( Ξεχασες τον ναβαρο. 61% στο ευρωμπασκετ,40% στην ισπανια!

)
Δεν διαφωνησα πως δεν ειναι σημαντικο να βαρας ευστοχα τριποντα!

Δες ομως στον αγωνα και ποσες βολες βαλαν αυτοι και εμεις...
Απλα επειδη ειπες για την μετακινηση απο 6.25->7.25,εγω ειπα πως και να υπηρχε αυτο στο ευρωμπασκετ δεν θα τους πειραζε και τοσο πολυ. Παλι αρκετα τριποντα θα εβαζαναφου ειναι συνηθισμενοι με αυτο!

Τελος παντων ας μην συνεχισω γιατι με το μπασκετ εχω διακοψει τη επαφη,και δεν θελω να πω καμια χαζομαρα!
Παντως θα διαφωνησω με αυτο που λες στο τελος...
Γιατι καλοι παιχτες ειναι και οι''τριποντακηδες''. Οπως ο αλλος εχει ταλεντο στις πασες,η στα κλεψιματα,ετσι και ο αλλος ειναι ταλεντο(και εξισου καλος παιχτης) σαν καποιον που βαραει μεσα απο την ρακετα. Απλα με το ταλεντο του μπορει να δωσει το κατι παραπανω. Στην περιπτωση μας ορισμενοι καλοι ''τριποντακηδες'' ηταν μαζεμενοι στην Ισπανια... Τι να κανουμε... Και στα 8.25 να παει η γραμμη καποιος θα εχει την ικανοτητα να τα βαζει!

Οσο για τον διαγωνισμο τριποντων τι να κανουμε... Τα τριποντα ειναι ενας τροπος να βαλει μια ομαδα καλαθι. Και αν καποιος ειναι ικανος,το καλαθι γινεται ευκολο! Γιατι να μην το χρησιμοποιησει μια ομαδα για να νικησει? (Σαν να λεμε εχω τον ροναλντινιο στην ομαδα,αλλα να μην κανει τριπλες και ''εξυπνες πασες'' κοντα στην περιοχη γιατι η αντιπαλη ομαδα δεν μπορει να ανταποκριθει σε ενα τεχνικοτερο παιχνιδι
Δεν διαφωνησα πως δεν ειναι σημαντικο να βαρας ευστοχα τριποντα!

Δες ομως στον αγωνα και ποσες βολες βαλαν αυτοι και εμεις...
Απλα επειδη ειπες για την μετακινηση απο 6.25->7.25,εγω ειπα πως και να υπηρχε αυτο στο ευρωμπασκετ δεν θα τους πειραζε και τοσο πολυ. Παλι αρκετα τριποντα θα εβαζαναφου ειναι συνηθισμενοι με αυτο!

Τελος παντων ας μην συνεχισω γιατι με το μπασκετ εχω διακοψει τη επαφη,και δεν θελω να πω καμια χαζομαρα!
Παντως θα διαφωνησω με αυτο που λες στο τελος...
Γιατι καλοι παιχτες ειναι και οι''τριποντακηδες''. Οπως ο αλλος εχει ταλεντο στις πασες,η στα κλεψιματα,ετσι και ο αλλος ειναι ταλεντο(και εξισου καλος παιχτης) σαν καποιον που βαραει μεσα απο την ρακετα. Απλα με το ταλεντο του μπορει να δωσει το κατι παραπανω. Στην περιπτωση μας ορισμενοι καλοι ''τριποντακηδες'' ηταν μαζεμενοι στην Ισπανια... Τι να κανουμε... Και στα 8.25 να παει η γραμμη καποιος θα εχει την ικανοτητα να τα βαζει!

Οσο για τον διαγωνισμο τριποντων τι να κανουμε... Τα τριποντα ειναι ενας τροπος να βαλει μια ομαδα καλαθι. Και αν καποιος ειναι ικανος,το καλαθι γινεται ευκολο! Γιατι να μην το χρησιμοποιησει μια ομαδα για να νικησει? (Σαν να λεμε εχω τον ροναλντινιο στην ομαδα,αλλα να μην κανει τριπλες και ''εξυπνες πασες'' κοντα στην περιοχη γιατι η αντιπαλη ομαδα δεν μπορει να ανταποκριθει σε ενα τεχνικοτερο παιχνιδι...)