Συγνώμη παιδιά, αλλά να σας ξενερώσω λίγο
;
Όταν κάποιος περνάει μαθήματα με σκονάκια, κατ' επανάληψη, δεν είναι άδικο για κάποιον που έχει ξενυχτήσει πολλά βράδια για να διαβάσει; Δεν σας το παίζω κανένας ανιδιοτελής (εγώ δεν έκανα σκονάκια από φόβο μην με καταλάβουν), απλά θέλω να ακούσω τη άποψη σας..
Οταν σε κοβει γιατι δεν εισαι Πασπ κτλ ειναι πιο δικαιο?
Και οσον αφορα τισ πανελληνιες : οταν εχεις λιωσει κ παθαινεις μπλακ αουτ κ δε σου ρχετε τπτ ειναι δικαιο να μην περασεις πουθενα ενω τα ξερεις? Ασε που το πολυ 0,5 θεμα να εχεις πιασει γιατι ποσα σκονακια θα εχεις κ επισης ποσο θα μπορεσεις να δεις πια?
Πρεπει να καταλλαβεις αν δεν το ξερεις ηδη οτι σ'αυτη τη χωρα αν δεν κανεις πουστιες δεν πετυχαινεις τπτ, Αν δεν εισαι ενας "Μαγγινας" κ πας να περασεις με το σταυρο στο χερι σε φαγανε λαχανο φιλε, Ο πιο "που**ης" κερδιζει στη ζουγκλα που λεγετε Ελλαδα.
Διαφωνώ εξ'ολοκλήρου.. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν σκάνδαλα τύπου "Ζαχόπουλος".. Αφού εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε έτσι.. Ο Μαγγίνας, και ο κάθε Μαγγίνας, είσαι εσύ, εγώ και ο συνάνθρωπος μας.. Αν από μικροί σκεφτόμασταν αγνά, τότε εκεί πάνω, στην ηγεσία της Ελλάδας, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα.. Αλλά με το να όταν βλέπουμε μια κλίση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, να παίρνουμε κατευθείαν τον φίλο μας τον τροχονόμο να μας την σβήσει, δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε την κατάσταση..
Όσον αφορά τα κομματικά που αναφέρεις, στην δικιά μου σχολή (βλ. ΝΟΠΕ), πριν από όχι και πολλά χρόνια, επουδενί δεν υπήρχε τέτοιο κριτήριο έτσι ώστε να σε κόψει ο καθηγητής σε ένα μάθημα.. Αν ήσουν σίγουρος για την απόδοση σου στις εξετάσεις, πήγαινες και έβλεπες το γραπτό σου, και αν άξιζες να περάσεις μπορούσες να τραβήξεις το θέμα μέχρι και στον κοσμήτορα.. Τώρα, αν ακροβατείς μεταξύ 4,5 και 5 και ο καθηγητής δεν σε συμπαθεί λόγω κομματικών διαφορών, τότε εσύ ο ίδιος παίζεις με την φλόγα..