Έχω να δηλώσω βαθειά συγκίνηση με το θέμα...

Από παιδικά: Power Rangers, ThunderCats, Transformers, Τα αρκουδάκια της αγάπης, Sport Billy!!!, Scooby Doo, Loney tunes!!!, Tom&Jerry!!!!!!!!!, GIJO!!!!!!, Flinstones!, Μικρό μου πόνυ, Τα μίκυ μάους όταν θυμόταν και βάζανε, Φυσικά το DisneyClub!!!!, Καμπαμαρουυυυυυ!!! (Κατάρα!Καταραμένε Χαγιάτε!), Ένα κουτί γεμάτο παραμύθια (ειλικρινά συγκινήθηκα που ξαναείδα το σήμα αρχής!!!), Art attack φανατικά!!!
Η πρώτη μου κονσόλα και μοναδική, ήταν νομίζω και η πρώτη παιχνιδομηχανή ever...Το θρυλικό, ATARI!!!Το πρώτο μηχάνημα της ΑΤΑRI που κυκλοφόρησε, και είχε κάτι χιλιάδες παιχνίδια μέσα!Έκανα τη μ....και το πέταξα....άαααααααχ...τέλειες εποχές.Μετά θυμάμε το GameBoy, και από τα ξαδέρφια μου το Nitendo64, το Super Nitendo, με Donkey Kong, Super Mario, SONIC!!! Tubble Bubble φυσικά...Επίσης θυμάμαι έντονα και την πρώτη έκδοση του Κάστρου του Wolfstein, που πριν από μερικά χρόνια έγινε remake. Φυσικά τα φλιπεράκια στα πανηγύρια κλπ...
Από παιχνίδια της γειτονιάς: Κρυφτό, Πίκου πίκου το κουπί, Κυνηγητό, Ψιλοκυνηγητό, Τσιγαροποτά, Αγαλματάκια, Standart Stop και καμιά φορά και τσιλίκι (πλέον δεν θυμάμαι πώς παίζεται...εάν θυμάται κανείς...), Κάναμε σπίτια-στρατηγεία, Παίζαμε συχνά και πόλεμο (με πλαστικά όπλα όχι με πέτρες)
Αααααααχ...κρίμα που τα παιδιά πλέον δεν μεγαλώνουν με τέτοια πράγματα...Δεν ξέρουν τι χάνουν...Αλήθεια, γιατί ακόμα παρακολουθώ παιδικά, αλλά σαν εκείνα...δεν έχει.Επίσης λίγα παιδάκια πλέον ξέρουν τί είναι τα Τσιγαροποτά και τα Αγαλματάκια..Κρίμα...