In love:
Πιανιστικο κομματι. Το αριστερο χερι τελειως απροσωπο, θελει αρκετη δουλεια στο να μεταδωσει την αισθηση πως συνοδευει συναισθηματικα. Το δεξι χερι εχει 2 μοτιβα που εναλασσονται και ενα ιντερλουδιο. Θα ηθελα να αλλαζε το αριστερο χερι λιγο στο ιντερλουδιο.
Αισθανομαι πως κατι αλλο θα ηθελες να αποδωσεις, ομως δεν το καταφερες.
Melancholy:
Εισαγωγη αρμονικοτατη με "εικονες" απο αλλα κομματια. Δεν ειναι καθολου κακο αυτο. Μ'αρεσει..ομως μετα συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο. Μια αλλαγη παλι στην αρμονια στο ενδιαμεσο. Χρειαζεσαι λιγη δουλιτσα στην αισθηση του πληκτρου την ωρα που παιζεις. Ειναι αποτομες ειναι εναλλαγες της δυναμικης σου.
Μ'αρεσει που ειναι ταγκο και εχει την αισθηση της κινησης στη συνθεση. Παλι πιστευω πως ηθελες να δωσεις κατι αλλο και αλλο βγηκε στην εκτελεση...
Το δικο σου το τρενο:
Ωραια παραγωγη στη φωνη. Καποιες ενστασεις στη μιξη και στη χρηση καποιων effects. Μ'αρεσει η χρηση του glitch effect στο ρυθμικο μερος. Μην περιμενεις απο μενα να κρινω τους στιχους, γιατι ειμαι ασχετος. Καπου ακουω και ενα Groove Agent ( μαλλον παντου ακουω ενα groove agent

)
Το κομματι εχει μια δομη ελληνικου ροκ.
Hey:
Ηλεκτρονικο ξενο pop style. Η παραγωγη διαφερει παρα πολυ απο τα υπολοιπα. Σαν να το δουλεψε αλλο ατομο. Μ'αρεσει..ειναι πιασαρικο. Με μια πιο καθαρη και δυνατη παραγωγη, θα ηταν classic pop.
Daddy's Girl:
Η φωνη θελει δουλιτσα στο κομματι ( αναφερομαι στην τονικη τοποθετηση ). Τωρα η παραγωγη μου θυμιζει το πρωτο ατομο που δουλεψε και το "Δικο σου τρενο"...Εχω την υποψια πως ή το hey το δουλεψε αλλος ή εχει γινει πιο προσφατα απο τα αλλα.
Παρατηρηση. Πρεπει να δουλεψεις τις δικες σου παραγωγες, με τις σταθμες των καναλιων ιδιαιτερα. Η φωνη ειναι εντονα μπροστα και πολλες φορες ακουγεται "ξεκουρδιστη" γι'αυτο το λογο.
Καλως μας ηρθες