Καλα Joevaicci δε νομιζω να εχει φετος παραπονα ο ΠΑΟΚ απο τη διαιτησια. Θα πεσει φωτια να μας καψει...
Εγω παλι βλεπω οτι φετος πολλες ομαδες στην Ελλαδα οταν παιζουν στην ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ εχουν πολυ ευνοικες διαιτησιες...Και δε μιλαω για ΚΑΜΙΑ απο τις μεγαλες αλλα για μια απο τις μικρες που κινδυνευει με υποβιβασμο...
@Gers: Συγγνωμη αγαπητε αλλα μολις ειδα οτι μου εστειλες λινκ για καποιες φασεις δεν το ειδα... Δεν προκειται να χασω ,οχι 1 λεπτο, αλλα ουτε 20 δευτερολεπτα για να ακουω τη φωνη του Βαρουχα και του Βασιλακη. Νομιζω κι εσυ το ιδιο... Εχω την αποψη μου και τελος. Δεν συμφωνουμε.
Ειλικρινα δεν μπορω να εξηγησω το ζηλο που εδειξες για να με πεισεις για την εγκυροτητα του γκολ του Derbyshire. Για τον Ατρομητο ενταξει το καταλαβαινω, Περιστεριωτης εισαι.
Για να μη συμφωνουμε βεβαια εμεις μετα απο 3 ΜΕΡΕΣ μπες λιγο στη θεση του διαιτητη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφασισει ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, των ΛΑΜΟΓΙΩΝ και του ΧΡΟΝΟΥ.
Ολα εξηγουνται παιδια. Οταν με το παραμικρο σου λαθος γνωριζει οτι μπορει να τερματιστει η καριερα σου, οταν 10 εκ μ@λακες ασχολουνται με σενα επι 5 μερες και οταν εχεις να κανεις με το καθε λαμογιο προεδρο, συγγνωμη αλλα ΔΕ μπορεις να δουλεψεις. Οταν με το πρωτο λαθος η εξοδος σου απο το γηπεδο γινεται πιο επισφαλης και απο αποδραση απο το Alcatraz (οχι της Συγγρου...) τοτε ΔΕΝ μπορεις να σφυριξεις ΗΡΕΜΟΣ.
Αυτα απο μενα και τελος για διαιτησια.
Υ.Γ. Ακομα περιμενω και απο σενα να μου πεις για το γκολ της Bordeaux...Που προηλθε απο φαουλ που δεν ηταν. Λογικα το youtube θα ειναι γεματο απο video...Γιατι μεχρι στιγμης σα να το χεις παρει προσωπικα να με πεισεις μονο για τον Debyshire...