Δεν έχω κάποιο μυστικό ρε παιδιά

. Απλώς από όσες φορές έχω παραγγείλει εκτός EU δεν
έχω πληρώσει ποτέ εκτός από 1-2 φορές.Μόνο από αμερική τα τελευταία 2 χρόνια γύρω στις 12-15
παραγγελίες σε διάφορα πράγματα έως και αντ/κα για το αυτοκίνητο μου και η μοναδική που πλήρωσα
ήταν όταν έκανα το λάθος να ζητήσω οικονομική αποστολή.Εκεί τους δίνεις όλο το χρόνο να εκτελωνίσουν
το πακέτο και δεν τους πιέζει ο χρόνος που πολλές φορές αναγκάζονται να διώχνουν πράγματα μιας και
προφανώς δεν προλαβαίνουν.Μου έχει τύχει να φέρω αντ/κο αξίας 150$ και να πληρώσω και άλλες φορές
για πολλαπλάσιας αξίας πράγματα να μου 'ρθουν ατελώς.
Εγώ είμαι πάντως της άποψης και ειδικά όταν μιλάμε για Αμερική με την αναλογία $-€ που ισχύει τώρα
ότι καλύτερα να ρισκάρεις και το πολύ-πολύ να πληρώσεις και περίπου θα σου έρθει το ίδιο.
Και για να μην φεύγουμε εντελώς από το θέμα, έχετε τσεκάρει πόσο πάει ο ενισχυτής για τον οποίο μιλάμε
στα αμερικάνικα online stores ή και ebay?Από 230€ ξεκινάει(!) τη στιγμή που ο thomann τον έχει 466€...
Βάλε και τα μεταφορικά από αμερική από 80-120€ με USPS priority για παραγγελία από US πάλι στο κέρδος είσαι αρκεί να μην στα χαλάσουν στο τελωνείο.Αλλά και πάλι δε νομίζω να πάς στο σύνολο πάνω από το ποσό του thomann.
Κιθάρα και διάφορα άλλα μπιχλιμπίδια έφερα πριν 3 μήνες αξίας πάνω από 1250$ σαν δώρο και δεν έδωσα ούτε € τελωνείο
με κόστος αποστολής 125$.Πέμπτη έφυγε,Δευτέρα πρωί την είχα στα χέρια μου!
Ζητάς να σου στείλουν με μειωμένη τιμή ή ακόμα και σαν δώρο αν μπορούν το προιόν.Και πάντα με USPS priority mail που είναι αρκετά γρήγορη και σχετικά φτηνή.