Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 332613 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #750 στις: 06/06/09, 04:05 »
σκεψεις για το θρυλο

- θα ξενερωσω αφανταστα αν δεν κρατησουμε τον derbyshire. ημουν απο τους λιγους που τον πιστεψαν οταν ηρθε,γιατι οι περισσοτεροι ελεγαν ''πού το βρηκαμε το μιξιαρικο κλπ κλπ''. και οπως ολα δειχνουν,δεν το κοβω να καθεται ο τυπας...οσον αφορα τον mellberg,καλά θα ήταν αν τον παιρναμε,αλλα κι αυτος δεν την παει και πολυ την Ελλάδα. αντιθετως,δεν μπορω να καταλαβω τις επιλογες των dragutinovic kαι ze roberto. παικτες που δεν ηρθαν παλιοτερα οταν τους ζητησαμε,τους θελουμε τωρα στα γερονταματα. και οχι μονο αυτο. του χρονου τετοια εποχη φανταζομαι οτι λογω ηλικιας οι παντος,νικοπολιδης και στολτιδης θα αποτελεσουν παρελθον. μηπως παιρνουμε απο τωρα γεροντακια για να κρατησουμε σε φυσιολογικα επιπεδα το μεσο ορο της ομαδας;

-οσον αφορα τον λετο: δε λεω,πολυ καλος ποδοσφαιριστης αλλα τον εχουμε γλειψει παρα πολυ,γιατι ενω ειναι κωλοπαιδο,του εχουμε δωσει ευκαιριες. μια ομαδα οπως ο ολυμπιακος δεν πρεπει να τα δεχεται,η πειθαρχια ειναι πολυ σημαντικη για την ισορροπια της ομαδας.

-και πλακα πλακα ο bobo δεν εχει κλεισει τελειως.μας βλεπω να βολευομαστε με φιλομενο.

-κετσπαγια; να δειτε που θα πινουμε νερο στο ονομα του σε λιγους μηνες...δεν ειμαι απο τους φανατικους του,και η ανακοινωση του δε με εξεπληξε γιατι ο θειος και στο παρελθον εχει δείξει οτι δε σηκωνει πολλα πολλα απο τους προπονητες,και θελει να βαζει χερι στη δουλεια τους (πχ 4-4-2,belluschi στα χαφ,περισσοτερος χρονος συμμετοχης στους μικρους κλπ). ε,αυτα δε γουσταρε ο βαλβερδε και εφυγε.

-οσο για τα πρωταθληματα.το φετινο ηταν πεντακαθαρο. το περσινο οχι. οπως επισης και ενα επι ριζουπολης,νομιζω το 2003.οπως και να χει,ας φτιαξουν καμια ομαδα της προκοπης οι υπολοιποι για να εχει λιγο ενδιαφερον γιατι οταν το κερδιζεις με 12 ποντους διαφορα,δεν ειναι στημενο.

-οσον αφορα την Ευρωπη. πιστευω πως μπορουμε να κανουμε πολλά,και γιατι όχι,να φτάσουμε μέχρι τους 8 του c.l.. αν εξαιρεσουμε την αυτοκτονια της st ettaine φετος,ο ολυμπιακος ειχε να φοντα να παει πολυ καλα,αν αναλογιστει κανεις τις γκολαρες που ειδαμε με hertha kαι benfica.
« Τελευταία τροποποίηση: 06/06/09, 04:10 από Garvin »

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: 22/06/09, 16:10 »
Βρισκόμενοι πλέον στο τέλος των μετεγγραφών, και βλέποντας τις κινήσεις των ομάδων, θα κάνω την καθιερωμένη ετήσια δήλωση:
Και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι του Ολυμπιακού ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 22/06/09, 16:12 από moonchιld »

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: 22/06/09, 17:10 »
Βρισκόμενοι πλέον στο τέλος των μετεγγραφών, και βλέποντας τις κινήσεις των ομάδων, θα κάνω την καθιερωμένη ετήσια δήλωση:
Και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι του Ολυμπιακού ;)

Οχι και στο τελος των μεταγραφων! ;) Μεταγραφες μπορουν να γινουν μεχρι και 31 Αυγουστου...
Για τον Ολυμπιακο ειναι λιγο πολυ γνωστο βεβαια το τι θα κυνηγησει απο δω και περα. Εναν επιθετικο σιγουρα και μετα βλεπουμε αν μεινουν οι Λετο Λεντεσμα (που πιστευω πως ενας απο τους δυο αν οχι και οι δυο θα μεινει)...
Ο Παναθηναικος ειναι αυτος που ακομα δεν εχει "μιλησει".
Για αυτο πιστευω να κανουμε λιγο υπομονη να δουμε ολοκληρωμενα τα ροστερ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ (Α.Ε.Κ. και ΠΑΟΚ δεν τους υπολογιζω για σοβαρους διακδικητες χωρις να θελω βεβαια να προσβαλλω τους υποστηρικτες των δυο αυτων μεγαλων ομαδων).

Συμπερασματικα λοιπον προβλεπω πρωταθλημα του στυλ ''ο ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ και οι αλλοι'' και στο θεμα του φαβορι θα συμφωνησω με moonchild...

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: 23/06/09, 02:46 »
εγω παλι πιστευω οτι θα ειναι ''ο ΟΣΦΠ και οοοοοοοοοοολοι οι αλλοι!'' γιατι ειτε παιξουμε μπαλα ειτε δεν παιξουμε,σ'αυτην την τρομερη πρωταθληματαρα που καθε χρονο ολα ανατρεπονται ο ολυμπιακος θα περνει πρωταθληματα!  8)

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: 27/08/09, 15:28 »
Είναι από τις λίγες χρονιές που θυμάμαι τους οπαδούς ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων να είναι δυσαρεστημένοι με τις εμφανίσεις των ομάδων τους μέχρι στιγμής. Και από αυτό δεν γλίτωσε ούτε ο Ολυμπιακός χθες με την άθλια εμφάνισή του. Δεν μπορούσα στο παρελθόν να φανταστώ τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στους ομίλους του CL με 4 στις 4 νίκες, 0 γκολ παθητικό και το γήπεδο να γιουχάρει!

Τα προβλήματα είναι πολλά σε όλες τις γραμμές. Τα αστέρια της ομάδας (Ντιόγκο, Γκαλέτι, κλπ.) είναι ανύπαρκτα μέχρι στιγμής και από τις μεταγραφές καμία δεν έδειξε να κάνει τη διαφορά. Φοβερή μετριότητα.

Αν συνεχίσει να παίζει έτσι και στον όμιλο του CL θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #755 στις: 27/08/09, 16:52 »
Είναι από τις λίγες χρονιές που θυμάμαι τους οπαδούς ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων να είναι δυσαρεστημένοι με τις εμφανίσεις των ομάδων τους μέχρι στιγμής. Και από αυτό δεν γλίτωσε ούτε ο Ολυμπιακός χθες με την άθλια εμφάνισή του. Δεν μπορούσα στο παρελθόν να φανταστώ τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στους ομίλους του CL με 4 στις 4 νίκες, 0 γκολ παθητικό και το γήπεδο να γιουχάρει!

αυτο εγινε για ο αντιπαλος ηταν υποδεεστερος απο τον ολυμπιακο και ο φιλαθλος κοσμος περιμενε κατι παραπανω... στο παρελθον ο ολυμπιακος ειχε την "σιγουρια" της απευθειας προκρισης... και ετρωγε κατακεφαλα τα αποτελεσματα απο τις "ανταξιες" ομαδες ...

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #756 στις: 27/08/09, 20:16 »
Ίσως η καλύτερη κλήρωση των τελευταίων ετών. Έχω παρακολουθήσει την περασμένη σαιζόν καί το βελγικό και το ολλανδικό πρωτάθλημα. Μπορεί να πάρει άνετη νίκη στη Λιέγη ο καλός Ολυμπιακός, ενώ μπορεί και ισοπαλία στο Αλκμάαρ. Από 'κεί και πέρα με τις αγγλικές ομάδες έχει αποδείξει ότι δεν τραβάει, αν και φέτος η ομάδα έχει ταχύτητα σε σχέση με άλλες χρονιές. Όσο για το ΑΠΟΕΛ, δύσκολα θα φέρει αποτελέσματα εφάμιλλα των περσινών της Ανόρθωσης, αλλά πιστεύω πώς μπορεί στη Λευκωσία να χτπήσει ισοπαλίες με Ατλέτικο και Πόρτο.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: 27/08/09, 23:24 »
Με βαση τις μεχρι τωρα εμφανισεις του ουτε να νικησει εδω μεσα δεν μπορει...
Παιδια ευκολη κληρωση εμεις οι Ελληνες δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε καμια...Ειμαστε μικρο μεγεθος της Ευρωπης.
Εγω να τονισω πως περα απο την Αρσεναλ που δεν παιζεται απο τις υπολοιπες 3 ομαδες, ο Ολυμπιακος η Στανταρ και η Αλκμααρ εχουν απο 33,3 % για προκριση.
Δηλαδη μπορει να βγουμε και 2οι αλλα μπορει και τελευταιοι.
Οσο στα μετρα του Ολυμπιακου ειναι Αλκμααρ και Στανταρ αλλο τοσο ειμαστε κι εμεις στα μετρα τους...

Υ.Γ. Αν ηστασταν οπαδοι των Βελγων και κληρωνοσασταν απο το 4ο γκρουπ με ΟΣΦΠ και ΑΖ δε θα τρελαινοσασταν απο τη χαρα σας? Εχοντας αποφυγει ομιλους οπως Μπαρτσελονα Ιντερ και Ρεαλ Μιλαν...

Εκει που πραγματικα ο Ολυμπιακος σταθηκε τυχερος ειναι στην τελευταια αγωνιστικη του προγραμματος.
Η Αρσεναλ κατα πασα πιθανοτητα θα εχει προκριθει και μαλιστα ανετα πρωτη μεχρι την τελευταια αγωνιστικη και ειναι ευκαιρια να χτυπησουμε το ματς στο Καραισκακη.
Οχι οτι τα 2α τους παιζονται ευκολα αλλα απο το να σου σκασει αποφασισμενη για νικη ειναι καλυτερο.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: 28/08/09, 15:54 »
Σίγουρα ευνοική κλήρωση. Αν συνεχισουν  όμως οι τόσοι τραυματισμούς, δεν τον βλέπω να περνάει τον Ολυμπιακό. (Κάτι δε πάει καλά με τους γυμναστές?) Το ματς κλειδί είναι το πρώτο, στο οποίο μάλλον δεν θα παίξει ο Γκαλέτι. Ετσι και το πάρει θα χει κάποιες πιθανότητες, σε συνδιασμό με 2 καλά αποτελεσματα με Στανταρ. Στο τελευταιο ματς με την αδιαφορη Αρσεναλ εντος όλα είναι πιθανά.

Αποσυνδεδεμένος jackson

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: 28/08/09, 16:03 »
Έχετε σκεφτεί ότι ό,τι λέμε εμείς για Σταντάρ κ Αλκμάαρ, θα λένε κ αυτοί για μας? Δεν χρειάζεται κ πολύ. Μπορούν άνετα να θυμηθούν την 3άρα που φάγαμε πέρυσι από την Σεντ Ετιέν που ήταν στη ζώνη υποβιβασμού στη Γαλλία. Ας κρατάμε μικρό καλάθι...Εγώ, αν κ δεν το θέλω, δεν εμπιστεύομαι καθόλου την ομάδα έτσι όπως είναι. Δεν έχει δείξει τίποτα. Είμαστε ικανοί να νικήσουμε την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης κ να μετράμε από Σταντάρ. Σας δίνει καμιά σιγουριά η ομάδα? Κ ας μην μιλάμε για τύχη, γιτί ουκ ολίγες φορές σταθήκαμε τυχεροί στο παρελθόν...αλλά μόνο στην κλήρωση. Παρακαλούσα να κληρωθούμε αν ήταν δυνατό με Μπάρτσα, Γιούβε 1η, 2η και η 4η δεν με νοιάζει. Μόνο έτσ πιάνει τσαγανό τους παίκτες. Αλκμάαρ κ Σταντάρ τις βλέπουν σαν Σεντ Ετιέν. Μακάρι ο Κετσπάγια να το αλλάξει αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: 28/08/09, 16:06 από jackson »

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: 28/08/09, 16:14 »
Το λογικό είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι που η Άρσεναλ θα έχει μάλλον εξασφαλίσει την πρόκριση, o Arsene θα ρίξει στο παιχνίδι τη 2η ομάδα.. Αυτό ακούγεται θετικό, δεν είναι όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αναπληρωματικοί παίζουν συνήθως με περισσότερο πάθος σε αυτά τα παιχνίδια, για ευνόητους λόγους...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #761 στις: 28/08/09, 16:17 »
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω κάτι άσχετο...Η ψηφοφορία που βλέπετε επάνω είχε δημιουργηθεί από εμένα για τη περίοδο 2007-2008 με την υπόθεση Βάλνερ. Κάποια στιγμή συγχωνευθήκανε (καλώς) όλα τα θέματα του ΟΣΦΠ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ σε ένα. Όμως η ψηφοφορία έμεινε και εγώ δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να την διαγράψω. Νομίζω πως θα έπρεπε να γίνει αυτό από τους admin γιατί φαίνεται σαν να υπάρχει θέμα για τη προηγούμενη χρονιά, στην οποία και εγώ σαν ΑΕΚτζής παραδέχομαι ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα επειδή το άξιζε. Εμάς και τους Παναθηναικούς κάπου βέβαια μας βολεύει γιατί είναι σαν ένα μόνιμο στίγμα για τον Ολυμπιακό, αλλά παρ'όλα αυτά είναι ηθικό το ζήτημα. Έτσι κι αλλοιώς τα τελευταία 13 χρόνια, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός και τι πήρε λόγω παράγκας. Η ψηφοφορία όμως είναι πλέον ανεπίκαιρη και όποιος μπορεί να τη διαγράψει ας τη διαγράψει.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: 15/09/09, 15:01 »
Ήμουν έτοιμος να ποστάρω το ρητορικό ερώτημα "θα κάνει παρέλαση ο Τιμούρ;" αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις...
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: 15/09/09, 15:11 »
Τι παρελαση???
Εδω ουτε να ''ψηφισει'' δεν προλαβε!!   ;D

Αποσυνδεδεμένος lordi13

• Θαμώνας
  • the icon of dominance
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: 15/09/09, 15:28 »
 τωρα εφυγε ο τιμουρ για μια ισοπαλια? δηλαδη αν εχανε θα τον εκτελουσαν ;D

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #765 στις: 15/09/09, 16:38 »
Ο Κετσπάγια τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Θα δώσει (μαζί με τον ΠΑΟ λόγω του αποκλεισμού του) 20 εκατομμύρια ευρώ στον ΟΣΦΠ που μάλλον φέτος τα χρειαζότανε περισσότερο παρά ποτέ. Από αυτή την άποψη είναι και λίγο αχαριστία...Σε αντίθεση με τον νταμπλούχο Βαλβέρδε που όμως την έβαλε "μέσα" την ομάδα πέρισυ...Αυτό δείχνει κάποια πράγματα, αλλά ο νοών νοήτω, βαριέμαι να γράψω παραπάνω...
« Τελευταία τροποποίηση: 15/09/09, 16:39 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: 15/09/09, 16:49 »

Αποσυνδεδεμένος Eddie~Maiden

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: 15/09/09, 20:13 »
Αααα ρε Σωκρατη ολους "νυχτα" τους διωχνεις  :'(
Dave who? Murray? Mustaine? Gilmour?

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: 15/09/09, 23:53 »
Παίδες δεν μας βλέπω καλά.. Είχα μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα φέτος αλλά... Δεν πήραμε επιθετικό, δεν πήραμε αριστερό χαφ, η ομάδα χρωστάει, έφυγε ο προπονητής, φάγαμε πεντάρα απ'τον Εργοτέλη, φέραμε 0-0 με την Καβάλα στην έδρα μας, και πάνω απ'όλα.. παίζουμε κάκιστη μπάλα... Μήπως είναι η αρχή της παρακμής του Θρύλου?...

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: 15/09/09, 23:54 »
Παίδες δεν μας βλέπω καλά.. Είχα μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα φέτος αλλά... Δεν πήραμε επιθετικό, δεν πήραμε αριστερό χαφ, η ομάδα χρωστάει, έφυγε ο προπονητής, φάγαμε πεντάρα απ'τον Εργοτέλη, φέραμε 0-0 με την Καβάλα στην έδρα μας, και πάνω απ'όλα.. παίζουμε κάκιστη μπάλα... Μήπως είναι η αρχή της παρακμής του Θρύλου?...

ε καλα οχι κ ετσι...οχι και αρχη παρακμης...η παρακμη θα ξεκινησει οταν θα φυγει ο κοκκαλης...και δεν το βλεπω πολυ μακρια αυτο το ενδεχομενο...

Αποσυνδεδεμένος ΧΩΡΙΑΤΗΣ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι δρόμος
    • Προφίλ
    • time and enemy
« Απάντηση #770 στις: 16/09/09, 00:30 »
Νέο πλήγμα με τραυματισμό Γκαλέτι.
Πάντως, εγώ θεωρώ ότι η φετινή χρονιά για το πρωτάθλημα είναι χαμένη γιατί
και δεν έχουμε ακόμα μονταριστεί σαν ομάδα λόγω μη μεταγραφών, ακαταλληλότητας Κετσπάγια[κακή προετοιμασία με συνέπεια συνεχείς μυικούς τραυματισμούς και ανετοιμότητα παικτών] αλλά και επειδή έχουν δυναμώσει πολύ ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Για αύριο με Αλκμάαρ τα βλέπω δύσκολα
θα δούμε τι θα γίνει

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: 18/09/09, 18:08 »
Ρε ας αλλάξει κάποιος τον πρόεδρο και όλα θα φτιάξουν!
Recordings!! Make your demo..

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: 18/09/09, 18:28 »
Αυτό που χρειάζεται είναι ένας προπονητής που θα μείνει πάνω από ένα χρόνο. Ας ελπίσουμε ο Ζίκο να μείνει.. Κρίμα που δεν είναι στην ομάδα από την αρχή της σαιζόν. Ο Ζίκο είναι ένας ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στην Βραζιλία ήταν μαζί με τον Πελέ και τον Γκαρίντσα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύμβολο της χώρας. Σαν προπονητής είναι επίσης αξιόλογος αλλά η ποδοσφαιρική νοοτροπία του είναι ιδιαίτερη. Πιστεύω πως μπορεί να δουλέψει πολύ καλά με το υπάρχον ρόστερ και θα στηριχτεί επιθετικά στους παίκτες με ταχύτητα και ντρίμπλα. Οπότε βλέπω Ντιόγκο βασικό, Ζαιρί αριστερά και Γκαλέτι δεξιά, ενώ ο Ντουντού θα ειναι καί "δεκάρι" και αμυντικό χαφ. Άμα είχαμε Μπελούτσι και Λέτο υπό τις οδηγίες του Ζίκο θα πετάγαμε φέτος...

Αποσυνδεδεμένος ΧΩΡΙΑΤΗΣ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι δρόμος
    • Προφίλ
    • time and enemy
« Απάντηση #773 στις: 21/09/09, 01:18 »
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός
με μισή ομάδα κατάφερε και βρήκε τρόπο να φύγει νικητής από μια ''φλεγόμενη'' τούμπα
μπράβο στον ''καλό στρατιώτη'' Μπόζινταρ και στους παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα
[αναλογικά] που διαθέτει

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: 25/09/09, 09:53 »
ε καλα οχι κ ετσι...οχι και αρχη παρακμης...η παρακμη θα ξεκινησει οταν θα φυγει ο κοκκαλης...και δεν το βλεπω πολυ μακρια αυτο το ενδεχομενο...

Η παρακμή έχει ξεκινήσει ήδη ελέω Σωκράτη, ακριβώς γιατί ο Θείος κουράστηκε να παίζει με το παιχνίδι του και δεν ξέρει πλέον τι να κάνει με αυτό. Τα πέτρινα χρόνια θα έρθουν και πάλι όταν φροντίσει, όπως είναι και πιθανότερο καθότι Ναπολέοντας, να δώσει την ομάδα σε κανέναν τυχάρπαστο για να τον θυμούνται άπαντες ως μέγιστο ευεργέτη.