Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93413 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #325 στις: 28/01/08, 19:29 »
τι λες;;; ???ειναι λυση η αποχη αλλα τα παιδια δεν το κανουν γιατι μενουν πισω;..το πληθος των σχολειων που κανουν καταληψη κανουν αποχη πρωτα..

Δύο ώρες αποχή και δύο μήνες κατάληψη? Γιατί εγώ τουλάχιστον στις ειδήσεις αλλά και διαβάζοντας εδώ για καταλήψεις βλέπω τουλάχιστον στην πλειοψηφία όχι για αποχές (ή κάποιο άλλο είδος διαμαρτυρίας τέλος πάντων εκτός της κατάληψης).
αν τα παιδια θελουν να διαμαρτυρηθουν θα κανουν και δυο μηνες αποχης..αλλα στο ξανα λεω η αποχη και η καταληψη ειναι το ιδιο πραγμα με τις παραπανω διαφορες...
και η μονη διαφορα απο την καταληψη ειναι η επιλογη μαθηματος απο καποιους μαθητες και οι απουσιες..αλλα πρωτων οι μαθητες που επιλεγουν μαθημα τις περισσοτερες φορες στις αποχες ειναι απο τον φοβο ενω στις συνελευσεις ριχνουν την θετικη ψηφο "ανετα"....

Συν τη διαφορά ότι στην αποχή όποιος θέλει διαμαρτύρεται και όποιος θέλει κάνει μάθημα (όπως και στην απεργία, το ξαναλέω και εγώ) ενώ στην κατάληψη τους παίρνει η μπάλα όλους. Με την αποχή λοιπόν, τις συνέπειες του αγώνα (απουσίες στη συγκεκριμένη περίπτωση, μη καταβολή μισθού στην απεργία) θα τις υποστεί αυτός που κάνει, θέλει και συμφωνεί με τον αγώνα και όχι όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν συμφωνούν για οποιοδήποτε λόγο.
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: 28/01/08, 20:43 »
τι λες;;; ???ειναι λυση η αποχη αλλα τα παιδια δεν το κανουν γιατι μενουν πισω;..το πληθος των σχολειων που κανουν καταληψη κανουν αποχη πρωτα..

Δύο ώρες αποχή και δύο μήνες κατάληψη? Γιατί εγώ τουλάχιστον στις ειδήσεις αλλά και διαβάζοντας εδώ για καταλήψεις βλέπω τουλάχιστον στην πλειοψηφία όχι για αποχές (ή κάποιο άλλο είδος διαμαρτυρίας τέλος πάντων εκτός της κατάληψης).
αν τα παιδια θελουν να διαμαρτυρηθουν θα κανουν και δυο μηνες αποχης..αλλα στο ξανα λεω η αποχη και η καταληψη ειναι το ιδιο πραγμα με τις παραπανω διαφορες...
και η μονη διαφορα απο την καταληψη ειναι η επιλογη μαθηματος απο καποιους μαθητες και οι απουσιες..αλλα πρωτων οι μαθητες που επιλεγουν μαθημα τις περισσοτερες φορες στις αποχες ειναι απο τον φοβο ενω στις συνελευσεις ριχνουν την θετικη ψηφο "ανετα"....

Συν τη διαφορά ότι στην αποχή όποιος θέλει διαμαρτύρεται και όποιος θέλει κάνει μάθημα (όπως και στην απεργία, το ξαναλέω και εγώ) ενώ στην κατάληψη τους παίρνει η μπάλα όλους. Με την αποχή λοιπόν, τις συνέπειες του αγώνα (απουσίες στη συγκεκριμένη περίπτωση, μη καταβολή μισθού στην απεργία) θα τις υποστεί αυτός που κάνει, θέλει και συμφωνεί με τον αγώνα και όχι όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν συμφωνούν για οποιοδήποτε λόγο.
το ειπα παραπανω..αλλα σου ξανα λεω δενεχει οποιος θελει εχει οποιος φοβαται ήγή οχι...αρα τι σημαινει θελω..και την καταληψη την θελει η πλειοψηφια..δεν ειδα κανεναν παιδι εκτος πολυ λιγων παιδιων σε ολη την ελλαδα που μ,ετρουντε στη μια παλαμη..να ειπε εγω δεν θελω καλυτερη παιδεια..και αμα δεν την ηθελε γιατι ψηφισε θετικα..αλλωστε πλεον δεν κανουν μαθημα στα σχολεια αλλα στα φροντηστηρια...και αυτο αμαμου πεις οτι πρεπει να αλλαξει αυτο προσπαθουν και τα παιδια...μιλαμε για πλειοψηφία δεν μιλαμε για μειοψηφια..εαν μιλαγαμε οντως για μια μειοψηφια και εγω μαζι σου...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #327 στις: 28/01/08, 20:55 »
Παρόλ'αυτά η διαφορά δεν παύει να υφίσταται. Η πλειοψηφία της κατάληψης αναγκάζει και τη μειοψηφία να υποστεί τις συνέπειες του αγώνα. Ενώ με την αποχή ή τον οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν αναγκάζεις και τον άλλο (είτε δεν θέλει είτε φοβάται) να αγωνίζεται και αυτός με εσένα. Απλά ίσως στη μαθητική και φοιτητική πραγματικότητα οι συνέπειες του αγώνα να είναι πιο "χαλαρές" ας πούμε (π.χ. απουσίες και χαμένα μαθήματα που και τι έγινε θα τα δώσουμε στην άλλη εξεταστική). Στη μετέπειτα ζωή, συνέπεια τέτοιου αγώνα είναι η μη καταβολή μισθού οπότε δεν γίνονται τόσο εύκολα οι καταλήψεις και γίνονται απεργίες, πορείες και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: 28/01/08, 21:20 »
Η πλειοψηφία της κατάληψης αναγκάζει και τη μειοψηφία να υποστεί τις συνέπειες του αγώνα. Ενώ με την αποχή ή τον οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν αναγκάζεις και τον άλλο (είτε δεν θέλει είτε φοβάται) να αγωνίζεται και αυτός με εσένα.

μα αυτο σου λε τον αναγκαζουν με τον φοβο να κανει το αντιθετο αποαυτο που θελει..και τι να χασει..μαθημα ουσιαστικο γινεται στο φροντηστιριο...τεσπα διαφορα υπαρχει αφου και οι δυο πλευρες αναγκαζονται σε αυτες τις δυο περιπτωσεις, τουλαχιστον δεν περνουν απουσιες, και δεν μαθαινουν τον εκφοβισμο απο ξενους...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: 28/01/08, 21:23 »
Αχ καιρο ειχαν να ακουστουν φιλελευθερες αποψεις απο τοτε που εφυγε ο the boss  :P :P :P :P :P :P :P :P Ελευθερια ειανι να μπορεις να αγοραζεις 45 διαφορετικα σαμπουαν ζητω.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Adoni

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: 30/01/08, 00:20 »
Η πλειοψηφία της κατάληψης αναγκάζει και τη μειοψηφία να υποστεί τις συνέπειες του αγώνα. Ενώ με την αποχή ή τον οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν αναγκάζεις και τον άλλο (είτε δεν θέλει είτε φοβάται) να αγωνίζεται και αυτός με εσένα.

μα αυτο σου λε τον αναγκαζουν με τον φοβο να κανει το αντιθετο αποαυτο που θελει..

οταν ομως αποζητας να κανεις την επανασταση σου, για ενα καλυτερο αυριο απο την πλευρα σου, (και καλα θα κανεις να προσπαθησεις να αλλαξεις τα πραγματα εφοσον βλεπεις οτι δεν ειναι σωστα) τοτε θα πρεπει να εισαι αρκετα ωριμος, συνειδητοποιημενος και αν θελεις και γενναιος ωστε να αποδεχτεις και το βαρος των ευθυνων και των συνεπειων που αυτες συνεπαγονται.
Εαν λοιπον θελει ο μαθητης να εκφρασει την αγωνιστικοτητα του, τοτε θα πρεπει να ξεπερασει τους φοβους του και να ειναι ετοιμος για τις συνεπειες... και αυτο δεν το λεω μονο για τις καταληψεις αλλα για τη ζωη γενικα. Τιποτα δεν αλλαξε χωρις συνεπειες για τους αγωνιστες, καμμια αλλαγη δεν γινεται βελουδινα.
Ο φοβος παντα υπαρχει, αλλα αν δεν εισαι σε θεση να θυσιασεις πραγματα τοτε καλυτερα να μην το παιζεις επαναστατης. Αμα θες και τον αγωνα σου να κανεις, και λαδι να τη βγαλεις τοτε με το συμπαθειο αλλα εισαι επαναστατης της πορδης!! και απο τετοιους εχουμε χορτασει, δεν χρειαζεται να "φτιαχνουμε" κι αλλους.
Κατα συνεπεια, για να ρισκαρει θα πρεπει να εχει σοβαρο λογο... απο οτι βλεπω οσα σχολεια εχουν σοβαρο λογο για να διαμαρτυρηθουν το κανουν υποδειγματικοτατα και συνηθως αν μη τι αλλο κερδισζουν και τη συμπαθεια της κοινωνιας

και ενταξει ολοι περασαμε απο το ελληνικο σχολειο και ολοι βιωσαμε καταληψεις... οποτε μη μιλας σαν να μην εχουμε δει τι συμβαινει εκ των εσω. Οταν μου λες: ".και την καταληψη την θελει η πλειοψηφια..δεν ειδα κανεναν παιδι εκτος πολυ λιγων παιδιων σε ολη την ελλαδα που μ,ετρουντε στη μια παλαμη..να ειπε εγω δεν θελω καλυτερη παιδεια..και αμα δεν την ηθελε γιατι ψηφισε θετικα.." ε νομιζω οτι υποτιμας και τη νοημοσυνη μου οταν μιλας γενικα για ολη την Ελλαδα και οχι για σχολεια που εχουν τοσο σοβαρα προβληματα που δεν εχουν λυθει μεσω ηπιοτερων μορφων διαμαρτυριας.Ακομα δε περισσοτερο για τους λογους που γινεται καταληψη στην πλειοψηφια των σχολειων (οχι τις αφορμες ή τις προφασεις... τους λογους)... εχω περασει απο τη δευτεροβαθμια εκπαιδευση, εχω φιλους που ειναι ακομα εκει, ξερω πως σκεφτεται η πλειοψηφια των μαθητων γιατι μεχρι προτεινως ημουν και εγω ενας μαθητης.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: 30/01/08, 18:25 »
Οσο αφορα την πρωτη παραγραφο ναι συμφωνω εχεις δικιο..οσο αφορα την δευτερη..δεν υποτιμω τη νοημοσυνη σου..αλλα τα περισσοτερα σχολεια στην ελλαδα εχουν προβληματα..και αμα μου πεις οτι ολα τα σχολεια ειναι με οικοδομηση τελεια ε τοτε υποτιμας την δικη μου νοημοσυνη..εγω πηγα σε σχολεια με καταπληκτικες αιθουσες,αλλα ολα τα υπολοιπα σχολεια του δημου μου οχι μονο δεν ειχαν θερμανση αλλα ουτε καν παραθυρα...και δεν ηταν λιγες οι φορες που οι σοβαδες πεφτανε στα κεφαλια των μαθητων...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #332 στις: 30/01/08, 20:58 »
Θα συμφωνησω με την Amylo.
Σιγουρα ο ΟΣΚ τα τελευταια χρονια κανει ο,τι καλυτερο μπορει, ομως πεφτει σε γραφειοκρατικα προβληματα, νομαρχιακες αδειες, κλπ κλπ.
Σε αυτες τις περιπτωσεις ( και το εχω αναφερει ξανα ), οι καθηγητες και οι μαθητες πρεπει να κινηθουν δυναμικα για να αποκαταστησουν τουλαχιστον τα κτιριακα προβληματα. Και πιστευω πως αυτες οι καταληψεις εχουν περισσοτερη αμεσοτητα με την εκπαιδευση και τα προβληματα που αντιμετωπιζουν καθημερινα οι μαθητες.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Adoni

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: 30/01/08, 22:38 »
νομιζω ημουν σαφεστατος παραπανω οταν ειπα οτι δεν μιλαω για σχολεια με κτιριακα προβληματα, ή γενικοτερα που αντιμετωπιζουν καποιο σοβαρο προβλημα. αυτοι καλα κανουν και το κλεινουν οταν εχουν εξαντλησει πια ολα τα μεσα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #334 στις: 30/01/08, 23:29 »
οταν εχουν εξαντλησει πια ολα τα μεσα.

Νομίζω ότι αυτές ήταν οι λέξεις κλειδί.

Αποσυνδεδεμένος annezoo

• Θαμώνας
  • CH3CH(NH2)COOH
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: 15/09/08, 21:16 »
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ παλια μου σχολειο για να παρω κατι εγγραφα για τη σχολη μου που χρειαζομαι!αποτελεσμα ΟΥΔΕΝ!καταληψη!!!!!δεν εχουν περασει ουτε 5 μερες απο τον αγιασμο και κανουν καταληψη!!!!!!!!!!ειναι δυαντον????ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!
how i wish you were here

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: 17/09/08, 15:07 »
πλεον και η καταληψη εγινε θεσμος...ελεος :-\

Αποσυνδεδεμένος Bekos®

• Θαμώνας
  • ♫ A Change Of Seasons
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: 17/09/08, 16:17 »
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ παλια μου σχολειο για να παρω κατι εγγραφα για τη σχολη μου που χρειαζομαι!αποτελεσμα ΟΥΔΕΝ!καταληψη!!!!!δεν εχουν περασει ουτε 5 μερες απο τον αγιασμο και κανουν καταληψη!!!!!!!!!!ειναι δυαντον????ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!
Πλάκα κάνεις!? ΕΛΕΟΣ! Και τι αιτήματα έχουν?
Μήπως δεν τους άρεσε ο παπάς στον αγιασμό?  :P
Εντάξει τώρα, πραγματικά το έχουμε ξεφτιλίσει το όλο θέμα....
J. R. R. Tolkien:
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #338 στις: 17/09/08, 19:08 »
Οταν τα ελεγε ο παππους freemind, δεν τον ακουγατε :D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: 17/09/08, 19:51 »
Οταν τα ελεγε ο παππους freemind, δεν τον ακουγατε :D
παππου βαψε λιγο το μαλλακι και ασε τις συμβουλες :P
ειπαμε υπαρχουν και εξαιρεσεις 0:)
« Τελευταία τροποποίηση: 18/09/08, 19:09 από Amylo »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #340 στις: 17/09/08, 19:51 »
Που αρχιζουν να γινονται σπανιες και στο τελος θα καταντησουν γραφικες ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: 17/09/08, 20:01 »
Ειδησεις καταντησαμε... "Σε ενα σχολειο εγινε καταληψη ουααα τρεχτε ερχεται η πανωλεθρια"... Λες και εγινε ο κανονας... Γνωστες παραφωνεις και παραφιλολογιες... freemind δεν ειαι αναγκη να κοκορευεσαι για αηδιες.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #342 στις: 17/09/08, 20:05 »
Τα εχουμε ξαναπει Roufous αυτα ομως.. Δεν κοκορευτηκα για καμια αηδια, παρα μονο γι'αυτο που ειχα πει καποτε πως οι Καταληψεις θα καταντησουν κατι "δεδομενο" το οποιο θα χρησιμοποιειται χωρις λογο και ουσια ανα πασα στιγμη, χανοντας ετσι τη δυναμη τους.

Εξαλλου, δεν ειδα κανεναν να δημιουργησε αυτο το περιβαλλον "πανικου" που λες. Τωρα, που το βρηκες εσυ στα λεγομενα της Amylo, του paranoid και τα δικα μου...ενας Θεος ξερει!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: 17/09/08, 20:10 »
freemind δεν ειαι αναγκη να κοκορευεσαι για αηδιες.
οκ μου καθισε καπως αυτο που διαβασα  :-\

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #344 στις: 17/09/08, 20:11 »
freemind δεν ειαι αναγκη να κοκορευεσαι για αηδιες.
οκ μου καθισε καπως αυτο που διαβασα  :-\

Α, συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια :D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: 17/09/08, 20:35 »

Εξαλλου, δεν ειδα κανεναν να δημιουργησε αυτο το περιβαλλον "πανικου" που λες. Τωρα, που το βρηκες εσυ στα λεγομενα της Amylo, του paranoid και τα δικα μου...ενας Θεος ξερει!
Πρωτων δεν απαντησατε μονο εσεις. ΚΑι δευτερον τον "πανικο" τον βρηκατε στο οτι απο 1 περιπτωση που ποσταρε καποιος εδωπερα βγαλατε το συμπερασμα οτι η καταληψη εχει γινει θεσμος και οτι εκφυλιστηκε, λες και πανελληνιως 1 στα 2 σχολεια κανει καταληψη με το που αρχιζει η χρονια. Βγηκε δηλαδη ενα πολυ αυθαιρετο συμπερασμα το οποιο βιαστηκες κιολας να πεις οτι "το προεβλεψες".

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #346 στις: 17/09/08, 20:37 »
Αρη , αγορι μου...για ποιον πανικο μιλας και παλι; Χρησιμοποιεις αυτη τη λεξη, ενω δεν υπαρχει πουθενα πανικος! Καποια συμπερασματα ειπαμε. Αν θελεις, μπορεις να συμμετασχεις στη συζητηση..Απο εκει και περα, εαν εχει εμπαθεια εναντιον μου, μπορεις να την εκφρασεις και με pm. Ευχαριστω.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: 17/09/08, 20:47 »
συγνωμη κιολας ρε ρουφους,αλλα αυτο κτλβες απο το ποστ μου;
αν νι πρεπει μαλλον να το ξαναδιαβασεις :-X

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #348 στις: 17/09/08, 20:48 »
Roufus..νομιζω οτι παραφερεσαι..
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: 17/09/08, 20:48 »

Εξαλλου, δεν ειδα κανεναν να δημιουργησε αυτο το περιβαλλον "πανικου" που λες.
Οριστε ποιος χρησιμοποιησε πρωτος την λεξη.

Δεν εχω εμπαθεια με σενα. Απλα σχολιαζω αρνητικα το γεγονος οτι αμεσως ετρεξες να παρεις τα ευσημα οτι προεβλεψες οτι η καταληψη θα γινοταν θεσμος.

ΚΑι επισης σχολιαζω αρνητικα οτι βγηκε αυθαιρετα το συμπερασμα οτι η καταληψη εγινε θεσμος επειδη στο σχολειο της anezoo κανανε καταληψη απο την αρχη της σχολικης χρονιας.

Καταρχας γνωριζει κανεις γιατι κανανε? Η πιθανοτητα να υπαρχει καποιος πολυ σοβαρος λογος δεν περναει απο το μυαλο κανενος?

Τεθηκε εδω μια ειδηση και αμεσως τα σχολια προσωπικα μου θυμισαν τηλεπαραθυρα. "αχ κριμα εγινε η καταληψη θεσμος" "αμα γιατι? παλι? χαχα και τι αιτηματα εχουν ? ελεος".

Αυτα ειχα να πω και απλα κριμα ειναι να βγαινουν ετσι τετοια συμπερασματα. Απο κει και περα μπορει ο καθενας να υποθεσει ο,τι θελει.

ΥΓ:Αμυλο δεν νομιζω οτι αναφερθηκα καπου σε σενα.
ΥΓ2:Αν ειναι ετσι αφηστε τον τρελο στην τρελα του. Αν ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω.