Ναι συμφωνώνω σε αυτό που λες, ότι εδω λέει ο καθένας τη γνώμη του και το συζητάμε. Οκ ναι γιαυτό άλλωστε υπάρχουν τα φόρουμ. Αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω κάτι ξεχασμένες ναζιστικές απόψεις πραγματικα μου γυρίζει το μάτι! Εντάξει προσωπική άποψη του καθενός, αλλά πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστούμε και λίγο και να γίνουμε όσο μπορούμε πιο ανοιχτομυαλοι σε κάποια θέματα.
Τέσπα, απλά κάποια άτομα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κατανοήσουν αυτά που γράφει ο άλλος και συνεχίσουν να μιλάνε με ταμπού και σεξιστικά υπονοούμενα και δεν ξέρω εγω τι άλλο υπονομευτικό για τους ομοφυλόφιλους και αυτό πραγματικα με τι δίνει στα νέυρα γιατί ένας φίλος μου είναι ομοφυλόφιλος και στεναχωρίεμαι όταν ακουω να μιλάνε τόσο άσχημα για τη διαφορετικότητα του... Παιδιά, άνθρωποι είναι και αυτοί!Δεν δαγκώνουν ούτε πλήττεται ο ανδρισμός σας και η βαρβατίλα σας από την ύπαρξη τους...
Επίσης ναι συμφνώ ζεκρομανσερ ότι η ελληνική κοινωνία και κατ 'επεκταση και οι ίδιοι οι έλληνες όλων των φύλων δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και να πράξουν σωστά όσο αφορά την υιοθεσία παιδιού, ως επι το πλείστον.