Αποστολέας Θέμα: Loviatar  (Αναγνώστηκε 14423 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Conviction

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • λαουτιέρης
    • Προφίλ
    • Frail Conviction Band Page
Απ: Loviatar
« Απάντηση #25 στις: 06/10/07, 17:58 »
Κατ'αρχήν είχα τόσο καιρό να μπώ στο forum (σχεδόν 1,5 χρόνο) και ούτε που είχα δεί ποτέ το ονομά σου ούτε είχα ακούσει κανένα άλλο κομμάτι σου.
Άρα μάλλον βλέπεις φαντάσματα όταν λες οτι στη φυλούσα εδώ και καιρό κλπ κλπ...
Αν προσέξεις το post μου, θα καταλάβεις οτι κρίνω απλά ένα μουσικό κομμάτι με μουσικούς όρους και ούτε με ενδιαφέρει το φύλο σου ούτε η ιστορία της ζωής σου.
Η ψυχολογική ανάλυση που μου έκανες (χωρίς να ξέρεις τίποτα για μένα) φυσικά καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει, και επίσης φανερώνει (κατά την άποψή μου) δικές σου ανασφάλειες.
Όσο για τη μουσική μου, (άσχετα με το αν είναι καλή ή όχι) αναρωτιέμαι τί θα έλεγες στην περίπτωση που το πρώτο ποστ μου ήταν της αρεσκείας σου.

Αποσυνδεδεμένος Symphony Of Night

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 06/10/07, 20:52 »
Afto sto telos tou tragoudiou Cradle Of Filth ine?
And I Built My Throne
Deep Into My Kingdom Of Emptyness

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 20/10/07, 04:04 »
Ωραιο αλανθαστο κ ευτυχως οχι ανουσιο κ αμυαλο σολαρισμα- Γιεα!
Επιπλεον ωραιες παυσεις μες το τραγουδι κ μαγευτικα πιανα.

Σουίτ.
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος Loviatar

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Mistress of Pohjola
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 06/11/07, 20:23 »
Θα 'μαι ειληκρινής. Το κομμάτι μου άρεσε ως το 1:02. Από κει και πέρα .......... του έλειπε αυτό το "κάτι". Φυσικά τα γούστα είναι υποκειμενικά..μπορεί να κάνω λάθος.
Παρολ' αυτά έχω ακούσει ΟΛΑ σου τα uploads στο κιθάρα, και δηλώνω γοητευμένος, πιστεύω οτι είσαι η καλύτερη κιθαρίστρια εδώ μέσα (απ'όσα mp3 έχω ακούσει) και συγχαρητήρια!

Σ' ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια!  :)
Δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε όλους και δεν μπορούν όλα να αρέσουν σε κάποιον.
Σ' ευχαριστώ παρα πολύ όμως που άκουσες κι αυτό όπως και όλα τα προηγούμενα,
να είσαι πάντα καλά!  :)
Ähky, Pistos, Riisi, Luuvalo, Syöjä, Rupi, Paise, Rutto, ...

Αποσυνδεδεμένος Loviatar

• Επισκέπτης
  • **
  • Mistress of Pohjola
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 06/11/07, 20:30 »
Από όταν προτοάκουσα...τραγικό θάνατο στην πυρα..

το ξέρω οτι το ποστ μου θα φανεί σε πολλούς πικρόχολο, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω από τώρα οτι δεν το κάνω από κακία ή κάτι τέτοιο, απλά παραθέτω σκέψεις που έχω από πολύ παλιά σχετικά με την υπερβολή και την υπερεκτίμηση, με την ευκαιρία του παρόντος πολυ-εκθειασμένου κομματιού  :)

Και πέρα απ το υστερόγραφό του γενικά δε μου φάνηκε να βγάζει το άχτι του και τον μισογυνισμό του πάνω σου επειδή παίζεις και γ**ώ την κιθάρα και του έθιξες τον εγωισμό. Δε ξέρω τι εμπειρίες είχες μέχρι τώρα, αλλά μη φτάσεις να λες κομπλεξικό μισογύνη τον κάθε άντρα που σου ασκεί κριτική (έτσι ''χαλάει'' κάπως και το όνομα του φεμινισμού). Δε ξέρω πάντως. Περίμενα από μια επαγγελματία μουσικό με τόσα χρόνια στη δουλειά να είναι πιο συνηθισμένη σε αρνητικές κριτικές.

Μάλλον δεν θα έχεις προσέξει ότι έχω δεχτεί και στο παρελθόν αρνητική κριτική εδώ
μέσα. Πολλοί θα θυμούνται το πρώτο θέμα που είχα ανοίξει, αυτό με το solo του Mr. Crowley.
Και σίγουρα θα θυμούνται ότι είχα δεχτεί αρκετά αρνητικά ή καλύτερα αρκετά σχόλια που
έκρυβαν καχυποψία και αμφισβήτηση. Και μην μου πεις ότι μπορεί να το έκαναν, γιατί το
solo δεν ήτανε καλά παιγμένο και όχι γιατί ήτανε παιγμένο έτσι από μια γυναικα. Γιατί
θα κανεις μεγάλο λάθος. Μιας και είχαν υπάρξει άτομα που είχανε πει ευθέως ότι μια γυναικα
μάλλον δεν θα μπορούσε να το παίξει έτσι. Για αυτό μην μου λες για τις εμπειρίες που μπορεί
να είχα μέχρι τώρα. Έλα τώρα, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει
ή δεν έχεις προσέξει ποτε ότι οι γυναίκες που το αντικείμενο της εργασίας τους θεωρείτε "αντρική"
υπόθεση, έχουν αμφισβητηθεί και αμφισβητούνται και ας ξεπερνούν κατά πολύ αρκετούς άντρες
συναδέλφους τους. Γιατί τότε θα μου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εσύ κι εγώ ζούμε σε διαφορετικούς
πλανήτες. Μπορείς να κανεις μια ερευνα σχετικά με το θέμα εάν θέλεις. Και δεν μιλάω μονο για την
κιθάρα και την μουσική αλλα για οποιοδήποτε επάγγελμα θεωρείται "αντρική" υπόθεση και να βρείς αξιες,
πραγματικά αξιες γυναίκες. Και να τις ρωτήσεις αν είχανε και αν συνεχίζουν να έχουν παρόμοιες
εμπειρίες. Και αν βρείς έστω και μια που να σου πει ότι δεν είχε, εγώ θα κάτσω να με φτύσεις.
Όσο για το "κομπλεξικός μισογύνης" που λες, αυτοί που θα θυμούνται το πρώτο μου θέμα, θα θυμούνται
ότι είχα κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους. Ξέρεις γιατί; Γιατί κανεις δεν είχε ξεφύγει από το θέμα
που ήτανε ο σχολιασμός του solo. Μπορεί να σχολίασαν αρνητικά την επιλογή μου να παίξω αυτό το solo
ή να σχολίασαν αρνητικά το παίξιμο μου ή ακόμη και να αμφισβήτησαν ότι ήτανε δικό μου το παίξιμο
αυτό, αλλα έμειναν 100% μέσα στο θέμα. Δεν πήρανε φορα δηλαδή, ώστε να αρχίσουνε να σχολιάζουν,
τις σκέψεις μου ή τις απαντήσεις μου σε αλλα μέλη. Ούτε αν φόραγα μινι φουστίτσα και ψηλοτάκουνα
πέδιλα όταν έπαιζα αυτό το "αντρίκειο" solo και ότι θα ήτανε ιεροσυλία αν είχα κάνει κάτι τέτοιο και
θα μου άξιζε να καω στην πυρά. Μονο αυτό δεν έκανε ο Conviction στο πρώτο του post. Να σχολιάσει
και το τι φόραγα δηλαδή. Για πρόσεξε καλύτερα τις γραμμές που έχεις τονίσει, είναι αυτές που με
πειράξανε πιο πολύ στο post του. Και δες καλά τι λέει. Και έλα μετά να μου πεις, αν πραγματικά
αρκέστηκε σε έναν σχολιασμό που αφορούσε αποκλειστικά και μονο το κομμάτι. Να είσαι σίγουρος ότι
δέχομαι 100% την αρνητική κριτική για τα κομμάτια μου. Αλλα σε καμια περίπτωση δεν δέχομαι την
αρνητική κριτική που ξεφεύγει από τα όρια και θιγει εμενα ως άνθρωπο.
Τέλος εάν το post μου (απάντηση στον Conviction) χαλάει το όνομα του φεμινισμού τότε να είσαι
σίγουρος ότι με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Μιας και ποτε δεν τον υποστήριζα, όπως δεν υποστήριζα
ποτε οτιδήποτε έχει ως σκοπό του την ανισότητα των δυο φυλων.
Και μια διευκρίνιση δεν αναφέρομαι σε μισογυνισμό αλλα σε φαλλοκρατία. Πίστεψε με έχουν μεγάλη
διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος Loviatar

• Επισκέπτης
  • **
  • Mistress of Pohjola
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 06/11/07, 20:41 »
Σίγουρα, τώρα που βλέπω ξανά το post σου βλέπω ότι κρίνεις μονο ένα μουσικό κομμάτι, μονο με μουσικούς
ορους. Τα υπόλοιπα που έχω τονίσει στο post σου μάλλον θα είναι φαντάσματα που μονο εγώ βλέπω και κανένας
άλλος εδώ μέσα.

Από όταν προτοάκουσα το κομμάτι σου και μέχρι τώρα που διαβάζω τις απαντήσεις των μελών, μου έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα: Αλήθεια, μόνο εγώ είμαι αυτός που δε μπορεί να δεί την πραγματική αξία τέτοιων κομματιών, που δε μπορεί να γοητευτεί, που δε βρισκω το εν λόγω κομμάτι αλλη μια πάρα πολύ εμπνευσμένη καλλιτεχνική δημιουργία?
Η τεχνική στην κιθάρα όντως είναι υποδειγματική, το μόνο που (δική μου άποψη) θα μπορούσε να προστεθεί είναι η χρήση των crash στα drums στα σημεία με έντονη δίκαση, μια που στην αρχή και το τέλος χρησιμοποιείς τα crash, στη μέση φαίνεται λίγο πιο "αδειο" το κομμάτι χωρίς αυτα..
Παρόλαυτα,  στο συγκεκριμένο track, το μόνο που μπόρεσα να ακούσω εγώ, ήταν μια από τις κλασσικότερες μέταλ αλληλουχίες ακόρντων ( μιλάω για το γνωστό ρε - σι ύφεση - φα - ντο - και πάλι ρε ) σα βάση για ένα μακροσκελή μεταλάδικο αυτοσχεδιασμό, διακοπτόμενο απο ένα μελωδικό τμήμα με λίγο πιο διαφορετική αλληλουχία ακόρντων, αλλα πάλι στο ίδιο στυλ.
Δε μπορώ να αμφισβητήσω το τί ακριβώς σκεφτόσουν όταν έγραφες το κομμάτι, αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η ανάλυση που παρέθεσες σαν απάντηση στο Βασίλη.. Γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει κατά καιρούς είναι οτι ακόμα και το πιο απλό πράγμα μπορεί κανείς να το εμφανίσει ως αποτέλεσμα υπερ-πολύπλοκων σκέψεων.
Σχετικά με την άποψη οτι άν είχε κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια θα είχε αφήσει εποχή, εγώ έχω να πώ οτι γενικά για να αφήσει ένα έργο εποχή, χρειάζεται ο κατάλληλος δημιουργός την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ο κάθε μεταλλάς των ημερών μας θα μπορούσε να έχει αφήσει εποχή αν ζούσε 20 χρόνια πριν, και μάλιστα αν ζούσε 500 χρόνια πριν, θα έβρισκε τραγικό θάνατο στην πυρα..

το ξέρω οτι το ποστ μου θα φανεί σε πολλούς πικρόχολο, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω από τώρα οτι δεν το κάνω από κακία ή κάτι τέτοιο, απλά παραθέτω σκέψεις που έχω από πολύ παλιά σχετικά με την υπερβολή και την υπερεκτίμηση, με την ευκαιρία του παρόντος πολυ-εκθειασμένου κομματιού
  :)

Κατ'αρχήν είχα τόσο καιρό να μπώ στο forum (σχεδόν 1,5 χρόνο) και ούτε που είχα δεί ποτέ το ονομά σου ούτε είχα ακούσει κανένα άλλο κομμάτι σου.
Άρα μάλλον βλέπεις φαντάσματα όταν λες οτι στη φυλούσα εδώ και καιρό κλπ κλπ...
Αν προσέξεις το post μου, θα καταλάβεις οτι κρίνω απλά ένα μουσικό κομμάτι με μουσικούς όρους και ούτε με ενδιαφέρει το φύλο σου ούτε η ιστορία της ζωής σου.
Η ψυχολογική ανάλυση που μου έκανες (χωρίς να ξέρεις τίποτα για μένα) φυσικά καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει, και επίσης φανερώνει (κατά την άποψή μου) δικές σου ανασφάλειες.
Όσο για τη μουσική μου, (άσχετα με το αν είναι καλή ή όχι) αναρωτιέμαι τί θα έλεγες στην περίπτωση που το πρώτο ποστ μου ήταν της αρεσκείας σου.

Τώρα να έρχεσαι και να μου λες ότι δεν μου την φύλαγες από παλιά, γιατί είχες να μπεις στο forum 1,5 χρόνο
περίπου και από την άλλη να λες ότι απλά παραθέτω σκέψεις που έχω από πολύ παλιά σχετικά με την υπερβολή
και την υπερεκτίμηση. Δεν νομίζεις ότι είναι αρκετά αντιφατικό; Και μην μου πεις ότι εννοούσες την υπερβολή
και την υπερεκτίμηση γενικά στο forum και όχι για το άτομο μου. Γιατί θα σου πω όπως σου είπα και στο
προηγούμενο post μου, ότι θα έπρεπε να τα γράψεις στο βιβλίο εντυπώσεων και όχι στο δικό μου θέμα αλλα αφού
το έκανες εδώ τότε κι εγώ τα πήρα σαν προσωπική επίθεση.
Όσο για την ψυχολογική ανάλυση που λες ότι σου έκανα. Μάλλον εσύ βλέπεις φαντάσματα κι όχι εγώ, γιατί κάτι
τέτοιο δεν έκανα πουθενά, εκτος κι αν θέλεις να πεις κάτι άλλο και χρησιμοποιείς λάθος ορο.
Καλά τώρα σοβαρολογείς; Σου μοιάζω για άτομο που έχει ανασφάλειες σχετικά με αυτό που κάνει. Θα αστειεύεσαι
μου φαίνεται.
Όσο για αυτό που λες σχετικά με την μουσική σου. Εάν πραγματικά πιστεύεις ότι επειδή θα έλεγες καλά λόγια για
το κομμάτι μου θα έκανα κι εγω το ίδιο για τα δικά σου κομμάτια αν δεν το αξίζανε, είσαι γελασμένος. Πίστεψε
με, οι γαλιφιές κι εγώ είμαστε δυο πράγματα χωρια. Aτομα που με γνωρίζουν πολύ καλύτερα από σένα εδώ μέσα,
ξέρουν ότι αυτό που λες είναι τελείως λάθος. Για ένα, πραγματικά να αναρωτιέσαι. Για το ποια θα ήτανε η
απάντηση μου στο πρώτο σου post, εάν πραγματικά είχες αρκεστεί μονο σε μια αρνητική κριτική ενός μουσικού
κομματιού, με μονο μουσικούς ορους. Γία αυτό να αναρωτιέσαι.
« Τελευταία τροποποίηση: 06/11/07, 20:55 από Loviatar »

Αποσυνδεδεμένος Loviatar

• Επισκέπτης
  • **
  • Mistress of Pohjola
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 06/11/07, 20:46 »
Afto sto telos tou tragoudiou Cradle Of Filth ine?

Αν είναι από Cradle Of Filth, ε; Σίγουρα υποθέτω πως θα αναρωτιέσαι αν είμαι κι εγώ η ίδια, μεταμφιεσμένη σε
masturbating nun στο γνωστό τους vestal masturbation t-shirt. Λυπάμαι αλλα αυτή την απορία δεν θα σου την λύσω.
Γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ περισσότερο με το σχολιάκι σου, nun δεν θα γίνω ίσως, αλλα το πρώτο σίγουρα θα γίνω.

ps: Εντάξει δεν λέω να υποστηρίξεις τον φίλο σου, αλλα βρες κάτι πραγματικά καλο να πεις. Και όχι να κανεις
σχολιάκια υποστήριξης τύπου: Φίλες των ΑΜAΝ. Στο κάτω-κάτω εγώ είμαι η φυσική ξανθιά εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος Loviatar

• Επισκέπτης
  • **
  • Mistress of Pohjola
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 06/11/07, 20:48 »
Ωραιο αλανθαστο κ ευτυχως οχι ανουσιο κ αμυαλο σολαρισμα- Γιεα!
Επιπλεον ωραιες παυσεις μες το τραγουδι κ μαγευτικα πιανα.

Σουίτ.

Να είσαι καλά Blacksheepιος! Σ' ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια! :)

Αποσυνδεδεμένος Conviction

• Θαμώνας
  • λαουτιέρης
    • Προφίλ
    • Frail Conviction Band Page
« Απάντηση #33 στις: 06/11/07, 23:55 »
Τι να σου πω ρε Loviatar...
Δε το πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που να μη καταλαβαίνει τι θέλω να πω με αυτά που λέω σε τέτοιο βαθμο όσο εσυ...

δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το να εξηγήσω πάλι τα λεγόμενα μου σε σένα, γιατι πιστεύω πως δεν έχει νόημα

ένα ομως έχω να πώ:

πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια, η Μουσική στη μεγαλύτερη πλειοψηφία της (σε τρομακτικά μεγάλο ποσοστό σύμφωνα με μένα) έχει παρακμάσει και δεν έχει τίποτα καινούριο ή ενδιαφέρον να επιδείξει (φτηνιαρικες παραγωγές, ανέμπνευστες ιδέες, πομπώδεις ή/και χαζοί στίχοι και πολλά άλλα) πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων..

αν η μουσική έχει καταντήσει έτσι, αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν ανθρωπάκια που θεωρούν τους εαυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες και επιπλέον, δεν προσέχουν τι λέει κάποιος που δε του στάζει μέλι απτο στόμα όταν σχολιάζει το ανείπωτο καλλιτεχνικό έργο τους...
ένα απο τα άπειρα παραδείγματα αυτών των "σπουδαίων καλλιτεχνών" αποτελείς κι εσύ.

το μύνημα θα στο στείλω και με πμ και με mail μια που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι συντονιστές αυτού του φόρουμ (που μέχρι τώρα τήρησαν σιγή ιχθύος στα πολύ βαριά σχόλια του πρώτου σου (ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ) ποστ απέναντί μου) να το σβήσουν επειδή ίσως θεωρηθέι υβριστικό.

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #34 στις: 07/11/07, 02:25 »
Καλά ρε παιδιά με το συμπάθειο δλδ, τι έχετε πάθει??  :(

Loviatar και Conviction δεν καταλαβαίνω τι διάολο γίνεται αλλά νομίζω ότι πιάνεστε καμιά φορά με το παραμικρό.

Τατιάνα με όλο το σέβας στη μουσική σου και στην ικανότητά σου στην κιθάρα, σε βρίσκω λίγο υπερβολική.
Ξέρω και θυμάμαι καλά τι είχε γίνει την προηγούμενη φορά με κάποια συγκεκριμένη αντιπαράθεση στο φόρουμ που είχες, αλλά η συγκεκριμένη με τον Conviction δεν έχει καμία σχέση με εκείνην.
Οντως το παιδί δεν είχε ακούσει τπτ από σένα, σε διαβεβαιώ ότι έχει να μπει πάρα πολύ καιρό οπότε αποκλείεται να έχει ακούσει.
Απλά έτυχε να μη του αρέσουν αυτά που παίζεις ή όπως παίζεις, δεν τρέχει και τπτ έτσι δεν είναι?  :)
Και μένα ο Βρετός μου φαίνεται κουλός ( ;D) τι να κάνουμε? χεχε

Παρακαλώ ηρεμήστε λιγάκι.

Παρά να κάθεστε να αναλώνετε την ώρα σας με αντιπαραθέσεις, κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα.

Κιθαρίστε  ;)

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 07/11/07, 10:17 »
Οσον αφορα το κομματι:
Πολυ ενδιαφερουσες μελωδιες, πολυ καλα παιγμενες με αρκετα 80's στοιχεια (εμενα μου θυμισε λιγο και παλιους warlord).
Θα δωσω τα ευσημα μου λοιπον γενικα, αλλα μπορω να πω οτι καταρχην δεν μου πολυαρεσαν ο τροπος που ηταν γραμμενα τα drums και φυσικα ο ηχος τους (γιαπωνεζος γαρ) αν και αφου λες οτι επιτηδες τα εκανες ετσι παω πασσο...
Κατα δευτερον ελειπε ογκος απο τις κιθαρες, σαν να μην ηταν αρκετα μπροστα ή ισως να μην ακουγεται καλα το μπασσο και να μου φαινονται οι κιθαρες "χλιαρες" (ηχητικα παντα).
Νομιζω οτι αν το κομματι το ξανακοιταγες απο αποψη ηχου/παραγωγης θα ηταν 10 φορες καλυτερο απο οσο ειναι τωρα (και ειναι οντως πολυ καλο).
Τα ευσημα μου λοιπον και χαιρομαι ιδιατερα που υπαρχουν εστω και λιγες γυναικες (στην Ελλαδα ειδικα) που ανετα πατανε στην κιθαρα αρκετους απο εμας!

Τωρα οσον αφορα την ολη κοντρα με τον conviction, νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο... Μην πεφτεις στην αναποδη παγιδα να νομιζεις οτι επειδη καποιος σου ασκει κριτικη σε κατι (που ετσι κι αλλιως για να κριθει κατα καποιον τροπο το δημοσιοποιησες), το κανει επειδη εισαι γυναικα και αυτος ειναι φαλλοκρατης ή οτι το κανει για αλλους λογους (ζηλιας κτλ). Ειναι πιο πιθανο να το κανει επειδη απλα τυχαινει να εχει αλλα ακουσματα, αλλες αποψεις με τους υπολοιπους κτλ. Σαν καλλιτεχνης θα πρεπει να βλεπεις με θετικο ματι και τις καλες αλλα και τις κακες κριτικες (αρκει αυτες να μην γινονται με αλλους σκοπους, που στην προκειμενη περιπτωση εγω δεν ειδα κατι τετοιο) γιατι απο ολες κατι θα παρεις και τελικα εσυ θα βγεις κερδισμενη.
Επισης να σου πω, οτι με το να δειχνεις τοσο ευεξαπτο χαρακτηρα (ετοιμη για καυγα και αντιπαραθεση) σε μια κριτικη, σε κανει να φαινεσαι "ψωνιο", που προφανως δεν εισαι...
Και εννοω, οταν στις καλες κριτικες εισαι μελισταλαχτη στις απαντησεις σου και σε μια κακη εισαι πυρ και μανια, δινεις την εντυπωση οτι "εχεις καβαλησει το καλαμι" και θες (απαιτεις κατα καποιον τροπο) να ακους μονο καλες κριτικες. Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα, θα μπορουσες να ειχες χειριστει αλλιως το ζητημα, απαντωντας σε μια κακη κριτικη με ενα ευχαριστω και απλα αναφεροντας γιατι στα σημεια στα οποια δεχεσαι την κριτικη, πιστευεις οτι ο αλλος ειναι λαθος, χωρις να προσπαθεις να "πεισεις" τον αλλο (και προφανως και οσους διαβαζουν την ολη ιστορια), πως οτι κανει το κανει απο ζηλια ή απο κακια κτλ (δεν εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο, και να σαι σιγουρη πως οι πραγματικα κακοπροαιρετοι κανουν μπαμ απο μακρυα).

Ολα αυτα τα εγραψα γιατι πραγματικα εχεις ταλεντο, εισαι one of the (very) few στην Ελλαδα και μπορεις να αισθανεσαι περηφανη για αυτο, αλλα μαζι με την υπερηφανεια θα επρεπε να ερχεται και η ταπεινοφροσυνη κατα την ταπεινη μου γνωμη...
Να σαι καλα, σου ευχομαι τα καλυτερα και ελπιζω να ακουσω ξανα το κομματι σου με διαφορετικη παραγωγη (εκει εγω... :P)
« Τελευταία τροποποίηση: 07/11/07, 10:20 από Johnie Darko (Great Cornholio) »
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος Symphony Of Night

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 07/11/07, 22:34 »
Χμμ,δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς.Μα το sample στο τέλος είναι όντος Cradle Of Filth.Πιο συγκεκριμένα είναι η εισαγωγή του Bathory Aria απο τον δίσκο Cruelty And The Beast.Απλά αναροτιώμουν τι συμβολίζει. Αυτό είναι όλο.....
And I Built My Throne
Deep Into My Kingdom Of Emptyness

Αποσυνδεδεμένος Kostas Laiho

• Θαμώνας
  • Child of Bodom
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #37 στις: 09/11/07, 17:48 »
Χμμ,δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς.Μα το sample στο τέλος είναι όντος Cradle Of Filth.Πιο συγκεκριμένα είναι η εισαγωγή του Bathory Aria απο τον δίσκο Cruelty And The Beast.Απλά αναροτιώμουν τι συμβολίζει. Αυτό είναι όλο.....

ωχ.. ;D
Alexi: And you f**k**g cocksucker who throw the f**k**g bottle on the stage ... FUCK YOU!

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #38 στις: 29/03/08, 04:18 »
To ξεθάβω λίγο το θέμα...

Τατιάνα διαβάζοντας όσα είπες για τον ήχο σου δε θα τον σχολιάσω καθόλου γιατί προφανώς είναι ακριβώς όπως τον ήθελες για δικούς σου λόγους ;)

Το παίξιμο σου ως συνήθως άψογο, η μελωδία του πιάνο στην αρχή μου κόλλησε και την έχω ακόμα στο μυαλό μου!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά γιατί φαίνεται ότι δουλεύεις και πάνω απ'όλα δουλεύεις με την ψυχή σου :)

Συνέχισε να μας εκπλήσεις!!

ΥΓ : Ανέβασα και αυτό το κομμάτι στο Server μου, όποιος θέλει το κατεβάζει από εδώ