ξεκινάει με το που χρησιμοποιείς την λέξη επιβολή. Το να προσπαθείς να επιβάλεις την πειθαρχεία είναι αναποτελεσματικό. Το να εμπνέεις την πειθαρχεία είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό.

Μάλλον εσύ θα προτιμούσες το "τρέχτε ρε κωλόψαρα γ@μω το....μου", "θα πήξει η μ@υνα σας εδώ πέρα", "μετά τους 50 γύρους γύρω απο το εκκλησάκι θα πάρετε και 100 καμψεις επειδή έτσι μου τη σπάσατε σήμερα", "ρε χοντρέ τρέξε, πώς είσαι έτσι σαν υπερωκεάνειο"

Αμα γουστάρεις τέτοια αγόρι μου τί να σου πώ, είσαι περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #409 στις: 05/06/07, 14:33 »
Δεν φτάνει να εμπνέεις το σεβασμό και την πειθαρχεία αγαπητέ μου. Αυτά που λές είναι ωραία και παραμυθένια αλλά σε θεωρητική βάση. Στο σχολείο αν δεν υπακούς στους κανόνες ή θα ακούσεις κράξιμο ή θα σε διώξουν. Στη φυλακή το ίδιο. Παντού στην κοινωνία ισχύει αυτό. Παντού υπάρχει η έννοια  της τιμωρίας, πόσο μάλλον στο στρατό που σκοπός του είναι να είσαι ένα ρομποτάκι και τίποτα παραπάνω.

Και για να είμαστε και ακριβείς ο σεβασμός περικλύει την έννοια του φόβου. Πώς ακριβώς θα σε κάνει να ψαρώσεις? Με το να σου αραδιάσει την 8η συνθήκη των Εθνών για τα ανθρωπιστικά δικαιώματα. Πολύ ευαίσθητοι μου φαίνεται γίναμε. :P

Δεν θα κάτσεις να κάνεις διάλεξη με το λοχία σου επειδή σου είπε "ρε" ούτε θα τους κάνεις νάζια επειδή δεν σου αρέσει το φαγητό. Έτσι είναι o στρατός τί να κάνουμε. Τώρα αν εσύ θελεις να δημιουργείς θέμα απο εκεί που δεν υπάρχει και να ζείς στον κόσμο σου είναι δικό σου πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Acanthor

• Θαμώνας
  • ...there's too much panic in this town...
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: 05/06/07, 14:46 »
Βρείτε τρόπο να μη πάτε, It's a waste of time!!!

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, έτσι όπως είναι η παρούσα κατάσταση στο στρατό.

Μπορώ να κάτσω να το αναλύσω, αλλά φαντάζομαι θα έχουν χιλιοειπωθεί (δεν το διάβασα όλο) στο συγκεκριμένο thread όλα όσα θέλω να πω, μέσες άκρες. 

Οφείλω να πω ότι έμαθα αρκετά από το στρατό αλλά αυτά ήταν περισσότερο για να δω την κατάσταση στη χώρα αυτή. Διότι κακά τα ψέμματα ο στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας...
Σίγουρα ωφελήθηκα κάπου, αλλά θα μπορούσα να έχω ωφεληθεί περισσότερο μέσα σε ένα μόνο 4μηνο (αντε εξάμηνο). Αλλά ακόμα πιο ΣΙΓΟΥΡΑ έχασα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ....

Αισθάνομαι ότι μπορούσα να προσφέρω πολλά πράγματα στη χώρα όντας απλός πολίτης πάντως...Όπου κι αν ήμουν...

Προσωπική πάντα γνώμη

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: 05/06/07, 21:31 »
Δεν φτάνει να εμπνέεις το σεβασμό και την πειθαρχεία αγαπητέ μου. Αυτά που λές είναι ωραία και παραμυθένια αλλά σε θεωρητική βάση. Στο σχολείο αν δεν υπακούς στους κανόνες ή θα ακούσεις κράξιμο ή θα σε διώξουν. Στη φυλακή το ίδιο. Παντού στην κοινωνία ισχύει αυτό. Παντού υπάρχει η έννοια  της τιμωρίας, πόσο μάλλον στο στρατό που σκοπός του είναι να είσαι ένα ρομποτάκι και τίποτα παραπάνω.

Και στις 2 περιπτώσεις το σχολείο θα έχει αποτύχει όσον αφορά 1 απο τους 2 αντικειμενικούς σκοπούς του. Να κοινωνικοποιήσει σωστά όλα τα παιδιά. Αν σε διώξει λοιπόν διορθώνει μέν το πρόβλημα των καθηγητών που δεν χρειάζεται πλέον να ανέχονται τον "προβληματικό" μαθητή. Όμως περιθωριοποιείς, στιγματίζεις και σπέρνεις ένα μίσος στην ψυχολογία του παιδιού. Ουσιαστικά τον έχεις ήδη καταστρέψει.

Η τιμωρία λοιπόν είναι "επιφανειακά" αποτελεσματική...για τα μάτια του κόσμου που λένε. Ουσιαστικά όμως όταν η πειθαρχεία βασίζεται στον εκφοβισμό οι αντικειμενικοί σου σκοποί θα αποτύχουν.

Ελπίζω όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά να μην εφαρμόζεις τέτοιες τακτικές στο κακόμοιρο το παιδάκι. Όπως "αν δεν διαβάσεις δεν θα φάς το βράδυ κτλ"...πειθαρχεία είναι και αυτό...τί ψυχολογικό αντίκτυπο έχει άλλο....

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #412 στις: 05/06/07, 23:00 »
Καταρχάς δεν απαγορεύεται τυχαία η σωματική βία στο στρατό.
Παρόλαυτά όμως, επειδή δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε ένας ανυπ(ότακτος)άκουoς (καλή ώρα ;)) σε κάθε περίπτωση, περιμένω ακόμη να μου αναφέρεις τρόπους με τους οποίους θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται κάποιος ο οποίος δεν έχει εμπνευστεί απο το σεβασμό και την πειθαρχεία. Αφού μου αναφέρεις οτι είναι τόσο εύκολο περιμένω να μου πείς, κάτι που σε πέντε πόστ δεν έχεις κάνει.

Ελπίζω όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά να μην εφαρμόζεις τέτοιες τακτικές στο κακόμοιρο το παιδάκι. Όπως "αν δεν διαβάσεις δεν θα φάς το βράδυ κτλ"...πειθαρχεία είναι και αυτό...τί ψυχολογικό αντίκτυπο έχει άλλο....
Τουλάχιστον εγώ θα κάνω τα πάντα για να καταλάβουν πως όταν θα τους αμφισβητούν την ελευθερία τους δεν θα το παίζουν κινέζοι και παρτάκηδες αλλά θα την διεκδικούν! Με πιάνεις ε? ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 05/06/07, 23:08 από actr »

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: 05/06/07, 23:09 »
Το λάθος σου ξεκινάει με το που χρησιμοποιείς την λέξη επιβολή.
Eίσαι όλα τα λεφτά!!!! Να σου θυμίσω?
Τα λόγια σου πήρα μπαγασάκο! ;D ;D ;D Δεν τα έγραψα τυχαία!

Μάλλον εσύ θα προτιμούσες το "τρέχτε ρε κωλόψαρα γ@μω το....μου", "θα πήξει η μ@υνα σας εδώ πέρα", "μετά τους 50 γύρους γύρω απο το εκκλησάκι θα πάρετε και 100 καμψεις επειδή έτσι μου τη σπάσατε σήμερα", "ρε χοντρέ τρέξε, πώς είσαι έτσι σαν υπερωκεάνειο"
Σε κανένα σημείο δεν εξέφρασα προτίμηση για το πως θέλω να μου μιλάνε, οπότε μην αρχίζεις τα γνωστά σου.ΑΛΛΑ!!!:
1)Δεν πας στρατό για ντάντεμα
2)Ομολογώ οτι αφού κάθομαι και συνεχίζω να σου απαντά, αυτό αποτελεί ένδειξη μαζοχισμού ;D ;D

...περιμένω ακόμη να μου αναφέρεις τρόπους με τους οποίους θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται κάποιος ο οποίος δεν έχει εμπνευστεί απο το σεβασμό και την πειθαρχεία. Αφού μου αναφέρεις οτι είναι τόσο εύκολο περιμένω να μου πείς, κάτι που σε πέντε πόστ δεν έχεις κάνει..
Με πρόλαβε!
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Lamogio

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: 02/08/07, 00:02 »
Δεν διαβασα ολες τις σελιδες γιατι ειδα οτι το θεμα πηγαινει εκει που πηγαινει συνηθως... ολοι πιστευουν οτι ειναι "σωστοι" και προσπαθουν να πεισουν ο ενας τον αλλον! ;D

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αποτελει χασιμο χρονου για εμενα. Για επαγγελματικους και προσωπικους λογους θα κανω τις καταλληλες κινησεις για να τον αποφυγω.

Δεν πιστευω οτι αξιζει να τσακωνεται κανεις για ενα τετοιο θεμα. Οποιος θελει πηγαινει παιδια, αυτο ισχυε παντα. Και οποιος πηγαινει, ασχετα με το ποσο το παιζει "σωστος πατριωτης", χρησιμοποιει οτι βυσμα εχει για να καλοπερασει.

Το θεμα ειναι να ζει κανεις την ζωη του οπως επιθυμει και να γουσταρει οτι κανει. Το Συνταγμα του κρατους δεν σε κανει πιο χαρουμενο η ολοκληρωμενο ανθρωπο, δεν πληρωνει τους λογαριασμους σου, δεν σου βρισκει φιλους και γυναικα ουτε σε μαθαινει να παιζεις κιθαρα!  ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #415 στις: 02/08/07, 09:56 »
Lamogio, συμφωνω μαζι σου, απο την στιγμη που κανεις εσυ την προσωπικη επιλογη χωρις να πιεσεις καποιον αλλον με τα λεγομενα σου να κανει την ιδια. Εκει ειναι η διαφορα μεταξυ της δικης σου τοποθετησης και της τοποθετησης του Chris2004. ;)
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: 02/08/07, 15:47 »
Καλά ότι'ναναι

Απο τη μία εγώ είμαι εγωϊστής που σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και κάνω κάτι κατά της κοινωνίας(αυτά λέγατε τόσες σελίδες)....απο την άλλη συμφωνείς με τον Lamogio επειδή κάνει κάτι για προσωπικούς λόγους...Τελικά αποφάσισε...

Αυτός που προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο είναι η πλειοψηφία των ποστ με τις αντίθετες απόψεις(συμπεριλαμβανωμένων και των δικών σου). Αυτό είναι ξεκάθαρο απο το ύφος των απαντήσεών τους.

Δεν είσαι καλύτερος εσύ λοιπόν που εκτός του ότι προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο, καταφεύγεις και σε έμμεσες, άμμεσες προσωπικές επιθέσεις και ειρωνίες, το οποίο χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των ποστ σου.
« Τελευταία τροποποίηση: 02/08/07, 15:51 από Chris2004 »

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: 02/08/07, 16:13 »
Καλα οι η ψηφοφορια ειναι λιγο αθλια.. Καταρχην δεν διευκρινζει αν εννοει ανυποτακτους για ιδεολογικους ή ''συμφεροντολογικους'' σκοπους.. επισης οι επιλογες που εχεις για να ψηφισεις ειναι και αυτες για κλαματα..

Τωρα οποιος ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα για την ιδεολογικη ανυποταξια, υπαρχει το site του Συνδεσμου Αντιρρησιων Συνειδησης της ελλαδας...

http://www.antirrisies.gr/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #418 στις: 02/08/07, 17:25 »
pND οι αντιρρησιες συνειδησης εχουν τουλαχιστον ενα ιδεολογικο και λογικο υποβαθρο για να υπηρετησουν διαφορετικα τη θητεια τους. Ο Chris2004 αναφερθηκε καθαρα σε ανυποταξια. Ουτε καν καποια ιδεολογικη βαση δεν υπαρχει δηλαδη.

Chris2004, το μηνυμα μου ηταν ξεκαθαρο. Το Lamogio ειπε κατι που αφορα τον ιδιο. Δεν προσπαθησε να πεισει κανεναν, ουτε αναφερθηκε σε αδυναμες κοινωνικες ομαδες ( οπως τις μαναδες μας οταν ηταν εγκυοι ). Καλο θα ηταν να δεις τι εχεις πει τοσες σελιδες πισω. Δεν ειναι αναγκη να ανοιγουμε την ιδια συζητηση.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: 02/08/07, 18:42 »
pND οι αντιρρησιες συνειδησης εχουν τουλαχιστον ενα ιδεολογικο και λογικο υποβαθρο για να υπηρετησουν διαφορετικα τη θητεια τους.

Οχι αν μιλαμε για ολικη αρνηση στρατευσης.

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: 02/08/07, 21:09 »
pND οι αντιρρησιες συνειδησης εχουν τουλαχιστον ενα ιδεολογικο και λογικο υποβαθρο για να υπηρετησουν διαφορετικα τη θητεια τους. Ο Chris2004 αναφερθηκε καθαρα σε ανυποταξια. Ουτε καν καποια ιδεολογικη βαση δεν υπαρχει δηλαδη.

Chris2004, το μηνυμα μου ηταν ξεκαθαρο. Το Lamogio ειπε κατι που αφορα τον ιδιο. Δεν προσπαθησε να πεισει κανεναν, ουτε αναφερθηκε σε αδυναμες κοινωνικες ομαδες ( οπως τις μαναδες μας οταν ηταν εγκυοι ). Καλο θα ηταν να δεις τι εχεις πει τοσες σελιδες πισω. Δεν ειναι αναγκη να ανοιγουμε την ιδια συζητηση.

Καλό θα ήταν να δείς τί γράφεις εσύ ο οποίος προσπαθείς όπως είπα να πείσεις για το αντίθετο χρησιμοποιώντας ειρωνία, χλευασμό και προσωπικές επιθέσεις αντί για επιχειρήματα (δεν έχεις βέβαια).
Την συζήτηση την ξανανοιξες ο ίδιος αναφερόμενος στο πρόσωπό μου.

Τέλος αν συμφωνείς με την αντιμετώπιση του Lamogio..."ανυποταξία για τη πάρτη μου"...είσαι τεράστιος υποκριτής μιας και σε όλη τη συζήτηση κατηγορείς εμένα ότι είμαι "ανυπότακτος για τη πάρτη μου".

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #421 στις: 03/08/07, 09:54 »
Να θυμισω πως εσυ ηθελες ολοι να γινουμε ανυποτακτοι για την παρτη σου. Μαρτυρας τα λεγομενα σου και η προσπαθεια σου να μας πεισεις για πραγματα που δεν υφιστατανται. Σε παρακαλω να μην ανοιξουμε την ιδια συζητηση γιατι παλι θα τα ακουσεις απο ολους και θα εχουμε τα ιδια. Ας το αφησουμε, γιατι το πιο πιθανον ειναι να προσβαλλεις και αλλες κοινωνικες ομαδες με τις αποψεις σου.
DreamCatcher

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: 03/08/07, 14:59 »
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα "ως συνήθως" και σε προκαλώ να παραθέσεις που εγώ λέω να γίνει κάποιος ανυπότακτος ώστε να επωφεληθώ εγώ. Έλεος πια με τις ανακρίβειες.
Εκτός αυτού εκτίθεσαι λόγω της άγνοιας και της αδιαφορίας σου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την τυφλή εμμονή στις δογματικές σου απόψεις.

Όσο για τις προσβολές, δεν προσβάλλω κανέναν. Αντιθέτως εσύ επανελλειμένως κάνεις κατάχρηση της "εξουσίας" σου ώς Moderator και προφανώς οι κανόνες περί προσωπικών επιθέσεων, ειρωνιών και απειλών, όπως το παραπάνω σου πόστ, δεν ισχύουν για σένα.
Αυτός βέβαια είναι και ο μοναδικός τρόπος που συμμετέχεις σε οποιαδήποτε συζήτηση έχω δεί να ποστάρεις, πάντοτε ελλείψει λογικών επιχειρημάτων και πάντοτε προσπαθώντας να επιβάλεις δογματικές απόψεις.
Τέλος την συζήτηση την άνοιξες εσύ ποστάροντας και πάλι εσκεμμένα ανακρίβειες που αφορούν το πρόσωπό μου.
« Τελευταία τροποποίηση: 03/08/07, 15:02 από Chris2004 »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #423 στις: 03/08/07, 15:02 »
Μηπως αναφεροντας την ανυποταξια, παραβαινεις νομο του κρατους;
Μηπως το forum εχεις στους ορους εγγραφης την σημειωση πως ο,τι παραβαινει νομο του κρατους πρεπει να διαγραφεται?
Μηπως αυτο το topic παραμενει, παρολο που εχουν αναφερθει τρομερα πραγματα για την ανυποταξια;
Μηπως επιμενεις για το οτι ειμαι moderator, ομως δεν εχεις προσεξει πως δεν "ελεγχω" τον πινακα αυτον?
Μηπως τελικα παρερμηνευεις τα πραγματα οπως θες, μπας και βγεις απο πανω?

Ε,λοιπον δεν θα σου κανω τη χαρη να μπλεξω στην ιδια συζητηση.
DreamCatcher

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: 03/08/07, 15:08 »
Μηπως αναφεροντας την ανυποταξια, παραβαινεις νομο του κρατους;
Όχι έλεος...θα τρελαθούμε τελείως. Παραβαίνεις νόμο του κράτους μιλώντας;;;; Που ζείς άνθρωπέ μου;
Αν ήταν παράνομο οι Όμηροι θα είχαν κλείσει προ αιώνων.

Παράθεση
Μηπως το forum εχεις στους ορους εγγραφης την σημειωση πως ο,τι παραβαινει νομο του κρατους πρεπει να διαγραφεται?
Ναι, κάνε τότε τη δουλειά σου και σβήσε τα εκατοντάδες Thread με Links για παράνομα mp3 και άλλο Software.

Παράθεση
Μηπως αυτο το topic παραμενει, παρολο που εχουν αναφερθει τρομερα πραγματα για την ανυποταξια;

Και εσύ παραμένεις παρ'όλο που σε κάθε σου Post παραβαίνεις τους κανόνες του Forum.

Παράθεση
Μηπως επιμενεις για το οτι ειμαι moderator, ομως δεν εχεις προσεξει πως δεν "ελεγχω" τον πινακα αυτον?

Το ότι δεν ελέγχεις τον πίνακα δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι προφανώς λόγω τις ιδιότητάς σου οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα.

Παράθεση
Μηπως τελικα παρερμηνευεις τα πραγματα οπως θες, μπας και βγεις απο πανω?

Μήπως είσαι τρομερά αφελής;

Παράθεση
Ε,λοιπον δεν θα σου κανω τη χαρη να μπλεξω στην ιδια συζητηση.

Σου υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι ο ίδιος άνοιξες τη συζήτηση.
« Τελευταία τροποποίηση: 03/08/07, 15:12 από Chris2004 »