Έκανα το λάθος και άκουσα τις δηλώσεις του πορτογάλου...Μιλάμε για πολύ γέλιο,με αυτόν θα πάτε μπροστά...Άλλος ένας προπονητής των επιτυχιών για την "πανάθα"...Πριν πέσετε να με φάτε,διαβάστε τί είπε... 
«Δεν μπήκαμε καλά. Στα πρώτα λεπτά, δεν είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χάσαμε τον έλεγχο και ο Ολυμπιακός δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο 20 λεπτό. Από τότε μέχρι το τέλος, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Στο δεύτερο , ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιέσαμε αρκετά. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μπάλες στην αντίπαλη περιοχή. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο. Απλώς πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική φάση, στο τελικό σουτ ώστε να έχουμε καλύτερες επιλογές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί παρά το σχετικά άσχημο ξεκίνημα, έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο και διεκδικήσαν μέχρι τέλους τη νίκη», τόνισε ο Πεσέιρο που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση του Μάντζιου αντί του Ν΄Ντιογέ.
«Ο ΠΑΟ έχει τέσσερις εξαιρετικούς επιθετικούς. Ο Ντάμε όντως ήταν άρρωστος τις προηγούμενες μέρες, αλλά έγινε και για λόγους τακτικής. Ο Βαγγέλης δεν θα σπαταλούσε τόση πολύ ενέργεια. Και οι δύο τους έπαιξαν πολύ καλά. Είναι κρίμα που κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές και δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε περισσότερα πράγματα. Ο Ντάμε θα μπορούσε να παίξει πολύ παραπάνω αλλά λόγω των μη φυσιολογικών συνθηκών, έπρεπε να περιμένουμε.
Για την διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα, ο Πεσέιρο είπε: «Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά, έτσι όπως το θέλαμε. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με την κατοχή της μπάλας όπως θέλουμε πάντα να κάνουμε. Πολλές φορές, ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις από δικά μας λάθη στο κέντρο και στην άμυνα. Εφόσον δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, δημιουργήθηκαν και οι περισσότεροι κίνδυνοι. Η ομάδα ήταν πολύ ανοικτή. Υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις από τους επιθετικούς. Θεωρώ ότι αυτό έφταιξε, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε, κάτι που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι μέσοι είχαν πιο μικρές αποστάσεις με την άμυνα και μπορούσαν να πιέσουν. Αυτό που μας έλειψε ήταν η τελική πάσα και το τελικό σουτ και αυτό θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και έχουμε την δυνατότηα να το κάνουμε».
Ο Πορτογάλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους: «Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ήταν όμως δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς θέλαμε τη νίκη και φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο περνούσε ο χρόνος, πιέζαμε ενώ ο Ολυμπιακός φάνηκε πως βολευόταν με την ισοπαλία κάνοντας καθυστερήσεις.
«Περίμενα αυτά που κάναμε στο δεύτερο να τα κάναμε και στο πρώτο. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, από την συμπεριφορά τους και από τον τρόπο που έδειξαν πως ήθελαν το παιχνίδι».
Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να αποκτηθεί και άλλος φορ, απάντησε αρνητικά: «Δεν συμφωνώ ότι έπρεπε να πάρουμε και άλλο επιθετικό. Μου αρέσει η ομάδα που έχω και οι ποδοσφαιριστές που διαθέτω. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Έχω πολλούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα».
Πες μου που ακριβως γελαμε...