Ας ρωτήσω εδώ, μιας και είστε γνώστες: εδώ και πολύ καιρό έχω φτιάξει το http://www.myspace.com/kitharagr αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμη σοβαρά μαζί του. Τώρα που θέλω να ανεβάσω κάποια mp3, διαπίστωσα ότι δεν γίνεται... γιατί λέει ότι δεν έχω artist account και θα έπρεπε να είχα κάνει εγγραφή σε άλλη σελίδα του myspace. Μπορώ να μετατρέψω τον λογαριασμό σε artist, και πώς;
Γενικά, από τα λίγα που ξέρω, καταλαβαίνω ότι το myspace χάνει σε δημοτικότητα. Έτσι είναι;
To profile αυτό Βασίλη είναι πλέον άχρηστό για τη δουλειά που το θέλεις... Πρέπει να κάνεις ένα νέο σαν musician, από την αρχή, ώστε να μορείς να ανεβαζεις τραγούδια...
Συγκριτικά με το παρελθόν, το myspace πλέον είναι νεκρόπολη. Κάποτε ήταν ότι είναι τώρα το Facebook με πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Αν ήσουν μουσικός όμως ήταν εργαλείο απο τα λίγα... Ήταν το website σου, το press kit σου! Ιδίως μετά τις τελευταίες αλλαγές ( Myspace 3, όπου προσπάθησαν να "χτυπήσουν το facebook) οι χρήστες το έχουν φτύσει και οι διαχειριστές δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Κατά τη γνώμη μου είναι σημείο αναφοράς για κάθε καλλιτέχνη, οπότε άσχετα με δημοτικότητα, τη δουλειά του την κάνει, αν δεν μπορείς να "σηκώσεις" τη συντήρηση ενός δικού σου website...