Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 335388 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #1025 στις: 28/07/10, 17:05 »
Μα καλα εδω και 15 χρονια εκανε μετεγγραφες ο Σωκρατης τωρα που ...εφυγε σας παραξενεψε..?  ;)

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: 28/07/10, 17:13 »
Μα αριστερο χαφ δν ειναι ο Επσταϊν???

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
    • http://clubs.pathfinder.gr/tetradiakitharas?bcseed=1256914726_11423
« Απάντηση #1027 στις: 28/07/10, 17:21 »
1ον: Ο Επσταιν αποκτηθηκε με την προηγουμενη διοικηση (οπως και ο Μιραλας)...
2ον: Θελουν να τον δωσουν στα ανταλλαγματα για να αποκτηθει παικτης του Πανιωνιου (Κουμορτζι) που αγωνιζεται σε θεση που εχει αναγκη ο Ολυμπιακος...
1.μια σοβαρή ομάδα εχει  οργάνωση, δεν κανει ο καθένας οτι θέλει εξάλλου ηταν γνωστή η επιθυμία του Μαρινάκη να μπεί στην παε 
2.ποιό αντάλλαγμα? ελεύθερο τον άφησαν
« Τελευταία τροποποίηση: 28/07/10, 17:23 από sofitia »
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: 29/07/10, 01:48 »
1.μια σοβαρή ομάδα εχει  οργάνωση, δεν κανει ο καθένας οτι θέλει εξάλλου ηταν γνωστή η επιθυμία του Μαρινάκη να μπεί στην παε

1.Τα λες και μονη σου Sofitia μου...Μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα εχει οργανωση...Το ποδοσφαιρικο τμημα του ΟΣΦΠ και ΕΙΔΙΚΑ στα μεταγραφικα σου εχει δωσει την εικονα ΣΟΒΑΡΗΣ και οργανωμενης ομαδας?
Που περυσι εδωσε καμποσα εκατομμυρια στον αρχοντα Datolo για να παιξει σε 5 ματς..? Που εδωσε 11 εκ. ευρω για το γιγαντα Ντιογο? Που εδωσε 3,5 εκ. στον μεγα Leonardo..? Που καθε τρεις και λιγο φωναζαμε το Ledesma για ανανεωση και εφυγε 3 φορες..??? Που περυσι υπηρχαν 5 δεξια και αριστερα μπακ, KANENA ΑΡΙΣΤΕΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ δεξι χαφ πλην του Galletti..? Και αλλα τοοοσα... Σου δινουν ολα αυτα την εικονα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ομαδας?

2. Δεν εχει γινει ακομα αυτο που λες...Αλλα και ελευθερο να τον αφησουν ειναι μια ''φορμουλα'' για να παει στον Πανιωνιο και να ακολουθησει ο Κουμορτζι την αντιθετη διαδρομη... ;)

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: 29/07/10, 14:27 »
Πάντως, με τον "Κούμο" γέλαγε πέρυσι όλος ο Πανιώνιος...

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: 29/07/10, 20:46 »
1.μια σοβαρή ομάδα εχει  οργάνωση, δεν κανει ο καθένας οτι θέλει εξάλλου ηταν γνωστή η επιθυμία του Μαρινάκη να μπεί στην παε

1.Τα λες και μονη σου Sofitia μου...Μια ΣΟΒΑΡΗ ομαδα εχει οργανωση...Το ποδοσφαιρικο τμημα του ΟΣΦΠ και ΕΙΔΙΚΑ στα μεταγραφικα σου εχει δωσει την εικονα ΣΟΒΑΡΗΣ και οργανωμενης ομαδας?
Που περυσι εδωσε καμποσα εκατομμυρια στον αρχοντα Datolo για να παιξει σε 5 ματς..? Που εδωσε 11 εκ. ευρω για το γιγαντα Ντιογο? Που εδωσε 3,5 εκ. στον μεγα Leonardo..? Που καθε τρεις και λιγο φωναζαμε το Ledesma για ανανεωση και εφυγε 3 φορες.. ??? Που περυσι υπηρχαν 5 δεξια και αριστερα μπακ, KANENA ΑΡΙΣΤΕΡΟ και ΚΑΝΕΝΑ δεξι χαφ πλην του Galletti..? Και αλλα τοοοσα... Σου δινουν ολα αυτα την εικονα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ομαδας?

2. Δεν εχει γινει ακομα αυτο που λες...Αλλα και ελευθερο να τον αφησουν ειναι μια ''φορμουλα'' για να παει στον Πανιωνιο και να ακολουθησει ο Κουμορτζι την αντιθετη διαδρομη... ;)

συμφωνώ απόλυτα σε οσα είπες,  αν και ο Κουμορτζί δεν μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής αντίθετα ο παπάζογλου που θέλει να πάρει μου αρέσει. φυσικά καμία σχέση ο ένας παίζει άμυνα ο άλλος κέντρο
αλλα κάτι επιλογές που κάνουν  >:( τι καλός τερματοφύλακας είναι ο σπούρνιγκ και ο φερνάντες εμείς πήγαμε και πήραμε τον πάρντο  ??? και κάναμε και ανανέωση συμβολαίου στον Νικοπολίδη  :P
η τουρκία πως φέρνει παίκτες? γέμισε με βραζιλιάνους και αργεντίνους.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: 29/07/10, 23:46 »
Πάντως, με τον "Κούμο" γέλαγε πέρυσι όλος ο Πανιώνιος...

Θα ειναι ψεμματα αν πω οτι περυσι παρακολουθησα πανω απο 20' ολη τη χρονια τον Πανιωνιο (η σχεση μου με το ποδοσφαιρο δεν ειναι τηλεοπτικα η καλυτερη...)
Ελπιζω παντως (αν αποκτηθει) να μην εχεις 100% δικιο... :P

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: 30/07/10, 10:05 »
η τουρκία πως φέρνει παίκτες? γέμισε με βραζιλιάνους και αργεντίνους.

Τα περισσότερα χρήματα που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές στην Τουρκία (και ιδίως όταν πάνε με μεταγραφή) είναι μαύρα, δηλ. δεν πληρώνει κανείς (είτε αυτοί είτε οι ομάδες τους) εφορία. Μιλάμε για τεράστια διαφορά στο κόστος. Φυσικά αυτό δεν είναι νόμιμο (ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι) αλλά μην το ψάχνεις περισσότερο.

Ψάξε λίγο και θα δεις πόσο κόστισε η εφορία στη μεταγραφή του Ριέρα. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι 3-4 εκατομμύρια ευρώ! Πολλά λεφτά! Τα χρήματα αυτά τα πλήρωσε η ομάδα στο κράτος. Αν μπορούσε να τα δώσει στον παίχτη τον ίδιο, ίσως να έπαιρνε κάποιον πολύ καλύτερο.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1033 στις: 06/08/10, 09:54 »
Χθες νομιζω πως χασαμε στο Ισραηλ 1-0 απο τη Μακαμπι ( ελληνηστι ;D ).

Ενα εχω να πω.....

ΜΦΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ;D

Διωχνουμε τον Λινεν, υποτιθεται πως θα παρουμε Βαλβερδε ( ο οποιος επιμενει πως δε θελει να ερθει Ελλαδα για οικογενειακους κι οχι οικονομικους, λογους ), θα καταληξουμε με κανα Αλεφαντο και θα ευχομαστε να μας βγαλει το double ( μφφαφφαχαχαχαχαααχ ) μεχρι τη ληξη του πρωταθληματος/κυπελλου!

:D Και μετα βλεπω αυτες τις διαφημισεις περι "ο Θρυλος εισαι εσυ" και "παρτε ενα διαρκειας"  και δε μπορω να συγκρατηθω απο το γελιο οταν βλεπω τα κοροϊδα ( φιλους ) που πανε να προμηθευτουν το πολυποθητο χαρτακι!

Που πας ω ρε καραμητροοοο... ;D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: 06/08/10, 11:10 »

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος lordi13

• Θαμώνας
  • the icon of dominance
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: 06/08/10, 12:08 »

Uploaded with ImageShack.us

θα φτιαξουν και αλλη με χορηγο την ΙΚΕΑ αχαχααχαχαχαχααχαχαχ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: 06/08/10, 13:24 »

Εχει γελιο παντως πως ΟΛΕΣ οι εφημεριδες και οπαδοι της Ελλαδας περιμεναν ΠΩΣ και ΠΩΣ αυτη τη γκελα ωστε να αρχισουν να κραζουν τον Ολυμπιακο...
Αλλη δουλεια δεν ειχανε Αυγουστιατικα...Καμια παραλια, καμια καφετερια...
Και η εκταση που πηρε το ολο θεμα φανερωνει και λιγο κομπλεξ εναντιον του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ Ολυμπιακου οπως και να το κανουμε...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: 06/08/10, 13:43 »

Εχει γελιο παντως πως ΟΛΕΣ οι εφημεριδες και οπαδοι της Ελλαδας περιμεναν ΠΩΣ και ΠΩΣ αυτη τη γκελα ωστε να αρχισουν να κραζουν τον Ολυμπιακο...
Αλλη δουλεια δεν ειχανε Αυγουστιατικα...Καμια παραλια, καμια καφετερια...
Και η εκταση που πηρε το ολο θεμα φανερωνει και λιγο κομπλεξ εναντιον του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ Ολυμπιακου οπως και να το κανουμε...

Nαι, δν ειχαμε απο που αλλου να πιαστουμε για να κραξουμε τον Ολυμπιακο...εδω πηγαν 200 ατομα ξημερωματα για να κραξουνε, εμεις ειμαστε κομπλεξικοι...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1038 στις: 06/08/10, 13:44 »
Εγω που ειμαι φιλαθλος ( κι οχι οπαδος ) του Ολυμπιακου μπορω να τον κραζω χωρις το φοβο να κατηγορηθω για κομπλεξ;

Ή πρεπει να φαμε κι αλλο τα "μουτρα" μας για να καταλαβουμε πως η ομαδα δεν παει τοσα χρονια ουτε στην ευθεια..ποσο μαλλον στην ανηφορα ;) ?

Ισα ισα που χαιρομαι που δε περασαμε. Οπως εχω ξαναπει, χρειαζομαστε 3-4 χρονακια με ΣΤΑΘΕΡΟ προπονητη ( ειτε ειναι ο Αλεφαντος, ειτε ο Λινεν, ειτε ο πηξεδηξε Βαλβερδε ) και ΣΤΑΘΕΡΗ πιστη στο προγραμμα του, ωστε να αποκτησουμε ομαδα που να εχει καποιες αξιωσεις..

Μεχρι τοτε, ολα αυτα τα περι "εισιτηρια διαρκειας" και "εσυ εισαι ο θρυλος" ειναι εμπορικες γαλιφιες. Ας τους κανουν εμπαργκο οι "φανατισμενοι" οπαδοι και θα σου πω εγω ποιος ειναι ο θρυλος του μαρινακη και του κοκκαλη :D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: 06/08/10, 14:21 »
Προπονητής για παραπανω απο 6 μήνες-1 χρόνο στον Ολυμπιακό έχει γίνει σύντομο ανέκδοτο πλέον... Έχω πάψει να ελπίζω πως αυτή η ομάδα θα βρει τους ρυθμούς της. Θα παίρνουμε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα γιατί το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι άλλο ένα σύντομο ανέκδοτο, άντε και κάνα double μια στο τόσο για το prestige της ομάδας και μέχρι εκεί. Νομίζω ότι θα κάνω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό να ξαναπανηγυρίσω γκολ της ομάδας.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος fuZZed

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: 06/08/10, 14:32 »
Τα πρωταθληματα γιατι ακριβως θα τα παιρνετε τοσο δεδομενα???? Συμβαση εχετε υπογραψει???
slow the eggs - σιγα τ αυγα!!

Αποσυνδεδεμένος lordi13

• Θαμώνας
  • the icon of dominance
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: 06/08/10, 14:58 »
οριστε αυτη ειναι η επισημη! :

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: 06/08/10, 15:11 »
Εγω που ειμαι φιλαθλος ( κι οχι οπαδος ) του Ολυμπιακου μπορω να τον κραζω χωρις το φοβο να κατηγορηθω για κομπλεξ;

Δεν εννοουσα εσενα, ουτε κανεναν αλλο εδω μεσα...Ασχετα αν με τα τελευταια ποστ των Kamelot και Lordi η συζητηση κινδυνευει να εκτροχιαστει...

Εννοουσα τους πρασινους και κιτρινους δημοσιογραφους, που κακα τα ψεμματα εβγαλαν μεγαλη χολη...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1043 στις: 06/08/10, 15:18 »
Πφφ...νομιζα πως μιλουσες για εμας ;D Τουλαχιστον ειμαστε πιο ωριμοι απο τους "αθλητικογραφους" που τελειωσαν μια ιδιωτικη σχολη της...( μη πω τι ) και το παιζουν και δημοσιογραφοι ;D
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: 06/08/10, 15:57 »
Εχει πλακα παντως να βλεπεις τις Αεκτζηδικες και τις Παναθηναικες εφημεριδες να αφιερωνουν το ...πρωτοσελιδο τους στον Ολυμπιακο, αδιαφορωντας για τις ιδιες τους τις ομαδες...

Για να μιλησουμε και λιγο για το χθεσινο ματς πιστευω πως ο Ολυμπιακος ειναι ακομα ανετοιμος...Οι παικτες νομιζαν οτι θα περασουν με τις φανελες.
Το μονο θετικο ειναι οτι πλεον ο Ολυμπιακος ΔΕ θα εχει αγωνα μεσοβδομαδα για ΟΛΗ τη ΣΕΖΟΝ μετα απο 20 χρονια...
Ειναι ενα αβανταζ για το ελληνικο πρωταθλημα και τους 30αρηδες (+) παικτες του.
Πρεπει να αποκτηθει ενας κοφτης και επιτελους να φυγουν μερικοι που δεν εχουν διαθεση για ποδοσφαιρο... ::)

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: 06/08/10, 16:09 »
Κανένας σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό δεν κάθεται να σχολιάσει τι θα γράψουν οι οπαδικές πρασινο-κοκκινο-κιτρινες φυλλάδες. Απλά χαμηλώνει το επίπεδό του αν το κάνει.

Το γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός παρουσίασε όχι μόνο χθες αλλά και πριν μια εβδομάδα αυτό το άθλιο και αποκρουστικό "ποδόσφαιρο" που έπαιζε και σχεδόν σε όλη την περσινή χρονιά. Τραγική άμυνα, ανύπαρκτο δημιουργικά κέντρο και ανίκανη επίθεση. Όλα τα περσινά κακά μαζεμένα είδαμε.

Ο Λίνεν πειραματίζεται και κοιμάται στον πάγκο (μάλλον θα κοιμάται σπίτι του σύντομα), ο Ντιόγο θα πρέπει να βρει ομάδα αν δεν θέλει να προπονείται με την παιδική και οι αιώνιοι απόντες στα κρίσιμα ματς (Όσκαρ, Μαρέσκα, κλπ.) δύσκολα θα ξαναδούν βασική εντεκάδα. Βέβαια δεν φταίνε μόνο αυτοί. Όλοι ήταν χάλια.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: 06/08/10, 16:09 »
το γελοίο της υπόθεσης είναι που ο Μαρινάκης για να δείξει πόσο ισχυρός άντρας είναι είπε σε ντιόγκο και λίνεν να μη γυρίσουν με το ίδιο αεροπλάνο που θα είναι και η ομάδα.Και να την κάνω εγώ την ερώτηση μου?  ίδια ομάδα που διασύρθηκε στα πλει οφ και στην περσινή χρονιά δεν έπαιξε? τι καλύτερο έπρεπε να περιμένουμε? μόνο ο ρόμενταλ και ο ιμπαγάσα ηταν τα νέα πρόσωπα.Για χολέμπας και τον πιο αργό απο κλάρκ ο Mοδέστο δεν θα σχολιάσω.  8)

« Τελευταία τροποποίηση: 06/08/10, 16:11 από sofitia »

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: 06/08/10, 16:18 »
Κανένας σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό δεν κάθεται να σχολιάσει τι θα γράψουν οι οπαδικές πρασινο-κοκκινο-κιτρινες φυλλάδες. Απλά χαμηλώνει το επίπεδό του αν το κάνει.

Το γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός παρουσίασε όχι μόνο χθες αλλά και πριν μια εβδομάδα αυτό το άθλιο και αποκρουστικό "ποδόσφαιρο" που έπαιζε και σχεδόν σε όλη την περσινή χρονιά. Τραγική άμυνα, ανύπαρκτο δημιουργικά κέντρο και ανίκανη επίθεση. Όλα τα περσινά κακά μαζεμένα είδαμε.

Ο Λίνεν πειραματίζεται και κοιμάται στον πάγκο (μάλλον θα κοιμάται σπίτι του σύντομα), ο Ντιόγο θα πρέπει να βρει ομάδα αν δεν θέλει να προπονείται με την παιδική και οι αιώνιοι απόντες στα κρίσιμα ματς (Όσκαρ, Μαρέσκα, κλπ.) δύσκολα θα ξαναδούν βασική εντεκάδα. Βέβαια δεν φταίνε μόνο αυτοί. Όλοι ήταν χάλια.

ειδικά ο μαρέσκα είναι για κλωτσιές μαζί με ντιόγκο και Μήτρογλου.Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχουμε κανένα σεντερ φορ. Μόνο τον ντάρπισιρ έχουμε  και μέτα αναρωτιόμαστε γιατί δεν σκοράρουμε.Καλά για αμυντικά χαφ!!! αλλη πληγή  δημιουργικό χαφ??? αααα ναι ο ντουντού

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: 06/08/10, 16:21 »
Τα πρωταθληματα γιατι ακριβως θα τα παιρνετε τοσο δεδομενα? ??? Συμβαση εχετε υπογραψει???
Πολύ απλά γιατί η ποιότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το την ποιότητα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη ομάδα που να μπορεί να παρουσιάσει σωστό ποδόσφαιρο. Και όταν το στοίχημα καθορίζει πλέον σε τόσο βαθμό τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών, είναι πολλά τα λεφτά για να μην παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα (και είμαι Ολυμπιακός).
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #1049 στις: 06/08/10, 22:59 »
εγω θα πω.... αν εισαι γαυρος ξεεεεεερεις :P

νταξ και η καζουρα μεσα στο παιχνιδι ειναι... αφηστε να κανουμε λιγο κεφι ρε παιδια :P