Λοιπον, στη μια παραγκελια ειχε χαθει ενας διακοπτης επιλογεας μαγνητη τριθεσιος, κοστος 16 ευρω, και καποια μηχανηματα ηταν βρεγμενα, ευτυχως δεν εχουν παθει ζημια. Κοινως αυτο γινεται με κακο πακεταρισμα, χυμα μικροαντικειμενα μεσα, και ΕΛΤΑ...
Καποια αντικειμενα της παραγκελιας δεν τα εχουν στειλει ακομα, και δεν ξερω αν θα τα στειλουν ποτε... 1-2 ειναι σε στοκ, και τα αλλα available in 2-5 days εδω και βδομαδες... ενα αντικειμενο απο πιο παλια παραγκελια ειναι available in 2-5 days εδω και μηνες και ακομα δεν το εχουν στειλει...
Οσον αφορα μια αλλη παραγκελια, ειχα παραγκειλει μια μαλακη βαλιτσα για μια κιθαρα μου (Dean ML), κοστος 69 ευρω. Εδειχνε σε στοκ. Δεν ηρθε. Λενε τελειωσε και δεν θα την ξαναφερουμε, την βγαζουν απο το μαγαζι. Προτεινουν μια καλη gig-bag των 75 ευρω, λενε θα μου την σωσουν 69 για την ταλαιπωρια. ΟΚ λεω. Μετα το ιδιο, εξαφανιζεται και αυτη, τελος μου λενε, σε λιγο καιρο παλι. ΟΚ λεω θα περιμενω.
4 μηνες μετα μου ηρθαν δυο κουτια!!! Εχουν στειλει 2 απο την πρωτη βαλιτσα (των 69) ΙΔΙΕΣ, και με εχουν χρεωσει οτι εχουν στειλει μια απο την πρωτη και μια απο την δευτερη ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ, δηλαδη 69+75=144 ευρω.
Το κακο ειναι οτι η βαλιτσα λεει οτι ειναι για Dean ML, V, Z, και καμια απο τις κιθαρες μου δεν χωραει!!! Οποτε τζαμπα κοπος... ολα επιστροφη και τα λευτα μου πισω, και καλη πιστη για να φτασουν και οι υπολοιπες παραγκελιες.
Επισης τα κουτια με τις δυο βαλιτσες ηταν τοσο μεγαλα που ουτε να τα βαλω στο αυτοκινητο δεν μπορουσα, και οταν αναγκαζεσαι να φυγεις απο δουλεια, να πηγαινεις ΕΛΤΑ, να ψαχνεις παρκιν κοντα για να φορτωσεις κτλ, ενω θα επρεπε να ερθουν σπιτι σου, σου φαινεται καπως...
Το Τομαν τελος για εμενα, αν και δυσκολα θα βρω την ποικιλια του σε αλλο ιντερνετικο καταστημα, οποτε οσα μπορω αλλου, και σε αναγκη εκει.