To παλιό μου email ήταν need_another_fret@...com. Ωστόσο τα 22 με καλυπτουν πλήρως. Και αν χρειαστώ να συμπληρώσω την οκτάβα... τραβάω ένα bend και ησυχάζω.
Με την στράτα μου έχω 21 τάστα.Δεν με ενδιαφέρουν τα παραπάνω μιας που παίζω classic rock και blues.Αλλα και μια μεταλλιά να θέλω να παίξω, πολύ σπάνια, τα bend έχουν ανακαλύφθεί

Σκεφτείτε ρε παιδια!! αν έχεις 24 τάστα κάνεις Bend και φτάνεις νότα σαν να έχεις 26-27!! άρα μιλάμε πάντα για κάτι παραπάνω..
Είναι σαν να λέμε πως άν είμαι κοντός θα βάλω τακούνι και θα φαίνομαι ψηλός!! Ναι! αλλά αν είσαι ψηλός και βάλεις τακούνι θα περνάς και πάλι τον κοντό με το τακούνι!!
Εγώ παίζω με 24 (στην ηλεκτρική μου εννοείται) αλλά δεν βρίσκω λόγο να μην υπάρχουν τα 22 αν κάποιος δεν χρειάζεται τα 2 παραπάνω ή αν κολλάει, όπως κάτι φίλοι μου, στο ότι κιθάρες με 24 τάστα, λεπτό μπράτσο και τρέμολο είναι αδερφίστηκες... θα έλεγα τιποτα αλλά δεν θέλω να λερώσω το στόμα μου...

Στην τελική επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός υπάρχουν και πολλές διαφορετικές εταιρίες που βγάζουν κιθάρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατι άν υπήρχε μόνο μία, όοολοι θα είχαμε παράπονα!! (καλα εμείς οι Έλληνες έχουμε παράπονα όοοτι και να γίνει..

)
ας διαλέξει λοιπόν ο καθένας ότι θέλει και να μην λένε οι μεν: "τι να το κάνεις ρε αδερφή το 24ο τάστο!! αν είσαι μάγκας να τα βγάλεις πέρα με 22!!" και οι δε: "Χαχα έχεις μόνο 22 τάστα!! είναι σαν να είσαι κουλός ή να σου έκοψαν το πουλί!! Χαχαχα!! εγώ φτάνω και σόλ!!!" κτλ κτλ..
Φιλικά πάντα!!