Από όταν προτοάκουσα...τραγικό θάνατο στην πυρα..
το ξέρω οτι το ποστ μου θα φανεί σε πολλούς πικρόχολο, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω από τώρα οτι δεν το κάνω από κακία ή κάτι τέτοιο, απλά παραθέτω σκέψεις που έχω από πολύ παλιά σχετικά με την υπερβολή και την υπερεκτίμηση, με την ευκαιρία του παρόντος πολυ-εκθειασμένου κομματιού 
Και πέρα απ το υστερόγραφό του γενικά δε μου φάνηκε να βγάζει το άχτι του και τον μισογυνισμό του πάνω σου επειδή παίζεις και γ**ώ την κιθάρα και του έθιξες τον εγωισμό. Δε ξέρω τι εμπειρίες είχες μέχρι τώρα, αλλά μη φτάσεις να λες κομπλεξικό μισογύνη τον κάθε άντρα που σου ασκεί κριτική (έτσι ''χαλάει'' κάπως και το όνομα του φεμινισμού). Δε ξέρω πάντως. Περίμενα από μια επαγγελματία μουσικό με τόσα χρόνια στη δουλειά να είναι πιο συνηθισμένη σε αρνητικές κριτικές.
Μάλλον δεν θα έχεις προσέξει ότι έχω δεχτεί και στο παρελθόν αρνητική κριτική εδώ
μέσα. Πολλοί θα θυμούνται το πρώτο θέμα που είχα ανοίξει, αυτό με το solo του Mr. Crowley.
Και σίγουρα θα θυμούνται ότι είχα δεχτεί αρκετά αρνητικά ή καλύτερα αρκετά σχόλια που
έκρυβαν καχυποψία και αμφισβήτηση. Και μην μου πεις ότι μπορεί να το έκαναν, γιατί το
solo δεν ήτανε καλά παιγμένο και όχι γιατί ήτανε παιγμένο έτσι από μια γυναικα. Γιατί
θα κανεις μεγάλο λάθος. Μιας και είχαν υπάρξει άτομα που είχανε πει ευθέως ότι μια γυναικα
μάλλον δεν θα μπορούσε να το παίξει έτσι. Για αυτό μην μου λες για τις εμπειρίες που μπορεί
να είχα μέχρι τώρα. Έλα τώρα, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει
ή δεν έχεις προσέξει ποτε ότι οι γυναίκες που το αντικείμενο της εργασίας τους θεωρείτε "αντρική"
υπόθεση, έχουν αμφισβητηθεί και αμφισβητούνται και ας ξεπερνούν κατά πολύ αρκετούς άντρες
συναδέλφους τους. Γιατί τότε θα μου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εσύ κι εγώ ζούμε σε διαφορετικούς
πλανήτες. Μπορείς να κανεις μια ερευνα σχετικά με το θέμα εάν θέλεις. Και δεν μιλάω μονο για την
κιθάρα και την μουσική αλλα για οποιοδήποτε επάγγελμα θεωρείται "αντρική" υπόθεση και να βρείς αξιες,
πραγματικά αξιες γυναίκες. Και να τις ρωτήσεις αν είχανε και αν συνεχίζουν να έχουν παρόμοιες
εμπειρίες. Και αν βρείς έστω και μια που να σου πει ότι δεν είχε, εγώ θα κάτσω να με φτύσεις.
Όσο για το "κομπλεξικός μισογύνης" που λες, αυτοί που θα θυμούνται το πρώτο μου θέμα, θα θυμούνται
ότι είχα κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους. Ξέρεις γιατί; Γιατί κανεις δεν είχε ξεφύγει από το θέμα
που ήτανε ο σχολιασμός του solo. Μπορεί να σχολίασαν αρνητικά την επιλογή μου να παίξω αυτό το solo
ή να σχολίασαν αρνητικά το παίξιμο μου ή ακόμη και να αμφισβήτησαν ότι ήτανε δικό μου το παίξιμο
αυτό, αλλα έμειναν 100% μέσα στο θέμα. Δεν πήρανε φορα δηλαδή, ώστε να αρχίσουνε να σχολιάζουν,
τις σκέψεις μου ή τις απαντήσεις μου σε αλλα μέλη. Ούτε αν φόραγα μινι φουστίτσα και ψηλοτάκουνα
πέδιλα όταν έπαιζα αυτό το "αντρίκειο" solo και ότι θα ήτανε ιεροσυλία αν είχα κάνει κάτι τέτοιο και
θα μου άξιζε να καω στην πυρά. Μονο αυτό δεν έκανε ο Conviction στο πρώτο του post. Να σχολιάσει
και το τι φόραγα δηλαδή. Για πρόσεξε καλύτερα τις γραμμές που έχεις τονίσει, είναι αυτές που με
πειράξανε πιο πολύ στο post του. Και δες καλά τι λέει. Και έλα μετά να μου πεις, αν πραγματικά
αρκέστηκε σε έναν σχολιασμό που αφορούσε αποκλειστικά και μονο το κομμάτι. Να είσαι σίγουρος ότι
δέχομαι 100% την αρνητική κριτική για τα κομμάτια μου. Αλλα σε καμια περίπτωση δεν δέχομαι την
αρνητική κριτική που ξεφεύγει από τα όρια και θιγει εμενα ως άνθρωπο.
Τέλος εάν το post μου (απάντηση στον Conviction) χαλάει το όνομα του φεμινισμού τότε να είσαι
σίγουρος ότι με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Μιας και ποτε δεν τον υποστήριζα, όπως δεν υποστήριζα
ποτε οτιδήποτε έχει ως σκοπό του την ανισότητα των δυο φυλων.
Και μια διευκρίνιση δεν αναφέρομαι σε μισογυνισμό αλλα σε φαλλοκρατία. Πίστεψε με έχουν μεγάλη
διαφορα.