Hello guys,
είμαι ο Μάρκος από το Wudsound (πρώην Crystalmeth). Επειδή βλέπω ότι επικρατεί ένα ψιλομπέρδεμα σχετικά με το studio, είπα να γράψω κι εγώ για να ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα.
Ας τα πάρουμε ένα-ένα...
Όσον αφορά την ασφάλεια, πλέον υπάρχουν πυροσβεστήρες σε κάθε αίθουσα και πυροσβεστική φωλιά για παν ενδεχόμενο (χτύπα ξύλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..). Επιπλέον, κάθε αίθουσα έχει φως ασφαλείας, οπότε ό,τι και να γίνει έχεις φως για τουλάχιστον μία ώρα. Τέλος, η παλιά τσιμεντένια σκάλα (η οποία θα ήταν όντως επικίνδυνη αν συνέβαινε κάτι) έχει αλλάξει κι έχει μπει μία κανονική καθώς πρέπει σκάλα. Πιστεύω ότι με αυτά είμαστε καλυμμένοι από θέματα ασφάλειας, αλλά αν πιστεύετε ότι λείπει κάτι, μιλήστε ελεύθερα...οι προτάσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες
Όσον αφορά τον περιορισμό σε metal μπάντες, είναι γεγονός ότι ίσχυε αρκετά παλιότερα, αλλά πλέον θέλω να πιστεύω ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο εξοπλισμός (ειδικά στη μεγάλη αίθουσα), μπορεί να καλυφθεί οποιαδήποτε μπάντα.
Εντάξει, το θέμα με τον καφέ δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ ανάλυση...
Επίσης, σε ένα παλιότερο post αναφέρθηκε μία λανθασμένη τιμή...11 ευρώ

. Η πρόβα στο Crystalmeth πότε δεν έκανε τόσο - αρχικά ήταν στα 8 ευρώ, μετά ανέβηκε στα 9 και εκεί έχει παραμείνει και μετά την αλλαγή σε Wudsound.
Κλείνοντας, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το studio ανανεώνεται συνεχώς και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι όλα τέλεια...όχι ακόμα τουλάχιστον

Σιγά-σιγά όμως, όλα γίνονται...προχθές π.χ. τελείωσε επιτέλους και η εγκατάσταση του εξαερισμού (πραγματικά αναρωτιέμαι πως δεν το είχε αναφέρει κανείς αυτό! H έλλειψη εξαερισμού ήταν από τα μεγαλύτερα θέματα του studio..)
Αυτά από 'μένα, αν υπάρχουν ακόμα απορίες/παράπονα ή θέλετε να προτείνετε κάτι, εδώ είμαι...
Take care και καλές πρόβες,
Μάρκος