Αποστολέας Θέμα: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...  (Αναγνώστηκε 146819 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
Απ: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...
« Απάντηση #125 στις: 22/08/07, 16:12 »
Γνώμη μου είναι ότι με το που ανέκυψαν τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχαν γίνει άμεσα εκλογές, πριν το κάνει καραμέλλα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας καθαρά από απόψεως Πολιτικής επιστήμης τις τελευταίες μέρες αποδεικνύεται ότι οι κρατικοί και κομματικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα είναι δυσκίνητοι. Το γιατί πιστεύω εντοπίζεται στο ότι κυρίως τα δύο μεγάλα κόμματα γνωρίζουν οτι θα εναλλάσονται στην εξουσία και άρα ουσιαστικά δεν έχουν λόγο να ενεργήσουν δραστικά, ειδίκα αν οι κινήσεις τους διαταράξουν τις σχέσεις που έχουν με τους μεγάλους (σε χρηματική αξία) υποστηρικτές τους.

Όταν όμως δημοσιεύματα όπως αυτό που αναφέρει ο blackie αποδεικνύουν οτι γενικώς οι θεσμοί στην Ελλάδα δεν λειτουργούν όπως πρέπει, είτε ηθικά μιλόντας είτε σαν διοίκηση, τότε δεν γνωρίζω ποιά ακριβώς αλλαγή μπορεί να επιφέρει μια ανατροπή του παρόντως πολιτικού σκηνικού.

Και στην περίπτωση κάποιου τρίτου κόμματος να καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, ο δημόσιος τομέας, ενδολοδόχος και εκτελεστής των επιθυμιών τις εκάστοτε κυβέρνησης, είναι τόσο κομματικά διαβρωμένος που αμφιβάλω να επέλθει κάποια σημαντική αλλαγή...  :-\
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος το Λιοντάρι

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: 22/08/07, 21:56 »
Δλδ την επομενη φορα ειναι ικανοι να καψουν το Ζαππειο και το Πεδιο του Αρεος αυτοι οι γελοιοι :-\

Το προσπάθησε κι αυτό ένας Ιρανός , να κάψει δηλαδή το Πεδίο τού Άρεως .
Μόνο που δεν ήταν γελοίος , πληρωμένος βαλτός ήταν .
Όπως κι όλοι οι άλλοι πληρωμένοι βαλτοί
που κατέκαψαν την Ελλάδα μέσα σ' ένα καλοκαίρι .
Κι όχι μόνο την Ελλάδα αλλά κι άλλες μεσογειακές χώρες .

Τώρα , το πια χώρα έχει συμφέρον να τα κάνει όλ' αυτά ,
λόγω εσωτερικής τρομοκρατίας κι εσωτερικών συγκρούσεων ,
έτσι που αναγκαστικά καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ,
αυτό ας το σκεφτείτε .

Πάντως δεν είναι μακρινή χώρα , γειτόνισσά μας είναι .

Μια φορά προδότης , για πάντα προδότης.

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #127 στις: 22/08/07, 23:14 »
http://www.greenpeace.org/greece/news/after-the-fire

Άραγε, πόσοι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να λάβουν αυτά τα μέτρα;

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: 23/08/07, 00:10 »
Λίγοι!!! Δυστυχώς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ!!!!!!!!!
  >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: 23/08/07, 00:29 »
Μπα δεν είναι και τόσο λίγοι. Αμα ρωτήσεις εδώ έναν έναν και σου απαντήσουν ειλικρινά α είναι κανα 80%. Το κακό είναι ότι κανείς δεν τους πληροφορεί για αυτά τα μέτρα..

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: 23/08/07, 01:27 »
Μπα δεν είναι και τόσο λίγοι. Αμα ρωτήσεις εδώ έναν έναν και σου απαντήσουν ειλικρινά α είναι κανα 80%. Το κακό είναι ότι κανείς δεν τους πληροφορεί για αυτά τα μέτρα..

Ε άλλο εδώ ρε ραζ....!! Βγές έξω και θα δείς ότι ούτε το 30% δεν θα ενδιαφερθεί...δυστυχώς....!!!
Και σε αυτό θα συμφωνησω!!! Τόσες μλκς μας κάνουν στο σχολέιο!!! Χάθηκε να μας πούνε τίποτα να αφυπνίσουντην περιβαλλοντική μας συνείδηση?????????!!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάδα........ :P :P :P :P :P

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131 στις: 23/08/07, 22:18 »

Ε άλλο εδώ ρε ραζ....!! Βγές έξω και θα δείς ότι ούτε το 30% δεν θα ενδιαφερθεί...δυστυχώς....!!!
Και σε αυτό θα συμφωνησω!!! Τόσες μλκς μας κάνουν στο σχολέιο!!! Χάθηκε να μας πούνε τίποτα να αφυπνίσουντην περιβαλλοντική μας συνείδηση?????????!!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάδα........ :P :P :P :P :P

Εγώ από πολύ μικρή θυμάμαι να βρίζω όποιον κάνει το παραμικρό ώστε να επιβαρύνει το περιβάλλον, π.χ. να πετάξει κάτω ένα σκουπίδι. Η απάντηση που παίρνω συνήθως είναι "έλα μωρέ, τόσα έχει κάτω, τι θα γίνει με ακόμη ένα;"
Και τότε μου ανάβουν τα λαμπάκια... >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: 24/08/07, 00:33 »

Εγώ από πολύ μικρή θυμάμαι να βρίζω όποιον κάνει το παραμικρό ώστε να επιβαρύνει το περιβάλλον, π.χ. να πετάξει κάτω ένα σκουπίδι. Η απάντηση που παίρνω συνήθως είναι "έλα μωρέ, τόσα έχει κάτω, τι θα γίνει με ακόμη ένα;"

Ναι ρε συ!! Τί κάφροι!!! Αμαν πια!! Στο ιδιο περιβάλλον ζούμε!! Δηλαδή αυτούς δε τους ενδιαφέρει η κάτω βόλτα που έχει πάρει ο πλανήτης!!!!!!!! Τί να πω!!! όλοι γίναμε αριβίστες και ατομικιστές, και ως επί των πλείστων εντελώς χαζοί!! >:( >:( >:(

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #133 στις: 24/08/07, 12:35 »

Ναι ρε συ!! Τί κάφροι!!! Αμαν πια!! Στο ιδιο περιβάλλον ζούμε!! Δηλαδή αυτούς δε τους ενδιαφέρει η κάτω βόλτα που έχει πάρει ο πλανήτης!!!!!!!! Τί να πω!!! όλοι γίναμε αριβίστες και ατομικιστές, και ως επί των πλείστων εντελώς χαζοί!! >:( >:( >:(

Όντως χαζοί!!! Γιατί μου έχει τύχει να πω σε άνθρωπο να μην πετάει κάτω σκουπίδια και να λέει: "Ε και πού να τα πετάξω; Πάνω; Χαχαχαχα!!!" >:( >:(
Αν δεν είναι αυτό δείγμα χαζομάρας, τότε τι είναι; ??? ??? ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: 24/08/07, 13:28 »
Ωραια.Σημερα εχει γινει χαμος..παντου φωτιες...Στην αρεοπολη και δυο νεκροι..Η φωτια μεσα στην πολη.Τρια μετωπα ταυτοχρονα.....βγαλτε συμπερασματα..καταστροφη στον Ταυγετο..φωτια και στον παρνωνα(πανε οι ευχες μου..)....Τι να πει κανεις...Σκατοηλιθιοι...
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: 24/08/07, 13:30 »
Ωραια.Σημερα εχει γινει χαμος..παντου φωτιες...Στην αρεοπολη και δυο νεκροι..Η φωτια μεσα στην πολη.Τρια μετωπα ταυτοχρονα.....βγαλτε συμπερασματα..καταστροφη στον Ταυγετο..φωτια και στον παρνωνα(πανε οι ευχες μου..)....Τι να πει κανεις...Σκατοηλιθιοι...

Παιδιά!! Εκλογές έρχονται!! Να γιατί!! (Οχι δεν υποψιάζομαι προβοκάτσια, μην είστε κακοπραίρετοι ;D ;D ;D ;D!!!!!!!)

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: 24/08/07, 13:50 »
Πόσα χιλιάδες στρέμματα έχουν καεί φέτος? Πρέπει να έχει γίνει ρεκορ καψίματος...
Τι εννοείς "προβοκάτσια" mikaki1990 ????

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: 24/08/07, 14:08 »
Πόσα χιλιάδες στρέμματα έχουν καεί φέτος? Πρέπει να έχει γίνει ρεκορ καψίματος...
Τι εννοείς "προβοκάτσια" mikaki1990 ????
Αν πω αυτό που σκέφτομαι , επειδή θα κατανομάσω κόμματα, φοβάμαι μην πέσετε να με φάτε....
Εννοώ ότι κάποιοι πολιτικάντες για να αποσπάσουν ψήφους, είτε χαρίζοντας τις καμμένες εκτάσεις σε ''κουμπάρους'' είτε για να αποσπάσει ψήφους από αυτούς που θέλουν να χαρίσουν τα καμμένα οικόπεδα στους ''κουμπάρους'',
βάζουν φωτιά όπυ βρουν και όπυ κάτσει...
Ελπίζω να καταλάβατε τί εννοώ γιατί προσπάθησα να το πω όσο πιο έμμεσα μπορούσα για να μην εξάψω τα πνεύματα .....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: 24/08/07, 14:19 »
Διάβασε αυτό το μύνημα της doras http://forum.kithara.gr/index.php?topic=51059.msg410259#msg410259 και θα καταλάβεις οτι τα γεγονότα έρχονται σε αντίφαση με αυτά που σκέφτεσαι.
« Τελευταία τροποποίηση: 24/08/07, 14:23 από Vampovarotor »

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: 24/08/07, 14:31 »
Γιατί
1ον είδες εσύ καμία κίνηση για αναδάσωση??
2ον είδες εσύ καμία κίνηση για προστασία του δάσους????

Όχι γιατί αν τα είδες τότε εγώ ή σε άλλη χώρα ζω και δεν το χω καταλάβει ή έχω αρχίσει να το χάνω και βλέπω παντού απαίσια γεγονότα...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: 24/08/07, 14:35 »
Διάβασε αυτό το μύνημα της doras http://forum.kithara.gr/index.php?topic=51059.msg410259#msg410259 και θα καταλάβεις οτι τα γεγονότα έρχονται σε αντίφαση με αυτά που σκέφτεσαι.

Τι εννοεις οτι οι φωτιες μπηκαν απο ψηστες παιδακιων?Να σε πληροφορησω οτι στην αρεοπολη υπηρξαν τρια μετωπα συγχρονως..Τι σημαινει αυτο ξερουμε..Παντως οχι παιδακια σε τρια σημεια..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: 24/08/07, 14:37 »

Τι εννοεις οτι οι φωτιες μπηκαν απο ψηστες παιδακιων?Να σε πληροφορησω οτι στην αρεοπολη υπηρξαν τρια μετωπα συγχρονως..Τι σημαινει αυτο ξερουμε..Παντως οχι παιδακια σε τρια σημεια..

Παιδακιών ::) ::) ::) ::) ::) Παιδιών.... :P :P :P :P

Έλα ντε!! Για αυτό μιλάω για προβοκάτσια!Αυτοί που της βάζουν είχαν , έχουν και θα έχουν πολιτικους σκοπούς!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: 24/08/07, 14:40 »
mikaki1990 Έλα οκ, λάθος δικό μου, δεν είχα διαβάσει καλά το μύνημά σου. Απλά ο όρος "προβοκάτσια" που έβαλες με μπέρδεψε. Με παρέπεμψε στο εξής: να βάζουν φωτιές οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ πχ. για να πέσει η δημοτικότητα της σημερινής κυβέρνηση.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: 24/08/07, 14:52 »
Οκ! Αλλά με τα ''προβοκατσια'' εννούσα πολλά πράγματα , συν και αυτό...
Τί να πω τώρα... Παρακολουθω τι γίνεται με τις φωτιές στην πατρίδα μου την Μάνη και φρίττω!!!!!!!!!!!!!!
Τί άλλο θα κάνουμε πια????? Γιατί επιτέλους καταστρέφουμε την ίδια μας την χώρα????????
Ο Ραφαηλίδης είχε πει κάτι πολύ σωστό...''Σε 100 χρόνια δεν υπάρχει ελληνικό κράτος, όχι από κάποιον επικείμενο πόλεμο, αλλά επειδή θα το έχουμε φάει εμεις οι ίδοι....''
Μάλλον πολλά χρόνια μας έδωσε....  >:(

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #144 στις: 24/08/07, 15:32 »
Κατι συμβαινει παντως φετος...Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι απο συμπτωση ή εξαιτιας του καυσωνα καηκαν τεραστιες εκτασεις σε Πορτογαλια,Ισπανια,Ιταλια,Σικελια κλπ.
Ολες οι Μεσογειακες χωρες καηκαν.Δεν ειναι μονο η Ελλαδα.
conspiracy theories...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: 24/08/07, 15:44 »
Κατι συμβαινει παντως φετος...Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι απο συμπτωση ή εξαιτιας του καυσωνα καηκαν τεραστιες εκτασεις σε Πορτογαλια,Ισπανια,Ιταλια,Σικελια κλπ.
conspiracy theories...

Μάλλον για να μην μπορεί η μία χώρα να βοηθήει την άλλη και έτσι να πάρουμε βοήθεια από μεγάλες δυνάμεις (βλέπε Αμερική , Ρωσία....).....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: 24/08/07, 15:48 »
conspiracy theories...
Στην Ισπανία η μεγάλυτερη πυρκαγιά που κατέκαψε τεράστιες εκτάσεις προκλήθηκε από εμπρησμό, από τον ίδιο το δασοπυροσβέστη επειδή είχε μια διαφωνία με τα αφεντικά του, ή κάτι τέτοιο...
Δηλαδή λίγοι παρανοικοί να υπάρχουν δε θέλει και πολύ να γίνει ολόκληρη η γη στάχτη

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: 24/08/07, 15:50 »
Αυτό ξαναπέστο....!!!!!!!!!

Αγγέλα

• Επισκέπτης
KAINE THN EΛΛΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!
« Απάντηση #148 στις: 24/08/07, 16:18 »
Πρώτα η Αττική, μετά η Θεσσαλία, σήμερα η Πελοπόνησος αργότερα ολόκληρη η Ελλάδα. Οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγάλες! Πρέπει να κάνουμε κάτι!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: KAINE THN EΛΛΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!
« Απάντηση #149 στις: 24/08/07, 16:26 »
1.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...
2.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Η ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ?ΘΑ ΣΒΗΝΑΜΕ ΤΙςΣ ΦΩΤΙΕΣ? ???
TOMATOSE MOVIE