Και ναι, η forthnet έκανε και πάλι το θαύμα της. Ενώ είχα πάρει το ρούτερ και όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά η ταχύτητα μειώθηκε στα 10 πάλι όπως με το παλιό. Η φόρθνετ μου είπε ότι έχει πρόβλημα η γραμμή μου και ότι δεν μπορεί να κάνει τπτ γι'αυτό.
Επίσης από χτες κόπηκε τελείως το ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα γιατί έπεσε ο σέρβερ τους.
Επίσης όταν τους είπα ότι θα αλλάξω εταιρεία μου είπαν ότι πρέπει να τους καταβάλω ένα ποσό των 75 ευρώ γιατί δεν έκλεισα χρόνο.
Εγώ ήδη έκανα αίτηση στην HOL και αν επιμένουν να θέλουν λεφτά θα τους τα στείλω μαζί με την 53η μήνυση που έχουν ήδη.
Κατ' αρχήν δεν είναι κομμένο το Internet σε όλη την Ελλάδα , εφόσον στη δουλειά έχω Forthnet και δεν παρατήρησα κάποια διακοπή.
Τώρα ότι μπορεί να φταίει η γραμμή σου αντιμετώπισε το λίγο πιο σοβαρά διότι.
Όταν ενεργοποιήθηκε η δική μου 24άρα είχα πάρα πολλά προβλήματα. Ξεκινούσε κλειδώνοντας στα 17-18 και σιγά σιγά με πολλές αποσυνδέσεις έφτανε στα 13,5 περίπου και αποκτούσε σταθερότητα. Αφού διάβασα άπειρες ώρες στο adslgr αποφάσισα πριν αρχίσω και καλώ τηλέφωνα διάφορα , να ελέγξω την γραμμή μου , από τον κατανεμητή του ΟΤΕ και προς τα εμένα.
Αποσύνδεσα λοιπόν την επαφή που συνέδεε το καλώδιο που έβγαινε από τον κατανεμητή και συνδεόταν με αυτό που έδινε τηλέφωνο στο σπίτι και πέρασα για δοκιμή ένα άλλο καλώδιο και το έδωσα απευθείας στον router.
Αποτέλεσμα? Ο Router κλείδωσε στα 21756 με τη μια και σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το attenuation από 17,5 έπεσε στα 15.
Συμπέρασμα , είχε πρόβλημα η γραμμή μου και κανένας άλλος. Πέρασα λοιπόν αυτό το καλώδιο και είμαι πλέον μια χαρά.
Αλήθεια τι στατιστικά έχει η γραμμή σου.
Γράψε τα
attenuation
Noise margin
Attenable line rate
Τουλάχιστον βεβαιώσου ότι δεν φταίει κάτι σε εσένα πριν αρχίσεις να τα βάζεις με θεούς και δαίμονες.