Πριν περίπου ένα χρόνο πήρα τον υπολογιστή μου...
Σε ένα προηγούμενο θέμα, είχε χαλάσει το πληκτρολόγιο μου.... Και τελικά χθές τα ψιλοέφτυσε το αντιγραφικό μου!!!
Για να πώ στα γρήγορα το πόνο μου, όταν πήγα για φτιάξιμο το πληκτρολόγιο, μου είπαν οτι δεν αξίζει το κόπο, και οτι καλύτερα να πάρω καινούργιο...(Εμμέσως πλήν σαφώς, είπαν οτι μόνο για να δούν το πληκτρολόγιο, αν δουλεύει, θέλαν 10€ και 5 εργάσιμες...ΈΛΕΟΣ)
Και τελικά αυτό που παρατηρώ, είναι οτι μαζί με τις τιμές, πέφτει αμέσως και η ποιότητα, ενώ το κόστος του service ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να είναι προτιμότερο να αγοράσει κάποιος ένα προιόν καινούργιο.... Δεν ξέρω αν το έχουν παρατηρήσει και άλλοι...
Το θέμα με το αντιγραφικό, τώρα, είναι οτι διαβάζει μόνο αγορασμένα CD, ενώ ότι έχω γράψει εγώ, ούτε για πλάκα. Και εννοείται οτι δεν γράφει. Το πέρασα και με καθαριστικό CD , που είχε πάνω βουρτσάκι (απαλό, και κατάλληλο...

)
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο τρόπο καθαρισμού, ή γενικά κάποια άλλη θεραπεία, πριν κάνω τη καρδιά μου πέτρα, και το σκ**ό μου παξιμάδι, και πάω να αγοράσω καινούργιο?