Λοιπόν, σήμερα το πρωί όταν άνοιξα την τηλεόραση στο μέγκα λάμβανε χώρα ακόμα ένα τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα σχετικά με τον 'σαλο'' που θα προκαλέσει ο πρώτος ομοφυλοφιλικος γάμος στο Δημαρχείο στην Ελλάδα. Πραγματικά με εξέπλήττει καθημερινά ο πουριτανισμός και η αγνοια που μας περιστρέφει σε όλα τα θέματα και ειδικότερα σε ένα τόσο λεπτό όσο αυτό όπου γρήγορα εκφυλίζεται από τα σούργελα των μεσημεριανών εκπομπών ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον πουριτανισμό μας και την απέχθεια μας προς τους ομοφυλόφιλους.
Η προσωπική μου θεση είνα η εξής :
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στο σπίτι του και στο κρεβάτι του να κάνει ό,τι θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει πόσο μάλλον στο εαν είναι ομοφυλόφιλος, κάτι το οποίο δεν το επέλεξε ο ίδιος αλλά είνα και ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι γεννήθηκε με αυτό.
Άρα, αφού αυτοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν έχοντας αυτή τη σεξουαλική φύση δεν έχουμε κανένα δικαιωμα να τους κρίνουμε για αυτό και πόσο μάλλον να τους κάνουμε συνεχώς τη ζωή δυσκολη, εξευτελίζοντας τους συνεχώς και θέτοντας συνεχώς εμπόδια στην ευτυχία τους! Το αν θέλει ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι να παντρευτεί είναι καθαρά δικό του θέμα και δεν χρειάζεται να σχολιαστεί ούτε να επικριθεί και να αποδοκιμαστεί! Δεν κινδυνεύει κανένας μας από την ένωση 2 ομοφυλόφιλων με γάμο, αλλά πολύ περισσότερο κινδυνεύουμε από τη στενομυλιά και τις μικροαστικές προκαταλήψεις που κουβαλάνε ακόμα οι άνθρωποι εν ετει 2008!
Ο θεσμός της οικογένειας που πολυ επικαλούνται το όνομα της για να κατακεραυνώσουν αυτόυ του είδους τον γάμο, καταρχάς έχει υποχωρήσει εδω και χρόνα καθως οι πατριαρχικές οικογένεις έδωσαν τη θέση τους στις πυρηνικές και εκτός αυτού δεν πλήττεται διολου από αυτό!! Γιατί το αν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων παντρευτεί ή συζεί είναι το ίδιο και το αυτό!Απλά με τον γάμο υπάρχουν περισσόετερα δικαιωματα, όπως στην εφορία ή την παραλαβή της περιουσίας του ενός , εαν αυτός πεθάνει ξαφνικά χωρίς να αφήσει διαθήκη, στον άλλο ως μόνιμο σύζυγο του! Δηλαδή ,στην ουσία, ένα κρατικό παλιόχαρτο είναι αυτός ο γάμος (πολυ απλοικα) που απλά τους δίνει τα δικαίωματα που δίνονται και σε οποιοδηποτε ζευγάρι που παντρεύεται! Δεν πρόκειται να αλλάξει η θέση τους είτε παντρευτούν είτε οχι!Πάντα ζευγάρι θα ναι! Με ποιό δικαίωμα δηλαδή να τους στερήσουμε τα δικαιώματα που δίνει η πολιτεία στα παντρεμένα ζευγάρια??
Δεν θέλω σαυτό το θέμα να γίνει πάλι χαμός, γιατί πραγματικά είναι ένα σοβαρό θέμα που γρήγορα η αμάθεια και οι προκαταλήψεις μας το εκφυλίζουν με αποτέλεσμα να επικρίνουμε τους ομοφυλόφιλους λες και είναι τερατουργήματα της φύσης!! Άνθρωποι είναι και αυτοί να πάρει και έχουν τα ισα δικαιώματα με εμάς, τους ''φυσιολογικούς''...!! 
Καλησπέρα ..μάλλον σε σύγχισε η εκπομπή που έβλεπες.....και εξηγώ τη θέση μου αμέσως.
Το δικαίωμα του να συζούν οι ομοφυλόφιλοι δεν το αρνήθηκε ποτέ κανείς, και ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα μπορείς να συζείς και με ελέφαντα αν θες η και να προχωρήσεις να κάνεις και κοινόβιο με καμιά 15αρια άλλους και άλλες η οτι γουστάρεις και επιτρέπει η δημοκρατία.Αρα αυτά που λεν για νόμιμη συμβίωση έιναι μπούρδες.
Ακόμα το αν ενα guy ζευγάρι θέλει να πχ να πάρει στεγαστικό δάνειο απο τράπεζα μπορεί να το κάνει και τώρα μιας και δεν ζητάει η τράπεζα στεφανοχάρτι. Τώρα η κληρονομιά πάλι δε παίζει σαν επιχείρημα γιατί πριν το θάνατο μπορείς να κληροδοτήσεις ακόμα και τον Μπιν Λάντεν η την εκκλησία και να προσθέσεις και ορους του τύπου αν ξενοκοιτάξει να το πάρετε το οικοπεδάκι στην κερατέα... διεκπεραιώσεις στη εφορία γίνονται και με εξουσιοδότηση η μέσω λογιστή.
Για να μην προλάβεις και πείς (αν και δε σε ξέρω) οτι είμαι πουριτανός και ολα τα άλλα, που αγενώς προείπες, προκαταλαμβάνοντας αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη, σε πληροφορώ πως δεν έχω αντίρρηση να επικυρώνετε με συμβολαιογραφική πράξη που δεν έχει και μεγάλη διαφορά με το να κάνουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που να λεν οτι εγώ Μπάμπης αγαπώ τον Μήτσο και θέλουμε να συμβιώσουμε στο Αιγάλεω στο διαμέρισμα της μαμάς κλπ κλπ.
Πάντος διαφωνώ με τον ορο ΓΑΜΟ γιατί ο γάμος είναι για αντρόγυνα, και τον γάμο τον ευλόγησε ο Θεούλης και εφόσον οι guy θέλουν να βρούν την 'ακρη με την πολιτεία ας το ονομάσουν Γαμοπίλαφο η όπως άλλως θέλουν.
Μετά το επιχείρημα ''εμποδιο στην ευτυχία τους..... άστο.... δηλαδή εσύ όλες τις ευτυχισμένες σου στιγμές τις επικυρώνεις συμβολαιογραφικά?

εκτός και αν συνάψουμε σχέση με συμβολαιογράφο.....για να είναι εύκαιρος.
Το ζουμί στην υπόθεση ίσως και να μην είναι η υιοθεσία, αλλά το οτι προσπαθούν να υποχρεώσουν την κοινωνία να τους αποδεχθεί, και νομίζουν πως θα τους δεχθεί με το ζόρι.
Τώρα για τον θεσμό της Οικογένειας, με πρώτο εμένα καλύτερα να πλένουμε καλά το στόμα μας πριν αποφασίσουμε να μιλάμε και δη να προσπαθούμε να τον μηδενίσουμε... εκτός αυτού ετοιμολογικά οικος-΄γένος αποδεικνύει πως για να δημιουργήσεις οικόγένεια πρέπει και να μπορείς να δημιουργήσεις γένος δηλαδή απογόνους....δηλάδή 'άστο
Πάντος αν ησηχάσουν επιτέλους με τον συμβολαιογράφο ασ είναι....και καλούς απογόννους