Εντάξει ρε παιδιά α κανάλια βγάζουν ό,τι πουλάει. Ε και ότι είναι ''παράξενο'' ή μη αποδεκτό από όλους πουλάει βέβαια!Τα κανάλια για μενα είναι τροφοτούν πολλά ταμπού με αυτή τη δήθεν ''απομυθοποίηση'' τους (μην ξεράσωωω) και όχι μόνο στο θεμα των ομοφυλόφιλων αλλα σε όλα όσα θεωρούνται ''ταμπού'' από την κοινωνία..
Το ξανάπαμε ρε μίκα μέχρι που τα ταμπού θα θεωρούνται η κρυφή ντροπή ? Δηλαδή η π*ρτούζα πότε θα νομιμοποιηθεί με την ίδια λογική, και πότε τα κοινόβια ?
Ναι συμφωνώνω σε αυτό που λες, ότι εδω λέει ο καθένας τη γνώμη του και το συζητάμε. Οκ ναι γιαυτό άλλωστε υπάρχουν τα φόρουμ. Αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω κάτι ξεχασμένες ναζιστικές απόψεις πραγματικα μου γυρίζει το μάτι! Εντάξει προσωπική άποψη του καθενός, αλλά πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστούμε και λίγο και να γίνουμε όσο μπορούμε πιο ανοιχτομυαλοι σε κάποια θέματα.
Τέσπα, απλά κάποια άτομα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κατανοήσουν αυτά που γράφει ο άλλος και συνεχίσουν να μιλάνε με ταμπού και σεξιστικά υπονοούμενα και δεν ξέρω εγω τι άλλο υπονομευτικό για τους ομοφυλόφιλους και αυτό πραγματικα με τι δίνει στα νέυρα γιατί ένας φίλος μου είναι ομοφυλόφιλος και στεναχωρίεμαι όταν ακουω να μιλάνε τόσο άσχημα για τη διαφορετικότητα του... Παιδιά, άνθρωποι είναι και αυτοί!Δεν δαγκώνουν ούτε πλήττεται ο ανδρισμός σας και η βαρβατίλα σας από την ύπαρξη τους...
Επίσης ναι συμφνώ ζεκρομανσερ ότι η ελληνική κοινωνία και κατ 'επεκταση και οι ίδιοι οι έλληνες όλων των φύλων δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και να πράξουν σωστά όσο αφορά την υιοθεσία παιδιού, ως επι το πλείστον.
Ναί λοιπόν στη συμβίωση.... αλλά όχι στο γάμο και στην υιοθεσία, αυτό δεν είναι καλό για αρχή ?
Το θέμα εδώ είναι τελικά πως εκτός από μουσικοί του πληκτρολογίου έχουμε και ψυχολόγους, ιατρούς και δικηγόρους του ίδιου είδους. Έχει κανένας από εσάς τους ανοιχτόμυαλους παιδιά ή μιλάτε φιλολογικά μέχρι να αποκτήσετε τα δικά σας??? Καλά που εγώ ο όχι τόσο φανατικός άντρακλας έχω δύο μάλλον κοντα στην ηλικία σας (17-15).....
Εγώ έχω...... μικρότερης ηλικίας, και παραδέχομαι οτι δν θα ήθελα να μου βγεί κάποιο gay, Βέβαια φίλτατε δεν θα 'πρεπε να αποπέρνεις τα μέλη του forum στο κάτω κατω κουβέντα κάνουμε

πανω κατω δλδ συνφωνεις οτι η κοινωνιας μας δεν ειναι ετοιμη...οι gay αραγε ειναι?ειναι τοσο ανοιχτομυαλοι ωστε να μη μεταλαμπαδευσουν τις ιδεες/πεποιθησεις τους περι σεξουαλικοτητας στα παιδια τους...μαλλον χρησιμοποιησα λαθος λεξη γιατι αρκετοι δεν θα μεταλαμπαδευσουν την ανεση περι σεξουαλικοτητας...πιστεψε με σε μερικα παιδια θα γινει πλυση εγκεφαλου
Να και μια άποψη που δεν την είχα σκεφτεί ...και πιθανολογώ πως ακόμα και σαν ''αποδιοπομπαίοι τράγοι'' (αλλά πάντα σαν μέλη της κοινωνίας) δεν νομίζω πως θα βρούν ποτέ τη γαλήνη που αναζητούν σε νομικά τερτίπια και τελετές.
Ισως αν δούμε σε πιο ''σύγχρονες'' κοινωνίες όπως η Ολλανδία, τα προβλήματα δεν είναι μεγάλης διόγκωσης αλλά δεν λείπουν. Με γνώμονα πως οι ίδιοι οι gay έχουν αναλύσει ενδελεχώς τη κοινωνική τους υπόσταση και πιθανή εξέλιξη των ζητημάτων τους σε ευρωπαικές κοινωνίες (αλλά και εδώ) σίγουρα θα έχουν καταλάβει οτι αυτό που πραγματικά θέλουν (κατα τη γνώμη μου) δεν θα το πετύχουν και αυτό δεν είναι άλλο απο κοινωνική καταξίωση και αποδοχή.
Αυτό το στηρίζω επίσης και στο γεγονός πως ακόμα και τώρα παλεύουν για καταξίωση και όχι για αποδοχή στα ΜΜΕ.