Η Ισπανία είναι μια ομάδα που σημείωσε αρκετές νικες στις πρόσφατες διοργανώσεις. Αυτό δεν την καθιστά μεγάλη ομάδα, όπως θες να μας πεις. Μεγάλη ομάδα είναι μια ομάδα που συνδιάζει ποιοτικό μπάσκετ, και αποτελέσματα. Η Ισπανία έκανε μόνο το δεύτερο. Σου ανέλυσα για ποιούς λογους: έχει γρήγορους τρίποντους, έχει τον Γκαζόλ που την ξελασπώνει στην επίθεση, έχει κ μια βρώμικη άμυνα, κι αν ζοριστεί παίζει και λίγο θέατρο.
Σπατάλη φαιά ουσίας είναι η αντιπαράθεση μαζί σου. Γυρνάς γυρνάς το κουβάρι της ασυναρτησίας, αποφεύγοντας να απαντήσεις σε ζητήματα που έθεσες για να επιχειρηματολογήσεις και σε εκθέτουν, μόνο και μόνο για να καταλήξεις πως δε μιλάμε για μεγάλη ομάδα, γιατί υπάρχουν και μεγαλύτερες. Ακόμα βέβαια δε μας εξήγησες πόσα υπνοστεντόν πήραμε για να χάσουμε με 23 πόντους από 5 παρτάλια=μία φούσκα που θα ξεφούσκωνε όταν δε θα έπαιζε ο υπεράνθρωπος Γκασόλ, ούτε φυσικά αν εμείς θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα, αν και χάσαμε 3 φορές από μια μη μεγάλη.
Γενικά η λογική σου είναι διάτρητη σαν ελβετικό τυρί. Ό,τι δε γουστάρεις προσωπικά στο μπάσκετ, θες αυτό να είναι τα τρίποντα, οι ομάδες με 1 superman και 4 κουβαλητές και πάει λέγοντας, αυτομάτως χαρακτηρίζεται αθλιότητα κι απαξιώνεται. Κι ευτυχώς να λες που δεν υπάρχουν Ισπανοί στο forum, γιατί θα σε είχαν ταράξει στην καζούρα και με το δίκιο τους. Και δεν ξέρω κι αν στα Ισπανικά είναι εξίσου εντυπωσιακή η προτροπή στην κατάποση μπαλσάμικου για να πάνε τα φαρμάκια κι η χολή κάτω.

Μεγάλη ομάδα ήταν η Ντρήμ Τημ, η πάλαι ποτέ κρατεά Γιουγκοσλαβία (Κούκοτς, Ράτζα και το συναπάντημα) Λιθουανία (Μαρτσουλιόνις, Σαμπόνις) , η Ισπανία που αναφέρεσαι συνέχεια και συνέχεια, δεν είναι το ίδιο επίπεδο.
Εγώ μπορεί να την έβγαλα με TV Sports Basketball, αλλά εσύ μάλλον το είχες ρίξει στο Ms Pacman μου φαίνεται.
Έθεσες ως κριτήρια μιας μεγάλης ομάδας το συνδυασμό θεάματος κι αποτελεσμάτων (ένα υποκειμενικό κι ένα αντικειμενικό δηλαδή) κι ενώ μηδενίζουμε την Ισπανία, μου προσφέρεις ως υπέρτερη τη Λιθουανία που βασίστηκε κι αυτή σε έναν ξελασπωτή σαν το Σαμπόνις, που όσο έπαιζε πήραν 3 χάλκινα σε Ολυμπιάδες και μια 2η θέση στο Euro του '95. Το 'χε πει μια χαρά ο Μάλαμας στο "Καληνύχτα", αλλά δεν το επικαλούμαι αυτολογοκρινόμενος.