Εγώ παραδέχομαι ότι έχω απογοητευτεί με την ομάδα.
Σωστά τα λέει ο Epalle, για μια ακόμα χρονιά πήραμε παίκτες για να λέμε ότι πήραμε. Μία μεταγραφή κράχτης, κ σε θέσεις που πονάει η ομάδα τίποτα (βλέπει center back, αριστερό χαφ, δεξί μπακ, δεκάρι).
Ο ελληνικός κορμός του παρελθόντος έχει χαθεί, κ το rotation του coach δεν άφησε την ομάδα να βρει ρυθμό σε καμμία φάση της φετινής χρονιάς.
Έτσι, εξηγείται το γεγονός ότι "ξαφνικά" είδαμε καλές αποδόσεις από ξεχασμένους παίκτες, που πήρανε μαζί τους την ομάδα στα 2-3 τελευταία παιχνίδια.
Επίσης, ποτέ ο Παναθηναικός δεν έπαιζε έτσι όπως παίζει σήμερα, με 4-3-2-1 δλδ.
Πάντα, είχε δύο σέντερ φορ (Λύμπε-Ολιζαντέμπε, Λύμπε-Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνου-Παπαδόπουλος) κ με ζευγάρι φορ έκανε τις καλές πορείες, κ πήρε το ένα πρωτάθλημα. Άποψη μου.
Η μεταγραφή του Gilberto θεωρείται αποτυχημένη.
Ο Μάτος πέρυσι τράβηξε όλη τη χρονιά, κ έχει καλύτερα χαρακτηριστικά ως δημιουργός.
Γενικά, θα προτιμούσα, μια που μένουν αρκετά παιχνίδια, να προσπαθήσει ο Τεν Κάτε να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει καλοκαιριού. Νίνης, Σιμάο, Μάτος, Ρουκάβινα, Σπυρόπουλος (απαράδεκτο το ότι δεν τον έβαλε χθες), Ivanschitz, Τζόρβας, Μελίσσης θα πρέπει να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Τον Jacub δεν τον βάζω γιατί ήδη το παλικάρι έδειξε το εύρος των δυνατοτήτων του.