Νομίζω πως ο φίλος GeorgeLynch δεν μιλάει μόνο για λαμπάτα αλλά και για αναλογικά!! αυτό έχω πιάσει από την όλη συζήτηση!!

Να προτείνω λοιπόν!!
Για τον ήχο που θέλεις κοίτα τα Electro-Harmonix Metal Muff, τα Damage Control ειδικά το Demonizer, το T-Rex Bloody Mary, και το MI Audio Tube Zone που μερικοί θα σου πουν ότι δεν κάνει για μέταλ αλλά εγώ θα σ πω πως επειδή είναι τόοοσο ευέλικτο μπορείς να Βγάλεις ότι παραμόρφωση θέλεις ακόμα και πολύ σκληρή μεταλιά!!

άκου το εδώ:
http://www.miaudio.com/TZ3.htmκάτω κάτω εκεί που λέει Metal Rythm και Tight Sound αν και πραγματικά ακούγετε πολύ πιο καλά!! Στο λέω γιατί το έχω..

Τώρα θα σου προτείνω να πάρεις και ένα Delay.. το θέμα με τα Delay όμως είναι πως με αναλογικά-λαμπάτα θα πάρεις Vintage ήχο μόνο και καθόλου ευελιξία οπότε προτείνω περισσότερο ψηφιακά.. κοίτα τα κλασσικά Digidelay, Boss DD-6, τα Tc electronic (Nova Delay) τα Electro-Harmonix (stereo Memory man with Hazarai) και πολλά άλλα που τώρα δεν μου ρχοναται..

στον σκληρό ήχο σε βοηθάει συνήθως κι ένα Flanger αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα για να σ προτείνω συγκεκριμένα..

καλή τύχη!