Αποστολέας Θέμα: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''  (Αναγνώστηκε 118778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
Απ: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''
« Απάντηση #225 στις: 17/06/08, 02:53 »
Έχεις πολύ δίκιο σ' αυτό man
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #226 στις: 17/06/08, 10:05 »
μηπως θελουν και οι ιδιοι να παρουσιασουν κατι τετοιο??
βλ. Athens pride, Gay bars, και ολα τα σχετικα οπου τα πραγματα ξεφευγουν καπου καπου....
μη λεμε και οτι θελουμε.... δεν ειναι και τα πιο σεμνα ατομα στον κοσμο... οχι πως ειμαστε εμεις.... αλλα λεμε τωρα....

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: 17/06/08, 11:11 »
ααα να προσθεσω πως δεν εχω προβλημα εαν κ εφοσον:
Α)δεν μου την πεσουν χοντρα..(γιατι οκ να σε φλερταρει κ να του πεις πως εισαι στρειτ κ να σταματησει κανενα προβλημα αλλα μου εχει τυχει να κολλαει ο αλλος τρελα....σε εσας το λεω κοριτσια...ειμαι ΤΟΣΟ ωραιος που κ οι αντρες με θελουν...αντε τι περιμενετε στειλτε μου ΟΛΕΣ.. :P)
Β)αν δεν ειναι προκλητικοι
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #228 στις: 17/06/08, 11:25 »
Β)αν δεν ειναι προκλητικοι

ναι καπου εκει ειναι το προβλημα συνηθως....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: 17/06/08, 11:28 »
πιστεψε με κ στο πρωτο υπαρχει ενα σχετικο προβλημα...δεν ειναι οτι καλυτερο να νοιωθεις ενα χερι πανω σου κ εκει που πιστευεις οτι ειναι η κουκλαρα απεναντι κ καταλαβε το λαθος που δεν ηρθε νωριτερα να γυρνας κ να βλεπεις μουστακακι κ κοιλιακους πετρα...εεε σε εκνευριζει
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: 17/06/08, 11:31 »
βλ. Athens pride, Gay bars, και ολα τα σχετικα οπου τα πραγματα ξεφευγουν καπου καπου....
μη λεμε και οτι θελουμε.... δεν ειναι και τα πιο σεμνα ατομα στον κοσμο... οχι πως ειμαστε εμεις.... αλλα λεμε τωρα....
Μπα,υπαρχουν και ομοφυλοφιλοι οι οποιοι ειναι αξιοπρεπεστατοι,οπως υπαρχουν και αυτοι που λεει ο Rufus,οι οποιοι ειναι για πολλες κλωτσιες.

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #231 στις: 17/06/08, 11:44 »
Μπα,υπαρχουν και ομοφυλοφιλοι οι οποιοι ειναι αξιοπρεπεστατοι,οπως υπαρχουν και αυτοι που λεει ο Rufus,οι οποιοι ειναι για πολλες κλωτσιες.

To άλλο με τον ΤΟΤΟ Gay το ξέρεις?

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #232 στις: 17/06/08, 11:46 »
πιστεψε με κ στο πρωτο υπαρχει ενα σχετικο προβλημα...δεν ειναι οτι καλυτερο να νοιωθεις ενα χερι πανω σου κ εκει που πιστευεις οτι ειναι η κουκλαρα απεναντι κ καταλαβε το λαθος που δεν ηρθε νωριτερα να γυρνας κ να βλεπεις μουστακακι κ κοιλιακους πετρα...εεε σε εκνευριζει

χα χα χα χα χα
Το φαντάζομαι όπως στην Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή (Blue Oyster).

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: 17/06/08, 11:48 »

Οχι Αδολφε.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: 17/06/08, 11:50 »

Όχι φίλε , πες το μας εσυ να γελάσουμε αν είναι...

Αντε όλοι άντρακλες εδω μέσα την ειδατε με φαίνεται... >:(

Με άλλα λόγια ας πούμε, ο Όσκαρ Ουάιλτντ, ο Ταχτσής, ο Χατζιδάκις, ο Φρέντι Μέρκιουρι , ο Καβάφης και πόσοι άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών που ήταν ομοφυλόφιλοι ήταν ένα τίποτα! Οκ, εντάξει αν θεωρείται ότι άντρας είναι εκείνος ο γιαλαντζί μάγκας που πηγαίνει και τα σπάει κάθε βραδυ στα μπουζούκια, εχει καμια 10αρια γκόμενες στο περίμενε και δέρνει τη γυναίκα του και γενικά όποιον του φέρει αντίσταση και όλα αυτά τα ωραία που έχει το πακέτο, τότε εντάξει εγω ζω στον αρη τοτε και ανηκω στη φυλή του Μάρβιν του Αριανού...!
« Τελευταία τροποποίηση: 17/06/08, 11:56 από Mίκα -Ragged Robin »

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #235 στις: 17/06/08, 11:56 »

χμ.... καλυτερα να μην απαντησω....

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #236 στις: 17/06/08, 12:02 »
Αγαπητή Μίκα... μάλλον σου έχει μείνει απωθημένο κάποιο στήσιμο-φτύσιμο από άντρα και βγάζεις την πικρία σου..... πιθανολογώ ότι από τότε μάλλον αλλάξανε και τα ετεροφυλοφιλικά σου γούστα.
Δημήτρη με λένε αλλά οι φίλες μου με λένε και Αδόλφο που και πού.....
 :)  :)  :)  :)  :)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: 17/06/08, 12:07 »
Αγαπητή Μίκα... μάλλον σου έχει μείνει απωθημένο κάποιο στήσιμο-φτύσιμο από άντρα και βγάζεις την πικρία σου..... πιθανολογώ ότι από τότε μάλλον αλλάξανε και τα ετεροφυλοφιλικά σου γούστα.
Δημήτρη με λένε αλλά οι φίλες μου με λένε και Αδόλφο που και πού.....
 :)  :)  :)  :)  :)

Καλά αλλού βαρούν τα τούμπανα αλλού χορεύει η νύφη!
Προσπαθούμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά όπως συνήθως σε καποιους απο εδω διαφεύγει ...
Επίσης ακόμα ένα σημάδι αυτού το ελληναραα και καλά ''άντρακλα'' είναι ότι όταν μιλάμε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων μας λένε και εμάς ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι.Αλλά φίλε μου εμένα δεν με πειράζει να με πεις λεσβία γιατί δεν το θεωρώ βρισιά.Είναι θέμα αποποινικοποίησης των όρων και των λέξεων και φυσικά κοσμοθεωρίας. Γιατί εγω δεν θεωρώ τους ομοφυλόφιλους κατώτερα όντα από μενα που είμαι ετερόφιλη.
 Τώρα αν εσυ θεωρείς την προοδευτικότητα μου ομοφυλοφιλία αυτό είναι πρόβλημα σου...Αλλά δεν με βρίζεις ούτε με πικάρεις ούτε με χαλάς τη διάθεση...

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''
« Απάντηση #238 στις: 17/06/08, 12:23 »
Μα... δεν σε έβρισα, ούτε ήταν αυτή η πρόθεσή μου...
ΔΕΝ είπα τους ομοφυλόφυλους κατώτερα όντα, ανώμαλα τα είπα....

Στο όνομα της προοδευτικότητας έχουν γίνει χιλιάδες μ@λ@κίες ανά τους αιώνες και φυσικά θέλω να δώ την αποψή σου ξανά, όταν μετά από καιρό κάνεις αγοράκι... και σου δηλώσει GAY....
Πίστεψέ με είναι εφιάλτης για έναν γονιό ένα τέτοιο συμβάν.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: 17/06/08, 12:32 »
παιδια μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα που ειναι ο γαμος των gay και μαλλον οχι η γενικη τους συμπεριφορα...
Ρε συ μικα κανεις δεν ειπε οτι οι gay ειναι ενα τιποτα..σιγουρα υπαρχουν αξιολογοι πααααρα πολυ μεγαλοι ανθρωποι που ειναι gay.....δεν τους στιγματιζω εγω σαν ανθρωπους απλα κ μονο επειδη εχουν διαφορετικη σεξουαλικοτητα αλλα αν ειναι προκλητικος απεναντι μου(που αρκετοι ειναι δεν ξερω αν ειναι συμπλεγμα κατωτεροτητας επειδη ολοι τους κατακρινουν η απλα η αμυνα τους)ειτε εισαι gay ειτε οχι αυτο σε κανει κατακριτεο
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: 17/06/08, 12:33 »
Μα... δεν σε έβρισα, ούτε ήταν αυτή η πρόθεσή μου...
ΔΕΝ είπα τους ομοφυλόφυλους κατώτερα όντα, ανώμαλα τα είπα....

Στο όνομα της προοδευτικότητας έχουν γίνει χιλιάδες μ@λ@κίες ανά τους αιώνες και φυσικά θέλω να δώ την αποψή σου ξανά, όταν μετά από καιρό κάνεις αγοράκι... και σου δηλώσει GAY....
Πίστεψέ με είναι εφιάλτης για έναν γονιό ένα τέτοιο συμβάν.

Ακου φίλε τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας. Το τί θα κάνει στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα, φτάνει εννοείται να μην είναι κάτι από αυτά που θεωρούμε ''παράνομο'' και ότι προκαλείται από ψυχική ασθένεια, δηλαδή νεκρόφιλος ή παιδεραστής . Εγω θελω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο ό,τι και να κάνει, και αν αυτό βρίσκει την ευτυχία και τη χαρά σε έναν ομοφυλόφιλό του εμένα δεν μου πέφτει κανένας λόγος ούτε έχω να δώσω και λογαριασμό σε κανέναν ή να ντραπώ.Αυτά είναι για κάτι ανθρώπους σαν και 'σενα που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι η φύση γεννάει και ομοφυλόφιλους, πως να το κάνουμε! Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ντροπή και πάρτε το χαμπάρι! Αλλά ο ρατσισμός είναι!! Και όχι απλά ντροπή, αλλά ανίατη αρρώστεια που καταστρέφει τις ζωές μας και τις ζωές των γύρω μας!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: 17/06/08, 12:40 »
μικα αληθεια χαιρομαι που εισαι τοσο ανοιχτομυαλη...δεν ειρωνευομαι καθολου...να σε ρωτησω ομως κατι...σε σχεση με την υιοθεσια παιδιων απο gay ζευγαρια τι εχεις να πεις...
σιγουρα ειναι καλυτερο ενα παιδακι να μη μεινει σε ορφανοτροφεια κτλ κτλ...απο την αλλη ειναι κατι που η κοινωνια μας κατ εμε δεν ειναι ακομα ετοιμη να δεχτει κ αυτο θα εχει επιπτωσεις στην ψυχικη υγεια του παιδιου..(πιστευω τουλαχιστον)
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: 17/06/08, 12:44 »
μικα αληθεια χαιρομαι που εισαι τοσο ανοιχτομυαλη...δεν ειρωνευομαι καθολου...να σε ρωτησω ομως κατι...σε σχεση με την υιοθεσια παιδιων απο gay ζευγαρια τι εχεις να πεις...
σιγουρα ειναι καλυτερο ενα παιδακι να μη μεινει σε ορφανοτροφεια κτλ κτλ...απο την αλλη ειναι κατι που η κοινωνια μας κατ εμε δεν ειναι ακομα ετοιμη να δεχτει κ αυτο θα εχει επιπτωσεις στην ψυχικη υγεια του παιδιου..(πιστευω τουλαχιστον)

Έχω απαντησει επί το θέματος πολλές σελίδες πιο πριν οπότε κάνω copy/paste αυτά που είπα

Τώρα σε σχέση με την υιοθέτηση παιδιών, εγω προσωπικά δεν έχω κατασταλλάξει αν είμαι υπέρ ή όχι και δεν φοβάμαι να το πω. Το ότι πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάθε δικαίωμα να παντρευτούν δεν μπορεί να με πείσει και ότι ένα παιδί θα μπορούσε να μεγαλώσει ''υγιώς'' μέσα σε ένα μη αποδεκτό από την κοινωνία περιβαλλον. Και δεν εχω κατασταλλάξει ακόμα όχι γιατί πιστεύω ότι ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί ή ότι δεν θα έπαιρνε το παιδί τα ''κατάλληλα'' πρότυπα (μη χ**σω)  ώστε να αναπτύξει τον ''ορθό'' τρόπο σεξουαλικής προτίμησης. Ο καθενα όπως είπα και πριν κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Απλά με τέτοιες απόψεις που ακούω και εδω στο φόρουμ και γενικά από τον κόσμο αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι η κοινωνία μας στο θεμα τον ομοφυλοφίλων ζει στο μεσαίωνα και έχει τόσα κόμπλεξ και κολλήματα που θα έκανε κόλαση η ίδια τη ζωή ενός παιδιού που θα μεγάλωνε σε ομοφυλοφιλική οικογένεια. Δηλαδή  το παιδί από την πρώτη στιγμή που υιοθετηθεί θα αποκτήσει μια ταμπέλα πάνω από το κεφάλι του, θα κοροιδευτεί, θα περιοθωριοποιηθεί και τα λοιπά γνωστά ωραία που κάνουμε εμείς οι ''φυσιολογικοί'' στους ''ανώμαλους''....
 Γιαυτό ακριβώς τον λόγο και δεν ξέρω αν συμφωνώ με την υιοθετηση παιδιων από ομοφυλόφιλους, γιατί είναι κρίμα να πέσει όλο το μαίνος της βλακείας της κοινωνίας μας πανω τους..

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #243 στις: 17/06/08, 12:46 »
Αφού καταλάβατε τόση ώρα ότι άκρη δεν βγάζετε με το γ@μημένο το θέμα, τι ασχολείστε ακόμα? Η Μίκα πιστεύει το ένα, κι ο SweetStrings πιστεύει τ'άλλο. Θ'αλλάξει κανείς γνώμη? Όχι. Θα μαλλώνετε μέχρι του χρόνου? Ναί.

My 2 cents

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: 17/06/08, 12:48 »
Come and get it!  ;D Ναι συμφωνώ μαζί σου βασικά..τζάμπα κόπος...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: 17/06/08, 12:50 »
πανω κατω δλδ συνφωνεις οτι η κοινωνιας μας δεν ειναι ετοιμη...οι gay αραγε ειναι?ειναι τοσο ανοιχτομυαλοι ωστε να μη μεταλαμπαδευσουν τις ιδεες/πεποιθησεις τους περι σεξουαλικοτητας στα παιδια τους...μαλλον χρησιμοποιησα λαθος λεξη γιατι αρκετοι δεν θα μεταλαμπαδευσουν την ανεση περι σεξουαλικοτητας...πιστεψε με σε μερικα παιδια θα γινει πλυση εγκεφαλου
GARFIELD FOR PRESIDENT

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: 17/06/08, 12:53 »
εγω παλι δεν το βλεπω οτι προσπαθει κανεις να με κανει να αλλαξω γνωμη(γιατι η γνωμη μου ειναι σωστοτερη ολων κ οποιος δεν +φωνει μαζι μου να παει...οπως ειπε κ ο βικερνεζ ενας απολυτα δημοκρατικος πολιτης...σαφως κ κανω πλακα)ουτε εγω προσπαθω να αλλαξω την γνωμη κανενος.μαλλον προσπαθω να δω κατι στο θεμα που εχουν δει αλλοι κ εγω δεν βλεπω
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #247 στις: 17/06/08, 12:56 »
Εσύ που υπηρέτησες ρε και μιλάς?  >:(

Για να χαλαρώσουν τα πνεύματα λίγο, δείτε κι αυτό να γουστάρετε...

http://www.youtube.com/watch?v=2-g8cVPG7f8

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: 17/06/08, 13:02 »
Ναι συμφωνώνω σε αυτό που λες, ότι εδω λέει ο καθένας τη γνώμη του και το συζητάμε. Οκ ναι γιαυτό άλλωστε υπάρχουν τα φόρουμ. Αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω κάτι ξεχασμένες ναζιστικές απόψεις πραγματικα μου γυρίζει το μάτι! Εντάξει προσωπική άποψη του καθενός, αλλά πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστούμε και λίγο και να γίνουμε όσο μπορούμε πιο ανοιχτομυαλοι σε κάποια θέματα. 
 Τέσπα, απλά κάποια άτομα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κατανοήσουν αυτά που γράφει ο άλλος και συνεχίσουν να μιλάνε με ταμπού και σεξιστικά υπονοούμενα και δεν ξέρω εγω τι άλλο υπονομευτικό για τους ομοφυλόφιλους και αυτό πραγματικα με τι δίνει στα νέυρα γιατί ένας φίλος μου είναι ομοφυλόφιλος και στεναχωρίεμαι όταν ακουω να μιλάνε τόσο άσχημα για τη διαφορετικότητα του... Παιδιά, άνθρωποι είναι και αυτοί!Δεν δαγκώνουν ούτε πλήττεται ο ανδρισμός σας και η βαρβατίλα σας από την ύπαρξη τους...

Επίσης ναι συμφνώ ζεκρομανσερ ότι η ελληνική κοινωνία και κατ 'επεκταση και οι ίδιοι οι έλληνες όλων των φύλων δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και να πράξουν σωστά όσο αφορά την υιοθεσία παιδιού, ως επι το πλείστον.

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: 17/06/08, 13:22 »
Ναι συμφωνώνω σε αυτό που λες, ότι εδω λέει ο καθένας τη γνώμη του και το συζητάμε. Οκ ναι γιαυτό άλλωστε υπάρχουν τα φόρουμ. Αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω κάτι ξεχασμένες ναζιστικές απόψεις πραγματικα μου γυρίζει το μάτι! Εντάξει προσωπική άποψη του καθενός, αλλά πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστούμε και λίγο και να γίνουμε όσο μπορούμε πιο ανοιχτομυαλοι σε κάποια θέματα. 
 Τέσπα, απλά κάποια άτομα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κατανοήσουν αυτά που γράφει ο άλλος και συνεχίσουν να μιλάνε με ταμπού και σεξιστικά υπονοούμενα και δεν ξέρω εγω τι άλλο υπονομευτικό για τους ομοφυλόφιλους και αυτό πραγματικα με τι δίνει στα νέυρα γιατί ένας φίλος μου είναι ομοφυλόφιλος και στεναχωρίεμαι όταν ακουω να μιλάνε τόσο άσχημα για τη διαφορετικότητα του... Παιδιά, άνθρωποι είναι και αυτοί!Δεν δαγκώνουν ούτε πλήττεται ο ανδρισμός σας και η βαρβατίλα σας από την ύπαρξη τους...

Επίσης ναι συμφνώ ζεκρομανσερ ότι η ελληνική κοινωνία και κατ 'επεκταση και οι ίδιοι οι έλληνες όλων των φύλων δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και να πράξουν σωστά όσο αφορά την υιοθεσία παιδιού, ως επι το πλείστον.
Ειναι γνωστο και κλινικα αποδεδειγμενο,οτι οποιος μιλαει με τοσο απαξιωτικους χαρακτηρισμους για τους ομοφυλοφιλους,δεν ειναι και τοσο φανατικος αντρακλας ;)