Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 338142 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #1075 στις: 22/08/10, 20:42 »
Ο οπαδός θα πάει να φωνάξει, ενδεχομένως να κάνει επεισόδια και σε περίπτωση κακού αποτελέσματος να τα βάζει με όλους και με όλα.
Από την άλλη ο φίλαθλος θα πάει στο γήπεδο για να υποστηρίζει την ομάδα του γιατί πάνω απ'όλα την αγαπάει, και ακόμα και στα άσχημα θα είναι εκεί για να τη στηρίξει.
Διαφωνώ στο πώς ορίζεις φίλαθλο και οπαδό.. Μάλλον ο οπαδός είναι αυτός που θα στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα και μάλλον αυτός είναι που υποστηρίζει την ομάδα του αφού φωνάζει αντί να τρώει σποράκια.. Τέσπα, ίσως είναι χαζό να κολλάμε στις λέξεις!

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: 22/08/10, 20:57 »
Δεν ειναι κακο να εισαι οπαδος, ο οπαδος εχει μια παραπανω σχεση με την ομαδα απο το φιλαθλο...μη συγχεουμε τη λεξη "οπαδος" με τις λεξεις "καφρος", "αλητης", "χουλιγκαν"...

ΥΓ: Freemind, προσεχε τι θα πεις περι οπαδου... :P ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1077 στις: 22/08/10, 21:12 »
Τι να πω...εφοσον ο Μπαμπινιωτης μας καλυπτει, εγω τι να πω;

οι εικονες που θα βλεπουμε σχεδον σε καθε αγωνα θα τα πουν ολα...Κι αυτες δε περιγραφονται.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1078 στις: 22/08/10, 21:26 »
Επίσης, είναι πολλές οι φορές που πρώτοι οι οπαδοί κράζουν και καταδικάζουν όσους δημιουργούν επεισόδια, ακριβώς γιατί αγαπάνε πολύ την ομάδα (κ δε θέλουν να τιμωρηθεί κλπ)..

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: 23/08/10, 15:14 »
Εγώ θα 'λεγα οτι υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων που πάνε στο γήπεδο...Οι (α) οπαδοί-χούλιγκαν-στρατοί των ομάδων ή προέδρων ή και άσχετοι με τους παραπάνω, σίγουρα όμως άσχετοι με το ποδόσφαιρο, οι (β) οπαδοί που θα ρίξουν ένα μπινελίκι, θα κάνουνε και λίγη καζούρα, αλλά θα φέρνανε το φίλο τους που υποστηρίζει την άλλη ομάδα μαζί τους στο γήπεδο και δε θα του ανοίγαν το κεφάλι και τέλος (γ) όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν ποδόσφαιρο και λένε ας κερδίσει ο καλύτερος.
They asked a guitar player to play with some dynamics and he said "What are you talking about, I'm playing as loud as I can!"...Heh, I tell that joke a lot.

Αποσυνδεδεμένος yiannakis

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: 23/08/10, 18:21 »
parantox kai kamelot, με προλάβατε!

Και γενικα άλλο οπαδός/φίλαθλος και άλλο χούλιγκαν.
Η βασική διαφορά είναι αυτή.
Απο'κει και πέρα υπάρχουν οι... "υποομάδες", οπως τις αναφέρει ο parantox!

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: 23/08/10, 18:51 »
Εγώ θα 'λεγα οτι υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων που πάνε στο γήπεδο...Οι (α) οπαδοί-χούλιγκαν-στρατοί των ομάδων ή προέδρων ή και άσχετοι με τους παραπάνω, σίγουρα όμως άσχετοι με το ποδόσφαιρο, οι (β) οπαδοί που θα ρίξουν ένα μπινελίκι, θα κάνουνε και λίγη καζούρα, αλλά θα φέρνανε το φίλο τους που υποστηρίζει την άλλη ομάδα μαζί τους στο γήπεδο και δε θα του ανοίγαν το κεφάλι και τέλος (γ) όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν ποδόσφαιρο και λένε ας κερδίσει ο καλύτερος.

Στην τρίτη κατηγορία υπάρχουν και άτομα της πρώτης. Γενικότερα είναι δύσκολο να εντάξεις το λαό μιας ομάδας με αφοριστική ίσως διάθεση.

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
    • http://clubs.pathfinder.gr/tetradiakitharas?bcseed=1256914726_11423
« Απάντηση #1082 στις: 29/08/10, 15:42 »
ωραίο παιχνίδι Ηρακλής- Ολυμπιακός αλλα αλλοπρόσαλλος βαλβέρδε
παρολαυτά πολύ καλός ο φετφατζίδης δείτε εδώ  

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #1083 στις: 29/08/10, 15:55 »
ναι... ειναι που ο ολυμπιακος εχει επενδυσει στους ελληνες παιχτες τα τελευταια 5 τουλαχιστον χρονια...

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: 30/08/10, 09:27 »
Στο φιλικό με την Roma έδειξε πως υπάρχουν νέοι έλληνες στα μικρά του τμήματα που μπορούν άνετα να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα.Επίσης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αποκάλυψη ήταν ο Φετβατζίδης.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να επενδύσει σ'αυτούς,το ίδιο και οι άλλες ομάδες γιατί όλες διαθέτουν ανάλογους παίχτες.
Βέβαια η ιστορία μας έχει δείξει ότι στην Ελλάδα οι ταλαντούχοι παραμένουν ταλαντούχοι δεν ξέρω κι εγώ μέχρι ποια ηλικία...αλλά αυτό είναι Ελληνικό προνόμιο κι όχι Ολυμπιακό.

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #1085 στις: 30/08/10, 15:35 »
καλα... παρε ενα αρθρο που θα δειξει το μεγεθος του Ολυμπιακου προβληματος... και μετα πιανουμε και τις υπολοιπες ομαδες... που εκτος απο τον ΠΑΟΚ οι υπολοιπες παιζουν σταθερα με 4-6 Ελληνες μεσα...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: 30/08/10, 16:10 »
καλα... παρε ενα αρθρο που θα δειξει το μεγεθος του Ολυμπιακου προβληματος... και μετα πιανουμε και τις υπολοιπες ομαδες... που εκτος απο τον ΠΑΟΚ οι υπολοιπες παιζουν σταθερα με 4-6 Ελληνες μεσα...

Κι ο Αρης? :P ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: 30/08/10, 16:15 »
που εκτος απο τον ΠΑΟΚ οι υπολοιπες παιζουν σταθερα με 4-6 Ελληνες μεσα...

Αν μου βρεις ελληνικη ομαδα με 6 παικτες σου κανω δωρο αφισα Σωκρατη Κοψαχειλη και dvd με τις καλυτερες φασεις των Τατση, Ξανθοπουλου, Νταγκα και Χουζουρη. :D

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: 30/08/10, 16:15 »

Αν μου βρεις ελληνικη ομαδα με 6 παικτες σου κανω δωρο αφισα Σωκρατη Κοψαχειλη και dvd με τις καλυτερες φασεις των Τατση, Ξανθοπουλου, Νταγκα και Χουζουρη. :D

Ξεχασες τον Σουανη...;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1089 στις: 30/08/10, 21:24 »

Ξεχασες τον Σουανη... ;D
Respect στον Kuyt των φτωχών  ;D

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #1090 στις: 30/08/10, 22:17 »

Δέλλας, Μανωλάς, Λυμπερόπουλος, Λαγός (ή Καράμπελας), Καφές, Μάκος

και αυτοί δυστυχώς είναι ενδεκαδάτοι................................γ**ώ την τρέλα μου δηλαδή.......τεσπα........

την αφίσσ και το dvd.... :P

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: 31/08/10, 09:25 »
????Neikos δηλαδή με τα δικά σου κριτήρια σ'αυτό το θέμα έχει πρόβλημα μόνο ο Ολυμπιακός και οι λοιπές ομάδες λειτουργούν όπως πρέπει κι έχουν 4-6 Έλληνες παίχτες στην 11άδα τους!!!!

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
    • http://clubs.pathfinder.gr/tetradiakitharas?bcseed=1256914726_11423
« Απάντηση #1092 στις: 31/08/10, 11:09 »
??? ?Neikos δηλαδή με τα δικά σου κριτήρια σ'αυτό το θέμα έχει πρόβλημα μόνο ο Ολυμπιακός και οι λοιπές ομάδες λειτουργούν όπως πρέπει κι έχουν 4-6 Έλληνες παίχτες στην 11άδα τους!!!!

και 4-6 Ελληνες παίχτες να έχουν νομίζεις ότι θα δείτε μπάλα εδώ η ομάδες έχουν αργεντίνους και βραζιλάνους και δεν βλέπεις μπαλα. Τα βλέπουμε και στην Εθνική  :(
πέρσι ο Αρης έπαιξε κατα διαστήματα καλο ποδόσφαιρο πόσους Ελληνες παίχτες έχει?
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #1093 στις: 31/08/10, 13:09 »
κοιτα να δεις JP.M... δεν λεω οτι ειναι σωστο να υπαρχουν τοσο λιγοι ελληνες παιχτες σε ελληνικες ομαδες... αλλα ο νομος ετσι ειναι... να τον αλλαξω? απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του οταν βλεπει την καλυτερη ομαδα της ελλαδας (συμφωνα παντα με την λογικη των οπαδων) να εχει επενδυσει τοσο λιγο στην ελλαδα τα τελευταια χρονια καπου πρεπει να πατησουμε και στην γη... δεν λεω πως οι υπολοιπες ομαδες, και ποσο μαλλω ο παναθηναικος ειναι καμια αγαθοεργης εταιρεια... αλλα μπορουμε να σημειωσουμε καποιες διαφορες...

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: 31/08/10, 14:15 »
...συμφωνούμε.απλά ήταν σα να λες πως το πρόβλημα τό'χει ο Ολυμπιακός.
Δυστυχώς αποτελεί πλέον πάγιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: 31/08/10, 15:43 »
Δυστυχώς το πρόβλημα των Ελλήνων παιχτών δεν είναι ότι δεν έχουν ταλέντο, αλλά ότι δεν μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο από τις μικρές ηλικίες. Τρανό παράδειγμα ο Μήτρογλου που έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Γκλάντμπαχ.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: 20/09/10, 16:20 »
Θα ήθελα να κάνω 1-2 σχόλια σχετικά με την τραγική χτεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού εναντίον του Πανσεραϊκού. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και η έδρα φαινόταν δύσκολη εξ αρχής και ο Πανσεραϊκός ορεξάτος, παρ 'όλα αυτά το αποτέλεσμα δείχνει νικητή τον Ολυμπιακό. Δεν θα πω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, ο Πανεσραϊκός έδειξε ότι δεν μπορούσε να τελειώσει καμία ευκαιρία όσο και αν του δινόταν απο την ανοιχτή και τρύπια άμυνα του Ολυμπιακού επομένως με τέτοια τραγική επίθεση δεν έπρεπε να περιμένει και πολλά, κατέβασε άλλωστε 9 παίκτες πίσω απο το κέντρο και ήλπιζε στις αντεπιθέσεις.

Το πρόβλημα μου είναι ο Ολυμπιακός. Μας έφερε ο Βαλβέρδε έναν Φουστέρ ως 10άρι που θα κάνει την διαφορά. Τελικά την κάνει αλλα αρνητικά. Παίρνει την μπάλα και δεν μπορεί να οργανώσει παιχνίδι, δεν βλέπει κενούς χώρους και όταν τους βλέπει δεν υπάρχουν παίκτες να κυνγήσουν. Το μόνο καλό που έκανε σε όλο τον αγώνα ήταν ένα δοκάρι με ένα εκπληκτικό σουτ. Αλλά από όταν βγήκε και μπήκε ο Ρομενταλ το παιχνίδι οργανώθηκε πολύ καλύτερα. Αλλά πόσο να σου αντέξει και ο Ρόμενταλ? Ο Βαλβέρδε παλεύει να μας αποδείξει την επιλογή του για τον Φουστέρ και δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Υποτίθεται ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα με σύστηαμ και στον αγώνα είδαμε ένα μπουλούκι να προσπαθεί να σπάσει μια άμυνα 9 παικτών με άκυρες μακρινές μπαλιές στο πουθενά με την ελπίδα να βρουν παίκτη.

Και μου κάνει πρώτη αλλαγή ο κ. Βαλβέρδε και βγάζει Φετφατζίδη (!!!!!) τον μοναδικό παίκτη που πραγματικά έτρεχε και είχε αντοχές να το κανεί σε όλο το ματς και βαζει Μήτρογλού!!!!! Το σχήμα δηλαδή δεν αλλάζε και όχι ότι εχω κάτι εναντίον του Μήτρογλου αλλά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Δεν έχει κέντρο και βγάζεις επιθετικό για να βάλεις επιθετικό? Ας έβγαζε Φουστέρ να γύρναγε τον Φετφατζίδη στη θέση του και Μήτρογλου μπροστά να δούμε πόσο καλύτερα θα ρόλλαγε η ομάδα.

Η δε άμυνα του Ολυμπιακού παραπάνω απο τραγική. Στο γήπεδο φαινόταν καθαρά η 4-3 γραμμή στην επιστροφή, σε όλες τις φάσεις οι παίκτες κρατούσαν τις ευθείες τους και.... περίμεναν. Δεν γινόταν καθόλου πρεσάρισμα, περιμέναν οι παίκτες του Πανσεραϊκού να πάνε πάνω τους, οι τρύπες ήταν τεράστιες και ακόμα και μια ομάδα σαν τον Πανσεραϊκό μπορούσε να τις βρει και να τις εκμεταλευτεί, απλά ήμασταν τυχεροί που δεν μπορούσαν να τελειώσουν μια φάση, κανονικά 2 γκολάκια τα είχαμε φάει σίγουρα. Αν πηγαίναμε δε CL με αυτήν την άμυνα και αυτό το κέντρο θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.

Συνολικά ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει πλάνο. Είναι ένα μπουλούκι που κρέμεται από καμιά προσωπική εμπνευση και δεν έχει παίκτες που έχουν τόσο μεγάλες εμπνεύσεις. Ο Φουστέρ δεν είναι ο παίκτης που περιμέναμε να είναι και ο Βαλβέρδε καλά θα κάνει να καταλάβει ότι άλλο η Villareal και άλλο ο Ολυμπιακός και να κοιτάξει να οργανώσει μια ομάδα με τους παίκτες που έχει και όχι να τους πετάει στο γήπεδο.

ΥΓ: Ρε Πάντελιτς, είσαι μεγάλος σκόρερ εντάξει αλλά σε παρακαλώ κόψε τις μαγκές όταν είσαι τετ α τετ γιατί παραλίγο να φύγουμε με Χ απο κει με τα καραγκιοζιλίκια σου.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: 20/09/10, 17:22 »
Οτι ολοι οι προπονητες στην Ελλαδα παιζουν για το 0,5-0 το ξερουμε...θελει ακομα χρονο να στρωσει η ομαδα.θα το παρουμε που θα το παρουμε το double φετος, τουλαχιστον να δουμε και λιγη μπαλα...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: 20/09/10, 18:00 »
θα το παρουμε που θα το παρουμε το double φετος, τουλαχιστον να δουμε και λιγη μπαλα...

Αυτο με ποια λογικη το λες..? Τι σε κανει δηλαδη να εισαι τοσο απολυτος σε αυτο?

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: 20/09/10, 18:13 »
θα το παρουμε που θα το παρουμε το double φετος, τουλαχιστον να δουμε και λιγη μπαλα...

Αυτο με ποια λογικη το λες..? Τι σε κανει δηλαδη να εισαι τοσο απολυτος σε αυτο?

Mε την ιδια λογικη που μας εβγαλε καλο τον νεο δισκο των HIM :P ;D ;D ;D (αστειευομαι, προς αποφυγη παρεξηγησεων...)