μια μπλουζα μου! τη στιγμη που τη φορεσα δεν ενιωσα τιποτα αλλα απο εκεινη τη στιγμη αλλαξε ριζικα η προσωπικοτατητα μου, ξεπερασα τα απειρα κομπλεξ μου και ξεκινησε η νεα και καλη εποχη για μενα που συνεχιζεται! ολοι οι σημαντικοι ανθρωποι στη ζωη μου εμφανιστηκαν τον πρωτο μηνα απο τη στιγμη που φορεσα τη μπλουζα!
εννοειται πως την εχω ακομα...

τρομερό!!!
να πω κι εγώ...
πράγματα;;; ίσως κάποια βιβλία και κάποια τραγούδια. πιστεύω όμως ότι με βρήκαν σε φάση που ήταν να αλλάξει η ζωή μου, και αυτά επηρρέασαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή μου.
συμβάντα:
1ον. όταν είδα μια ταινία και αποφάσισα να σπουδάσω φυσικό
2ον. όταν αγόρασα ένα βιβλίο, και αυτό ήταν καθοριστικό στη συνέχεια, διότι αποφάσισα να επιλέξω την κατεύθυνση της πυρηνικής όταν θα περνούσα στο φυσικό, στη συνέχεια πήγα να δω τον συγγραφέα και εκεί έγιναν κπ πράγματα και γνώρισα κπ ανθρώπους που καθόρισαν όλη την μετέπειτα ζωή μου και η ιστορία συνεχίζεται...
3ον. όταν ερωτεύτηκα τον χ. ήταν ο μόνος που με έκανε να προσπαθώ για το καλύτερο και εξαιτίας του είμαι αυτή που είμαι σήμερα και έχω κάνει ό,τι έχω κάνει.
4ον. όταν αποφάσισα να βαφτίσω τη βαφτισιμιά μου.
από εκεί και πέρα φυσικά υπάρχουν 1002 άλλα πράγματα, ειδικά στην εφηβεία, που σου καθορίζουν τη ζωή. εδώ μίλησα για τα πιο καθοριστικά