Συγγνώμη αν θα βγάλω χολή, αλλά σήμερα είδαμε όλοι στις τηλεοράσεις μας το επίπεδο του ΟΣΦΠ σε επίπεδο παραγόντων, παιχτών και οπαδών.. Συγγνώμη και πάλι αν θα στεναχωρήσω μερικούς, αλλά αυτά που θα πω τα είδαμε όλοι μας και δεν είναι κάτι που το έβγαλα από το μυαλό μου.. Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία (δεν το έχω κάνει ποτέ) αλλά για όλα τα άλλα που πραγματικά με πείραξαν.. Δεν ήταν η ήττα (άλλωστε και η ισοπαλία που ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα πάλι άσχημη για τον ΠΑΟ ήταν) αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν ελεύθεροι όλοι εκείνοι που ανήκουν/υπηρετούν/υποστηρίζουν μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας..
1) Μαρινάκης: Όσο καλός εφοπλιστής είναι, τόσο αυθάδης και εριστικός εμφανίζεται στις δηλώσεις του.. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Μαρινάκης μετά από ένα μάτς όπου είμαι σίγουρος ότι κατά τη διάρκεια του άλλαξε 3 μποξεράκια, και να λέει κερδίσαμε 2-1 αντί για 5-1.. Τέτοιους παράγοντες προσωπικά δεν τους θέλω στα ελληνικά γήπεδα.. Ο Κόκκαλης μπορεί να έκανε τα χίλια-μύρια παρασκηνιακά, αλλά έκανε δηλώσεις 1 φορά στο τόσο και με εξαίρεση το περίφημο "κότες", τα λεγόμενα του ήταν μετρημένα.. Δεν θέλω να θυμηθώ τα "παιχνίδια" του Μαρινάκη με τις μεταγραφές Μανιάτη, Μήτρογλου, Κουμορτζί που έκανε μύλο μια ολόκληρη superleague για να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟ.. Ή μην θυμηθούμε τη μπούκα του στην ΕΠΟ για τον Μιραλάς.. Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το Άρης-ΠΑΟ για εγκλήματα κατά της Ελλάδας (!!!!) αλλά την σιωπή του μετά τα μάτς της ομάδας του με Λάρισα και Αστέρα.. Χαμηλής ποιότητας άνθρωπος.. Αυτό έχω να πω τίποτε άλλο.. Απορώ πραγματικά πως ο Βαλβέρδε που είναι πραγματικά ένας κύριος δέχθηκε να γυρίσει πίσω και να κάθεται στον ίδιο πάγκο με τον αλήτη τον Μητρόπουλο..
2) Ορισμένοι παίχτες ΟΣΦΠ: Πάρα πολύ νεύρο και μάλιστα κατά περιπτώσεις σε αδικαιολόγητο σημείο.. Υποτίθεται ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα.. Μέσα στο ματς μπορεί το αίμα να βράζει και να ξεφύγει η κατάσταση, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, οι πολιτισμένοι παίχτες τα ξεχνάνε όλα.. Τον Τοροσίδη, και συγγνώμη που θα το πω έτσι ωμά, δεν τον θέλω στην Εθνική Ελλάδος.. Δεν θέλω να τον ξαναδώ και να τον υποστηρίξω σε παιχνίδι της Εθνικής.. Σήμερα με αηδίασε.. Είναι μεγάλος παίχτης, αλλά στο σημερινό παιχνίδι πούλησε οπαδιλίκι απίστευτα κακής αισθητικής.. Τσακωνόταν συνέχεια με τον Λέτο, αλλά και με τους συμπαίχτες του στην Εθνική Καραγκούνη, Κατσουράνη και Νίνη.. Πως θα πάνε όλοι αυτοί οι παίχτες να παίξουν αύριο στην ίδια ομάδα; Ο Ραούλ Μπράβο, ο Ριέρα, ο Αβραάμ σε μικρότερο βαθμό έδιναν το έναυσμα για καυγάδες συνέχεια.. Δεν λέω ότι τα δικά μας παιδιά είναι "εκκλησίες", αλλά πρώτη φορά είδα τόσο ήρεμο τον Λέτο να ακούει βρισίδια από τον Τοροσίδη και να απομακρύνεται.. Ευχάριστη έκπληξη ο Τζιμπούρ ο οποίος δεν ενόχλησε κανέναν, έπαιξε τη μπάλα του και έφυγε σαν κύριος..
3) Οπαδοί του ΟΣΦΠ: Εντάξει, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.. Στην Ριζούπολη είπαμε ότι έτυχε.. Ίσως η αστυνομία να μην έκανε καλά τη δουλειά τους.. Σήμερα όμως το θέαμα ήταν απίστευτο.. Ρε ΚΑΦΡΟΙ, πως τολμήσατε να σκεφτείτε καν να ακουμπήσετε τον Σισέ; Ο άνθρωπος είναι πολύ ανώτερος από το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα.. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επειδή φοράει τα πράσινα, καθίσατε και τον προπυλακίσατε, ενώ αν φόραγε τα κόκκινα θα είχατε αγοράσει όλοι τις φανέλες με τον αριθμό του και θα τον επεφυμούσατε.. Πραγματικά μου είναι αδιανόητο το πόσο απολίτιστοι είναι μερικοί οπαδοί, όχι που έπραξαν, αλλά που σκέφτηκαν να ακουμπήσουν αντίπαλους παίχτες.. Οι κάμερες ευτυχώς τα έπιασαν όλα, αν ο Μαρινάκης θέλει καλής ποιότητας οπαδούς, ας μην τους ξαναβάλει στο γήπεδο.. Έτσι απλά.. Σισέ, σήκω και φύγε άνθρωπε μου.. Δεν αξίζεις σε εμάς τους κάφρους να σε έχουμε στα γήπεδα μας.. Όπως και οι Ριέρα, Σκόκο, Γκοβού, Κοντρέρας, ας φύγουν μια ώρα νωρίτερα, πριν έχουν την τύχη του Σισέ..