Σειρα μου να απαντησω σαν πεζος κ σαν οδηγος...
Πρωτα απολα,ειναι λανθασμενη η χρηση της λεξης "καφρος" για τον χαρακτηρισμων αυτων των ανθρωπων!!!Μαλακες εινια οι ανθρωποι,οχι καφροι!!Για φιλοσοφηστε το λιγο...καφρος με 4Χ4 δεν υφισταται!!!Κανα καμενο Yugo θα οδηγανε η κανα μεταχειρισμενο η κανενα καημενο!!!
Η αστυνομια υπαρχει παντου,μονο για να υπαρχει.Η δουλεια τους ειναι να αφαιρουν πινακιδες κ να κοβουν κλησεις σε εκεινους που δεν σεβαστηκαν το τεραστιο οριο των 2 ωρων σε περιοχες ελεγχομενης σταθμευσης κ αναλογης σημανσης,καθως κ της μετατροπης ενος κομματιου ενος τεραααααστιου πεζοδρομου-πλατειας σε παρκινγκ.Οταν εχεις 5 στρεμματα πλατεια το ενα αστο για αυτοκινητα!!Κ μην ξεχναμε την διαφημιση "κοντα στον πολιτη για την ασφαλεια του" της δημοτικης αστυνομιας...εγω τους αποκαλω "οι φιλοι μας τα ζωα"...Ψιτ,ψιτ!!Friskies!!
Τα παρκινγκ φυσικα κ βγαζουν χρυσα λεφτα.Ειναι κατασταση η πρωτη ωρα να ειναι 3-4€,η δευτερη 2 κ καθε επομενη 1.60?Το πλυσιμο πιο φτηνο ειναι!!!Κ να μην πω για τις περιοχες που μετατρεπονται σε παρκινγκ δικυκλων!!(*βλ. Πρασσα-ο αγαπητος μας Παπαγεωργοπουλος εβγαλε 15 αυτοκινητα για να βαλει 5 το πολυ μηχανες κ ενα τρειλερ!!!Οι Θεσσαλονικεις γνωριζουν πιστευω...)
Σαν πεζος κ γω προτιμω να κανω ενα ελαφρυ σλαλομ αναμεσα απο μηχανακια αλλα οχι κ να κινουνται στο πεζοδρομια για να γλιτωσουν ενα φαναρι.Γιαυτο πιστευω το ειπαν κ πεζο-δρομιο.Οσο για τα παρκαρισμενα αυτοκινητα...ενταξει,οχι να εχουμε κ διοδο προς το δρομο καθε 40 αυτοκινητα!!Εχω περασει κ γω πανω απο αυτοκινητο,κ αφησα την πανεμορφη Adidas-πατημασια μου στο πορτ παγκαζ του.Επισης ενταξει οι δυο ροδες επανω,ειδικα σε στενους δρομους αλλα οχι χε στενα πεζοδρομια!!ΠΟΤΕ ομως ολοκληρο αυτοκινητο επνανω στο πεζοδρομιο!!Μου φαινεται θα εξοπλιστω κ γω τετοια αυτοκολλητα!!(ευχαριστω για την αρχη Βαλια!!)
Σαν οδηγος σεβομαι παντα τους πεζους,κ ενας λογος παραπανω ειναι οτι ειμαι κ γω πεζος.Προτιμω να αφησω το αυτοκινητο μου 20 τετραγωνα μακρια-κ να γινω κ γω περισσοτερο πεζος-παρα να κλεισω ραμπα για αναπηρους.οχι οτι κ αυτες απο μονες τους ειναι καλοφτιαγμενες αλλα ας μην το κανουμε χειροτερο.Μπορει ανα πασα ωρα κ στιγμη να μας τη βγει καποιο αλλο αυτοκινητο κ να ειμαστε εμεις στη θεση να μετακινουμαστε με αμαξιδιο.
Οδηγαμε ενα θανατηφορο μηχανημα,ας το καταλαβουμε,ας προσεχουμε κ ας σεβομαστε τους αλλους.
Ειμαι τελιεως υπερ του αυτοκολλητου για το λογο που αναφερεται επανω:Την ωρα που κερδισες ωστε να παρκαρεις εκει,χαστη βγαζοντας το αυτοκολλητο...μια κ αστυνομια ξυνει τα μεγαααααλα της π**αρια...κ αν ποτε παρκαρω πανω σε ραμπα ή να κλεινω τελειως πεζοδρομιο...εγω θα μου το κολλησω!!
Μετα σεβασμου,
---------->ΚΟΥΡΕΑΣ.