Αποστολέας Θέμα: Ευνουχισμός παιδεραστών  (Αναγνώστηκε 37060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Ευνουχισμός παιδεραστών
« Απάντηση #100 στις: 12/12/07, 02:50 »
Μικα μην ξεχνας πως η ακροαριστερα υπηρξε και εκτος εθνικων συνορων..Πχ, Ρωσια...Οποτε, ας μην μιλαμε για εγκληματα.
Να υπενθυμισω βεβαια πως και εντος συνορων, ειχαμε και εναν εμφυλιο, ειχαμε καποιους ανταρτες..ειχαμε γενικα προβληματα..Ειτε απο το ενα ακρο, ειτε απο το αλλο..Και με νεκρους απο τις 2 πλευρες..Αρα, δεν ειναι επαρκης δικαιολογια αυτη...
Τα ακρα ειναι ακρα...Βεβαια, στην Ελλαδα ουτε και αξιοπρεπη κεντρο εχουμε, αλλα δεν ειναι κακο να ελπιζεις,ετσι; :D

Kurt kobain, σκεψου λιγο πως η 'ανακριση' για τα πιστευω ενος ανθρωπου θυμιζει τεχνικες χουντας. Ο Μακης επελεξε να ψηφισει ΛΑΟΣ, γιατι εκει βρηκε αυτο που τον εκπροσωποσε. Και οπως εχω πει, το προβλημα δεν ειναι αυτοι που ψηφισαν το ΛΑΟΣ, αλλα αυτοι που δεν εκαναν κατι γι'αυτο ( και δεν εννοω να βγουν με τα οπλα στο χερι και να σκοτωνουν τα μελη του ΛΑΟΣ ), ωστε να μην συμβει.
Απο τη στιγμη που συνεβη, οποιαδηποτε φωνη, κραυγη και "δηθεν" εκνευρισμος δεν βοηθαει στη βελτιωση της αριστερας, ετσι δεν ειναι;

Αν υπηρχε ενας καλος και σοβαρος αντιλογος μεσα στη Βουλη απεναντι στο ΛΑΟΣ ( και οχι "α, δεν μιλαμε με εσας, γιατι ειστε δεξιοι" ), δεν θα ηταν ολα πολυ καλυτερα;
Και για οποιον εχει δει Βουλη, θα προσεξει πως περισσοτερες συμφωνει ο Καρατζαφερης με το ΣΥΡΙΖΑ, παρα το αντιθετο..και αυτο μονο και μονο επειδη ειναι δεξιοι..
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 12/12/07, 02:57 »
Συγχωρεσε με, αλλα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα αυτης της παρεμβασης :/

Αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα στη Μικα, τοτε προσεξε το post της και την καταληξη αυτου και θα καταλαβεις γιατι το ειπα ;)
απλα εχεις απαντησει και αλλες φορες με τον ιδιο τροπο(δηλ. με βαση την ηλικια) σε αλλες συζητησεις φιλε μου φρι και κατα την ταπεινη μου αποψη δεν το θεωρω σωστο... :-\ αυτο επειδη καθισα και διαβασα ολο το θεμα δεν νομιζω να παιζει ρολο η ηλικια στη διαμορφωση μιας αποψης και γιατι οχι,ακομα και μιας ιδεολογιας...δεν ειπε κατι η μικα που να χρειαζονταν να ειναι 40 χρονων για να της 'επιτραπει' να το εκφρασει...
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #102 στις: 12/12/07, 02:59 »
Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα στην Μικα!
Της ειπα πως ειναι δυσκολο να της εξηγησω περι δημοκρατιας, οταν ειναι ηδη σε μια ηλικια που εχει πλασει ( οπως και ο καθενας μας ) τη κοσμοθεωρια της.. Ισα ισα, που ημουν ξεκαθαρος σε αυτο.

Οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε απλως εχουν εναν.."πλουραλισμο"..Ομως, δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα, οπως καταλαβαινεις :)
« Τελευταία τροποποίηση: 12/12/07, 03:11 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 12/12/07, 03:02 »
Kαταρχάς θα 'πρεπε να ντρέπεστε που ανοίγετε τέτοιες συζητήσεις ενώ είμαι πίσω στην ύλη των μαθημάτων και (υποτίθεται πως) σκίζομαι στο διάβασμα :D

Αναφερόμενος στο αρχικό θέμα, είναι τουλάχιστον άρρωστο αυτό που προτείνει ο δημοκρατικά εκλεγμένος Πλεύρης (δώστε βάση στον χαρακτηρισμό). Επειδή έχεις να κάνεις με άρρωστους ανθρώπους, δε σημαίνει ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζεις με άρρωστα μέσα. Κανένας παιδεραστής δε γεννήθηκε ανώμαλος και, εξάλλου, την ψυχική διαταραχή του θα βρει κάποιον τρόπο να τη βγάλει, ευνουχίζοντάς τον ή όχι - ή τέλος πάντων ό,τι πρότεινε ο δημοκράτης.

Πάμε τώρα στο off-topic που αναμένεται συναρπαστικό για μία ακόμη φορά. Αρχικά, να πω για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ είναι κόμμα. Είναι ένας συνασπισμός κομμάτων, στον οποίο συμμετέχει κάθε καρυδιάς καρύδι, από τους εθνικόφρονες του ΔΗΚΚΙ μέχρι τους τροτσκιστές (ουάου) της ΔΕΑ και τους ρεφορμιστές ανανεωτικούς του ΣΥΝ, σύντομα υπό την αρχηγία του Alex "θέλω να γίνω Τσάβες στη θέση του Τσάβες" Cheapras. Όσο γελοίο και να φαίνεται το όλο εγχείρημα από πλευράς πλουραλισμού (πώς θα συνεννοηθούν όλοι αυτοί να κάνουν επανάσταση; ) δε σας κρύβω ότι εγώ το βλέπω σαν μία αχτίδα αισιοδοξίας (μα τι γράφω σήμερα!) για τον προοδευτικό/επαναστατικό χώρο (ποιο ΚΚΕ; )

Το ΛΑΟΣ τώρα. Κατά μία έννοια χαίρομαι που μπήκε στη βουλή. Και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που αρχίζει σιγά σιγά και μοιράζεται μαζί με εμάς τους υπόλοιπους τις δημοκρατικές του απόψεις. Σκέφτηκα στην αρχή να βάλω σε εισαγωγικά το "δημοκρατικές", αλλά εφόσον προέρχονται από ένα εκλεγμένο από το λαό κόμμα, ποιος ο λόγος; Και εξηγώ αμέσως την αιτία της ικανοποίησής μου. Τώρα μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι η Δημοκρατία στην καλύτερή της μορφή ΜΠΑΖΕΙ και στη χειρότερη είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. Γιατί, αγαπητοί μου, και ο Χίτλερ αν θυμάστε δημοκρατικότατα ανέβηκε αρχικά στην εξουσία. Θα πρέπει εγώ να σεβαστώ τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε, επειδή τον ψήφισε ο Γερμανικός λαός; Όχι, ούτε αυτόν ούτε τους ψηφοφόρους του θα σεβαστώ αλλά θα τους λυπάμαι, όπως λυπάμαι και τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, που πέφτουν θύματα των επικοινωνιακών τρικ του Καρατζαφύρερ.

και όχι,δεν είστε εσε΄ς αναρχικοί..Κάτω η χούντα των μαρξιστών...Απάτριδες και αναρχικοί είστε οι περισσότεροι..

Γουάτ;

Επίσης: "Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 10 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας."

Αράξτε ρε σύντροφοι! :P
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος kurdt kobain :-)

• Θαμώνας
  • If you read, you will judge...
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 12/12/07, 03:10 »
απολυτα σωστος ο TheTr00p3r...
''When I Meet You There...''

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 12/12/07, 09:26 »
Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα στην Μικα!
Της ειπα πως ειναι δυσκολο να της εξηγησω περι δημοκρατιας, οταν ειναι ηδη σε μια ηλικια που εχει πλασει ( οπως και ο καθενας μας ) τη κοσμοθεωρια της.. Ισα ισα, που ημουν ξεκαθαρος σε αυτο.

Οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε απλως εχουν εναν.."πλουραλισμο"..Ομως, δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα, οπως καταλαβαινεις :)

Το ίδιο με την κοσμοθεωρία συμβαίνει και σε σενα φίλε μου Θανάση...ό,τι και να σου πω αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη, οπότε τζάπμα συζητάμε...!Αλλά επειδή είμαστε σε ένα φόρουμ αναγκαστικά πρεπει να ακούγονται όλες οι απόψεις μας είτε αρέσουν σε κάποιοιν είτε όχι (τι μιλάμε για πλουραλισμό τόση ώρα...!!)...!
Aλλά δυστυχώς, δεν πιάσατε το κυριο νόημα εκείνου του ποστ μου,...!Υπάρχει στην Ελλάδα πλουραλισμός??Εκπροσωπούνται όλα τα πολιτικά μερίδια μέσα στη Βουλή??Και τα 2 άκρα??Ή οι φωνές σαν φτάνουν μόνο στο δεξιό άκρο?
Το υπενθυμίζω καθώς φαίνεται ότι δεν το δώσατε τη σημασία που έπρεπε..!!Ξαναλέω ότι δεν είμαι υπερ κανενός άκρου, αλλά το αναφέρω αυτό γιατί όταν μιλάμε για πλουραλισμό, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε και τί λέμε...!!!
Και βέβαια σε παγκόσμιο επίπεδο ο κομουνισμός έκανε και φοβερά πράγματα, δεν το αρνούμαι!Αλλά ο σοβινιστικός κομμουνισμός του Μαο και του Στάλιν δεν έχει καμία σχέση με την αριστερή ιδεολογία έτσι όπως την συνέβαλε ο Μαρξ και την εκανε πράξη ο Λένιν... Και ας μην ξεχνάμε τις 10000 εκτελέσεις αριστερών απί προ και μετα πολέμου χρόνια καθώς και την Χούντα των συνταγματαρχών...!Η ακροδεξιά μπάζει από παντού, και είναι σαπια από όπου και να την πιάσεις...

Τρουπερ πέστα!Μαζί σου..!  ;) Όχι γιατί μόνο εγω τα λέω και πέφτουν όλοι πάνω μου... :P
Μα το σύρριζα αυτό επιδιώκει!Συνασπισμό της αριστερας στην Ελλάδα!Είναι το μόνο που έχει πιάσει το νόημα ότι για να υπάρχει ουσιαστική και παγια αντιπολιτευτική αριστερα , είναι ανάγκη αυτή η αριστερά να είναι ενωμένη!Εγω προσωπικά όλες αυτές τις κατηγοριοποιήσεις τις θεωρώ χαζές και αχρείαστες...!Όταν διακυβευεται το κοινό καλό δεν διαχωρίζεσαι σε Λενινιστής, Μαρξιστής, Τροτσικιστής και και και χάνοντας τον στόχο..!Όταν η αριστερά υπάγεται κάτω από το κοινό καλό και από τις ίδιες ανθρωπιστικές αξίες και ιδανικά, είναι ανωφελο να είναι διαχωρισμένη....!
 Τέσπα, εντελώς οφ-τόπικ αυτό, αλλά μιας και έδωσε το έναυσμα ο τρουπερ.... ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #106 στις: 12/12/07, 10:31 »
Μικα, πριν τις εκλογες, το ΣΥΡΙΖΑ εκανε ανοιχτο πολεμο στο ΚΚΕ...Πως μπορεις να επιδιωκεις μια ενωμενη αριστερα, οταν πολεμας το μονο κομμα το οποιο ανηκει στην ιδια κατηγορια;

Και εαν οντως εκανε εναν τοσο σημαντικο αγωνα, δεν θα επρεπε να ειχε καποιο αντικτυπο, καποιο κερδος σε αυτη την κοινωνια;
Ο μονος ουσιαστικα κερδισμενος, ηταν ( δυστυχως ) το ΛΑΟΣ, που οχι μονο βρεθηκε μεσα στη Βουλη, αλλα κερδιζει ολους και περισσοτερους "οπαδους", εξαιτιας του καλου image προεδρου που εχει.
Και κακα τα ψεμματα, το ΣΥΡΙΖΑ απλως πηρε ψηφους απο τους ανικανοποιητους του ΠΑΣΟΚ και τους μπερδεμενους του ΚΚΕ...Δεν κερδισε δυστυχως κανενα κομματι νεο του λαου. Διαχειριστηκε λαθος το θεμα του Τσιπρα, ο οποιος εμεινε στο "παγκο", παρολο που θα μπορουσε να μαζεψει με το λογο και τη σοβαροτητα του ενα μεγαλο μερος της νεολαιας, διαχειριστηκε λαθος τις επιθεσεις κατα του ΚΚΕ και στο τελος κατεληξε σε μια ξυλινη γλωσσα του προεδρου του.

Εαν στο μελλον δεν υπαρξει ενα πιο οργανωμενο και ενιαιο μετωπο απο την αριστερα, να περιμενουμε και μεγαλυτερα ποσοστα απο το κομμα του Καρατζαφερη. Μεχρι στιγμης εχει αποδειξει  πως μπορει να διαχειριζεται το χαλαρο αντιλογο των αριστερων κομματων μεσα στη Βουλη..Μακαρι να βγω λαθος και ολα να ισορροπησουν στο μελλον...

Οσο για τις αποψεις περι κοσμοθεωριων, συμφωνω απολυτα, γι'αυτο στο ειπα και πιο πανω και σταματησα τη συζητηση εκει.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #107 στις: 12/12/07, 11:42 »
Το ΛΑ.Ο.Σ είναι εκλεγμένο δημοκρατικά κόμμα και εκεί τελειώνει η συζήτηση.Για την ύπαρξη του ΛΑ.Ο.Σ στο κοινοβούλιο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ελληνικός λαός που το έστειλε εκεί και η συμπεριφορά των κομμάτων της αριστεράς ,που πολιτευτήκαν τόσα χρόνια ,άλλα με εντελώς παπατζήδικο τρόπο(βλέπε ΠΑ.ΣΟ.Κ)άλλα με εντελώς θεωρητικό τρόπο και ως δεκανίκια του ΠΑ.ΣΟ.Κ(βλέπε ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και άλλα με εντελώς παλαιολιθικό τρόπο (βλέπε Κ.Κ.Ε).Όλα αυτά αφήσαν χώρο για ένα τέτοιο κόμμα. Και είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι ψηφοφόροι του προέρχοντε αποκλειστικά από το χώρο της Ν.Δ .
Η αριστερά για να είναι αξιόπιστη οφείλει να είναι τίμια και συνεπής γιατί αυτά πρεσβεύει.Από τη δεξιά χωρίς να θέλω να πω ότι ισχύει για όλους ,καλώς ή κακώς περιμένουμε (έστω και από κακή προαίρεση) , κάποιες λαμογιές.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #108 στις: 12/12/07, 11:46 »
MACMISIAS λες ακριβως αυτο που λεω κι εγω. Δεν φταιει το ιδιο το ΛΑΟΣ, για την υπαρξη του μεσα στη Βουλη. Χειριστηκε αψογα τις καταστασεις που επικρατουσαν στην αριστερα και "τραβηξε" αναποφασιστους ψηφοφορους απο ολες τις "περιοχες".
Οι κυριοι που τωρα αισθανονται θιγμενοι που εχουν στα αριστερα τους εδρανα βουλευτες του δεξιου χωρου και αποκλειουν το διαλογο μαζι τους με το "ετσι θελω", πρεπει να κανουν την αυτοκριτικη τους για το τι εκαναν ωστε να μην συμβει αυτο το γεγονος.
Και οσο ο λαος σε αυτη τη χωρα εχει το λογο να αποφασιζει για το ποιος θα τον εκπροσωπει μεσα στη Βουλη, θα πρεπει να τον σεβονται και ολοι οσοι εμαθαν την "επανασταση" απο την ιστορια...
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: 12/12/07, 12:01 »
Ακριβώς συμφωνούμε. Απλά κατέγραψα την άποψή μου γι'αυτό και δεν έκανα παράθεση.Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη χώρα που εξοστράκισε έναν Αριστείδη και έναν Θεμιστοκλή ,είμαστε δηλαδή ποτισμένοι από τα γεννοφάσκια μας στη Δημοκρατία ,ακόμα κι'όταν αυτή αφήνει περιθώρια για λάθη.Δεν θέλω να κάνω ηθικοπλαστικές αναφορές ,αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα δεχόμαστε σαν αξιώματα.Τα κόμματα της Βουλής είναι ότι θέλει ο καθένας ,αλλά πάνω απ' όλα είναι θεσμικά εκλεγμένα.Τελειώνοντας θέλω να πω ότι το νομοσχέδιο που έχει σχέση με το θέμα μας ,συζητείτε αυτή τη στιγμή στη Βουλή και το μεταδίδει το κανάλι της.Για όποιον ενδιαφέρετε...

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: 12/12/07, 14:46 »
 Αγαπητη Μικα θα σου προτεινα να χαλαρωσεις λιγακι... οχι τιποτα αλλο, αλλα και εσυ τσατιζεσαι αδικα, αλλα και συμβαλεις στο χασιμο της μπαλλας ;) Το θεμα εδω ειναι η παιδεραστια ως φαινομενο και το πως μπορει να αντιμετωπιστει.. Οχι η διαμαχη της αριστερας η της αναρχικης θεωριας με την ακροδεξια!! Οσον αφορα στη θεωρια του αναρχισμου νομιζω πως ερχεται σε πληρη αντιθεση με την εννοια του κοινοβουλευτισμου και αρα το ενδεχομενο ενος αναρχικου κομματος στη βουλη μαλλον δε στεκει και πολυ.. Τη σεβομαι ως θεωρια και ως σταση ζωης αλλα ως κομμα που να συμμετεχει στην "εξουσια" δε μπορω να τη φανταστω.. αν θες σε μια επομενη εκθεση σου μπορεις να μας διαφωτισεις καλυτερα πανω σε αυτο. Οσο για το ειδος του πλουραλισμου και της αληθινης δημοκρατιας στη χωρα μας εχω την αποψη πως απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Και σε αυτο δε φταιει ουτε ο Πλευρης ουτε ο Καρατζαφερης αλλα ολοκληρο το κοινωνικοπολιτικο συστημα στη χωρα μας στο οποιο κανουν κουμαντο 2-3 μεγαλες και πλουσιες οικογενειες ενω οι μικροτεροι απλα κοιταζουν να παρουν κανενα κομματακι απο την πιτα κατω απο το τραπεζι! Οταν αυτο ο Καρατζαφερης το χτυπα αυτο ανοιχτα μεσα στη Βουλη λεγοντας και συγκεκριμμενα ονοματα (επι τελους) αυτο σε ενοχλει; Οταν καποιος δειχνει ανοιχτα τον "αλλο" φασισμο που κυριαρχει στη χωρα μας και ερχεται κατ'ευθειαν απο το Λευκο Οικο η το σπιτι του Λαμπρακη, εσυ συτο το φτυνεις; Το θεωρεις ενδειξη φασισμου; Και οταν καποιοι καινε το βιβλιοπωλειο του Γεωργιαδη η τον απειλουν προσωπικα εσυ πως το σχολιαζεις; Δε θα πω αλλα και δε προκειται να επανελθω στο θεμα αυτο παρα μονο οταν η συζητηση κινηθει γυρω απο την παιδεραστια και μονο!!! Αν θες μπορουμε να κανουμε πολιτικη συζητηση αλλου.. Παντως σε χαιρομαι αφανταστα για τις αποψεις σου και για τη θερμη με την οποια τις υποστηριζεις. Αυτα... :)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 12/12/07, 23:54 »
πριν τις εκλογες, το ΣΥΡΙΖΑ εκανε ανοιχτο πολεμο στο ΚΚΕ...Πως μπορεις να επιδιωκεις μια ενωμενη αριστερα, οταν πολεμας το μονο κομμα το οποιο ανηκει στην ιδια κατηγορια;

Δεν μπορώ να αφήσω αυτό ασχολίαστο, κι ας διακινδυνεύσω να χαρακτηριστώ ως κομματόσκυλο για άλλη μια φορά (αν είναι δυνατόν...). Freemind, ακριβώς το αντίθετο γίνεται, το ΚΚΕ είναι αυτό που μια ζωή πολεμάει όποια άλλη αριστερή δύναμη προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι (για να μη μιλήσω για τους τραμπουκισμούς εναντίον των αναρχικών). Και όσον αφορά τη νεολαία κυρίως, οι επιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε φραστικές... Πρέπει να έχουν όλοι από ένα αντίγραφο από το μουστάκι του Στάλιν, δώρο με κάθε εγγραφή στην ΚΝΕ! Ευτυχώς που ο Συ.Ριζ.Α δεν έπεσε στην παγίδα να κάθεται να ασχολείται με τις γελοιότητες των ΚΚΕδων. Επίσης το κατά πόσο ανήκει στην ίδια κατηγορία ελέγχεται...
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #112 στις: 13/12/07, 00:47 »
Παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος που το thread μου μάζεψε και σήκωσε τόση πολύ συζήτηση, αλλά θα σας παρακαλούσα να επανέλθετε στο θέμα, και να αφήσετε τις πολιτικές τοποθετήσεις για άλλο thread.Θερμή παράκληση!

Για να πω κάτι τελευταίο όσον αφορά την δημοκρατία, και είναι κάτι που απευθύνεται σε όλους, η δημοκρατία, είπε ο Ηράκλειτος, είναι ένα κόμμα με πάρα πολλά ελλατώματα, ελλείψει όμως καλύτερων πολιτευμάτων, είναι το κορυφαίο. Αν είναι διαφορετικά, ας μου υποδείξει κάποιος ένα πολίτευμα χωρίς καθόλου ελλατώματα. Τώρα...αριστεροί, δεξιοί, αναρχικοί, με αρχές και λοιπές π**άρες περισσεύουν για μένα, ανεξαρτήτως χρώματος γεννηθήκαμε όλοι έλληνες πολίτες που κάποτε αναπόφευκτα όλοι μας θα πεθάνετε. Οπότε ασχοληθείτε μέχρι να πεθάνετε, τα επόμενα δλδ 20 χρόνια που μας αναλογούν όλους μέχρι να γίνει ο επόμενος πυρηνικός πόλεμος, με πιο σοβαρά θέματα, όπως να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα εμείς και οι συνάνθρωποι μας. Με το να μαλώνετε για πολιτική δεν κερδίζετε παρά να καίτε ασφάλειες και να μην βγάζετε άκρη, και ούτε πρόκειται να βγάλετε άκρη. Αυτά...
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 13/12/07, 02:06 »
Μικα, πριν τις εκλογες, το ΣΥΡΙΖΑ εκανε ανοιχτο πολεμο στο ΚΚΕ...Πως μπορεις να επιδιωκεις μια ενωμενη αριστερα, οταν πολεμας το μονο κομμα το οποιο ανηκει στην ιδια κατηγορια;

Τι λες τωρα :P ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #114 στις: 13/12/07, 11:20 »
που κάποτε αναπόφευκτα όλοι μας θα πεθάνετε.

Είμαι και συ αλλά είσαι και γω...  ;D
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 13/12/07, 13:55 »
που κάποτε αναπόφευκτα όλοι μας θα πεθάνετε.

Είμαι και συ αλλά είσαι και γω...  ;D
Έχω να ομοληγήσω ότι ήταν κορυφαίο...χαχ ;D

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #116 στις: 13/12/07, 22:00 »
κάποτε αναπόφευκτα όλοι μας θα πεθάνετε
δεν ξερω αν πραγματι εισαι αθανατος αλλα το ποστ σου θα μεινει αθανατο ;D ;D ;D ;D ;D ;D
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #117 στις: 16/12/07, 18:07 »
Thanks everybody...you re so kind!!!
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 16/12/07, 18:31 »
ανεξαρτήτως χρώματος γεννηθήκαμε όλοι έλληνες πολίτες που κάποτε αναπόφευκτα όλοι μας θα πεθάνετε.

Ζαχος Δογκανος (ΤΜ)

Αποσυνδεδεμένος delfinaki

• Αρχόντισσα των Θαλασσών
  • Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: 19/12/07, 10:50 »
Μετά το τελευταίο περιστατικό στον Ίλιον, όπου η μάνα εξέδιδε κατά συρροήν τα 3 παιδιά της και συγκεκριμένα την μια κόρη της από την ηλικία των 6 ετών, σε κάτι γέρους στην γειτονιά της (περιλαμβανομένου και ενός ιερέα), τι έχετε να προτείνετε για αυτή την εκπληκτική μάνα?

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 19/12/07, 10:57 »
Μετά το τελευταίο περιστατικό στον Ίλιον, όπου η μάνα εξέδιδε κατά συρροήν τα 3 παιδιά της και συγκεκριμένα την μια κόρη της από την ηλικία των 6 ετών, σε κάτι γέρους στην γειτονιά της (περιλαμβανομένου και ενός ιερέα), τι έχετε να προτείνετε για αυτή την εκπληκτική μάνα?
Πραγματικα απιστευτη ιστορια. Ξεχασες μια μικρη λεπτομερεια ομως. Η μητερα εκανε χρηση ναρκωτικων! Εξεδιδε τα παιδια της για να βρει τη δοση της. Κοιταχτε τα ναρκωτικα που μπορει να οδηγησουν.... στην πληρη παρανοια.

Αποσυνδεδεμένος delfinaki

• Αρχόντισσα των Θαλασσών
  • Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 19/12/07, 11:39 »
Στην πλήρη δεν λες τίποτα και μη χειρότερα, εμ βέβαια, για να εξασφαλίζει τη δόση της, πούλαγε τα παιδιά της, σα δεν ντρέπεται λέω εγώ, μου φαίνεται ότι πρέπει να τιμωρηθεί βάσει Saw III

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 19/12/07, 12:03 »
 Εκτος και αν ο ιερεας "ευλογησε" την πραξη και απο παιδοφιλια τη βαφτισε "κατηχηση"!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! Οχι μονο στη μανα και στους λιγουρηδες πορνογερους αλλα και σε ολους τους κατοικους της περιοχης που πρωτον: γνωριζαν και δε μιλουσαν, δευτερον: ξεσηκωθηκαν για να υποστηριξουν τον παπα (εβαλαν και λεωφορεια μαλιστα) και τριτον: τα καημενα τα παιδια τα εγραψαν στα παλια τους τα παπουτσια!!!! Ολη τους η εννοια ηταν μην τους πειραξει κανεις τον παπα και για τα παιδια.. ποιος νοιαζεται;;; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:(
The most important second of our lives is the last one...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 19/12/07, 13:58 »
Καλώς ή κακώς τα ναρκωτικά έχουν πολύ πιο χαμηλές τιμές (το μόνο ίσως είδος) άπ' ότι για παράδειγμα τη δεκαετία του 80 ,που γινόντουσαν κανονικές διαρήξεις για την εξασφάλιση μιας δόσης .Οπότε η ιστορία με την χρήστρια μάνα,δεν στέκει .Μπορούσε να ζητιανεύει ,μπορούσε να εκπορνευτεί η ίδια , το παιδί της όμως έπρεπε να το προφυλάξει .Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψυχασθένεια.Την άποψη μου την έχω πει παραπάνω για τις ποινές .Απλά θυμίζω ότι είμαι κατά της θανατικής ποινής και κατά μέτρων όπως ευνουχισμός κ.λ.π(αν και όταν έχεις να κάνεις με γυναίκα ,μάλλον για κλειτοριδεκτομή μιλάμε...)  Τώρα όσο για τον κόσμο που έβαλε πούλμαν και πήγε  να υπερασπιστεί τον παπά ,εμένα δεν μου φαίνετε εξωφρενικό , αν μπω στη θέση τους.Αυτοί οι άνθρωποι ,δεν ξέρουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο ,ξέρουν τον παπά της ενορίας τους ,που έχει φιλανθρωπικό έργο , που τους έχει σταθεί  επί δεκαετίες στη ζωή τους ,που τους πάντρεψε ,τους βάφτισε τα παιδιά τους. Αρνούντε να πιστέψουν πως έχει κάνει όλα όσα τον κατηγορούν. Είναι λογικό. Κακώς ,αλλά είναι λογικό.Ας κρατάμε και μια στάση αναμονής όμως ,γιατί αν 1% αποδειχθεί ότι ο παπάς είναι αθώος και όλοι αυτοί είχαν δίκιο , θα ήθελα να δω πως θα τον αποκαταστήσουν τα πιράνχας της Ελληνικής δημοσιογραφίας...

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 19/12/07, 14:01 »
Εννοείται πως σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να τιμωρηθούν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Αλλά το σημαντικότερό από όλα είναι πώς θα μπορέσουν να σβηστούν όλες αυτές οι πράξεις από τη μνήμη του αθώου κοριτσιού; Αυτό το παιδάκι θα έχει προβλήματα για όλη την υπόλοιπη ζωή του, δυστυχώς... Και όχι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Επιπλέον, ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπίσει την κοινωνία, όταν αύριο μεθαύριο θα την βλέπουν και θα λένε "αυτή δεν είναι που την βίαζαν με την συγκατάθεση της μάνας της;" και πολλά άλλα...  >:( >:( >:( >:( >:( :-\ :-\ :-\ :-\
Δεν  με ενδιαφέρουν οι φιλανθρωπίες που έκανε αυτός ο παπάς αν αποδειχτεί ότι ήταν ένοχος. Αλλά ακόμα και αθώος να αποδειχτεί, θα είναι εν συνειδήσει ένοχος για ένα τρομερό μυστικό που γνώριζε και δεν έλεγε τίποτα και αυτός και οι κάτοικοι της περιοχής, που τώρα το μόνο που τους νοιάζει είναι να σώσουν το τομάρι του και στα @@ για το παιδί...  >:( >:( :-\ :-\
« Τελευταία τροποποίηση: 19/12/07, 14:05 από Πριγκηπέσα »
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia