Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 353005 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #250 στις: 07/01/08, 20:48 »
Παντως εγω χαιρομαι και για τον Αστερα. Υπηρετουσα στην Τριπολη τον καιρο που προβιβαστηκε και ειχε γινει γλεντι τρικουβερτο (με απειρες ποσοτητες γουρνοπουλας απο το Νωντα)!!! Κανεις δεν περιμενε τετοια πορεια φετος. Μακαρι και αλλες μικροτερες ομαδες να παιζουν τοσο δυνατα και να ταρακουνουν ολους τους "μεγαλους".
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: 08/01/08, 18:48 »
Παντως εγω χαιρομαι και για τον Αστερα. Υπηρετουσα στην Τριπολη τον καιρο που προβιβαστηκε και ειχε γινει γλεντι τρικουβερτο (με απειρες ποσοτητες γουρνοπουλας απο το Νωντα)!!! Κανεις δεν περιμενε τετοια πορεια φετος. Μακαρι και αλλες μικροτερες ομαδες να παιζουν τοσο δυνατα και να ταρακουνουν ολους τους "μεγαλους".
ΣΩΣΤΑ....ποιος το περιμενε οτι ο αστερας θα ηταν στην 4η θεση... :o παντος μπραβο του και θα ηθελα να τον δω στην 2η θεση κατω απο τον ολυμπιακο και μετα στο champions league.....και γιατι οχι και πρωταθλητης Ελλαδος ;D ;D ;D ;D ;D :D :D αυτο ειναι πολυ δυσκολο για να γινει....που αν το πεις στον αλλον θα γελαει μεχρι αυριο...... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: 08/01/08, 19:07 »
Δυστυχως ομαδες σαν τον Αστερα, δεν τις αφηνουν να υψωσουν αναστημα οι μεγαλες ομαδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ)... Εχουν καταντησει το ελληνικο ποδοσφαιρο ενα μαγαζακι τους, ειτε με διαιτησιες, ειτε με στησιμο παιχνιδιων. Ολοι τα ξερουμε, απλα κανεις δεν μιλαει. Ειδαμε τι εγινε με τη Λαρισα φετος (καταφορη αδικια απο τη διατησια).. Ειδατε το ιδιο να γινετε τοσα χρονια με Παναθηναικο, Ολυμπιακο, ΑΕΚ. Οχι! Γιατι? Γιατι, αν αδικηθει μια μεγαλη ομαδα, θα υπαρξουν αντιδρασεις που δεν θελει κανεις, ενω αν αδικηθει μια Λαρισα, σιγα και τι εγινε. Η Ουεφα πριν 2 χρονια αναρωτηθηκε πως ο Ολυμπιακος παιρνει συνεχομενα πρωταθληματα για μια δεκαεται, οπως και ο Παναθηναικος, θετοντας την αξιοπιστια του ελληνικου πρωταθληματος εν αμφιβολω. Κατα τη γνωμη μου, αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει αμεσα, το πρωταθλημα να γινεται επι ισοις οροις, και οι μικρες ομαδες οπως Λαρισα, ΟΦΗ, Εργοτελης κλπ να ειναι σε θεση να "χτυπανε" πρωταθληματα. Εξαλλου εχει αποδειχθει περιτρανα οτι οι προϋπολογισμοι δεν κανουν τις ομαδες. Μονο με ανταγωνισμο λοιπον μπορει να βελτιωθει το πρωταθλημα. Οταν ολα ειναι προβλεψιμα, δυστυχως δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον.

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: 11/01/08, 17:39 »
Δυστυχως ομαδες σαν τον Αστερα, δεν τις αφηνουν να υψωσουν αναστημα οι μεγαλες ομαδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ)... Εχουν καταντησει το ελληνικο ποδοσφαιρο ενα μαγαζακι τους, ειτε με διαιτησιες, ειτε με στησιμο παιχνιδιων. Ολοι τα ξερουμε, απλα κανεις δεν μιλαει. Ειδαμε τι εγινε με τη Λαρισα φετος (καταφορη αδικια απο τη διατησια).. Ειδατε το ιδιο να γινετε τοσα χρονια με Παναθηναικο, Ολυμπιακο, ΑΕΚ. Οχι! Γιατι? Γιατι, αν αδικηθει μια μεγαλη ομαδα, θα υπαρξουν αντιδρασεις που δεν θελει κανεις, ενω αν αδικηθει μια Λαρισα, σιγα και τι εγινε. Η Ουεφα πριν 2 χρονια αναρωτηθηκε πως ο Ολυμπιακος παιρνει συνεχομενα πρωταθληματα για μια δεκαεται, οπως και ο Παναθηναικος, θετοντας την αξιοπιστια του ελληνικου πρωταθληματος εν αμφιβολω. Κατα τη γνωμη μου, αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει αμεσα, το πρωταθλημα να γινεται επι ισοις οροις, και οι μικρες ομαδες οπως Λαρισα, ΟΦΗ, Εργοτελης κλπ να ειναι σε θεση να "χτυπανε" πρωταθληματα. Εξαλλου εχει αποδειχθει περιτρανα οτι οι προϋπολογισμοι δεν κανουν τις ομαδες. Μονο με ανταγωνισμο λοιπον μπορει να βελτιωθει το πρωταθλημα. Οταν ολα ειναι προβλεψιμα, δυστυχως δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον.
+φωνω μαζι σου......και ας ειμαι ολυμπιακος..... 8)θα ηθελα να δω καποια αλλη ομαδα στην κορυφη του πρωταθληματος.......αλλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο....τελος παντον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν εχει τιποτα σημασια ουτε να φανατιζωμαστε κ.α αυτη ειναι η γνωμη μου..... ;)

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: 12/01/08, 03:20 »
+1000 ρε φιλαρακο...πες τα...μεσα στο οακα μου αρνειται καθαρο πεναλτυ και αφηνει την αεκ με 11 ενω θα επρεπε να παιζει με 10...μες στο αλκαζαρ μου ακυρωνουν 2 γκολ πεντακαθαρα με λεβαδειακο και ολυμπιακο(γκαλιτσιος-κλειτον)...μου βαζουν γκολ οφ σαιντ με παναθηναικο(τζιολης),χανω στο περιστερι με γκολ που μονο στην ελλαδα μετραει (η απολυτη ξεφτιλα...), δεν κερδιζω στον ηρακλη λογω μαιμου πεναλτυ και καταφορη αδικια για μη καταλογηση πεναλτυ στο 90 πανω στον κοζλει...
σκεφτειται μια ομαδα απο τις 3 που παει για τιτλο να εχαναν τοσους βαθμους απο την διαιτησια και μονο...θα ηταν σκανδαλο...
ενω τωρα τσιμουδια...
Υ.Γ.:το πρωταθλημα ειναι του ολυμπιακου κ φετος...ποια αεκ?καλα ασε τον παο...οταν ο αντιπαθητικος κατα τα αλλα κοκκαλης σου φερνει λεντεσμα , λουα , κοβασεβιτσ και τωρα μπελουσι  κ εσυ κανεις μεταγγραφη τον ενσαλιβα τον αρουαμπα-τρενα τον ριβαλντο και τον ραμος πως εχεις απαιτηση να παρεις τιτλο?στο τελος 10 βαθμους πισω θα εισαι παλι...
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #255 στις: 14/01/08, 15:55 »
Καλά την Α.Ε.Λ την έχουνε"ξεσκίσει" φέτος τα "κοράκια".Όχι τίποτε άλλο αλλά θα αναγκάσουνε τον Δώνη να παίζει "γραμμή Μαζινό" για να παίρνει βαθμούς ,εκεί που φαινόταν ότι θα είχαμε και μία ομάδα να παίζει ανοιχτά και θεαματικά(δείτε τα παιχνίδια με την Blackburn). Για το ντέρμπυ θα μιλήσω σαν ένας ΑΕΚτζής που το είδε από την τηλεόραση.Αυτό που είδα ήταν έναν ΠΑΟ που άξιζε τη νίκη γιατί ήταν πολύ καλύτερος ,αλλά και έναν διαιτητή που τον "πήγαινε".Έτσι ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με 2-4 για παράδειγμα ,έφτασε να αμφισβητείται.Αυτά.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: 14/01/08, 16:18 »
Για το χθεσινό ντέρμπυ τι έχετε να πείτε? Νομίζω μοιρασμένη η διαιτησία όσο κι αν φωνάζουν μερικά γαυράκια... Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι ήταν και σωστή μιας και τα 2 γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν!! ::) Όσο για το ποιός έπαιξε καλύτερα, νομίζω χάσαμε κλασικές φάσεις για να πάρουμε το 3ποντο αλλά η μπάλα τιμωρεί...
Και τέλος πάντων πότε θα καταλάβει ο πεσέιρο ότι ο παπαδόπουλος δεν τραβάει (έβγαλε και Σαλπιγγίδη, lol)? ??? Και γιατί να εκτελέσει αυτός το πέναλτι (που ήταν και κρύος) κι όχι ο Καραγκούνης ας πούμε?
« Τελευταία τροποποίηση: 14/01/08, 16:31 από gers »

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: 14/01/08, 16:25 »
Νομίζω μειρασμένη η διαιτησία ..

Ελα ρεε.. Εντάξει δεν λέω.. ήμασταν κωλόφαρδοι σε πολλές περιπτώσεις , φανηκαν οι απουσίες Στολτιδη και Λεντέσμα και ο παναθηναικος ήταν κυρίαρχος σε όλο το μάτς, αλλά δικαίως έχουμε ένα παράπονο από τη διαιτήσια.. Το πρώτο γκολ ήταν άουτ. Η φάση με μάλαρτς και τοροσίδη που την ξαναείδα , έχω την εντύπωση ότι οΜάλαρτς πάει προς την μπάλα έχοντας στο μυαλό του ότι θα πάρει φάουλ (αμα δείτε με το που ακουμπάει τον τοροσίδη τινάζει πόδια χέρια και διαμαρτύρεται) όσο για το πέναλτι, έχω την εντύπωση οτι πιο ακούσιο δεν θα μπορούσε να είναι.. Εγώ πάντως δεν θα το έδινα ο Άντζας έκανε το τάκλιν, έπεσε ούτε έβλεπε που ήτανε η μπάλα που βρήκε στο ΄χερι(με το οποιο στηριζόταν κιόλας) και ο καλόπουλος έδωσε πέναλτι. Μια παρόμοια φάση έγινε με τον Μάλαρτς στο πρώτο ημίχρονο που από κόντρες η μπάλα βρήκε στο χέρι του(έξω από την περιοχή) και ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα (και καλά έκανε)..
Πάντως ήταν πράγματι ένα καλό παιχνίδι..
« Τελευταία τροποποίηση: 14/01/08, 16:27 από Raz »

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: 14/01/08, 16:30 »
Σαν βάζελος είμαι ευχαριστημένος με το πως παίξαμε αλλά νευριασμένος που δεν κερδίσαμε...

Για το χθεσινό ντέρμπυ τι έχετε να πείτε? Νομίζω μειρασμένη η διαιτησία όσο κι αν φωνάζουν μερικά γαυράκια... Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι ήταν και σωστή μιας και τα 2 γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν!! ::)

Όσο για την διαιτησία συμφωνώ ότι ήταν μοιρασμένη, απλά ο διαιτητής έφηνε να γίνει σκληρό παιχνίδι.
Για το γκολ του παναθηναικου δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπρεπε να μετρησει γιατί η μπάλα είχε βγει, σκέψου ότι χρειάστηκε να δούμε 10 ριπλέι από 10 κάμερες για να βγάλουμε άποψη....
Για το γκόλ του ολυμπιακού δεν είμαι σίγουρος για τον κανονισμό σε τέτοια περίπτωση...

Πάντως ένα είναι σίγουρο... την τετάρτη θα έρθει μεγάλο διπλό  ;D ;D ;D
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: 14/01/08, 16:39 »
sakman, όντως, δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν το γκολ του παναθηναικού έπρεπε να μετρήσει και ιδιαίτερα όταν το βλέπεις σε πραγματικό χρόνο!! ;) Ωστόσο, δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί έστω κι απ τα 10 ριπλέι φάνηκε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή...

Σχετικά με το γκολ του γαύρου είμαι κάθετος!!! :P Ο κανόνας λέει πως αν υπάρχει παρεμπόδιση του τερματοφύλακα (δείτε τον τρόπο με τον οποίο τοποθετεί τα χέρια του ο τοροσίδης ;)) πάνω σε διεκδίκηση στη μικρή περιοχή, τότε σφυρίζεται φάουλ!!
Raz κατά τη γνώμη μου ο malarz καλά έκανε και κουνούσε χέρια-πόδια (σε άλλη περίπτωση θα σφυριζόταν αμέσως το φάουλ)!! Αυτό δεν αναιρεί το ότι υπήρχε φάουλ!!

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: 14/01/08, 16:50 »
sakman, όντως, δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν το γκολ του παναθηναικού έπρεπε να μετρήσει και ιδιαίτερα όταν το βλέπεις σε πραγματικό χρόνο!! ;) Ωστόσο, δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί έστω κι απ τα 10 ριπλέι φάνηκε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή...

Ναι αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου!!! Αν ήμασταν πριν από 25 χρόνια που δεν υπήρχαν ριπλέι κανένας δεν θα μπορούσε να μιλήσει!
Θα μπορούσαν κάλιστα οι διαιτητές να επικοινωνούν άμμεσα με το τηλεοπτικό στούντιο που μεταδίδει τον αγώνα και να λειτουργούν σύμφωνα με αυτά που τους λένε... όμως δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό... Έχουν δει άλλα και άλλα τα μάτια μας που μπροστά τους αυτό δεν είναι τίποτα!!!

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: 14/01/08, 16:57 »
Ομορφιά? :-\ Εξαιτίας αυτής της ''ομορφιάς'' χαντακώθηκαν και χαντακώνονται μικρές ομάδες που αξίζουν!! :-\
Θα μου πεις τώρα έχουμε κάτι για να τσακωνόμαστε ή να παρηγορούμαστε όταν χάνουμε!! ;D

Θα μπορούσαν κάλιστα οι διαιτητές να επικοινωνούν άμμεσα με το τηλεοπτικό στούντιο που μεταδίδει τον αγώνα και να λειτουργούν σύμφωνα με αυτά που τους λένε...
Όντως, θα μπορούσε αλλά δεν νομίζω να συνέφερε αυτό!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: 14/01/08, 21:52 »
Είμαι πράγματι απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου, ο παναθηναικός έπαιξε καλά και είχε τον έλεγχο, αλλά στην διαιτησία είμαι κάθετος. Όπως είπε λοιοπόν και ο Βαρούχας (οσο καθυστερημένος και να φαίνεται κάτι ξέρει από διαιτησία, συν οτι τις βλέπει τις φάσεις σε ριπλέι)το γκολ του αντζα είναι κανονικότατο. Μάλιστα, στην φάση που ο μάλαρτς απλώνει το πόδι του( στο πλευρό του τοροσίδη) θα μπορούσε κάλλιστα να σφυρίξει πέναλτι..  δεν υπήρχε φάουλ ρε παιδιά από τον τοροσίδη, τα χέρια τα σήκωσε για να δείξει ότι δεν κάνει τίποτα όχι για να κόψει την έξοδο του μάλαρτς. Φάουλ θα ήτανε αμα ο μάλαρτς είχε πηδήξει για τη μπάλα και ο τοροσίδης πήδαγε και αυτός για να τη διεκδικήσει, ότι αμα ο παίχτης κάθεται και έρχεται η μπάλα επάνω του, και ορμάει ο γκολκίπερ (ελπίζοντας οτι θα κερδισει φάουλ όπως φαίνεται) πάνω του..
Όσον αφορά το πέναλτυ του Άντζα, εκτός ότι υπήρχε παρόμοια φάση με τον μάλαρτς όπως είπα και πιο πάνω(που βρήκε η μπάλα από κόντρα στο χερι του εκτός περιοχής) εαν το χέρι του παίχτη ακουμπάει κάτω για να στηρίζεται, τότε θεωρείται πόδι( ??? αυτό μου το είπε ένας γνωστός μου που ξέρει αρκετά από ποδόσφαιρο)και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί παράβαση. Αμα συνοψίσουμε λοιπόν, ένα γκόλ που δεν έπρεπε να μετρήσει , που σε τέτοια ντέρμπι μετράει σαν δύο καθότι έχει καθοριστική επίδραση και στην ψυχολογία και φάνηκε αυτό, και ένα πέναλτι φάντασμα, ναι, με κάνουν να νοιώθω οτι η διαιτησία δεν είναι μοιρασμένη :P, και να αισθάνομαι αδικημένος, καθότι καθόρισε το αποτέλεσμα... Το χέρι που ζητήσανε του ίβανσιτς δεν νομίζω ότι υπήρχε καμια περίπτωση παράβασης..

ΥΓ: Το ξέρω ότι ήταν δύσκολο να δει ο διαιτησής τη φάση του Σαλπιγγίδη, αλλά ρε παιδιά αμα δείτε πόσο έξω ήταν το πόδι του την ώρα που έκανε το γύρισμα στον Εντοι, φαίνεται..Και στο κάτω κάτω δουλεία του είναι για αυτό πληρώνεται. Επίσης, στην φάση αυτή ο Ζεβλάκοφ σταμάτησε επειδή κατάλαβε οτι ήταν άουτ (όχι ότι καλά εκανε που σταμάτησε αλλά ήταν άουτ..) και για τον ίδιο λόγο στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού επικρατούσε χαλαρότητα (φανηκε όπως έστειλε ο Εντοι τον άτζα στην άλλη άκρη της περιοχής με μια τριπλίτσα..σε άλλη περίπτωση νομίζω ότι θα τον είχε κόψει..)Μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό το τελευταίο αλλά είπα να το πω και αυτο..

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #263 στις: 14/01/08, 22:24 »
Λοιπόν...το κέντρο του Ολυμπιακού δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Οι μέσοι του Παναθηναϊκού έκαναν ότι ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό.
Να πω κι εγώ την άποψή μου για τις "αμφισβητούμενες" φάσεις:

1. Στο γκολ του Παναθηναϊκού, ο ΕΠΟΠΤΗΣ έπρεπε να είχε δει ότι η μπάλα βγήκε πίσω από το δοκάρι. Ο διαιτητής θα έπρεπε να "πονηρευτεί" ότι κάτι δεν πάει καλά από την υπερένταση του Σαλπιγγίδη να προλάβει την μπάλα.

2. Στο γκολ του Ολυμπιακού δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα μεμπτό γιατί ο Τοροσίδης δεν κουνιέται. Και νομίζω ότι ο κανονισμός λέει ότι μπορεί μέχρι και κατακόρυφο άλμα να κάνει και να μην θεωρηθεί φάουλ. Κι ότι φάουλ είναι σε περίπτωση που το άλμα του επιτιθέμενου έχει "κατεύθυνση" προς τον τερματοφύλακα. Αλλά ούτε και ο Malarz έκανε πέναλτυ. Θα ήταν πολύ τραβηγμένο αν το έδινε.

3. Το πέναλτυ που δόθηκε στον Παναθηναϊκό ήταν λάθος. Ο Άντζας, πέραν του ότι δεν είχε πρόθεση να ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι, όπως και κάποιο άλλο μέλος είπε (sorry δεν θυμάμαι nick) απλώς στηριζόταν στο χέρι του.

4. Ο Μενδρινός και ο Galletti θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί. Ο μεν Μενδρινός με απευθείας κόκκινη και ο δε Galletti με 2 κίτρινες. Αντίστοιχα υπήρχαν και κάποιες φάσεις που δεν δόθηκαν κίτρινες σε παίχτες του Παναθηναϊκού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρρέασαν το αποτέλεσμα.

5. Το χέρι εκτός περιοχής του Malarz μάλλον ήταν ακούσιο. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από το replay.

6. Το χέρι του Ivansic μέσα στην περιοχή ήταν παρόμοιο με το χέρι του Άντζα...ακούσιο...άσε που παίζει να μην τον βρήκε η μπάλα καν στο χέρι. Ακόμα και στο replay γυρίζει πολύ γρήγορα το κορμί του και δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να δω καθαρά που τον πετυχαίνει η μπάλα. Παίζει να τον βρίσκει μέχρι και στον ώμο...

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι με ποια λογική ο Λεμονής έβαλε σε ένα τέτοιο παιχνίδι τον Κωνσταντίνου; Μετά από τόσο καιρό που είχε να παίξει;;; Σίγουρα σαν προπονητής κάτι παραπάνω θα ξέρει, αλλά αν περίμενε ότι θα "ντοπαριστεί" από το όνομα του αντιπάλου και από τις φωνές του κόσμου...ένα έχω να πω: αυτές δεν είναι τακτικές που μπορεί να εφαρμόζει ένας προπονητής μίας ομάδας που κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό!!!
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: 14/01/08, 22:50 »

4. Ο Μενδρινός και ο Galletti θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί. Ο μεν Μενδρινός με απευθείας κόκκινη και ο δε Galletti με 2 κίτρινες. Αντίστοιχα υπήρχαν και κάποιες φάσεις που δεν δόθηκαν κίτρινες σε παίχτες του Παναθηναϊκού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρρέασαν το αποτέλεσμα.

Σωστός για Μενδρινό, αλλά σε μια φάση που πολλύ λίγο την δείξανε, και ο Ίβανσιτς έπρεπε να αποβληθεί η τουλάχιστον να πάρει κάρτα για μία αγκωνιά που έδωσε στον μενδρινό σε εναέρια μονομαχία, στα πλευρά.. κατά τα άλλα συμφωνούμε..

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 14/01/08, 22:52 »
Λοιπόν...το κέντρο του Ολυμπιακού δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Οι μέσοι του Παναθηναϊκού έκαναν ότι ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό.

1. Στο γκολ του Παναθηναϊκού, ο ΕΠΟΠΤΗΣ έπρεπε να είχε δει ότι η μπάλα βγήκε πίσω από το δοκάρι. Ο διαιτητής θα έπρεπε να "πονηρευτεί" ότι κάτι δεν πάει καλά από την υπερένταση του Σαλπιγγίδη να προλάβει την μπάλα.
Δυσκολη φαση για τους διατητες

Ο Μενδρινός ναι,ο Γκαλετι οχι διοτι ειχε ηδη κιτρινη, και δυσκολα ο διαιτητης δινει κι αλλη κιτρινη σε ηδη κιτρινισμενο.

Μια φαση που δεν ανεφερες. Η φαση του Σαριεγκι, τι ηταν τελικα? Γτ λενε οτι ηταν πεναλτυ...ομως ο Κοβασεβιτς ισως να βρισκει πρωτος τη μπαλα...
Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι με ποια λογική ο Λεμονής έβαλε σε ένα τέτοιο παιχνίδι τον Κωνσταντίνου; Μετά από τόσο καιρό που είχε να παίξει;;; Σίγουρα σαν προπονητής κάτι παραπάνω θα ξέρει, αλλά αν περίμενε ότι θα "ντοπαριστεί" από το όνομα του αντιπάλου και από τις φωνές του κόσμου...ένα έχω να πω: αυτές δεν είναι τακτικές που μπορεί να εφαρμόζει ένας προπονητής μίας ομάδας που κάνει μόνιμο πρωταθλητισμό!!!
Καλα ο Κωνσταντινου ειναι απαραδεκτος, παιζει σα να παιζει σε προπονηση, και πληρωνετε αδρα ουσιαστικα για ...να μην κανει τιποτα. Ποσο συμβολαιο εχει ακομα?

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #266 στις: 14/01/08, 23:12 »

2. Στο γκολ του Ολυμπιακού δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα μεμπτό γιατί ο Τοροσίδης δεν κουνιέται. Και νομίζω ότι ο κανονισμός λέει ότι μπορεί μέχρι και κατακόρυφο άλμα να κάνει και να μην θεωρηθεί φάουλ. Κι ότι φάουλ είναι σε περίπτωση που το άλμα του επιτιθέμενου έχει "κατεύθυνση" προς τον τερματοφύλακα. Αλλά ούτε και ο Malarz έκανε πέναλτυ. Θα ήταν πολύ τραβηγμένο αν το έδινε.

3. Το πέναλτυ που δόθηκε στον Παναθηναϊκό ήταν λάθος. Ο Άντζας, πέραν του ότι δεν είχε πρόθεση να ακουμπήσει την μπάλα με το χέρι, όπως και κάποιο άλλο μέλος είπε (sorry δεν θυμάμαι nick) απλώς στηριζόταν στο χέρι του.

5. Το χέρι εκτός περιοχής του Malarz μάλλον ήταν ακούσιο. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από το replay.

6. Το χέρι του Ivansic μέσα στην περιοχή ήταν παρόμοιο με το χέρι του Άντζα...ακούσιο...άσε που παίζει να μην τον βρήκε η μπάλα καν στο χέρι. Ακόμα και στο replay γυρίζει πολύ γρήγορα το κορμί του και δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να δω καθαρά που τον πετυχαίνει η μπάλα. Παίζει να τον βρίσκει μέχρι και στον ώμο...

Άποψη για τις φάσεις που αναφέρεις ...

Για το 1. Κανένας επόπτης δεν θα μπορούσε να το δει,πίσω από το τέρμα που θα του έκρυβε το οπτικό πεδίο.Επίσης δεν έπρεπε να πονηρευτεί γιατί θα μπορούσε με την υπερένταση να την προλάβαινε(άλλο που δεν την πρόλαβε)

Για το 2. Ο Μάλαρτζ σπρώχνει ,δεν είναι για πέναλτυ και ο Τοροσίδης αρχικά απλώνει τα χέρια για να δείξει ότι δεν μαρκάρει.Αμέσως μετά όμως αν προσέξετε κλείνει το δεξί του χέρι και "μαγκώνει τον Μάλαρτζ,οπότε κάνει φάουλ.
Αυτό κανείς δεν το ανέφερε και μου κάνει εντύπωση.

Για το 3.Δείχνει ακούσιο εκτός και αν καπακώνει την μπάλλα με το άλλο χέρι πέφτοντας.

Για το 4. Συμφωνώ

Για το 5.Συμφωνώ

Για το 6.Συμφωνώ και μάλιστα πιστεύω ότι δεν βρήκε καν χέρι.

Τέλος υπάρχει και η φάση του Κοβάσεβιτς στον Σαριέγκι που ήταν πέναλτυ για μένα .

Συνολικά αν το δεις το σκορ είναι 0-0, με την εκρεμμότητα του αν θα έμπαινε το πέναλτυ που έκανε ο Κοβάσεβιτς.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: 15/01/08, 00:17 »
Χαχ εγω ευχαριστηθηκα παιχνιδι χτες..Παιζαμε ωραια μπαλα για τα δικα μας δεδομενα και αν ειχαμε και τον ματος θα ηταν καλυτερα τα πραματα.Καραγκουνης παπαδοπουλος ανυπαρκτοι..Το δικο μας γκολ δεν ηταν φυσικα.Του γαυρου αμφισβητουμενο.Το πενλαντι πιστευω ηταν.Ο αδερφος μου ουρλιαζε και για χερι του Ιβανσιτς.

mVP ΘΑ ελεγα ο ιβανσιτς!Ελπιζω να ξανδουμε τετοια ντερμπι με καλη διαιτησια ομως!Αντε οι αεκτζηδες μην χαιρονται γιατι εχουν να παιξουν με το γαυρο..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: 15/01/08, 13:32 »

Για το 2. Ο Μάλαρτζ σπρώχνει ,δεν είναι για πέναλτυ και ο Τοροσίδης αρχικά απλώνει τα χέρια για να δείξει ότι δεν μαρκάρει.Αμέσως μετά όμως αν προσέξετε κλείνει το δεξί του χέρι και "μαγκώνει τον Μάλαρτζ,οπότε κάνει φάουλ.

Ο τοροσίδης πράγματι κλείνει το χέρι μετά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση φάουλ, καθώς δεν φαίνεται ότι μαγκώνει τον Μάλαρτς. Του μάλαρτς δεν έχει προηγηθεί ένα αλλά δύο φάουλ στον Τοροσίδη.. Πρώτα το σπρώξιμο, και μετά όταν τον ακουμπάει που σηκώνει το πόδι του και τον βρίσκει με το γόνατο στα πλευρά (εκεί που σηκώνεται για να πάρει το φάουλ)
no offence παιδιά κουβέντα να γίνεται

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: 15/01/08, 14:06 »
Ο τοροσίδης πράγματι κλείνει το χέρι μετά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση φάουλ, καθώς δεν φαίνεται ότι μαγκώνει τον Μάλαρτς. Του μάλαρτς δεν έχει προηγηθεί ένα αλλά δύο φάουλ στον Τοροσίδη.. Πρώτα το σπρώξιμο, και μετά όταν τον ακουμπάει που σηκώνει το πόδι του και τον βρίσκει με το γόνατο στα πλευρά (εκεί που σηκώνεται για να πάρει το φάουλ)
Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά έγιναν στην μικρή περιοχή....

no offence παιδιά κουβέντα να γίνεται
Καλά σίγουρα, συζήτηση κάνουμε....

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #270 στις: 15/01/08, 14:19 »

συμφωνω φιλε μου....κι εγω παναθηναικος ειμαι...
δεν πιστευω πως η διαιτησια ευνοησε καποιον συγκεκριμενα.....ηταν απλα αισχρη...λες και κοροιδευαν την νοημοσυνη μας.
θα δουμε αυριο την συνεχεια!

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: 15/01/08, 14:33 »
Αύριο θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο παναθηναικό, έναν ακόμα χειρότερο Ολυμπιακό, διαιτησία λογικά βελτιωμένη, και υπολογίζω να λήξει κάπου στο 0-1, 0-2.. Αυτά αμα δεν παίξουν στολτίδης λετνέσμα μπελούτσι..

ΥΓ:ναι, γαυρος ειμαι :P
« Τελευταία τροποποίηση: 15/01/08, 14:41 από Raz »

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: 15/01/08, 14:34 »
Αύριο η συνέχεια λοιπόν......

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: 15/01/08, 14:43 »
lol, το 3ο μέρος της τριλογίας!! :P

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #274 στις: 15/01/08, 20:28 »
Πάντως, κι άσχετα με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (συμφωνώ με την άποψη του Neikos ότι ήταν αισχρή η διαιτησία) μετά τις δηλώσεις του Ζήκου περί "λερωμένης" διαιτησίας στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει μία περίεργη συμπεριφορά από τους διαιτητές. Δεν μπορώ να την πω άδικη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον ότι δίνουν και το παραμικρό...ίσως να έχω κι άδικο ή να το βλέπω λίγο προκατειλλημένα όντας φίλαθλος του ΟΣΦΠ, αλλά έτσι νομίζω...

By the way...πρώτος ο Malarz βάζει το χέρι του "μέσα" στον αγκώνα του Τοροσίδη...χωρίς να είναι μεμπτό αυτό...;)
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/